Nav ne vainas. Vai par tēmu, nezinu. Bet tēmas jau tur var biezā slānī sameklēt. No tavējām es joprojām kaifā par kaut kur redzētu, ja pareizi atceros "I'm full". Blogā gan neesmu redzējis.
Droperidol:Pirmo reizi mūžā aizsūtīju kādu bildi konkursam. Patiess prieks, ka vismaz vienam žūrijas dalībniekam tā kļuva par favorīti Pasākums labs, jaunas vēsmas šeit
Bet ir fīlings ne? Tas nav tā, ka zem bildes parādās neta anonīmais, zaļais klikšķis
Zemapziņā tā jau likās, ka kaut kas tāds varētu uzzvinnēt. Messidžs ir, varbūt varēja labāk pasniegt. Nedaudz izbrīna par citiem, manā skatījumā labiem kadriem, bet vismaz tie augstāku pozīciju ieņem par mani.
Man liekas, ka man tikai liekas, ka Latvijā žūrija vairumā par labu lemj dokumentālajiem kadriem, neskatoties ne uz ko. Tas liek aizdomāties, bet varbūt par velti domāju?
marle:Zemapziņā tā jau likās, ka kaut kas tāds varētu uzzvinnēt. Messidžs ir, varbūt varēja labāk pasniegt. Nedaudz izbrīna par citiem, manā skatījumā labiem kadriem, bet vismaz tie augstāku pozīciju ieņem par mani.
Man liekas, ka man tikai liekas, ka Latvijā žūrija vairumā par labu lemj dokumentālajiem kadriem, neskatoties ne uz ko. Tas liek aizdomāties, bet varbūt par velti domāju?
Paldies par konkursu.
Cik neatkarīgu žūriju vienai izstādīšanai būs, tik neatkarigu pirmo (2...3šo vietu) vietu būs . Jebkura žūrija ir tikai dažu pie(uz)aicināto personu subjektīvs viedoklis(nedod dies, ja vēl iepriekš vienojoties). Un nekad naf bijis, un nebūs savādāk!!!
Haiduks:Cik neatkarīgu žūriju vienai izstādīšanai būs, tik neatkarigu pirmo (2...3šo vietu) vietu būs . Jebkura žūrija ir tikai dažu pie(uz)aicināto personu subjektīvs viedoklis(nedod dies, ja vēl iepriekš vienojoties). Un nekad naf bijis, un nebūs savādāk!!!
Nedomāju krāpšanos vai ko tamlīdzīgu. Vienkārši, lielākais vairums pašmāju foto mīļu ir par dokumentālo (vēl piedevām tādu, kas nejauši garāmejot pa pirkstu galiem) un bēdīgākais ir tas, ka par bildes kvalitāti un citiem parametriem īpaši nerūp un normāli sakruķītu bildi vispār neņem acīs. Aptuveni tā.
Haiduks:Cik neatkarīgu žūriju vienai izstādīšanai būs, tik neatkarigu pirmo (2...3šo vietu) vietu būs . Jebkura žūrija ir tikai dažu pie(uz)aicināto personu subjektīvs viedoklis(nedod dies, ja vēl iepriekš vienojoties). Un nekad naf bijis, un nebūs savādāk!!!
Nedomāju krāpšanos vai ko tamlīdzīgu. Vienkārši, lielākais vairums pašmāju foto mīļu ir par dokumentālo (vēl piedevām tādu, kas nejauši garāmejot pa pirkstu galiem) un bēdīgākais ir tas, ka par bildes kvalitāti un citiem parametriem īpaši nerūp un normāli sakruķītu bildi vispār neņem acīs. Aptuveni tā.
Uj, kāpēc krākšanās... vienkārši, kam piem, ir Bindes skola un nekad domās nesakritīs ar Mihailovska skolu ... un tieši tādēl mans pirmais teksts... bet piebilde par sarunāšanu... tieši no dzīves... x, y, z, (slavenības pasules mērogā) lemj fotogrāfiju likteni... x, klausaties, nu tas tak ne reizi naf ieguvis... y, nu bet bilde nekādīga... z, bet ja labi padomā un pareizi pasniedz ... un trešās vietas liktenis bija izlemts ... bet fats ir no dzīves un daudz augstāka līmeņa konkursā par šo
marle: Vienkārši, lielākais vairums pašmāju foto mīļu ir par dokumentālo (vēl piedevām tādu, kas nejauši garāmejot pa pirkstu galiem) un bēdīgākais ir tas, ka par bildes kvalitāti un citiem parametriem īpaši nerūp un normāli sakruķītu bildi vispār neņem acīs. Aptuveni tā.
Ne velti konkūrs bij ar starptautisku žūriju - 3 no vērtētājiem dzīvo aiz dīķa - 2 no viņiem jau gandrīz 20 gadus + to ikdienas darbs sastāv no vizualās komunikācijas.
Nu rokudzelžiem vietas vismaz tikpat kā uz kāzinieku tiltiņu margām
bet kad nokrāsos un ieliks pūkaino matraci ta jau ne vairs pēc rallija vāģa pastiprinošā karkasa, ne lāču sprosta neizskatīsies. Toties ne čīkst, ne lūzt šitādas
bet kad nokrāsos un ieliks pūkaino matraci ta jau ne vairs pēc rallija vāģa pastiprinošā karkasa, ne lāču sprosta neizskatīsies. Toties ne čīkst, ne lūzt šitādas
nr chikst, ne luuzt ras labi, bet to nostaljgisko dimdeshanu pa sienu ar shaadu neieguut....
nr chikst, ne luuzt ras labi, bet to nostaljgisko dimdeshanu pa sienu ar shaadu neieguut....
Vajag tā lai skaļi kunkst, tad nebūs gulta pret sienu jādauza
esmu patīkami pārsteigts, ierodoties no 2 dienu karpeļtalkas ! Tagad man laikam būs ko iedzert emm, paldies Mārim par konkursu - bija motivācija pirmoreiz šogad ( ja nekļūdos, bet varbūt arī ilgākā brīdī ) pievienot fočeni. PS konkursa formāts - visi visiem anonīmi, manuprāt, ir ideāls !
es jau neko, ir redzētas metāla gultas, n-tajos izpildījumos. pazīstams džeks [ Jānis Ķeiselis ], ir vairākas uzkalis. kādreiz tautas studija Zīle, ja pareizi atceros. tagad neesmu interesējies, vai vēl ir. 1980-tajos, es uz īsu brīdi arī tur degunu biju niebāzis