forum.gif
Raksts par iepazīšanos internetā
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Raksts par iepazīšanos internetā
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 30.08.12 13:06
 citēt
Pirms dažiem gadiem , viena paziņa doktorantūras darbu raxtija tieši saistītu ar soc. un iepazīšanās saitiem un psiholoģiju.Man viņa pastāstija ka pilnīgi visos saitos atrodas vieni un tie paši cilvēki, sākot no zolīdiem precību saitiem un beidzot ar fixā sexa meklējumu resursiem.
bet vispār , kad esi lidz vairāk kā 40 gadiem nodzīvojis praktiski viens, diez vai ir vajadzība meklēt iepazīšanos... Kad iedomājos ka mani sāktu piļīt un čakarēt smadzenes par ikdienas sīkumiem tad visa spalva gaisā...
Publicēts: 30.08.12 13:55
 citēt
f-foto, pirmā Tava kļūda ir ticēt visam ko uzraksta kāds žurnālists. šī raksta vienīgais uzdevums ir izklaidēt. ļoti iespējams, ka autors nekādu sludinājumu nemaz nelika - visu sadzejoja stundas laikā, jo vajadzēja par to tēmu kaut ko uzrakstīt. un ja pat sludinājums tika ielikts - dati tika piekārtoti rakstam. Savādāk nekas nesanāktu - ja tiešām rakstītu normāli vīrieši normālā valodā nevienu dzeltenās preses patērētāju tad tas interesētu. Rasts izdotos tik gadījumā, ja visi nodrāzties gribētāji būtu tādi kā rakstā aprakstīts. Pretējā gadījumā autors būtu izniekojis pāris dienas laika un neko darba devējam nebūtu sakarīgu uzrakstījis.
Publicēts: 30.08.12 14:09
 citēt
f-foto:Uuuu, vispār rakstā var pamanīt arī to, ka jauniem vīriešiem trūkst reprezentablu bilžu, ko nosūtīt meitenēm iepazīšanās nolūkos.

Man trukst meitenju, kuram sutit savas reprezentablas bildes :money:
Publicēts: 30.08.12 14:44
 citēt
serjoga:
f-foto:Uuuu, vispār rakstā var pamanīt arī to, ka jauniem vīriešiem trūkst reprezentablu bilžu, ko nosūtīt meitenēm iepazīšanās nolūkos.

Sūti puišiem
Publicēts: 30.08.12 15:38
 citēt
ak34:f-foto, pirmā Tava kļūda ir ticēt visam ko uzraksta kāds žurnālists. šī raksta vienīgais uzdevums ir izklaidēt. ļoti iespējams, ka autors nekādu sludinājumu nemaz nelika - visu sadzejoja stundas laikā, jo vajadzēja par to tēmu kaut ko uzrakstīt. un ja pat sludinājums tika ielikts - dati tika piekārtoti rakstam. Savādāk nekas nesanāktu - ja tiešām rakstītu normāli vīrieši normālā valodā nevienu dzeltenās preses patērētāju tad tas interesētu. Rasts izdotos tik gadījumā, ja visi nodrāzties gribētāji būtu tādi kā rakstā aprakstīts. Pretējā gadījumā autors būtu izniekojis pāris dienas laika un neko darba devējam nebūtu sakarīgu uzrakstījis.
pilnīgi pievienojos. esmu dzeltenajai presei rakstiijis rakstus. Man žēl tos cilvīšus, kas tam noticēja... :D
Publicēts: 30.08.12 15:38 labots
 citēt
f-foto, nav man nekādas traumas. tikko saskaitīju - 10 gadu pieredze masu mediju darbā, no tiem 8 kā īpašniekam. tā pat ir pieredze no klienta puses, kā cita iznesa īpašniekam, saistībā ar PR aģentūrām un to biznesa modeļiem. nav man nekādu ilūziju kā strādā žurnālisti, kāds ir vidējā žurnālista izglītības līmenis, sapratne par lietām IQ, darba ētika un morālais kompass. Protams, zinu sakarīgus un visādi citādi izglītotus žurnālistus un vispārināšana uz visiem nav pareiza, tomēr vidējais līmenis ir tāds kāds tas ir. Tāpēc man fotožurnālistika ir tuvāka - tur mazāk iespēju krist kārdinājumā un pats medijs ir tāds, ka izfiltrē indivīdus ar ambīcijām, bet bez atbilstošām zināšanām.
Publicēts: 30.08.12 15:39
 citēt
f-foto:
serjoga:

Serjoga, tas jau ir nopietni, par to varam papļāpāt pie piena glāzes vai alus kausa. :)
blaac:
serjoga:
Sūti puišiem

vai šie abi komentāri krustojas? :face-devil-grin::face-devil-grin::face-devil-grin::face-devil-grin::face-devil-grin:
Publicēts: 30.08.12 15:41
 citēt
Loloololololol :D labi jamuk atpakal instagrama
Publicēts: 30.08.12 18:36
 citēt
Uuuu:Labi, sīkie, satrakojušies te...nu, kurā portālā taisam profilu!? Davai, ielikšu sludinājumu ss.lv! Gaidiet rezultātus!

