forum.gif
Čaļi, pa galvu vajag, ja? Ilgi neesat sisti.
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Čaļi, pa galvu vajag, ja? Ilgi neesat sisti.
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. >
IerakstsAutors
Publicēts: 04.09.12 09:59
 citēt
f-foto:
Haiduks:
Uj, piedod, nezināju kas tu esi :D
Tagad viss nostājās savās vietās (flower)

Tev jaunajā portālā, kurā esi iemiesojies, audzināmie aptrūkušies, ka spokojies? Varbūt Kājiņās B esi izredzēti paviesojies? Kaut kāda bite jau būs iekodusi ...

f-foto, tu man uzrakstīji PM :D, un tagad paskaidro, kāds sakars šiem visiem ierakstiem ar fotovietnēm , kurās es ganos... un kurā vietā es tevi esmu apvainojis personīgi... tu gan centies mani nolikt (Biju turējis Tevi par spējīgu diskutēt. Zemnieks paliek zemnieks)... vai neliekas tomēr, ka pats esi tai pašā maisā iekša, kurā gribi mani ielikt :D
Starp citu Ctrl+c no turienes un Ctrl+v uz šejieni...
Publicēts: 04.09.12 10:10
 citēt
Prezidents

un

Pāķis

Atrodiet atšķirību!
Publicēts: 04.09.12 10:20
 citēt
Atšķirība tāda, ka Bērziņš saka "Paldies, čaļi par apsveikumiem, lai arī jūsu bērniem sekmes mācībās.", bet Obama: "Gais, jū ar not tu bī bīten e long taim!" (vai kaukā tamlīdzīgi, skolā mācījos doiče šprāhe).
Publicēts: 04.09.12 10:36
 citēt
sagadīšanās laikam,bet kur haiduk onkolis tur atkal kašķis.Kurā vietā bērnu aizsardzības likumā ir rakstīts par foto un video darbību ierobežošanu.Kāda trauma rodas bērnam ja viņu filmē vai fočē??Vakar pie skolas daudzus fočēja un filmēja un nevienam "trauma" morālā netika manīta.
Publicēts: 04.09.12 10:52
 citēt
Pēc 1.septembra, ja ņemt vērā arī visus vecākus ar ziepjiem un telefoniem, morāli traumēti paliek pilnīgi visi bērni.
Tāpat arī pēc izlaiduma.
Publicēts: 04.09.12 11:11
 citēt
Schneider:
Tāpat arī pēc izlaiduma.

Tu domā TĀS tajās nenormālajās augstpapēdenēs un īsajos svārkos?
Publicēts: 04.09.12 11:22
 citēt
Sapper:Prezidents

un

Pāķis

Atrodiet atšķirību!

atšķirība ir tajā, ka viens prezidents kalpo savai tautai (vēlētājiem), bet otrs ir nejauši iebīdīts savā amatā un viņam liekas, ka viņš var komandēt ko citiem būs darīt.
Publicēts: 04.09.12 11:23
 citēt
zbmono:

un

Pāķis

Atrodiet atšķirību!

atšķirība ir tajā, ka viens prezidents kalpo savai tautai (vēlētājiem), bet otrs ir nejauši iebīdīts savā amatā un viņam liekas, ka viņš var komandēt ko citiem būs darīt.
nesapratu - kurš i kurš...
Publicēts: 04.09.12 11:28
 citēt
Visas! Jo fotografēšanas laikā tiek neatgriezeniski morāli traumēta katra fiziska persona.
Atradu 15.augusta bildi, nostrādāju atbilstoši visām KGB un Ziemeļkorejas demokrātijas normu prasībām, kur redzam, kā viena nenosakāma persona sarokojas ar bīskapiem, pat nelamājoties un nedraudot sadot pa galvu. Tā, ka šo cienījamo cilvēku par pāķi lamāt nedrīkst!

Publicēts: 04.09.12 11:48
 citēt
Schneider:Visas! Jo fotografēšanas laikā tiek neatgriezeniski morāli traumēta katra fiziska persona.
Atradu 15.augusta bildi, nostrādāju atbilstoši visām KGB un Ziemeļkorejas demokrātijas normu prasībām, kur redzam, kā viena nenosakāma persona sarokojas ar bīskapiem, pat nelamājoties un nedraudot sadot pa galvu. Tā, ka šo cienījamo cilvēku par pāķi lamāt nedrīkst!

Pabriks, Dombrovskis, Āboltiņa, Bērziņš... Diemžēl neatpazīstu pēdējo čali un dāmu starp A.P. un V.D., kā arī tālākajās rindās redzamās sejas.
Publicēts: 04.09.12 12:04
 citēt
smartins: Pabriks, Dombrovskis, Āboltiņa, Bērziņš... Diemžēl neatpazīstu pēdējo čali un dāmu starp A.P. un V.D., kā arī tālākajās rindās redzamās sejas.

Tev tik tā liekas, CVK lapā viņu portreti atšķiras no šiem. Īstenībā tur ir Domulānu Pīters, viņa brālis Izidors un Pūramolys Zosja. :grimace:
Publicēts: 04.09.12 12:43
 citēt
f-foto:Citāts:

"Kad Bērziņa kungs taisīja sev PR un raudādams braukāja pa lauku skolām, nevienam no bērnu vecākiem nepajautāja, vai viņi grib, ka viņu bērnus rāda pa TV! Saaicināja sev līdzi baru ar žurnālistiem, lai tik rāda, cik viņš labs, bet mazie lai rāda lāču cirku šo izklaidējot! Esiet konsekvents, Bērziņa kungs!"

:)

Atkārtojos,uz tām ,kuras šovasar aizvēra-nebrauca gan :amazing:
Publicēts: 04.09.12 13:20
 citēt
es tak par pagājušo gadu....
Publicēts: 04.09.12 13:52
 citēt
Es arī, kādi nu paši esam, tādu valdību un prezidentu esam pelnījuši :D
Te visi maļ tikai- prezidents, prezidents, bet vai par to 7-gadīgo bērnu kāds padomāja... viņam varbūt ilga trauma ir radīta :(

No kā viņam trauma? NO tā ka kamera pie skolas ieejas stāvēja, vai no tā ka viņa tētiņš (kurš viņam blakus drīzāk izskatās kā vectētiņš vai pat vecvectētiņš) lēkā kā gailis un sola apkārtējiem pa galvu?!?!?!
Publicēts: 04.09.12 13:58
 citēt
Bērziņš ar šo cītātu mūžam paliks tautas gaišā piemiņā, jo tas iefolklorizēsies tāpat kā "reņģēdāji" un "nasing spešal".
Publicēts: 04.09.12 14:45 labots
 citēt
Schneider:Bērziņš ar šo cītātu mūžam paliks tautas gaišā piemiņā, jo tas iefolklorizēsies tāpat kā "reņģēdāji" un "nasing spešal".

drīzāk kā "aizver muti" www.aizver-muti.lv :haha:
Publicēts: 04.09.12 18:05
 citēt
Haiduks:
edips:
Pirmkārt tur nebija dzeltenā prese, otrkārt prezidentam ir jāmāk runāt mazliet pieklājīgāk un vienmēr visu var sarunāt, rīt no rīta pie viņa būšu, redzēs vai atvainosies :)

Mēs visi zinām, cik izturēts ir prezidents... un ja viņš sapsihojās, tad jānomaina apsardze, kura nenotīrīja ceļu, bet ļāva rasties incidentam. Ja vienreiz pasaka, nolaist kameras, tas tas bija jāpanāk pat ar stiklu izsišanu!!! p.s. varu iedomāties kādai jābūt uzmācī:face-sad:bai, lai viņš eksplodētu.
Bet tas tā...
Jautājums tev Edips... kura naf dzeltenā prese, kura nedzīvo no sensācijām un reklāmas???

iztureets...nu nu. Lielas shaibas jabrinas ka TIK vien un TIK veelu kkas tads izspraga;)
Publicēts: 04.09.12 19:48 labots
 citēt
Cienu vairākuma viedokli. Vienīgo un pareizo. Sieg Heil!
Publicēts: 04.09.12 20:47
 citēt
Ar tādu prezidentu nav jābaidas, ka kaimiņi var iebrukt. Mums pat septiņdesmigadnieki lien klapēties.
Publicēts: 04.09.12 21:14
 citēt
Kārtējais cepiens par neko... Dermokrāti, vēl tam prezim biksēs ielieniet. Ja man regulāri visādi olafi ar platleņķi feisā līstu, es ar norautos, ir takš kultūrai jābūt, jibioriop.!!! Bērziņam, izsaku līdzjūtību. Nu nav dievs tas kretīns ar kameru.!!
Un edipiem iesaku paprovēt, kā ir, kad tizlenis ar platleņki(citu noturēt nevar) mēģina Tevi filmēt, REGULĀRI...:face-devil-grin:
Publicēts: 04.09.12 21:21
 citēt
Elmarss:Kārtējais cepiens par neko... Dermokrāti, vēl tam prezim biksēs ielieniet. Ja man regulāri visādi olafi ar platleņķi feisā līstu, es ar norautos, ir takš kultūrai jābūt, jibioriop.!!! Bērziņam, izsaku līdzjūtību. Nu nav dievs tas kretīns ar kameru.!!
Un edipiem iesaku paprovēt, kā ir, kad tizlenis ar platleņki(citu noturēt nevar) mēģina Tevi filmēt, REGULĀRI...:face-devil-grin:

Da pofig kas bija un kādi tam iemesli. REAKCIJA UN SEKAS ir tādas kā ir un BIJA paredzamas. TAS BIJA VAJADZĪGS??????
:haha:
Publicēts: 04.09.12 21:24
 citēt
zbmono:

un

Pāķis

Atrodiet atšķirību!

Jebkurš cilvēks savā dzīvē taisa karjeru tikai tik ilgi, kamēr sasniedz savas kompetences griestus. Tiklīdz viņš tos pārsniedz, viņa nepiemērotību tūlīt visi pamana. Mums ir bijuši labi speciālisti, kas vai nu ir, vai nav spējuši kļūt par labiem ministriem, ir bijuši normāli, pat labi ministri, kas pamatīgi izgāzušies kļūdami par ministru prezidentiem. Pašam savu kompetenci nereti ir grūti novērtēt (tas ir tāpat kā ar savu bilžu paškritiku) Es nedomāju, ka mūsu "100 gudrākās galvas" nesaprot, kādam jābūt cilvēkam, kas var cienīgi un kompetenti pārstāvēt savu valsti, bet ja augstāk par valsts interesēm tās stāda partiju vai politisku un ekonomisku grupējumu intereses, tad par valsts prezidentu mēs iegūstam Bērziņu.
Publicēts: 04.09.12 21:24
 citēt
Vajadzētu vienreiz kādam prese fotogrāfam iedot kārtīgi pa muti :beaten: un kādu laiku būtu miers, pārējie baidītos :D
Publicēts: 04.09.12 21:28
 citēt
Oliss:Vajadzētu vienreiz kādam prese fotogrāfam iedot kārtīgi pa muti :beaten: un kādu laiku būtu miers, pārējie baidītos :D

Kādam spamerim arī nekaitētu ieškilt bietē,kādu dienu pievērtos
Publicēts: 04.09.12 21:29 labots
 citēt
Viens tāds dabūtu tiesā atbildēt par:
-huligānismu,
-miesas bojājumu nodarīšanu,
-morālu kaitējumu,
-advokāts pateiks priekšā par ko vēl,
un būtu miers, pārējie tādi pamutidevēji, kā viens otrs šeit, baidītos :face-grin:
Publicēts: 04.09.12 21:30
 citēt
Rolands66:
Oliss:Vajadzētu vienreiz kādam prese fotogrāfam iedot kārtīgi pa muti :beaten: un kādu laiku būtu miers, pārējie baidītos :D

tev ir ļoti laba paškritika :D
Publicēts: 04.09.12 21:31
 citēt
Rolands66:

Lai kā reizēm gribētos, priekš visiem rokas būs par īsām.
Publicēts: 04.09.12 21:33
 citēt
Uuuu:

Jūrmalā NW laikā nācās šancēt blakus vienam onkulim, kuru kādreiz sauca par reketa tēti, tur viens pidrila gribēja šo nofočēt, laikam nezināja, kas onkulis ir. Onkuļa viens no bodīgardiem pateica, ka viņš ir tas onkulis ko nevajag fočēt, vienkārši nevajag! Tuvākās 5 minūtes NEVIENS vairs neiedomājās pagriezt aparātu uz viņa pusi.

A onkulis arī mūsdienās pavisam neslikti dzīvo, ar bagātiem ļaužiem aiz viena steliņģa sēž vip zõnā, un tā...neesmu dzirdējis, ka šim kāds biznis legāls būtu...

A šiten- pavisam cita lieta, ko tāds var izdarīt, vot i nav respekta!

Reketa tētis nekāds onkulis nav un ir jābūt pilnīgam aunam vai fotogrāfam lai mēģinātu viņu bildēt :D :D :D
Publicēts: 04.09.12 21:37
 citēt
Uuuu:Tā kā es domāju ka atkarīgs KAS un KAM sadod pa tauri!

Nu neticu, ka te ar niku Oliss ir kāds oligarhs, brīvostas valdes loceklis vai kriminālā autoritāte.
Publicēts: 04.09.12 21:38
 citēt
Uuuu:

Cik es esmu fočējis, man cilvēki vienmēr iepozē ar smaidu. Reti kurš ir lecīgi noskaņots. Viss atkarīgs no enerģētiskās attieksmes.

enerģiskā attieksme tur ņipričom, viss atkarīgs no situācijas. Un katram fotogrāfam jāzin kād un ko var un kad un ko nevar fotogrāfēt, bet ja nesaprot tad ar vārdiem ir par maz
Publicēts: 04.09.12 21:39
 citēt
Stiprai tautai stiprs prezidents. Atrausieties.
Publicēts: 04.09.12 21:41 labots
 citēt
Sazin cik gurķus esmu sasitis un pietiekoši esmu dabūjis bietē. Tādi bij laiki. Faktiski sen aizmirsti visi iemesli ,kā arī vai problēmas atrisinājās. Dažreiz laikam tomēr jā. ĀTRI.
Mežonīgās dziņas. Kas vainas dažreiz nomest masku un kārtīgi izvicoties??? Senči no latgales,varbūt tāpēc.........

:face-devil-grin::exciting::shame:
Publicēts: 04.09.12 21:42 labots
 citēt
Uuuu: ...tur arī ir nopietni onkuļi.

Nu bet tak skaidrs, ka tāds neies pa fotoforumiem klaunu tēlot.
Publicēts: 04.09.12 21:53
 citēt
blaac:Ar tādu prezidentu nav jābaidas, ka kaimiņi var iebrukt.

Ar tādu ir jābaidās, ka dusmu uzplūdos nepieska karu Krievijai. Drošs paliek drošs, mūsu tanks un 3 kukuruzņiki jātur labā tehniskā kārtībā...

Vai arī jācer, ka pieteiks karu Zviedrijai, nomierināsies un kapitulēs. :D
Publicēts: 04.09.12 23:03 labots
 citēt
Sapper:
blaac:Ar tādu prezidentu nav jābaidas, ka kaimiņi var iebrukt.

Ar tādu ir jābaidās, ka dusmu uzplūdos nepieska karu Krievijai. Drošs paliek drošs, mūsu tanks un 3 kukuruzņiki jātur labā tehniskā kārtībā...

Vai arī jācer, ka pieteiks karu Zviedrijai, nomierināsies un kapitulēs. :D

Savulaik viens aizsardzības ministriņš irākai karu pieteikt mēģināja pirms jeņķiem, tak neko, neviens no tā purkšķa nenokrita...:face-grin: nevajag tā iespringt, baudam dzīvi.:face-smile:
Publicēts: 04.09.12 23:12
 citēt
Jolan:sagadīšanās laikam,bet kur haiduk onkolis tur atkal kašķis.Kurā vietā bērnu aizsardzības likumā ir rakstīts par foto un video darbību ierobežošanu.Kāda trauma rodas bērnam ja viņu filmē vai fočē??Vakar pie skolas daudzus fočēja un filmēja un nevienam "trauma" morālā netika manīta.

A, ko es varu darīt, ja dažiem mans pirmais ieraksts nepatika... bet man par tiem (Tv, prese) naf absoluti nekā laba ko pateikt... cik esmu saskāries ar viņiem, faktu atspoguļojuma vietā "saimnieka" pasūtījums.
Bet Jolan, tev patīk analizēt Haiduku, kāpēc tu nemeties viņam virsū... būtu arī KAŠĶIS starp mums :D
Publicēts: 04.09.12 23:16
 citēt
Aftoritatīvs spriediens...
Publicēts: 05.09.12 00:57 labots
 citēt
Haiduks:
A, ko es varu darīt, ja dažiem mans pirmais ieraksts nepatika...

Beidz, nekomplekso, man ļoti patika. Īpaši labi bija par pavēlēm aizvākt kameras un stiklu dauzīšanu. Atļauj man arī pafantazēt. Iedomājies, ka Tavi sapņi ir piepildījušies. Apsardze pieprasa aizvākt kameras, žurnālisti loģiski, ka ignorē, jo amatpersonām sava rīcība ir jāspēj pamatot ar likumdošnas normām. Apsardze pofigā atņem vai sadauza tehniku, piekauj žurnālistus. Bērziņš ar atjaunotu pašapziņu cēli iemaršē skolā. Tik tālu viss ok.
Bet atļauj arī man pafantazēt. Nākamajā dienā visa prese sāk ignorēt Bērziņu, uz nākamo citas valsts prezidenta valsts vizītes preses konferenci neatnāk neviens žurnālists...

Haiduk, šahs un mats! Tas pirmais gājiens ar dāmu dusmās nokaut pāris bandiniekus pašam likās bija kruts, bet reultātā karali ielnca zirdziņi... Partiju Haiduk, Tu padirsi... atzīsti kā vīrs. :face-wink:
Publicēts: 05.09.12 07:32
 citēt
Sapper:
Haiduks:
A, ko es varu darīt, ja dažiem mans pirmais ieraksts nepatika...

Beidz, nekomplekso, man ļoti patika. Īpaši labi bija par pavēlēm aizvākt kameras un stiklu dauzīšanu. Atļauj man arī pafantazēt. Iedomājies, ka Tavi sapņi ir piepildījušies. Apsardze pieprasa aizvākt kameras, žurnālisti loģiski, ka ignorē, jo amatpersonām sava rīcība ir jāspēj pamatot ar likumdošnas normām. Apsardze pofigā atņem vai sadauza tehniku, piekauj žurnālistus. Bērziņš ar atjaunotu pašapziņu cēli iemaršē skolā. Tik tālu viss ok.
Bet atļauj arī man pafantazēt. Nākamajā dienā visa prese sāk ignorēt Bērziņu, uz nākamo citas valsts prezidenta valsts vizītes preses konferenci neatnāk neviens žurnālists...

Haiduk, šahs un mats! Tas pirmais gājiens ar dāmu dusmās nokaut pāris bandiniekus pašam likās bija kruts, bet reultātā karali ielnca zirdziņi... Partiju Haiduk, Tu padirsi... atzīsti kā vīrs. :face-wink:
dažiem vecajiem patīk forumā padirst, Tev taisnība... :big_smile::big_smile::big_smile:
Publicēts: 05.09.12 07:49
 citēt
Čaļi, disputam izvēlieties veselus indivīdus, savādāk, kašķis garantēts ..... :bad_smile:
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt