Haiduks spec šai vietai: , jā, dažiem ir asinīs pa musorņikiem rakņāties, saņurcītas petpudeles gadās vienmēr, bet piečuks reti , te ar spilgtākajiem izteicieniem tas pats... 90% sēnalu izdzēst, un tad jaf paliks graudi
Lunis: Man jau sen diennaktī ir 27h un diena beidzas ~3.00 meduslacis: Lunis,Un nafig Tev to vajag? sanktZeppelin: Luni!!! Naffig Tev to vajag??? serjoga: nu un nafig vajag, Luni? martins_goncars: Luni? paliec tachu mieriigs! smartins: Luni, nah Tev to vajag? Bildes: Luni, kakova hrena Tev to vajag? tusne: Luni, Tev tiešām to vajag?! Lunis: Man ta patīk un visnotaļ jautri , s tā laižu jau 20 adus svismaz kopš 1990 sākuma
Eltons:Nav nekāda linka... diskusijas logs absolūti tukšs, neviena komentāra... gan Hromā gan oriģinālajā Explorerī...
nu kā nav linka???? uzspied uz diskusijas nosaukuma un tad linka logā parādās viss, it tur jānodzēš beigas līdz tam "12122012" un viss, lasi laimīgs (www.fotoblog.lv...)
Eltons:Nav nekāda linka... diskusijas logs absolūti tukšs, neviena komentāra... gan Hromā gan oriģinālajā Explorerī...
nu kā nav linka???? uzspied uz diskusijas nosaukuma un tad linka logā parādās viss, it tur jānodzēš beigas līdz tam "12122012" un viss, lasi laimīgs ([url=http://www.fotoblog.lv/forum/discussion/17378/12122012]http://www.fotoblog.lv/forum/discussion/17378/12122012[/url])
Nu ja, adrese jālabo, kā Dansiga teica... izlaboju izlekošo 12122012 uz uzrādīto 12.12.2012 un aizgāja... bet jautājums paliek atklāts (vairāk gan Oxim vai Gļukam adresēts) kā viens linkotājs F-foto var panākt tādu efektu?
Eltons:.. bet jautājums paliek atklāts (vairāk gan Oxim vai Gļukam adresēts) kā viens linkotājs F-foto var panākt tādu efektu?
man šķiet, ka noslēpums ir tais ciparos, tobiš, tas ka nosaukum';a ir tikai cipari... jo šķiet, ka kaut kad bija tieši tas pats ar topiku, kura nosaukumā arī bija tikai cipari! var būt kļūdos, bet šiķet, ka tur tā fiška....
Šeit biju ierakstījis tekstu, ko laikabiedrs traktēja kā spamu. Sabiedrisko nopēlumu esmu izlasījis, nokaunējos, galviņu nodūru, spilvenā paraudāju. Apslolos vairāk tā nedarīt.
reiz, vēl aktīvajos DC++ laikos, forumā spriedām par alu. Es nekādi nesapratu, kāpēc mani uz pusstundu izmet laukā, kad vien uzrakstīju savu iecienīto Piebalgas.
Izrādās, bots ir izburtojis no Piebalgas nosaukuma ārā "ebal".
Rolands66: iesākumā Dievs radīja pasauli un fototgrāfiju,ko atzina par labu esam. Vēlāk velns uzsūtīja kritiķus ,kuri sadirsa ogu. Tā radās mps (no čata)
Bet kāda jēga testēt stiklu čupu, kas netur pretgaismu? Un par tiem prasa ne mazu naudu! Kam asuma josla uz digitālā aparāta, fokusējot ar roku, nav uztverama. Neesmu kaut kā redzējis, ka kāds mēģinātu defektus par efektu pārvērst. To var izdarīt!
Ar parastu Nokia nofotografējot, viss ir fokusā un ass.
Paskaties attiecīgos testus fotogalerijā, fotoreportāžās, gan jau redzēsi, ka asuma josla dažbrīd vispār neparādās - viss objektīvs ir viena vienīga neasuma josla, neskatoties pat uz fokusa attālumam pietiekamu ekspozīcijas laiku. Aizbraukt tādu testēt dabā (vairākus desmitus km un vairākas stundas) ir greznība.
aiko99: kuru vispār tas piš kādā tur armijā kas kādreiz dienējis un kādus tur varenus vīrus pazīst vai kas kam dirsā spraudis. Tas visiem ir POHUI!!! Ja vien runa neiet par foto, dabīgi. Nu kungi, tam taču ir pietiekoši daudz citu forumu kur pa pilno var piepļūtīt savu sirdssāpi un paraudāt viens otram apenēs! Viss, ejiet dirst! ZB