forum.gif
konkursa rezultāti
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / konkursa rezultāti
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 31.08.12 23:53
 citēt
Apsveicu uzvarētājus un liels paldies visiem dalībniekiem un līdzjutējiem.

konkurss.weebly.com

žūrija (četri no žūrijas dalībniekiem dūšīgi izmantojuši opciju ''svešam skatītājam neiteresanta'' un vērtējuši tik daļu no bildēm.):

Daiga Atvara www.digitaria.com

Man ļoti patika, ka bildes un idejas ir tik dažādas. It sevišķi patika tās, kuras ir vairāk “sajutu” nevis “ilustrācija par tēmu”. Kur ir stāsts, nevis teikums. Kas liek tev aizdomāties vai atcerēties, kas kaut kur aizved. Un mes jau dzeram un pīpējam lai atrautos (kaut mazliet) un aizbēgtu no citiem, no sevis, no realititātes, no ikdienas, no “dzīves”. Ah, deretu, ka uzpīipet un iedzert! :)
Daigas favorītbilde atrodas 18. vietā

Una Mjurka www.fresnostate.edu...

Iespējams, vajadzēja "reklāmbildes" vērteet vismaz tehniskā izpildījuma ziņā, bet to nu atstāšu foto ekspertu ziņā. :-) Inscenētās fotogrāfijas lelākoties šķita pārmērīgi piesātinātas ar klišejām un pašmērķīgas, tāpēc savu uzmanību pievērsu dažām "dokumentālajām" bildēm un portretiem. Radās sajūta, ka to autori mēģina veidot dialogu ar skatītāju. Viņu izpētes subjekti bija apzināti izvēlēti, vadoties ne tikai no to vizuālās intereses, bet arī no to iekšējās dinamikas, pieredzes un savstarpējās komunikācijas. Šīs fotogrāfijas man šķita salīdzinoši godprātīgākas attiecībā pret to varoņiem, bez īpaši izteiktas didaktiskas vēsts. Atsevišķos gadījumos tās parādiija arī fotogrāfa padziļinātu interesi subjektu psiholoģiskajā portretējumā un interpretācijā. Fotogrāfijas, kuras izvēlējos vērtēt, man likās dziļākas saturā un cilvēcīgi interesantākas kā tās, kuras atstāju "aiz borta".
Unas favorītbilde ir 2. vietā

Guntis Svikulis www.photodom.com...

No visām bildēm šī laikam ar būs mana favorītbilde. Foršs kolorīts, tīkamas diagonāles kompenē.
Ir stāsts, bilde nav samākslota un samocīta. Man tīk, labs dokumentāls foto (to Guntis par 8. vietu)

Juris Šteinbergs www.genera.lv

Nu uzrunā kaut kas mani tajā bildē ar līxmi iereibušajām tīneidžerēm (negribas ticēt, ka tas būtu inscenēts) – stacijā, drusku pālī, uz rīta pusi, jautrība vēl nav beigusies, bet miedziņš jau nāk... Smuki. Ja ar tevi tā nekad nav bijis, tad jau neesi nemaz dzīvojis. :) (Juris par pirmo bildi kas ir dalītajā 5.-6. vietā)

Andris Dišs www.osi.lv

Protams, mani dziļi pacilāja šī konkursa temats. Tādēļ ar nepacietību
gaidīju bildes, bet te mani gaidīja skarba vilšanās, jo tā arī
nesagaidīju, ka autoriem būtu kas dziļāk sakāms par šo tēmu. Tādēļ arī tik
maz bildes numurēju - tikai 8. Ja par stāstu jāliek 0, tad par tālāko pat
nedomāju. Bet neatkarīgi no atbilstības tematikai lielais vairums darbu
ir vienkārši kaitinoši un garlaicīgi.
Mana favorīta bilde lielā mērā ir patīkams izņēmums. Ir redzams
kam dzert, kur dzert, kāpēc dzert, kad dzert un kā dzert. Pēc bildes
šķiet, ka izdevušamies dienai sekos izdevies vakars. Man ir mīkla, vai šī
stāsta skaistums ir autora jeb modeļa nopelns, bet jebkurā gadījumā modeļa
un mirkļa izvēle ir autora darbs. Šis gaišais stāsts ir atnācis pie mums
caur tēlainu un nepastarpinātu komunikāciju, kas ietverta pacilājošā
kompozīcijā. Lieliska satura un formas vienotība. (to Andris par 2. vietas ieguvēju)

P.s. trešai vietai Džeka vietā ir iegādāts 15 gadīgs skoč.
Publicēts: 01.09.12 00:02
 citēt
njā....... kas to būtu domājis.....

p.s. Juris kuru vietu man iedeva????:amazing:
Publicēts: 01.09.12 00:21
 citēt
:face-grin::face-grin::face-grin:
Publicēts: 01.09.12 01:22 labots
 citēt
DAIĻI bilduki , pirmā necepi bet zemāk ir gana labās:)!
Publicēts: 01.09.12 09:06
 citēt
mjā, par pirmo esmu nedaudz pārsteigts
Publicēts: 01.09.12 09:45
 citēt
Nu ko lai saka - ir jau pierasts, ka uzvarot konkursā, apsveikuma vietā sanemu gānīšanos vai sejiņu, kas vemj maisiņā. PALDIES!

Pateicotie fotogrāfam Vjatkinam iemācījos, ka bildei nav visiem jāpatīk vai nepatīk, bet ja par viņu ir diskusijas, emocijas (ari vemšana tai skaitā) tad jau viss ir kārtībā.

ta ka droši turpinat apspriest sliktu bildi pirmaja vieta, a es dzerot viskiju to visu palasīšu:grimace:
Publicēts: 01.09.12 09:48
 citēt
ceturtas vietas ieguvejs varetu veidot reportu kaa uzvaretajs stundad kaika iznicina praizi:D
Publicēts: 01.09.12 10:01
 citēt
imgfoto:ceturtas vietas ieguvejs varetu veidot reportu kaa uzvaretajs stundad kaika iznicina praizi:D

cik saprotu tad ceturtā vieta ir Tava?:face-grin:
Publicēts: 01.09.12 10:10
 citēt
Apsveicu ar uzvaru! Vemjošās sejiņas neredzēju. Tikai priecīgās. Es jau arī vietējā "Mājai un dārzam" paķēru balto "Nr.40" par Ls 3.29 puslitrā. Malkošu. Žēl, ka Vjatkina kungu nepazīstu.
Publicēts: 01.09.12 10:17
 citēt
HdiviO:Apsveicu ar uzvaru! Vemjošās sejiņas neredzēju. Tikai priecīgās. Es jau arī vietējā "Mājai un dārzam" paķēru balto "Nr.40" par Ls 3.29 puslitrā. Malkošu. Žēl, ka Vjatkina kungu nepazīstu.

nu te bišķi, lai zinātu kas ir Vjatkins

www.photographer.ru...

photoplay.livejournal.com...
Publicēts: 01.09.12 10:22
 citēt
f-foto:
Amber:Nu ko lai saka - ir jau pierasts, ka uzvarot konkursā, apsveikuma vietā sanemu gānīšanos vai sejiņu, kas vemj maisiņā. PALDIES!

Tās bildes, kas man Tavā albumā patīk, ir saņēmušas vērtējumu. Attiecībā uz tādiem kadriem, kas izsauc nelabumu, var būt tikai viena fizioloģiska reakcija. Attiecīgi arī sejiņa.

