forum.gif
konkursa rezultāti
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / konkursa rezultāti
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 01.09.12 19:45
 citēt
Droperidol:
lukass:
A tava ta kura?

8.

Nav ne vainas. Vai par tēmu, nezinu. Bet tēmas jau tur var biezā slānī sameklēt. No tavējām es joprojām kaifā par kaut kur redzētu, ja pareizi atceros "I'm full". Blogā gan neesmu redzējis.
Publicēts: 01.09.12 21:14
 citēt
Droperidol:Pirmo reizi mūžā aizsūtīju kādu bildi konkursam. Patiess prieks, ka vismaz vienam žūrijas dalībniekam tā kļuva par favorīti:)
Pasākums labs, jaunas vēsmas šeit:)

Bet ir fīlings ne? Tas nav tā, ka zem bildes parādās neta anonīmais, zaļais klikšķis :)
Publicēts: 01.09.12 21:17
 citēt
Maris: Bet ir fīlings ne? Tas nav tā, ka zem bildes parādās neta anonīmais, zaļais klikšķis :)
Maris, Tev labi sanāk... vari pasludināt nākamo mēneša tēmu! :D
Publicēts: 01.09.12 21:26
 citēt
tusne:
Maris: Bet ir fīlings ne? Tas nav tā, ka zem bildes parādās neta anonīmais, zaļais klikšķis :)

°
derētu gan,kaut kā neticas ka :anger:man viss tik sūdīgi,kaut kādu revanšu tipa :)
Publicēts: 01.09.12 21:32
 citēt
Rolands66:
tusne:aris, Tev labi sanāk... vari pasludināt nākamo mēneša tēmu! :D

°
derētu gan,kaut kā neticas ka :anger:man viss tik sūdīgi,kaut kādu revanšu tipa :)

Roli tu vienklārši esi sūdīgs bildētājs. Cerams tev ir jumora izjūta.
Publicēts: 01.09.12 21:52
 citēt
Nu votķeraz... eltonākstības palikušas nenovērtētas... nez kā 1x.com veicas?

Bet, jā, konkurss Mārim izdevies, cepuri nost!
Publicēts: 01.09.12 22:09
 citēt
tusne:

Nēē... tas tomēr paņēma laiku.. Tagad kādam citam kārta - man cehā citādi tūlīt 7 gulētāji iemetīsies:

Publicēts: 01.09.12 22:42
 citēt
Nākamais konkurs ir par gulētājiem vai par gultām????
Publicēts: 01.09.12 22:42
 citēt
ho ho hooooo:-))) ko es redzu :-)))))
Publicēts: 01.09.12 22:55
 citēt
je suis désolé, tikai tagad ieveeroju ka esmu ieguvis 0.05..uzturos riigaa.

jaa, shiisdienas noveerojums - 0.05 dzeku iespeejams iegaadaaties gaisaa, vismaz, wizzair
Publicēts: 01.09.12 22:58
 citēt
Eltons:Nu votķeraz... eltonākstības palikušas nenovērtētas... nez kā 1x.com veicas?

Bet, jā, konkurss Mārim izdevies, cepuri nost!

1x.com cita zhuurija ;-p:-)))

Maris, ja shamos 0.05 var iagaadaties ljotenees - pasuuti Anetei - naakampiektdien piegadaas:-)
Publicēts: 01.09.12 23:07
 citēt
Zemapziņā tā jau likās, ka kaut kas tāds varētu uzzvinnēt. Messidžs ir, varbūt varēja labāk pasniegt.
Nedaudz izbrīna par citiem, manā skatījumā labiem kadriem, bet vismaz tie augstāku pozīciju ieņem par mani. :D

Man liekas, ka man tikai liekas, ka Latvijā žūrija vairumā par labu lemj dokumentālajiem kadriem, neskatoties ne uz ko.
Tas liek aizdomāties, bet varbūt par velti domāju?

