Sodien atnāca uz e-pastu: www.bhphotovideo.com... Manuprāt, labs piedāvājums oficiālam programmām. Piegāde un nodokļi (it īpaši uz LV) visu pasākumu gan sadārdzina, bet varbūt kādam tomēr interesē.
P.S. Šis ir 24 stundu piedāvājums un ir spēkā līdz plkst. 6.00 31.08.12. pēc LV laika (ja pareizi izrēķināju)
Tik vien kā nav 100% pārliecības ka šis fotošops būs legāls Latvijā.Ja jau LV oficiāli pirktam fotošopam uz kastes virsū raksta ka tas ir tirgojams tikai ES un Šveicē,tad kādēļ lai nebūtu arī otrādi.
Ja PVN un muitas nodoklis tiek samaksāts, vai tad tādā gadījumā tas neskaitās legāls? Es gan no šīm lietām daudz neko nezinu. Varbūt kāds var paskaidrot? Man gan šajā gadījumā vairāk interesē, kā tas būtu priekš Īrijas, bet vai te arī būtu starpība, gan LV, gan Īrija sastāv ES.
ego:Ja PVN un muitas nodoklis tiek samaksāts, vai tad tādā gadījumā tas neskaitās legāls? Es gan no šīm lietām daudz neko nezinu. Varbūt kāds var paskaidrot? Man gan šajā gadījumā vairāk interesē, kā tas būtu priekš Īrijas, bet vai te arī būtu starpība, gan LV, gan Īrija sastāv ES.
Programmatūras licences var daboties tikai noteiktās teritorijās. Adobe gadījumā Eiropas licence atšķiras no Amerikas. Vai Amerikā pirkta licence nozīmēs legālu softu Latvijā var uzināt izlasot licences noteikumus. Pats gan īpaši šādās lietās neidziļinos, jo pērkot Adobe interneta veikalā produktus Adobe pati nosūta uz pareizās teritorijas veikalu vadoties no kredītkartes adreses. Mūsu gadījumā - eiropas vai Latvijas
ego:Ja PVN un muitas nodoklis tiek samaksāts, vai tad tādā gadījumā tas neskaitās legāls? Es gan no šīm lietām daudz neko nezinu. Varbūt kāds var paskaidrot? Man gan šajā gadījumā vairāk interesē, kā tas būtu priekš Īrijas, bet vai te arī būtu starpība, gan LV, gan Īrija sastāv ES.
Programmatūras licences var daboties tikai noteiktās teritorijās. Adobe gadījumā Eiropas licence atšķiras no Amerikas.
AHA un cenas atškrība ir DAUZ Esmu pircis. Piemēram CS6 ŠOPS ārpus EU maksā ~800Ls bet LV ~1100Ls
Izvilkums no Adobe Software License Agreement (PS CS6 & Lightroom 4) Pilnais teksts šeit: www.adobe.com... 16.1 No Prejudice; European Economic Area Provisions; Australia Mandatory Notice. 16.1.1 This agreement will not prejudice the statutory rights of any party, including those dealing as consumers. For example, for consumers in New Zealand who obtain the Software for personal, domestic, or household use (not business purposes), this agreement is subject to the Consumer Guarantees Act. 16.1.2 If Customer obtained the Software in the European Economic Area (EEA), Customer usually resides in the EEA and Customer is a consumer (that is its use of the Software is for personal, nonbusiness related purposes), then Section 6 (Limited Warranty) does not apply to Customer’s purchase and use of the Software.
Ja pareizi sapratu, tad personiskai lietošanai(ne biznesa) drīkst oficiāli izmantot arī ASV pirktu Adobes programmatūru.
ego:Ja pareizi sapratu, tad personiskai lietošanai(ne biznesa) drīkst oficiāli izmantot arī ASV pirktu Adobes programmatūru.
JĀ pareizi saprati , tik kas PIE MUMS pērk Oficiļau programmatūru NE BZINESAM ? Varbūt vienīgi daži paaziņas politiķi Es pērku BIZNESAM un pedējo reiz par CS6 maksāju 960,95Ls , ar labām atlaidēm uz VIENU KOMPI !!
Ņivalna nasaprotu, sanāk, ka, teiksim, pati firma man atsūta uz meilu piedāvājumu par savas programmas pirkšanu, es to izdaru, bet vēl var izrādīties, ka esmu pirāts un ekonomikas policija var mani nolikt uz ausīm, kaut arī man ir oficiāla licenze uz manu vārdu?
JA Licences noteikumi šādiem produktiem mēdz būt ļoti dažādi , drīkst vai nedrīkst izmantot komercialos nolūkos , uz cik datoriem. Cenas atškirība var būt pat 10x .
ak34:Luni, esi kārtīgi pārmaksājis. Creative cloud mēnesī maksā mazāk kā 30eur bez pvn. Un var lietot gandrīz visas populārākās Adobe programmas
Redzi man nav laika exsperimentiem , cenu aptauja + piedāvajums = finasējums + pirkums. Patreiz neredzu jēgu maksāt 600Ls gadā slēdzot līgumu uz gadu , nekā 960 Ls vienreiz un aizmirsti