Ja Tu liec = zīmi starp kadru un savu personību, tad piedod, atvaino, bet tas ir ļoti nelīdzsvaroti.

kad jāvemj, tad jāvemj - galvenais tai brīdi līdzsvaru saglabāt:face-wink:
Publicēts: 01.09.12 10:31
 citēt
uj nee, es nepretendeeju:)
Publicēts: 01.09.12 10:37
 citēt
Amber:
HdiviO:Apsveicu ar uzvaru! Vemjošās sejiņas neredzēju. Tikai priecīgās. Es jau arī vietējā "Mājai un dārzam" paķēru balto "Nr.40" par Ls 3.29 puslitrā. Malkošu. Žēl, ka Vjatkina kungu nepazīstu.

www.photographer.ru...

http://photoplay.livejournal.com/369801.html

Lai notiek, iemalkošu arī par Viņu (vells, vajadzēja divus number 40 ņemt). Dzīvē jau tāpat ar tik prominentām personām nesanāks tikties.
Publicēts: 01.09.12 10:46
 citēt
Maris smagi ir mānīojies - vismaz 2 no žūrijas pat ļoti labi zina FB ;-ppp
Publicēts: 01.09.12 10:57
 citēt
Amber:Nu ko lai saka - ir jau pierasts, ka uzvarot konkursā, apsveikuma vietā sanemu gānīšanos vai sejiņu, kas vemj maisiņā.

Apsveicu un ievemju maisiņā!:face-wink:
Godīgi sakot, neticēju.:face-smile:
Publicēts: 01.09.12 11:02
 citēt
HdiviO:
Amber:

www.photographer.ru...

http://photoplay.livejournal.com/369801.html

Lai notiek, iemalkošu arī par Viņu (vells, vajadzēja divus number 40 ņemt). Dzīvē jau tāpat ar tik prominentām personām nesanāks tikties.

Vjatkins būtu novērtējis tos divus 40 :) Vins savās meistarklasēs spēja par katru darbu pateikt ar kādu no dzērieniem kopā tas tapis un nemaz par to nesatraucas :)
Publicēts: 01.09.12 11:04
 citēt
Amber:Nu ko lai saka - ir jau pierasts, ka uzvarot konkursā, apsveikuma vietā sanemu gānīšanos vai sejiņu, kas vemj maisiņā. PALDIES!

Nununu... es tak pašā pirmajā vārdā apsveicu :face-smile: + nenormāli patīkami, ka vismaz lielākā pudele (kaut gan Nils ar gan jau nav galīgs atturībnieks) nokļūs pie cilvēka kas to nelies izlietnē (reklāmtopikos vietām tika vicināti ametistiski (cienu arī šādu izvēli) karogi kātos ar asiem uzgaļiem). Noderēs uz vārdadienu :)

Pa manam konkurss nāca smagi, bet beigās tomēr savāca kkādu jēgu:

Starp darbiem katrs varēja atrast ko līdzīgu favorītbildei, kam kaut nedaudz just līdzi.

Statistika uzrādīja pieaugošu interesi.

Bija ļaudis kas pamanījās piedraudēt ar šedevriem, bet piemirsa tos iepostēt.

Bij slavētāji un gānītāji kam funktieris tālāk par darbības vārdiem nosaukumā nesniedzās.

Un ļoti vērtīgi ir rezultāti - gan no FB atšķirīgā statistika ''esošie punkti pret maksimalo punktu summu'', gan tas kā un kurām bildēm šie punkti trāpījušies, gan arī 5 cilvēku tekstuālie viedokļi - ne nu baigi garie, bet ne arī tā, ka secinājumus nevarētu izdarīt.

Balvu ieguvēji varētu padomāt par loģistiku - nezinu vai Amber ir te Jelgavā kaimiņmājā (tad varu šodien atdot) vai Zviedrijā, sazinkad būšu pie Nila Ogrē un man ir paskrējis garām kurš iesūtīja 3. vietas bildi :shame: Piesakās, piesakās :)
Publicēts: 01.09.12 11:05
 citēt
dansiga:Maris smagi ir mānīojies - vismaz 2 no žūrijas pat ļoti labi zina FB ;-ppp

Nu Guntis zin/nāja, bet pārējie tak ne reizi nav aci iemetuši :/
Publicēts: 01.09.12 11:27
 citēt
Maris:

Nununu... es tak pašā pirmajā vārdā apsveicu :face-smile: + nenormāli patīkami, ka vismaz lielākā pudele (kaut gan Nils ar gan jau nav galīgs atturībnieks) nokļūs pie cilvēka kas to nelies izlietnē (reklāmtopikos vietām tika vicināti ametistiski (cienu arī šādu izvēli) karogi kātos ar asiem uzgaļiem). Noderēs uz vārdadienu :)

Pa manam konkurss nāca smagi, bet beigās tomēr savāca kkādu jēgu:

Starp darbiem katrs varēja atrast ko līdzīgu favorītbildei, kam kaut nedaudz just līdzi.

Statistika uzrādīja pieaugošu interesi.

Bija ļaudis kas pamanījās piedraudēt ar šedevriem, bet piemirsa tos iepostēt.

Bij slavētāji un gānītāji kam funktieris tālāk par darbības vārdiem nosaukumā nesniedzās.

Un ļoti vērtīgi ir rezultāti - gan no FB atšķirīgā statistika ''esošie punkti pret maksimalo punktu summu'', gan tas kā un kurām bildēm šie punkti trāpījušies, gan arī 5 cilvēku tekstuālie viedokļi - ne nu baigi garie, bet ne arī tā, ka secinājumus nevarētu izdarīt.

Balvu ieguvēji varētu padomāt par loģistiku - nezinu vai Amber ir te Jelgavā kaimiņmājā (tad varu šodien atdot) vai Zviedrijā, sazinkad būšu pie Nila Ogrē un man ir paskrējis garām kurš iesūtīja 3. vietas bildi :shame: Piesakās, piesakās :)

paldies, paldies!
Tas teikums ta ka uz Tevi nebija mērķēts. Man jau pašai pārsteigums par rezultātu, jo bildes bija vairakas, bet tiieši šo pieteicu tāpēc ka visiem vina tik ļoti nepatika.
ārpāc cik Tu par mani daudz zini, es tad domāju esmu labi nomaskejusies.
Izlietne jau netiks izliets noteikti. Balvas noprovēšanai jau daudzi pieteikušies , būs vēl jāpiepērk, lai visiem pietiek:face-smile:
Kaiminmājā (tik nez kurā:face-wink:) es neesu , pašlaik Zviedrijā. Tad vai nu ta balva var sagaidit mani lidz septembra beigam, kad busu Latvija vai jāmeklē kāds atturībnieks ko aizsutit viņai pakaļ? Kā Tev ērtāk?
Publicēts: 01.09.12 11:33
 citēt
Domāju, ka mēnesi noturēšos to litru neizdzēris :) Man vairāk viņķeļi vai aliņš. Jelgavā visas ir kaimiņmājas - pilsēta ta maza - nav ne jausmas kurā kaimiņmājā esi :)
Publicēts: 01.09.12 11:41
 citēt
Maris:Domāju, ka mēnesi noturēšos to litru neizdzēris :) Man vairāk viņķeļi vai aliņš. Jelgavā visas ir kaimiņmājas - pilsēta ta maza - nav ne jausmas kurā kaimiņmājā esi :)

Fu, nomierināji!
man jau tā dzērienu gaume - līdziga Tavējai, bet balvu nenogaršot - būtu grēks.
Es tad padošu ziņu, kad ieradīšos mazpilsētā Jelgava:face-smile:
Publicēts: 01.09.12 11:58
 citēt
Maris: Nu Guntis zin/nāja, bet pārējie tak ne reizi nav aci iemetuši :/
vai tad tiešām Daiga nav tā Daiga par ko mēs domājam, ja saki, ka tikai Guntis par FB ir dzirdējis???? :what:
Publicēts: 01.09.12 12:03
 citēt
Maris:
dansiga:Maris smagi ir mānīojies - vismaz 2 no žūrijas pat ļoti labi zina FB ;-ppp

Nu Guntis zin/nāja, bet pārējie tak ne reizi nav aci iemetuši :/

Nu Guntis ne tikai zināja, bet pats kādreiz lika bildes šeit un sienā (shaterī). :)
Publicēts: 01.09.12 12:05
 citēt
Jauki. Intriga beigusies. Apsveicu uzvarētājus. Uzvarētājam lemts uzvarēt, bet čikstētājam čikstēt. :face-kiss:
Publicēts: 01.09.12 12:16
 citēt
tusne:
Maris: Nu Guntis zin/nāja, bet pārējie tak ne reizi nav aci iemetuši :/
vai tad tiešām Daiga nav tā Daiga par ko mēs domājam, ja saki, ka tikai Guntis par FB ir dzirdējis???? :what:

Nē vai traks - tur tak saite pielikta + uzvārdā burts atšķirās :) Šī Daiga jau gandrīz 20 gadus ņemās pa USA un kopā ar kolēģiem ir izveidojusi mēdiju aģentūru kas tagad jau pāraugusi par mārketinga stratēģijas monstru kur pakalpojums izveidot uzņēmuma vizuālo seju ir tikai daļa no piedāvājuma.
Publicēts: 01.09.12 12:28
 citēt
Maris: Nē vai traks - tur tak saite pielikta + uzvārdā burts atšķirās :) Šī Daiga jau gandrīz 20 gadus ņemās pa USA un kopā ar kolēģiem ir izveidojusi mēdiju aģentūru kas tagad jau pāraugusi par mārketinga stratēģijas monstru kur pakalpojums izveidot uzņēmuma vizuālo seju ir tikai daļa no piedāvājuma.
oo, nu tad gan diktākā sakritība! uzvārda burta atšķirību pamanīju gan, bet tā kā galotnei nekad diži nepievērsu uzmanību padomāju, ka ko netā atceros! :)
Publicēts: 01.09.12 12:42
 citēt
– Будешь на кухне, захвати печеньки.
– Печеньки захвачены, мой генepaл!
Publicēts: 01.09.12 15:17
 citēt
mākslinieku, iepriekšējā pieredze, starptautiskajos konkursos, kur lauri plūkti, nav diez ko palīdzējusi, šajā .... :bad_smile:
Publicēts: 01.09.12 15:59
 citēt
negatIvs:mākslinieku, iepriekšējā pieredze, starptautiskajos konkursos, kur lauri plūkti, nav diez ko palīdzējusi, šajā .... :bad_smile:

ar visiem konkursiem ir taa, ka vienaan kokurssaa bilde dabuu medalju, toties citaa nemaz netiek liidz zhuurijai ...... Pie shiis savdabiigaas zhuurijas arii pilniigi normaals rezultaats (tas Tev nav kg zelta, kas arii Katarā ir kg zelta). Parasti konkursos publicee zhuurijas sastaavu un ruudiitaakie konkursanti suuta bildes, kas atbilst konkreetaas zhuriajs gaumei ;-p;-)
Publicēts: 01.09.12 16:10
 citēt
kokurss bija intersants,Paldies Marim!!!
:face-grin::big_smile:
Publicēts: 01.09.12 16:14
 citēt
Rolands66:kokurss bija intersants,Paldies Marim!!!
Tava bilde tak neuzvarēja, par ko paldies!
mums abiem savas piena pakas - litrs un puslitrs, pašiem būs jāpērk! :bad_smile:
Publicēts: 01.09.12 16:32
 citēt
dansiga:
negatIvs:mākslinieku, iepriekšējā pieredze, starptautiskajos konkursos, kur lauri plūkti, nav diez ko palīdzējusi, šajā .... :bad_smile:

ar visiem konkursiem ir taa, ka vienaan kokurssaa bilde dabuu medalju, toties citaa nemaz netiek liidz zhuurijai ...... Pie shiis savdabiigaas zhuurijas arii pilniigi normaals rezultaats (tas Tev nav kg zelta, kas arii Katarā ir kg zelta). Parasti konkursos publicee zhuurijas sastaavu un ruudiitaakie konkursanti suuta bildes, kas atbilst konkreetaas zhuriajs gaumei ;-p;-)

Tas fakts, bet LV ir tik maza - negribēju ne pašu žūriju informēt, ka šiem būs kas jāvērtē (a ja nu kāds sadomā sekot līdzi - tas mazinātu objektivitāti) gan arī, ka kāds konkursants sev pazīstamam ko nenoprasa - labāk, lai viss kā sniegs uz galvas :)

+ man likās, ka pazīstot šos cilvēkus varēšu prognozēt viņu verdiktus, bet nekā - trāpīju tik par Daigu un Juri.... arī par tekstiem - domāju, ka Guntis kā absolūti nelokāms mugurkauls un bezkompromisa ideālists nodos uguņus, bet te, par tolerances trūkumu, dod pa mici dzīvē pavisam miermīlīgam fizmatam :)

Nē man ritīgi patīk emocijas, atziņas utt. ko konkurss izsauca.
Publicēts: 01.09.12 16:41
 citēt
nu par Andra komentāru.... var just ka tēma tuva, dzeršana, es domāju....nu tā ar lielo burtu:)
bišķi ir sajūta ka uz pohām, moš maldos. Emocija ir, bet vai tieši par kartiņām nezinu. Drīzāk par konkursantu parādīto vieglo attieksmi pret šo tēmu;)
Publicēts: 01.09.12 16:52
 citēt
imgfoto:nu par Andra komentāru.... var just ka tēma tuva, dzeršana, es domāju....nu tā ar lielo burtu:)
bišķi ir sajūta ka uz pohām, moš maldos. Emocija ir, bet vai tieši par kartiņām nezinu. Drīzāk par konkursantu parādīto vieglo attieksmi pret šo tēmu;)

Nu Andris, kā viens no Balto Tēvu gigantiem tehvi.dv.lv , par dzeršanu muld stipri vairāk kā praktizē :)

Jā man arī prieks izsniegt balvas ne par konkrētajām bildēm, bet par visu to jezgu un jaunajām atziņām.
Publicēts: 01.09.12 18:10
 citēt
tusne:
Rolands66:kokurss bija intersants,Paldies Marim!!!
Tava bilde tak neuzvarēja, par ko paldies!
mums abiem savas piena pakas - litrs un puslitrs, pašiem būs jāpērk! :bad_smile:

Mana bilde totāli izgāzusies,bet labāk šeit,ne kaut kur pie sienas. :face-grin:
Publicēts: 01.09.12 18:34
 citēt
Nu nezinu, vai pa mici fizmatam dod, vai tās vienkārši tādas sestdienas izklaides, bet nav jau tie knipsētāji nekādi jēriņi. Brīvdienās izejot pablicēt dzimto ģerevņu, teleskopisko bleķa steku arī iebāžu kabatā, kaut gan nekad tālāk par pabļaustīšanos nav tikts. Lai nu man piedod fizmats un Baltais tēvs (ne Uldis), reizēm jau, kad kaislības rimušās, labs uzdirsiens nāk par labu. Rolands jau konkursu novērtēja.
Publicēts: 01.09.12 19:17
 citēt
Pirmo reizi mūžā aizsūtīju kādu bildi konkursam. Patiess prieks, ka vismaz vienam žūrijas dalībniekam tā kļuva par favorīti:)
Pasākums labs, jaunas vēsmas šeit:)
Publicēts: 01.09.12 19:33
 citēt
Droperidol:Pirmo reizi mūžā aizsūtīju kādu bildi konkursam. Patiess prieks, ka vismaz vienam žūrijas dalībniekam tā kļuva par favorīti:)
Pasākums labs, jaunas vēsmas šeit:)

A tava ta kura?
Publicēts: 01.09.12 19:34
 citēt
lukass:
A tava ta kura?

8.
Publicēts: 01.09.12 19:35
 citēt
paskatiijos uzvareetaaju, tb 1. vietas ieguveeju, pasmaidiiju un labi sajutos, ka arii labaakaa, manaa veerteejumaa, fotograafija ir ieguvusi godpilno 5.-6. vietu
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):