negatIvs:kārtējais foto,un ap foto , piesmiešanas pasākums ........................ vazāsies kā aunu bars pa Liepājas ielām, ieradīsies, kam nav slinkums, presē - Liepājā tiekās, Latvijas labākie fotogrāfi ....
Ha, taa kaa mani paspeeja pagassaja tusaa nointervet kaa krutaako fotografi no Rigias - jaa esam arii labaakie Latvijas fotograafi! Un kaa dazziem te siekala tek, ka anv tikussi pulkaa..
Naktsmītnes - der tās pašas, bija ok. Ēdināšana - viss super, nomainam Tantes frikadeļļu zupu pret, piem, soļanku. Bildēšana - plašākās telpās, kur vairāk rūmes (a to fotoaparātu no somas neizvilku), piem fortos, bija tikai viena dāma, uz kuru tad arī visi saklupa (labi, divas, bet nu tai tāda privātāka dzenāšana bija ), nektsmītnēs līdzīgi. varbūt katrs paņem vienu bildi uz A3 par konkrētu tēmu, apspriežam utt.
uljens:Naktsmītnes - der tās pašas, bija ok. Ēdināšana - viss super, nomainam Tantes frikadeļļu zupu pret, piem, soļanku. Bildēšana - plašākās telpās, kur vairāk rūmes (a to fotoaparātu no somas neizvilku), piem fortos, bija tikai viena dāma, uz kuru tad arī visi saklupa (labi, divas, bet nu tai tāda privātāka dzenāšana bija ), nektsmītnēs līdzīgi. varbūt katrs paņem vienu bildi uz A3 par konkrētu tēmu, apspriežam utt.
Ti zini kāda atsķirība starp frikadeļu zupu un soļanku ?
Ja par manīm, oi nē, vienkārši es jau tā nebildēju , ja vēļ soļanka jāvāra tad vispār varu aparātu līdzi neņemt un meklēt kruto sponsoru zupiņai............. dārgi un ilgi, lai būtu labi................ vispār jau ideja uztaisīt GAĻINA BLANKA kubiciņu buljonu un pietiks, varbūt tikšu arī pabildēt , šnabi iedzert, varēšu plika uz galda padejot
Ja par manīm, oi nē, vienkārši es jau tā nebildēju , ja vēļ soļanka jāvāra tad vispār varu aparātu līdzi neņemt un meklēt kruto sponsoru zupiņai............. dārgi un ilgi, lai būtu labi................ vispār jau ideja uztaisīt GAĻINA BLANKA kubiciņu buljonu un pietiks, varbūt tikšu arī pabildēt , šnabi iedzert, varēšu plika uz galda padejot
A ko vienkārša tauta saprot no soljankas variissanas? Neko! To jau tik gudla tante kaa tu mums zini. Anyway, tik gardu prikadelju zupu mainiti pret ko citu, tas nerullee.. Reizi gada vismaz dabuut nogarssot, taa jau ir tradiicija..
imgfoto:vot esmu ievērojis, ka fotobloga daiļākā daļa forumā aktivizējas tad, kad briest kāda grupveida iedzeršana, kāpēc vot jautājums...
tas neattiecas uz dansigu viņa tā pat aktīvi forumā pļurkšķ...
Pasākumus ārpus Rīgas cenšos nepalaist garām, jo cik tad var pa Rīgu vien, un ar iedzeršanu tam nav nekāda sakara... Un runājot par konkrēto pasākumu - man tiešām patīk Liepāja
Kāda jēga pļurkstēt forumā tādā apjomā, kā to te daži dara? (Dansiga, to es ne par Tevi! ) Ir arī saturīgāki un patīkamāki laika pavadīšanas veidi. Par komunikācijas trūkumu ikdienā nevaru sūdzēties...
tā gluži nebiju domājis, tevi tikai pie katla pielikt darba roku jau daudz. tas tikai tāds kā ieteikums, pašam nav arī nekādu iebildumi pret frikadeļu zupu, bija super-garda