..Fuiii,kāds Tu...:amazing:
Publicēts: 30.08.12 20:37
 citēt
Kāda nozīme, kur un kā- ja būs aitas, cirpēju netrūks, bet nets tikai par labu cirpējiem, lielāku ganāmpulku var savākt :D
Publicēts: 30.08.12 20:50
 citēt
Kādi Jūs nejauki..!..Kur cilvēciskais faktors?:amazing:
Publicēts: 30.08.12 21:37
 citēt
meduslacis:Kādi Jūs nejauki..!..Kur cilvēciskais faktors?:amazing:

Saulīte, mosties!
Vīriešiem nepieskaņojams cilvēciskais faktors. Vīrieši ir maitas. Pēc sevis zinu.:face-wink:
Publicēts: 30.08.12 21:51
 citēt
vispar jau maitas ir sievietes, virieshi visu po ljubvi dara :)
Publicēts: 30.08.12 21:56
 citēt
NU NEKO JAU TEXTI..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:amazing::amazing::amazing:
Publicēts: 30.08.12 23:13
 citēt

Pazuda kopā ar brīvvalsti... agrāk pēc 3 glazītes vīrieši runāja par sievietēm, tagad par to kā uzmesti un kā citus uzmetuši- degradācija :(
Publicēts: 31.08.12 00:40
 citēt
Zinu vairākus pārus, kas iepazinušies internetā pirms vairākiem gadiem un vēl arvien ir kopā, bet tāpat zinu arī pietiekami daudz negatīvu piemēru... Kā nekā pirms vairākiem gadiem vienā iepazīšanās saitā biju čata adminis... :)
Publicēts: 31.08.12 01:18
 citēt
ERA:Kā nekā pirms vairākiem gadiem vienā iepazīšanās saitā biju čata adminis... :)

bargā kundze ERA... :haha::grimace:
Publicēts: 31.08.12 01:32
 citēt
Sapper:bargā kundze ERA... :haha::grimace:

Mhm, kā tad :grimace: :face-grin:
Publicēts: 31.08.12 08:20
 citēt
Bija domāts sociālais faktors - nesaprotu, ko nozīmē cilvēciskais faktors. Parasti ja kāds to raksta es saprotu - tu man, jūs man jo ak es nelaimīgais esiet taču cilvēki.
Publicēts: 31.08.12 10:03
 citēt
Voldemorts:

Saulīte, mosties!
Vīriešiem nepieskaņojams cilvēciskais faktors. Vīrieši ir maitas. Pēc sevis zinu.:face-wink:

imgfoto:vispar jau maitas ir sievietes, virieshi visu po ljubvi dara :)

Jūs no kādas aborigēnu zemes cēlušies..???..Tad nafig vispār dzīvot ,ja tāda domāšana..?:amazing::amazing::amazing:
Publicēts: 31.08.12 10:16
 citēt
Haiduks:

Pazuda kopā ar brīvvalsti... agrāk pēc 3 glazītes vīrieši runāja par sievietēm, tagad par to kā uzmesti un kā citus uzmetuši- degradācija :(

......Dīvaini izklausās...TāāDA realitāte..:amazing:
Publicēts: 31.08.12 11:58
 citēt
imgfoto:vispar jau maitas ir sievietes

nezinu - nekad nav interesējis - vai ta nav vienalga?

imgfoto: virieshi visu po ljubvi dara :)

Nez vai vajag vispārināt - sazin kādi riņķī tik nestaigā, bet, caur paša prizmu skatoties, pilnīgi piekrītu + forši tas, ka tās mantas nepietrūkst un tiek nevienai vien. Bet kā jau imgfoto saka viss ir patiesi un pa godīgo :)
Publicēts: 31.08.12 12:14
 citēt
Bildes:pilnīgi pievienojos. esmu dzeltenajai presei rakstiijis rakstus. Man žēl tos cilvīšus, kas tam noticēja... :D

:haha: vai šeit arī Tev nedrīst ticēt? :face-grin:
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):