forum.gif
Gribas parunāt...
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Gribas parunāt...
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 30.08.12 20:24 labots
 citēt
Te pēdējās stundās tāds panīkums, priekšā gara nakts, tā vien gribas par kaut ko parunāt... :D
Kaut kā velk uz kāzām...
Piemēram,
1) Kur kāzu fotogrāfi dabū aizvietotāju, ja pašam sanākt lauzt kāju? Augusts 6dienā kādu citu kāzu fotogrāfu?
2) Kā ar neizdevušām bildēm (t.i. fočējis kāds "profesionālis"), kuras pēc tam nākas kādam labot? Stāsti dzirdēti daudz, bet pašam nav sanācis redzēt... Vispār baigi gribētos redzēt šādas bildes.
3) Kāda loma ir asistentam?
4) Ko darīt ar operatoru, kurš nez kāpēc visu laiku grib filmēt jaunā parā tuvplānus ar kādu platleņki...
5) Interesētu, cik daudzi fočē ar vienu kameru, cik - tur kaklā divas.
6) u.t.t.

Varam parunāt arī par ko citu, piemēram, vai Izraēla iebruks Irānā. Kad būs canonam kāds jauns modelis? Kāpēc Sigma'i ir simts un viens modelis 24-70, ej nu saproti, kas ir kas...
Publicēts: 30.08.12 20:35
 citēt
1. kāzu fotogrāfiem ir mobilais un tie pazvana jaunajiem- sory
2. Ja nauda kabatā, kreņķu nekādu- piebilstot- tā mana māksla :D
3, savākt aparatūru, kad fotogrāfs izrubījies
4. plastalins visu laiku jatur mīksts, tad labi pielīp objektīvam :D
5. kameru skaits kaklā nozīmē krutumu, bet traucē veikt darbu... tomēr labāk esi krutais :D
6. katrs kārtīgs fotogrāfs dara jebkuru foto darbu ar cieņu un nesauc sevi par kāzu fotogrāfu :D, to izdomājuši jefiņi astītes celšanai :P
Izraelā dzīvo žīdi, un židi ir gudri :)
Publicēts: 30.08.12 21:03
 citēt
"židi ir gudri"... Tu arī ievēroji?

www.youtube.com...
Publicēts: 30.08.12 21:21
 citēt
šis labs - www.youtube.com...
Publicēts: 30.08.12 23:16
 citēt
Eltons:"židi ir gudri"... Tu arī ievēroji?

http://www.youtube.com/watch?v=0B2bmBGgIPM&feature=player_embedded

Un lai šos neatšifrē, pat tautai nosaukumu izmainījuši :D... tagadējie romi, bet pasaulē pazīstami, kā čigāni ir tikai pakaļdarinājums... nesaprotu, vai no tautības ir jākaunās??? Kaut gan, ja krievu uzrunā - krievs, viņš to uztver kā lamuvārdu :D... man gan patīk, ka mani uzrunā - latviet...
Publicēts: 31.08.12 01:49
 citēt
Eltons:"židi ir gudri"... Tu arī ievēroji?

http://www.youtube.com/watch?v=0B2bmBGgIPM&feature=player_embedded

Elton, a nevajag likt pēdiņās. Nācija dzīvojot pēc stingras monoteistiskas morāles, kurā 100% vīriešu ir lasīt/rakstīt pratēji jau vairākus tūkstošus gadus, vienmēr būs konkurentspējīgāka par pagāniskiem analfabētiem - cilšu cilvēkiem. Stulbākais ir tas, ka daudzi mēģina vēl lepoties ar latviešu tautas mutvārdu daiļradi, kuras pastāvēšanas vienīgais iemesls ir populācijas lasīt/rakstīt neprasme. :bad_smile:
Publicēts: 31.08.12 08:18
 citēt
Vakar debesīs redzēju pilnu mēnesi. Tas var būt par iemeslu daudzu nelīdzsvarotu cilvēku aktivitātēm.
Publicēts: 31.08.12 08:48
 citēt
Sapper, vēsturnieks stāstīja aņuku: Diskutē ebrejs ar ārieti. Pirmais saka - kad jūs, tikko no kokiem nokāpuši, lasījieties baros un ar milnām zvērus medījiet, mēs jau bijām uzrakstījuši bībeli. Vācietis atbild - un jau bijāt paspējuši panākt Dieva dēla piesišanu pie krusta, un klejojiet, izkaisīti pa pasauli kā sēnalas.Līdz beidzot Radītājs apželojās,un Trīs Neticīgie jums piešķīra zemes pleķīti. Vienīgo visā zemē, kur nav nekā - ne naftas, ne zelta, ne dimantu.:face-sad:
Publicēts: 31.08.12 09:06
 citēt
Pirmkārt jau Jēzus sišana krustā ietilpa Dieva cilvēces pestīšanas plānos, tā, ka žīdiem tajā visā bija tikai sīku skrūvīšu loma.
Par operatoru, kurš filmē ar platleņķi, vēl kaitinošāki ir ziepinieki, sevišķi izlaidumos.
Un, kas trakākais - arī oficiālās konferencēs:

Publicēts: 31.08.12 09:17
 citēt
Schneider:Pirmkārt jau Jēzus sišana krustā ietilpa Dieva cilvēces pestīšanas plānos, tā, ka žīdiem tajā visā bija tikai sīku skrūvīšu loma.
Par operatoru, kurš filmē ar platleņķi, vēl kaitinošāki ir ziepinieki, sevišķi izlaidumos.
Un, kas trakākais - arī oficiālās konferencēs:

Daudz nu tu zini, kas bija plānos... bet plānos caur izdomātu būtni bija pakļaut tautas ... un to darīja ar uguni un zobenu. Tāpat, ka latvieši bija izdomājuši savu dievību, židi izdomāja savu... Un Roma to sēja pa visu pasauli, kur vien varēja kādu iekarot- uzspieda, un gadsimtu gaitā tauta tam akli tic. Man naf žēl, lai tic, bet nebāzies virsū ar svešu dievību :P
Publicēts: 31.08.12 09:25
 citēt
Kas bija plānos, viegli var uzzināt, ja palasa ko citu, ne tikai PSRS laiku vēstures grāmatas.
Haiduks:Un Roma to sēja pa visu pasauli, kur vien varēja kādu iekarot- uzspieda, un gadsimtu gaitā tauta tam akli tic.

Kristietība radās un sāka izplatīties tieši Romas impērijas sabrukuma periodā, pirmos kristiešus tur vajāja un amfiteātru arēnās izbaroja plēsīgiem zvēriem, ja kas.
Publicēts: 31.08.12 09:52
 citēt
"Elton, a nevajag likt pēdiņās."

Sapper, nē, pēdiņas es vienmēr lietoju, citējot autoru nevis, kā Tu iztulkoji.
Pie kam, man ieinteresēja Haiduka itkā ortogrāfiskā kļūdiņa, kas, neviens ko neievēroja, bija "židi" vārda "žīdi" vietā... kas izmaina visu tālākā satura būtību...
Publicēts: 31.08.12 10:08
 citēt
f-foto:

Tu esi godam nopelnījis apzīmējumu pārmācījies ciema idiots.

Un Tu būsi tas zūrijas komisijas priekšsēdētājs, tas fotoblogā titulus dala?

Izrādās elementāru lasītprasmi pat neesi apguvis. Es vēlreiz lēnām atkārtošu. Nav nekāda pamata būt lepnam par mūsu milzīgo folkloras krājumu. Tas nebūt nenozīmē, ka šis kultūras mantojums nav jāsaglabā. Gluši otrādi Noteikti ir! Par biedinājumu nākamajām paaudzēm. Bet ne jau lai lepotos. Lai iemācītu triviālu patiesību - visa mutvārdu daiļrade ir tikai lasīt, rakstīt neprasmes rezultāts. Cita racionāla iemesla nav. Visi stāsti par gara bagātību un dvēseles skaistumu ir bulšits ar ko piesegt savu pliko pakaļu.

Ok, var jau arī turpināt lepoties, bet tad būtu jābūt konsekventiem un jāpārtrauc gauži īdēt par grūto dzīvīti, ļauno un viltīgo Eiropu, Ameriku, žīdiem, krieviem utt. Analfabēti ir pelnījuši, ka viņus slauc un basta. Raugies uz to kā gribi. Vai kā evolucionisti - izdzīvo konkurentspējīgākais, vai kā YHWH sekotāji - tēvu grēki piemeklēs līdz septītajam augumam, bet mana svētība būs uz tūkstoš paaudzēm. Formulējumi dažādi, bet būtība - aicinājums analizēt cēloņsakarības ir viena un tā pati.
Paskaties uz pasaules karti pēdējo pāris tūkstšu gadu kontekstā un padomā. Ir izglītotas nācijas un ir neizglītotas. Ir monoteistiskas, pagāniskas un ateistikas (tās gan drīzāk pie monoteistiko radikālā atzara pieskaitāmas.) Nu un tad saliec visu kopā. Kas sanāk?

Man sanāk šādi.
Izglītība + morāle = attīstība
Izglītības bez morāles = hedonisms un degradācija
analfabētisms + morāle = fanātisms un haoss
analfabētisms bez morāles... te nu mēs esam. Kurp ejam???
Publicēts: 31.08.12 10:20
 citēt
Voldemorts:Sapper, vēsturnieks stāstīja aņuku: Diskutē ebrejs ar ārieti. Pirmais saka - kad jūs, tikko no kokiem nokāpuši, lasījieties baros un ar milnām zvērus medījiet, mēs jau bijām uzrakstījuši bībeli. Vācietis atbild - un jau bijāt paspējuši panākt Dieva dēla piesišanu pie krusta, un klejojiet, izkaisīti pa pasauli kā sēnalas.Līdz beidzot Radītājs apželojās,un Trīs Neticīgie jums piešķīra zemes pleķīti. Vienīgo visā zemē, kur nav nekā - ne naftas, ne zelta, ne dimantu.:face-sad:

Voldemort, aņuks labs. Par 2 konkurences scenārijiem. Es aicinu pievērsties vēl 3. scenārijam. Ja Izraēlas un LV samainītos teritorijām. To, ka pēc 50 gadiem te būtu plaukstoša valsts, imho nav pamata apšaubīt. jautājums ir, pēc cik cik ilga laika LV populācija būtu pilnībā izmirusi, ja to ar visu Dainu skapi pēkšņi 100% visu pārceltu dzīvot uz nelaimīgo pliko židu zemes pleķīti?
Publicēts: 31.08.12 10:20
 citēt
Sapers pārkarsis. Jālaiž klasiķu stilā. Bliež apgalvojumus bez seguma. Čalis iedomājas, ka Latvija ir vieta kur nesen atcelts akmenslaikmet. Pamatīgi aizmirsts, ka pirms koloniālistu (kristiešu, židu vai kā gribi to sauc) te bija sava kultūra ar savām rakstu zīmēm, savu naudu. Iznicināts tika viss ko varēja iznīcināt ar uguni. Vienīgais veids ko kā varēja saglābt bija mutiski nodot no paaudzēm uz paudzi informāciju, kas laika gaitā folklorizējusies līdz nepazīšanai. Aizmirsta ir lietuviešu nodevība, saules kalns un citas nelāgas lietas. Apgalvojums bez seguma ir mazizglītotu bļauru iespēja aunu barā palikt par ganu - tā tik turpini. Aiz loga redzēju pilnmēnesi. Skaista dabas parādība. Naktis gaisās un priekšmetu spocīgās ēnas liek aizdomāties par garīgām tēmām. Daudzi garīgi nelīdzsvaroti pilsoņi paliek agresīvi.
Publicēts: 31.08.12 10:56 labots
 citēt
Ritz:6) u.t.t.

:)

pēdējam punktam te vislielākā piekrišana

:D
Publicēts: 31.08.12 11:04
 citēt
Sapper:.... ar visu Dainu skapi....

Izteikšu pavisam nepopulāru viedokli - no visa šī skapja satura pavisam neliela daļa ir kaut kur liekama. Iemesls banāls - tautasdziesmās 90% lietu ir pilnīgi nemotivēti maziņas, tāpēc gala rezultāts brīžiem pilnīgi nepieņemams un smieklīgs. Var saprast, kāpēc lieto pamazināmo formu puķītēm un putniņiem, bet kas ir "kariņš", "zobentiņš", "godiņš" u.t.t.? Čikāgas piecīšiem ir kāda visumā laba dziesma ar tautas dziesmu motīviem, bet, kad viņi nonāk līdz rindiņai "ja es karā krītu salūzušu zobentiņ...", tad man gribas teikt: "Mīļais draugs, ja tev nav zobens, bet tikai zobentiņš, tad cits rezultāts nemaz nebija sagaidāms.
Publicēts: 31.08.12 11:06
 citēt
blaac:Sapers pārkarsis. Jālaiž klasiķu stilā. Bliež apgalvojumus bez seguma. Čalis iedomājas, ka Latvija ir vieta kur nesen atcelts akmenslaikmets.

Tieši tā dzimtbūšanu atcēla 200 gadus atpakaļ. Aizej uz Brīvdabas muzeju un paskaties ēku celšanas laiku, salīdzini kā būvējās tajā laikā eiropā.

blaac:Pamatīgi aizmirsts, ka pirms koloniālistu (kristiešu, židu vai kā gribi to sauc) te bija sava kultūra ar savām rakstu zīmēm, savu naudu. Iznicināts tika viss ko varēja iznīcināt ar uguni. Vienīgais veids ko kā varēja saglābt bija mutiski nodot no paaudzēm uz paudzi informāciju, kas laika gaitā folklorizējusies līdz nepazīšanai. Aizmirsta ir lietuviešu nodevība, saules kalns un citas nelāgas lietas. Apgalvojums bez seguma ir mazizglītotu bļauru iespēja aunu barā palikt par ganu - tā tik turpini.

Es arī esmu lasījis gan Grīnu gan Rutku Tēvu. Neesi aunu gans, dajoš uz pierādījumiem balstītiu vēsturi.

blaac:Aiz loga redzēju pilnmēnesi. Skaista dabas parādība. Naktis gaisās un priekšmetu spocīgās ēnas liek aizdomāties par garīgām tēmām. Daudzi garīgi nelīdzsvaroti pilsoņi paliek agresīvi.

Precīzi!
Publicēts: 31.08.12 11:18
 citēt
f-foto:Sapper, tad jau droši piestaigā ar savu ideju arī pie pasaules muzikologiem. Arābu muzikālās tradīcijas, piemēram, ir lielākoties nodotas no paaudzes paaudzē bez pieraksta notīs. Ņemot vērā dažas arābu mūzikas īpatnības, piemēram, mikrohromatiku, ir skaidri redzams, ka tādējādi mūziku tālāk nodeva tikai spējīgajiem nevis visiem, kas mehāniski būtu iemācījušies boksterēt.

Mūzika ir mūzika, bet visas civilizācijas kontekstā tas nestrādā. Muļķu bars ar dažiem gudrajiem vadoņiem noved pie autoritārisma. Tā ir bijis un tā arī būs viemnēr. neveiksmīgs salīdzinājums.

f-foto:Vienā mūzikas domubiedru grupā šobrīd man nākas redzēt tādu vājprātu un slinkumu. Jaunieši bariem (jādomā, vismaz 10% no tiem iet arī mūzikas skolā) atzīstas nespējā sadzirdēt, pierakstīt un iemācīties pat visai elementāru skaņdarbu akordus, melodijas, basus, notis, bet grib muzicēt. Pie arābiem viņus!

Muļķibas, pie žīdiem vaivāciešim!

f-foto:Vai vēl vajag kādu piemēru, kur Tavas idejas iet pilnīgi pretēji UNESCO un citu organizāciju centieniem saglabāt pasaules kultūras mantojumu? Grābstīties gar svešām valodām un kultūrām var tikai tad, kad esi apguvis savējās. Daudzi grib apgūt angļu valodu svešvalodu fakultātē, piemirstot, ka tilts būs jāveido starp divām valodām, tātad būs nepieciešama arī laba savas dzimtās latviešu valodas un kultūras izjūta.

Kāpēc Tu visu sagrozi? Es naicinu aizmirst mūsu vai jebkuru citu kultūras mantojumu. Jāsaglabā ir viss. Es aicinu uz mūsu pagātni skatīties bez rozā brillēm un glorificēšnas. Mācīties no pagātnes kļīudām, nevis kā auniem turpināt staigāt pa aplī izliktiem grābekļiem. Izmirušie prūši, kas upurēja savus bērnus un tukšie kājgriežu ciemi nav gana labs spogulis teicienam, ko sēsi - to pļausi?

f-foto:Ir jau viegli profesorēt par svešiem ķīļrakstiem, valstīm, tautām. To visu ir grūti pārbaudīt, tas ir tālu. Mēs to nezinām. Bet, tiklīdz Tu pateiksi, ka mārkā agrāk turēja sivēnus, tā visi zinās, ka neko Tu nezini.

Pričom te ķīlrakti un profesorēšana... vienkārši paskaties pa logu uz to, ko Tu redzi un mēģini saprat, kāpēc ir tā kā ir un ne savādāk. ;)
Publicēts: 31.08.12 11:20
 citēt
Sapper:
blaac:Sapers pārkarsis. Jālaiž klasiķu stilā. Bliež apgalvojumus bez seguma. Čalis iedomājas, ka Latvija ir vieta kur nesen atcelts akmenslaikmets.

Tieši tā dzimtbūšanu atcēla 200 gadus atpakaļ. Aizej uz Brīvdabas muzeju un paskaties ēku celšanas laiku, salīdzini kā būvējās tajā laikā eiropā.

blaac:Pamatīgi aizmirsts, ka pirms koloniālistu (kristiešu, židu vai kā gribi to sauc) te bija sava kultūra ar savām rakstu zīmēm, savu naudu. Iznicināts tika viss ko varēja iznīcināt ar uguni. Vienīgais veids ko kā varēja saglābt bija mutiski nodot no paaudzēm uz paudzi informāciju, kas laika gaitā folklorizējusies līdz nepazīšanai. Aizmirsta ir lietuviešu nodevība, saules kalns un citas nelāgas lietas. Apgalvojums bez seguma ir mazizglītotu bļauru iespēja aunu barā palikt par ganu - tā tik turpini.

Es arī esmu lasījis gan Grīnu gan Rutku Tēvu. Neesi aunu gans, dajoš uz pierādījumiem balstītiu vēsturi.

blaac:Aiz loga redzēju pilnmēnesi. Skaista dabas parādība. Naktis gaisās un priekšmetu spocīgās ēnas liek aizdomāties par garīgām tēmām. Daudzi garīgi nelīdzsvaroti pilsoņi paliek agresīvi.

Precīzi!
Visi Tevis nosauktie personas ir tepat kaimiņu Jankas, kā ārī vēsturi nepierāda - to pieņem atbilstoši valdošas elitas norādījumiem. Atkārtošos - mutiski nodota informācija, kas laika gaitā folklorizējusies.
Publicēts: 31.08.12 11:20
 citēt
GunarsII: Iemesls banāls - tautasdziesmās 90% lietu ir pilnīgi nemotivēti maziņas, tāpēc gala rezultāts brīžiem pilnīgi nepieņemams un smieklīgs.

Tas nav tikai latviešiem, pirmais, kas iešāvās prātā no citām tautām, bija буйна головушка.
Ritz:...piemēram, vai Izraēla iebruks Irānā.
Kad būs canonam kāds jauns modelis?
Kāpēc Sigma'i ir simts un viens modelis 24-70, ej nu saproti, kas ir kas...

Neiebruks. Drīzāk nobombardēs kādu kodolobjektu, ar to arī pietiks.
Drīz. Jo mārketings saka, ka "Jaunais pulveris mazgā VĒL LABĀK!", bet пипл хавает.
Tādēļ, ka Sigmai ir štruntīgi ar savas produkcijas kvalitāti, tad nu jāspiež uz Не умением, а числом.
Publicēts: 31.08.12 11:27 labots
 citēt
f-foto:" To, ka pēc 50 gadiem te būtu plaukstoša valsts, imho nav pamata apšaubīt."

Ja pēkšņi ASV pārtrauktu uzturēt, apgādāt, atbalstīt Izraēlu ar miljardiem lieliem tēriņiem, neskatoties uz to, ko dara tās ultralabējie politiķi, imho, atkal būtu pasaules putekļainie ceļi un sīka andele.

Nu tā kā bērns... Kāpēc lai māteskuģis pēkšņi pārtrauktu apgādāt savu destroijeri, kas atrodās uz frontes līnijas????

Par sīko andeli runājot, ja katrs latvietis spētu katram pasaules iedzīvotājam pārdot 1 kastīti sērkociņu gadā, LV būtu bagātākā valsts pasaulē. :face-wink:
Publicēts: 31.08.12 11:37
 citēt
blaac:Visi Tevis nosauktie personas ir tepat kaimiņu Jankas, kā ārī vēsturi nepierāda - to pieņem atbilstoši valdošas elitas norādījumiem. Atkārtošos - mutiski nodota informācija, kas laika gaitā folklorizējusies.

A nafig, tad Tu pievienojies viņu vēstures traktējumam? Tu aicini mani glorificēt folklorizēto vēsturi un atmest loģisko domāšanu, kura čukst ausī, to, ka ja manai valstij iet sūdīgi tagad, značit agrāk esam ko ne tā darījuši? :face-wink:
Publicēts: 31.08.12 11:52
 citēt
Fantastika... vienmēr esmu sapratis, ka, lai nu kurā jomā man kādas zināšanu driskas, bet par cilvēkiem nerubīju skaidri neko... vot i brīnos no vienas vietas... moš Haiduki ir divi? Vai arī šizofrēnija?

reku:

Haiduks:1. kāzu fotogrāfiem ir mobilais un tie pazvana jaunajiem- sory
5. kameru skaits kaklā nozīmē krutumu, bet traucē veikt darbu... tomēr labāk esi krutais :D
6. katrs kārtīgs fotogrāfs dara jebkuru foto darbu ar cieņu un nesauc sevi par kāzu fotogrāfu :D, to izdomājuši jefiņi astītes celšanai :P

pilnīgas glupības ar parasto prastumu un lētumu

un te vnk sakarīguma eliksīrs:

Haiduks: n lai šos neatšifrē, pat tautai nosaukumu izmainījuši ... tagadējie romi, bet pasaulē pazīstami, kā čigāni ir tikai pakaļdarinājums... nesaprotu, vai no tautības ir jākaunās??? Kaut gan, ja krievu uzrunā - krievs, viņš to uztver kā lamuvārdu ... man gan patīk, ka mani uzrunā - latviet...

Pilnīgi piekrītu katram vārdam
Publicēts: 31.08.12 12:24
 citēt
Nu par tautību un nosaukumu!? Ja nav jākaunas, no, piemēram, žīds, čigāns, nēģēris, tad cilvēkiem, kuriem kādreiz ir bijis uzvārds zilpautis arī nevajadzētu kaunēties, vai ne? Diez kāpēc uzvārds ir mainīts uz zilpaušs?
Ja es būtu ebrejs un man nepatiktu, ka mani sauc par žīdu, tad cilvēkam, kurš to būtu dzirdējis, bet tik un tā mani sauktu par žīdu, goda vārds purnu sadauzītu! Ja nebūtu mana svara kategorija, atrastu kādu ar atbilstošu, kas viņem vietu ierādītu!!!
Publicēts: 31.08.12 12:31
 citēt
Pasu galdā:
- Es vēlētos mainīt savu vārdu...
- Lūdzu, kā jūs sauc tagad?
- Pēteris Dirsa...
- Jā, tiešām nelāgi... un kā jūs gribat lai ierakstām?
- [tā lepni] Jānis Dirsa!
Publicēts: 31.08.12 12:35
 citēt
Tā, atkāpsimies no lirikas un ķersimies pie loģikas, bet beigās nonāksim pie absurda, ka loģika ir čūska, kura kož savā astē - paradoks.
Publicēts: 31.08.12 12:48
 citēt
Ritz: Ja es būtu ebrejs un man nepatiktu, ka mani sauc par žīdu, tad cilvēkam, kurš to būtu dzirdējis, bet tik un tā mani sauktu par žīdu, goda vārds purnu sadauzītu! Ja nebūtu mana svara kategorija, atrastu kādu ar atbilstošu, kas viņem vietu ierādītu!!!

Nu nevajag te dot goda vārdus, tev nāktos sadauzīt purnus pāri par 60 mio poļu un leišu, jo viņu valodās tu pilnīgi oficiāli sauktos par Žydas un Żyd .
Publicēts: 31.08.12 12:53
 citēt
Genocīdisti
Publicēts: 31.08.12 12:54
 citēt
blaac:Tā, atkāpsimies no lirikas un ķersimies pie loģikas, bet beigās nonāksim pie absurda, ka loģika ir čūska, kura kož savā astē - paradoks.