Paldies par konkursu.
Publicēts: 01.09.12 23:47
 citēt
marle:Zemapziņā tā jau likās, ka kaut kas tāds varētu uzzvinnēt. Messidžs ir, varbūt varēja labāk pasniegt.
Nedaudz izbrīna par citiem, manā skatījumā labiem kadriem, bet vismaz tie augstāku pozīciju ieņem par mani. :D

Man liekas, ka man tikai liekas, ka Latvijā žūrija vairumā par labu lemj dokumentālajiem kadriem, neskatoties ne uz ko.
Tas liek aizdomāties, bet varbūt par velti domāju?

Paldies par konkursu.

Cik neatkarīgu žūriju vienai izstādīšanai būs, tik neatkarigu pirmo (2...3šo vietu) vietu būs . Jebkura žūrija ir tikai dažu pie(uz)aicināto personu subjektīvs viedoklis(nedod dies, ja vēl iepriekš vienojoties). Un nekad naf bijis, un nebūs savādāk!!!
Publicēts: 01.09.12 23:48
 citēt
lukass:
Rolands66: °

Roli tu vienklārši esi sūdīgs bildētājs. Cerams tev ir jumora izjūta.

Ir ir humora izjūta,tas striķis ,ko šodien pirku man saimniecibā vajadzigs :exciting:
Publicēts: 02.09.12 00:32
 citēt
Haiduks:Cik neatkarīgu žūriju vienai izstādīšanai būs, tik neatkarigu pirmo (2...3šo vietu) vietu būs . Jebkura žūrija ir tikai dažu pie(uz)aicināto personu subjektīvs viedoklis(nedod dies, ja vēl iepriekš vienojoties). Un nekad naf bijis, un nebūs savādāk!!!

Nedomāju krāpšanos vai ko tamlīdzīgu.
Vienkārši, lielākais vairums pašmāju foto mīļu ir par dokumentālo (vēl piedevām tādu, kas nejauši garāmejot pa pirkstu galiem) un bēdīgākais ir tas, ka par bildes kvalitāti un citiem parametriem īpaši nerūp un normāli sakruķītu bildi vispār neņem acīs. Aptuveni tā.
Publicēts: 02.09.12 01:33
 citēt
marle:
Haiduks:Cik neatkarīgu žūriju vienai izstādīšanai būs, tik neatkarigu pirmo (2...3šo vietu) vietu būs . Jebkura žūrija ir tikai dažu pie(uz)aicināto personu subjektīvs viedoklis(nedod dies, ja vēl iepriekš vienojoties). Un nekad naf bijis, un nebūs savādāk!!!

Nedomāju krāpšanos vai ko tamlīdzīgu.
Vienkārši, lielākais vairums pašmāju foto mīļu ir par dokumentālo (vēl piedevām tādu, kas nejauši garāmejot pa pirkstu galiem) un bēdīgākais ir tas, ka par bildes kvalitāti un citiem parametriem īpaši nerūp un normāli sakruķītu bildi vispār neņem acīs. Aptuveni tā.

Uj, kāpēc krākšanās... vienkārši, kam piem, ir Bindes skola un nekad domās nesakritīs ar Mihailovska skolu :D... un tieši tādēl mans pirmais teksts... bet piebilde par sarunāšanu... :D tieši no dzīves... x, y, z, (slavenības pasules mērogā) lemj fotogrāfiju likteni... x, klausaties, nu tas tak ne reizi naf ieguvis... y, nu bet bilde nekādīga... z, bet ja labi padomā un pareizi pasniedz ... un trešās vietas liktenis bija izlemts :D... bet fats ir no dzīves un daudz augstāka līmeņa konkursā par šo :(
Publicēts: 02.09.12 02:07
 citēt
marle: Vienkārši, lielākais vairums pašmāju foto mīļu ir par dokumentālo (vēl piedevām tādu, kas nejauši garāmejot pa pirkstu galiem) un bēdīgākais ir tas, ka par bildes kvalitāti un citiem parametriem īpaši nerūp un normāli sakruķītu bildi vispār neņem acīs. Aptuveni tā.

Ne velti konkūrs bij ar starptautisku žūriju - 3 no vērtētājiem dzīvo aiz dīķa - 2 no viņiem jau gandrīz 20 gadus + to ikdienas darbs sastāv no vizualās komunikācijas.
Publicēts: 02.09.12 02:12
 citēt
bro-tip:je suis désolé, tikai tagad ieveeroju ka esmu ieguvis 0.05..uzturos riigaa.

jaa, shiisdienas noveerojums - 0.05 dzeku iespeejams iegaadaaties gaisaa, vismaz, wizzair

par vēlu - ne nu celšos gaisā ne nu kā:) Tevi jau gaida:

kaut kā jāsakonektējas nodot cilindrisko apsveikumu :)
Publicēts: 02.09.12 08:52
 citēt
Rolands66:
lukass: Roli tu vienklārši esi sūdīgs bildētājs. Cerams tev ir jumora izjūta.

Ir ir humora izjūta,tas striķis ,ko šodien pirku man saimniecibā vajadzigs :exciting:

Saimniecibas ziepes arī ņēmi?
Publicēts: 02.09.12 09:46
 citēt
skarba gulta izskatās ..... :what:
Publicēts: 02.09.12 11:56
 citēt
negatIvs:skarba gulta izskatās ..... :what:

Nu rokudzelžiem vietas vismaz tikpat kā uz kāzinieku tiltiņu margām :)

bet kad nokrāsos un ieliks pūkaino matraci ta jau ne vairs pēc rallija vāģa pastiprinošā karkasa, ne lāču sprosta neizskatīsies. Toties ne čīkst, ne lūzt šitādas :)
Publicēts: 02.09.12 18:53
 citēt
Maris:

bet kad nokrāsos un ieliks pūkaino matraci ta jau ne vairs pēc rallija vāģa pastiprinošā karkasa, ne lāču sprosta neizskatīsies. Toties ne čīkst, ne lūzt šitādas :)

nr chikst, ne luuzt ras labi, bet to nostaljgisko dimdeshanu pa sienu ar shaadu neieguut....:(
Publicēts: 02.09.12 20:14
 citēt
imgfoto:
Maris:

nr chikst, ne luuzt ras labi, bet to nostaljgisko dimdeshanu pa sienu ar shaadu neieguut....:(
Vajag tā lai skaļi kunkst, tad nebūs gulta pret sienu jādauza
Publicēts: 02.09.12 21:33 labots
 citēt
esmu patīkami pārsteigts, ierodoties no 2 dienu karpeļtalkas !
Tagad man laikam būs ko iedzert :face-glasses::face-smile:
emm, paldies Mārim par konkursu - bija motivācija pirmoreiz šogad ( ja nekļūdos, bet varbūt arī ilgākā brīdī ) pievienot fočeni.
PS konkursa formāts - visi visiem anonīmi, manuprāt, ir ideāls !
Publicēts: 03.09.12 07:45
 citēt
Maris:

es jau neko, ir redzētas metāla gultas, n-tajos izpildījumos. pazīstams džeks [ Jānis Ķeiselis ], ir vairākas uzkalis. kādreiz tautas studija Zīle, ja pareizi atceros. tagad neesmu interesējies, vai vēl ir. 1980-tajos, es uz īsu brīdi arī tur degunu biju niebāzis
Publicēts: 03.09.12 07:48
 citēt
palūrēju, ir vēl ilguciems.riga.lv... , kaļ visu ko :bad_smile:
Publicēts: 03.09.12 07:52
 citēt
vai tik tā gulta Mārim nav, uz Jelgavas metālistu svētkiem ..... :bad_smile:
Publicēts: 03.09.12 15:14
 citēt
Amber:
imgfoto:ceturtas vietas ieguvejs varetu veidot reportu kaa uzvaretajs stundad kaika iznicina praizi:D

cik saprotu tad ceturtā vieta ir Tava?:face-grin:

Nea 4aa muna...
Publicēts: 03.09.12 16:35
 citēt
Rolands66:kokurss bija intersants,Paldies Marim!!!
:face-grin::big_smile:

Absolūti pievienojos! ;)
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas