Jauku vakaru visiem blogeristiem Gribēju jūs pabrīdināt par vienu kantorīti, kur uzpilda kārtridžus .
Pārdevēji jau bija loti laipni , runīgi, visādi citādi itkā tā neko . Līdz pajautāju cik maksā vienas krasas uzpilde. 5Ls(padomāju : štrunts ar to , ja jau atnācu , tad tač neiešu prom) pateica pēc 20 min atnākt , tad kārtridžs būs gatavs. esu pakaļ (pārdevējs uz reiz , otram pārdevējam kautā , vai pārbaudīja , vai viss ok - viņš atbild jā, jā (bet to testa lapu man neiedeva) . Es vēl tā nodomāju , nu ja ok , tad ok. Samaksāju 4Ls , sarunāju atlaidīti .
Nāku mājās printēt bildes , un oppaa īss un patiešām nekvalitatīvs man tas prieks bija. Tieši tas kārtridž kuru tikko uzpildīju ,jau tukšs . Un bildes bija svītrainas un itkā būtu efekts ar tādu zilganu toni . Lai gan pirmīt printeris printēja kolosālas ,kvalitatīvas krāsas , tādas kādam tām jābūt .
SIA BT Centrs Adrese: Rīga, Tallinas iela 13
Kārtridžus neiesaku tur pirkt , bet par visu pārējo gan nēesmu kursā , kas veikala plauktos
nū, vajag vispirms tomēr iet uz to kantori un runāt, var jau gadīties, ka kaut kur džeki noluņojās. Tā uzreiz publiski celt traci... nu nezinu gan. katrs mēs kaut kur nošaujam pa reizei greizi, tāpēc jau nav uzreiz ar lielgabalu jābliež virsū.
Dalītas krāsas ir tintes patronām... Tātad "testa lapas" NAV principā... Var jau apvainot firmas darbiniekus, bet pašam ar ko jāzin. Ja printeris padzīvoja bez tintes patronas, kapilāros būs gaisa korķis, kā minimums būtu jālaiž tīrīšana. Es gan parasti saku, ka šādi "speči" ir pelnījuši jaunus un oriģinālos kārtridžus.
Elmarss:Es gan parasti saku, ka šādi "speči" ir pelnījuši jaunus un oriģinālos kārtridžus.
Tieši tā , un vēl ja kāds Canon pastāv nedēlu divas BEZ tintes to kartridzju var MIERĪGI mest laukā viņu pildīt vairs NAV JĒGAS. Epsonu kuram SAVAS galvas ir printerī var SKALOT bet tie kam galvas kartridzjos un nostāv sauas CAURI jēgas pildīt vairs nav. PIETAM Vacijas intenet veikalos PILNS ra piedāvājumiem pēc JANIEM kartridzjiem ar kreiso tinti lētāk nekā RĪGA piedāvā uzpildīt vecos
vēl jautājums, tu vienu pildīji vai visas krāsas? īpaši ja tu maini no oriģinālajām uz alternatīvajām, ir jāmaina viss komplekts - savādāk krāsu toņi būs galīgi garām... no pieredzes saku.
ansius:vēl jautājums, tu vienu pildīji vai visas krāsas?
Jā , nesu tikai vienu no trim kārtridžiem , jo pārējos vēl bija . Uz priekšsienām zināšu ka pa vienam nevar nest, ka vajag visu komplektu tad nest . , lai gan iepriekš arī vienu biju nesusi , bet viss bija ok .
paldies , ieguvu daudz vērtīga info jo piemēram nezināju ka pats var uzpildīt . velreiz visiem paldies
SIA BT Centrs savām uzpildēm dod garantiju, katra kasete vai kārtridžs ir numurēti un reģistrēti.
Ja Jums ir problēmas ar mūsu uzpildītu kārtridžu lūdzam sākotneji griezties pie mums , un mēs protams atrisinātu šo problēmu. No Jūsu teiktā: " Nāku mājās printēt bildes , un oppaa īss un patiešām nekvalitatīvs man tas prieks bija" -nav minēts ne kārtridža ,ne printera modelis -kautko grūti vairāk komentēt.