Nenonāksim, ja pratīsim atšķirt, kur vieta lirikai un kur loģikai. Piemēram, gan Ņūtona fizika, gan kvantu mehānika ir pareizas, neskatoties uz to, ka primitīvi spriežot ir pretrunīgas. Vienkārši daļiņas nevar mērīt tāpat kā virtuves galda kāju. Lūk arī visa loģika.
Publicēts: 31.08.12 13:20
 citēt
Sapper... priekš kam? Tu...
Publicēts: 31.08.12 13:37
 citēt
f-foto:[/citegadie]
Ja pēkšņi ASV pārtrauktu uzturēt, apgādāt, atbalstīt Izraēlu ar miljardiem lieliem tēriņiem, neskatoties uz to, ko dara tās ultralabējie politiķi, imho, atkal būtu pasaules putekļainie ceļi un sīka andele.

Te tu smagi kļūdies :D jo ēbreju kopienai visā pasaulē ir tik daudz naudas, lai viņi varētu mierīgi nopirkt visu ASV ar tās iedzīvotājiem :grimace:
Un strādīgākas tautas kā ķīnieši, vācieši un ēbreji uz šīs planētas nav!
Publicēts: 31.08.12 14:25
 citēt
Pa to laiku jaunākais bargāko kritiķu top5, par pēdējām 4000 bildēm. Parādījies jauns dalībnieks: Pixels.
Otrā kolonna ir cik Dzēst/DEL, trešā - cik Patīk. Tiesa neoniids joprojām vienīgais, kuram patīk mazāk kā dzēst.

Jolan 150 311
neoniids 142 74
Pixels 48 55
litbiters 35 217
ticigais 14 806
Publicēts: 31.08.12 14:31
 citēt
Ļoti labs topika nosaukums!Tieši atbilst saturam.:face-grin:
Publicēts: 31.08.12 17:56
 citēt
Kāds sakars nacionalitātei ar kāzu foto?Vai tikai tāds,ka nesaprot jautājuma būtību?
Man patīk būt par asistentu un pirms kāzām tikties ar precēties gribošajiem...
Publicēts: 31.08.12 18:23
 citēt
Man patīk, ka pašam nav jāsturē!
Publicēts: 31.08.12 23:46
 citēt
Maris:Fantastika... vienmēr esmu sapratis, ka, lai nu kurā jomā man kādas zināšanu driskas, bet par cilvēkiem nerubīju skaidri neko... vot i brīnos no vienas vietas... moš Haiduki ir divi? Vai arī šizofrēnija?

reku:

Haiduks:1. kāzu fotogrāfiem ir mobilais un tie pazvana jaunajiem- sory

pilnīgas glupības ar parasto prastumu un lētumu

un te vnk sakarīguma eliksīrs:

Haiduks: n lai šos neatšifrē, pat tautai nosaukumu izmainījuši ... tagadējie romi, bet pasaulē pazīstami, kā čigāni ir tikai pakaļdarinājums... nesaprotu, vai no tautības ir jākaunās??? Kaut gan, ja krievu uzrunā - krievs, viņš to uztver kā lamuvārdu ... man gan patīk, ka mani uzrunā - latviet...

Pilnīgi piekrītu katram vārdam

Ko darīt ja tev prātiņš ir viļņains :D Kād vilnis lejā, ...nu nebrīnies, jo tur neko nevar darīt- TAS ESI TU PATS :D. Ja nespēj uztvert sarkasma pilnu humoru, tad tikai tava pelēkā masiņa, kas uzpūtusies līdzi tavai lielībai, vainīga ... kaut gan, gandrīz vai jāpiekrīt tev, man arī reizi pa reizei, nu reizi gadā, liekas, ka tu esi normāls :P
Bet latviski- ne tu mani radīji, ne tu vērtēsi... vienreiz samierinies, no diviem mums muļķiem es nu neesmu tas dumākais :D
Publicēts: 01.09.12 03:42
 citēt
Bildes:Sapper... priekš kam? Tu...

Ko tad es? Es jau neko. Topika sākumā uzraksts "nebarot un nekaitināt" bija? Nebija. :D
Publicēts: 01.09.12 10:57
 citēt
Ja gribas uzlabot garstāvokli, pietiek palasīt forumu - kā lielie onkuļi ecējas smilšu kastē... :haha::face-grin::face-grin:
Publicēts: 01.09.12 12:56
 citēt
pievienojos Sabulim :)
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt