forum.gif
Latvijā - pozēšanas vietā lamu vārdi. Vai tiešām?
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Latvijā - pozēšanas vietā lamu vārdi. Vai tiešām?
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 30.08.12 20:47 labots
 citēt
Iz pieredzes - cilvēkiem patīk, kad viņus fotografē pasākumos. Apgalvojumam NEPIEKRĪTU.

kaut gan arī tādiem tipiem nekas nav pret, kad ES viņus knipsēju
Publicēts: 30.08.12 21:13
 citēt
Nē, tiesa pāris reizes sareibuši indivīdi uzbāzušies ar tekstu: korespondent, nofotografē MANI....:face-grin:
Publicēts: 30.08.12 23:44
 citēt
Biju Prāgā. Sēdēju ar čomiem ārā, ēdu maķīša ēdienu. Piegāja fotogrāfs, neko neteica, mēs tikai smaidījām, pafotografēja un aizgāja. Gribu teikt, ka man personiski nav nekādu iebildumu esot otrā pusē, un parasti to pašu esmu sagaidījis arī knipsējot :face-smile:
Publicēts: 30.08.12 23:53
 citēt
Tedis95:Biju Prāgā. Sēdēju ar čomiem ārā, ēdu maķīša ēdienu. Piegāja fotogrāfs, neko neteica, mēs tikai smaidījām, pafotografēja un aizgāja. Gribu teikt, ka man personiski nav nekādu iebildumu esot otrā pusē, un parasti to pašu esmu sagaidījis arī knipsējot :face-smile:

Tam fotogrāfam bija vis ticamāk izbrīns, ka arzemju tūristi barojās maķītī, tapec ari nobildēja :D
Publicēts: 31.08.12 01:25 labots
 citēt
Muļķības, sevi par civilizētiem saucoši tūristi valstīs, kur pa ielām staigā lāči, vienmēr ēd maķīšos, jo Tur Tu ar garantiju zini, ko Tev iedos. Tranzītā šķērsojot Poliju arī paŗsvarā barojos maķītī šī paša iemesla dēļ. izņēmums ir dažas zināmas vietas, kur gatavo foršu flaki vai fasoļku. Sēdēt Prāgā hamburgerēstuvē, tads gan ir noziegums pret savu kuņģi un cilvēcibu....

P.S. Garantēts variants kā iekļūt fotogrāfijā Prāgā. Iepērkam paiku maķītī, dodamies uz Bojišti ielu 12/14, apsēžamoes uz trotuāra, ēdam līdzpaņemto. :exciting:
Publicēts: 31.08.12 11:57 labots
 citēt
Sapper:Muļķības, sevi par civilizētiem saucoši tūristi valstīs, kur pa ielām staigā lāči, vienmēr ēd maķīšos, jo Tur Tu ar garantiju zini, ko Tev iedos. Tranzītā šķērsojot Poliju arī paŗsvarā barojos maķītī šī paša iemesla dēļ. izņēmums ir dažas zināmas vietas, kur gatavo foršu flaki vai fasoļku. Sēdēt Prāgā hamburgerēstuvē, tads gan ir noziegums pret savu kuņģi un cilvēcibu....

P.S. Garantēts variants kā iekļūt fotogrāfijā Prāgā. Iepērkam paiku maķītī, dodamies uz Bojišti ielu 12/14, apsēžamoes uz trotuāra, ēdam līdzpaņemto. :exciting:

Nu nu, esmu šķersām un gariski poliju izmaisijis vēl deviņdesmitajos un Prāgā bijis ne vienu vien reizi, un ēdu viskautkur tikai ne maķītī, jo tas tiešām ir tikai kunģa piesišanai.
Starp citu pat vidusāzijā un ari Islamabadā esmu ēdis tirgus čaihanās un duhanos, un arinebija ne vainas-lagmanam, šaurpai vai plovam.
Publicēts: 31.08.12 12:11
 citēt
Nezinu , samērā brīvi bildēju cilvēkus visur , tais skaitā ar`bu rajonos un melno kvartālos , pie mošejām un transportā
Publicēts: 31.08.12 12:20
 citēt
gandrīz neviens nav iebildis pret knipsēšanu, arī ja mani bildē smaidu vien...
Publicēts: 31.08.12 12:25
 citēt
atturos bildēt večus,kas skrūvē nost klusinātāju tumšā ielā stāvot pie silta žmurika

:amazing:
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):

Sol