forum.gif
Čaļi, pa galvu vajag, ja? Ilgi neesat sisti.
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Čaļi, pa galvu vajag, ja? Ilgi neesat sisti.
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. >
IerakstsAutors
Publicēts: 05.09.12 08:14 labots
 citēt
Neesmu Sandriņas fans, bet salīdzinājums ar Kārli Gustavu bija ļoti vietā.
www.tvnet.lv...
Publicēts: 05.09.12 09:08
 citēt
negatIvs:Čaļi, disputam izvēlieties veselus indivīdus, savādāk, kašķis garantēts ..... :bad_smile:

Kur tos veselos,lai rauj, tie tak tik palasa un paņirdz.
Publicēts: 05.09.12 09:15 labots
 citēt
Neatrodu bildi: Bērziņš- bokseris, ko vakar rādīja TV... bet... diez' vai notikums būs tikpat populārs kā "nasing spešel" vai "aizver muti" vai Gūgles akcija "cūka->kalvītis". Pats Bērziņu bildējis neesmu, tātad šaržu neuzražošu...
Publicēts: 05.09.12 09:35
 citēt
Interesanti, vai Bērziņs sadotu pa muti Puķinam?
Publicēts: 05.09.12 09:40
 citēt
Publicēts: 05.09.12 09:41
 citēt
Eltons: Pats Bērziņu bildējis neesmu, tātad šaržu neuzražošu...

Es gan esmu, bet bez ļoti masīvas pēcapstrādes no viņa bokseris nesanāks, ja nu tik pensionāru biedrības priekšsēdētāju varētu izspiest.
Publicēts: 05.09.12 11:23
 citēt
Vo, paldies, Gunita!
Ja ne sīkumi (gaismas renderējums, dzeltenā pleķa uz gāmura nesalāgojums, proporcija) tad šaržs ir gana labi izdevies!
Malači "čaļi", ātri noreaģēja.
Publicēts: 05.09.12 14:59
 citēt
Par mūsdienu medijiem aņuki.
Zilonis sastrīdās ar zaķīti, lai izšķirtu strīdu norunā skriešnās sacensības sarīkot... iznākumu visi zin. Otrā dienā avīzē pa visu pirmo lapu virsraksts Sensācija. Vakar skriešanās sacensībās zilonis ieņēma godpilno otro vietu, bet zaķītis , lielais lielībnieks ieskrēja tikai pirmspēdejais :D

Maziņš zēns prasa tētim- tēt, kāpēc gaiļi dzied? Tēvs- nu kāds kaut ko melo. Dēlēns- bet gaiļi dzied naktīs. Tēvs- naktīs avīzes drukā :D
Publicēts: 05.09.12 15:34
 citēt
Ja neesi bijis laukos, varu pateikt, ka gailis sāk dziedāt tikai uz rīta pusi un nenoklust visu dienu - tieši tad, kad Bērziņš staigā pa skolām un Haiduks driķē komentus blogā.
Vot tā! :face-grin:
Publicēts: 05.09.12 15:39
 citēt
jā,par gaiļiem galīgi tupa anekdote.
Publicēts: 05.09.12 19:19
 citēt
Labākais, par tematu šokētā tauta:
www.delfi.lv...
Un jauku visiem vakaru, lai rīt jums neviens nesola iedot bietē, ...:face-grin:
Publicēts: 05.09.12 19:36
 citēt
f-foto:Lielākoties ir skaidrs, ka šādu izlēcienu visaugstākajā līmenī bez problēmām var attaisnot tikai

a) nefotogrāfs;
b) likumus nepārzinošs cilvēks;
c) neloģisks cilvēks (doma nepabeigta, manipulācija ar vārdu "bērns", ielas un situācijas jaukšana ar ielūrēšanu pa dzīvokļa logu utt.);
d) vardarbību attaisnojošs un piekopjošs cilvēks (kurš ir cietis no tādas arī pats);
e) cilvēks, kas savā dzīvē alkst stingrās rokas politikas. Ne par velti komentāros daži šajā sakarā piemin, ka Latvijā derētu staļinistisks režīms uz pāris gadiem.
f) neizglītots cilvēks (interpunkcija un pareizrakstība nav pazīstama).

PSRS vēl ir pat ļoti dzīva. Galvenais, lai šī pateicīgā tautas daļa uzturētu trīsvienību Rumpītis, Aploksnīte un Miers un Bērziņš.

+1

cik nu es redzēju tēvē sižetā, bērziņa rīcība bija absolūti neizprovocēta. tipa, ieraudzīju fotogrāfus, uzdirsu un iegāju skolā.

lai vai kā viņš un viņa fani attaisnotos ar dajebkādiem pusmurgiem par bērna tiesībām, viņš ir valsts galvenā amatpersona. un ja viņš piedalās publiskā pasākumā viņam ir jārēķinās ar preses klātbūtni, jāsmaida, jāmāj ar rociņu un jāpatīk tautai. savā lauku fazendā viņš drīkst fotogrāfam draudēt kaut ar divstobreni, tā ir privāta teritorija kur nevienam nav jālien.

savā dziļākajā būtībā viņš nekur tālu no televizoru meistara nav aizgājis. prasts tēviņš.
Publicēts: 05.09.12 19:44
 citēt
Mans prezident. Ja kāds man ieliks del vai dzēst pateikšu Andrim un viņš jums "čaļi pa galvu vajag, ja. Ilgi neesat siti?
Publicēts: 05.09.12 20:16
 citēt
Sīks jautājums - kas bija aiz TV ( Zviedrija - saimnieks, ja nekļūdos) speciālistu publicētā - operators, tā pietuvinātie kolēģi.To nerāda! Bez dzirksteles nav liesmas. To masu mēdiji noklusē. EDIPS, parādi tautai nianses.
Latvijas pseido demokrātijas norisei atbilstu dienestā redzētais - līdzīgā situācijā ( to kontrolēja bez formās tērptajiem vēl bariņš neitrāli pelēkos kostīmos ģēbušies "čistjiļščiki") izlēcējam "nejauši" blakus gadījies profs ar vienu īsu, no malas nepamanāmu rokas, elkoņa triecienu izslēdza disidentu. Nu, paģība cilvēks. Pārējie protestētāji, pirms saprata notikušo, vienkārši neveiksminiekam pārkāpa pāri. Uz demokrātiju ceriet!?!? Šeit, pēc divdesmit Tautas pazemošanas gadiem?!?!
Publicēts: 05.09.12 20:27
 citēt
Valdi, vai tu gadījumā akal neesi pasācis ko nelabu lietot? Skaidrā tev bija pat ļoti sakarīgi teksti.
Publicēts: 05.09.12 20:56
 citēt
Voldemorts:Sīks jautājums - kas bija aiz TV ( Zviedrija - saimnieks, ja nekļūdos) speciālistu publicētā - operators, tā pietuvinātie kolēģi.To nerāda!

protams!!!! operators laikam pogu spieda īpaši izaicinošā veidā, kas zin, varbūt pat ar vidējo pirkstu!
Publicēts: 05.09.12 21:49 labots
 citēt
Schneider k-gam - saku tikai to, ko esmu redzējis.
zbmono > Nu gan Jums sarežģīti niki. Itkā būtu Tobago cilšu karaļa pēcnācēji.varbūt ienkārši - vārdu,iniciāļus?
Par manis rakstīto - vēlreiz atkārtošos. studijā vēlos bildes no to kolēģu kamerām, kuri bija aiz Zviedru banku sponsorētā operatora. Manai notikuma vērtēšanas sistēmai tas ir ļoti svarīgi - distance - apsardzes reakcija, visintensīvākā paparaci izklupieni... nav runa par žurnālistu. Dvēselē ir izteikta nepatika pret šajos divdesmit gados valdības piekopto Tautas genocīdu ( atbildu par katru savu vārdu), šeit vairāk izskatās pēc apzinātas provokācijas. Tāpēc vēlos dzirdēt "Edip"u. tikai pilna infa dod iespēju pieņemt pareizu lēmumu ( aksioma, skarbajā dienesta vidē daudzreiz apstiprinājusies).:face-sad:
Publicēts: 05.09.12 21:58
 citēt
Voldemorts:
zbmono > Nu gan Jums sarežģīti niki. Itkā būtu Tobago cilšu karaļa pēcnācēji.varbūt ienkārši - vārdu,iniciāļus?

un kāds šim ir sakars ar diskusiju par vienu nervozu biedru?

Par manis rakstīto - vēlreiz atkārtošos. studijā vēlos bildes no to kolēģu kamerām, kuri bija aiz Zviedru banku sponsorētā operatora. Manai notikuma vērtēšanas sistēmai tas ir ļoti svarīgi - distance - apsardzes reakcija, visintensīvākā paparaci izklupieni... nav runa par žurnālistu.

noskaties sižetu. attālums starp TV operatoru un kundziņu bija bija vismaz 5 metri. fotogrāfi vai kam nu viņš solījās sadot pa snuķi bija vēl aiz TV kameras. pilnīgi iespējams biedra personiskā telpa kurā viņš jūtas komfortabli ir 100 metri, tad to arī vajag pateikt. komplektā ar ārsta zīmi.
Publicēts: 05.09.12 22:35 labots
 citēt
Voldemorts:Schneider k-gam - saku tikai to, ko esmu redzējis.

Tātad - pāris precizējoši jautājumi, bez kuriem mana grūtgalvība netiek galā:

1. "...dienestā redzētais..." Kā jau zinām tu esi sargājis cietumu. Kur 60-tajos esi redzējis paša aprakstīto, ja zināms, ka obligātā dienesta zoļļi visos pasākumos bija tikai ocepļeņijā, bet spriežot pēc tava "...no malas nepamanāmu..." tu esi bijis blakus tam čistiļščikam.

2. "Pārējie protestētāji..." Kur tu 60-tajos esi redzējis tādus masu protestus, kur vienu izrubī, bet citiem ļauj kāpt pāri un aiziet tālāk?

3. "...studijā vēlos bildes no to kolēģu kamerām, kuri bija aiz Zviedru banku sponsorētā operatora." Kas tev liek domāt, ka zviedru bankas ir Latvijas prezidenta ienaidnieki un ka operators ir lamājis Bērziņu vai draudējis viņa dēlam? Youtubē var redzēt video ar visu skaņu, kā Bērziņš izkāpj no mašinas un lamādamies aiziet garām kamerai, kura stāv uz ielas.

4. "Manai notikuma vērtēšanas sistēmai... " Oho, vesela sistēma?

5. " ...tikai pilna infa dod iespēju pieņemt pareizu lēmumu..." Kaut kādai rīcībai gatavojies, kad būsi pieņēmis lēmumu?

6. "visintensīvākā paparaci izklupieni... " Kur rāvi, ka tādi paparaci vispār tur ir bijuši un taisījuši izklupienus?

7. "...valdības piekopto Tautas genocīdu..." Noskaidro, ko nozīmē vārds "genocīds", man gan liekas, ka vairāk posta tautai nodara alkoholisms.

8. "...skarbajā dienesta vidē daudzreiz apstiprinājusies..." Kāds sakars tavai cietuma sargtornī stāvēšanai pirms 45 gadiem ar čekas "cistiļščikiem" un nekulturālu cilvēku, kurš pēc blēdīga miljonāra rīkojuma uzņēmies sev galīgi nepiemērotu amatu?

Jautājumi bija ļoti tieši, pa punktiem, ceru, ka tikpat tieši arī atbildēsi, lai man nebūt jādomā, ka vienkārši esi pārlasījies Suvorova un Buškova burleskromānus, pie tam vēl ierāvis labus грам шыссот на каждый глаз :face-wink:.

Ja kas, niku izvēlējos uz dullo, acu priekšā uz galda tieši tajā brīdī bija B+W filtra kastīte, ar Tobago vai Tongas karali tam sakara nav.
Publicēts: 06.09.12 00:19 labots
 citēt
Nu, Šneider, ir tiešs pretjautājums: kur tad pats dienēji - obligāto? Algotņa (najomņik, sverxsročņik) dati neinteresē.
Tagad pa burtiem:
1)Kāpēc piesauc mistiskus masu protestus? Pieļauju, ka zini, kā tādus savāca, jau dīglī. Primāri - ar iesūtītiem stukačiem. Stāstu par spontānu darbošanos. Tieši tam arī tika uzturēti profi, kādu (pieļāvums) nav Baltijas valstu valdībiņu drošības dienestos.
2)Tiešām vēlos redzēt medaļas otru pusi, kuru mums, prastajai tautai, nerāda. Tur, videoierakstos, operi lieliski atšifrē - kurš par kura uzstāšanos ie maksājis.
5) Itkā šķita - arī nedaudz esi pazīstams ar armijas dzīvi. Tikai pilna informācija dod iespēju pieņemt pareizus lēmumus - standarta dienesta frāze. Starp citu - absolūti precīza definīcja. Teiktu pat - aksioma. Daudzreiz dzīvē pārbaudīta vērtība.
6) tieši to arī vēlētos redzēt - no aizmugurē stāvošo kamerām - nu neticu - nav tas vīriņš tik stulbs, lai vienkārši garāmejot, sveicošo Tautu redzot, sāktu klaigāt...
7) Nodzērušies - nosprāgst. Izmisušie vēlas savus bērnus pabarot, dot adekvātu izglītību.
P.S. Man juniors aizstāvēja bakalauru šo pavasari. Vidējā - 9. Turpinām. Kā Tavi bērni, mazbērni (reiz jau pats uzprasījies)? cC liels būs viņu pienesums Tautas apcirkņos?
8) sargtornī nestāvēju. Karaklausības grāmatiņā ieraksts - Apsardzes priekšnieks.
Apriori - gandrīz simtprocentīgi esmu pārliecināts, ka mūsu sapratne par tolaik notiekošo stipri atšķirsies. Tāpēc -
testam - arī visiem ieinteresētajiem, kuriem tolaik bija saskarsme ar obligāto dienestu, spēka struktūrām.
Tā godīgi pastāstiet, kā norisinājās / kā tikiet galā ar "ģedovščinas" pamatprincipu - jaunkareivju "prisjagu / zvē:face-wink:restu"...
Publicēts: 06.09.12 00:38
 citēt
Voldemorta 6. punkts ir tieši tas, ko es arī vēlos redzēt :). Lai cik es dulns esmu, nu neviens man neiestāstīs, ka prezidentu sveicošos mediju pārstāvjus viņš uzreiz tā uzrunās :D
... tāpēc jaf pirmajā ierakstā pieminu: "Bet izgriest no notikuma prezidenta teikto ir vieglāk par vieglu- lai rāda pilnu video, tad spriedīsim, vai vajadzēja pa purnu, vai tikai ar lomiku sist "... bet manu pēdējo, tie kas mīl notikumus sagrozīt uztvēra, kā pret sevi vērstu, absoluti nepakustinot smadzenes... tātad no tautas sakāmvārda- suns zina ko ēdis :D
Publicēts: 06.09.12 07:03
 citēt
Haiduks:Voldemorta 6. punkts ir tieši tas, ko es arī vēlos redzēt :). Lai cik es dulns esmu, nu neviens man neiestāstīs, ka prezidentu sveicošos mediju pārstāvjus viņš uzreiz tā uzrunās :D
... tāpēc jaf pirmajā ierakstā pieminu: "Bet izgriest no notikuma prezidenta teikto ir vieglāk par vieglu- lai rāda pilnu video, tad spriedīsim, vai vajadzēja pa purnu, vai tikai ar lomiku sist "... bet manu pēdējo, tie kas mīl notikumus sagrozīt uztvēra, kā pret sevi vērstu, absoluti nepakustinot smadzenes... tātad no tautas sakāmvārda- suns zina ko ēdis :D

Tak noskaties to TV3 rullīti... Amplis ar platleņķi filmē ģeniālu sižetu: "Prezidents ar dēlu ieiet skolā". Tiesa tai ieiešanai īpaši daudz vietas nav palicis uz ietves...:face-devil-grin:
Bet tā, nu uzzinājām, ka Bērziņš nav Veinbergas mīlētais Zviedrijas karalis; saprotam, ka Anglijas troņmantnieks varētu nebūt vecuma dēļ... UN????:face-smile: Es neesmu tā traumētā tauta...:face-grin: Nesirgstu ar "KO citi par mani padomās?????":face-smile: (Latvietiskā kauna sindromu, vai?):face-devil-grin: Drīzāk Lapsam piekrītu.
Publicēts: 06.09.12 07:04
 citēt
vispaabaa... ar shitaadu uzrunu beerzinsh labaak vareetu saakt katru valdiibas un saeimas seedi :D
Publicēts: 06.09.12 07:15
 citēt
Bildes:vispaabaa... ar shitaadu uzrunu beerzinsh labaak vareetu saakt katru valdiibas un saeimas seedi :D

Noteikti... varbūt mazāk muļķību tur gvelztu...
BET ar KO tas ir filmēts??? kā caur notaukotu filtru.... vai kaprona zeķi:face-grin:
nra.lv...
Telpā galīgi netur pretgaimu...:face-sad:
Publicēts: 06.09.12 09:06
 citēt
Bildes:vispaabaa... ar shitaadu uzrunu beerzinsh labaak vareetu saakt katru valdiibas un saeimas seedi :D

Ot šItie ir pirmie bloga pastāvēšanas laikā Bildes (un visu viņa bijušo klonu) ZELTA VĀRDI!!!
Publicēts: 06.09.12 09:17
 citēt
nra.lv...
... lai cik bēdīgi būtu, es redzu tikai prezidentu, ko darīja (kādi bija žesti) "uzrunātie", neredzam!

f-foto, man naf tik izteiktas iespējas, kā tev, tāpēc iedod norādi uz video, kur redzam dotajā norādē darbību pretējā pusē :), lai anekdoti par ziloni un zaķīti varētu rakstīt- zaķītis ieskrēja pirmais!
Publicēts: 06.09.12 09:41
 citēt
Uz pretjautājumu atbildu - obligāto dienēju pretgaisa aizsardzībā, raketčikos. Komplekss KRUG-M1, ja tas interesē. Bet kļuvu par normālu civilo puisi uzreiz kā pārkāpu mājas slieksni. Tu tos 5% no sava mūža negribi zizmirst visu atlikušo dzīvi un izkāpt no armijas zābakiem vēl šodien, to sauc par saldafonismu, ja nemaldos.
Vai arī dzīvē nekas cits nav noticis ko atcerēties?
Tagad pa burtiem.
Uz 1. jautājumu neatbildēji, jo tu saki, ka to, par ko raksti, esi pats redzējis dienestā. Tātad tas nav mistisks, par to, ka tas bija masu protests (PSRSā vairāk par vienu "izlēcēju", ) liecina tavi vārdi "Pārējie protestētāji... pārkāpa pāri."
2. jautājums bija par to, kur tu to esi redzējis, spontānums mani neinteresēja. Akal neatbildēji.
Uz manu 3. jautājumu atbidēja pats Bērziņš. Ja vēlāk publiski atvainojās nevis TV3 pārstāvji, bet gan VIŅŠ PATS, tad taču viss skaidrs.
4. un 5. jautājumi bija tīri abstrakti, uzdevo tīri smiekla pēc, redzot, ka pirms desmitiem gadu obligātajā dienējušais cietuma apsargs (lai arī seržants) tēlo specdienestu ģenerāli.
6. jautājumu par paparaci izklupieniem arī noignorēji.
7. jautājums. Nosprāgst visi, gan nodzērušies gan atturībnieki. Tik dzērāji pirms tam paspēj sarakstīt daudz glupību internetā.
8. par apsardzes priekšnieku - šo amatu un seržantu iedeva jau pirmajā dienā pēc karantīnas, jā?

Plātīšanos ar bērniem neatzīstu, bet ja tevi tas vienkārši intresē - meita bakalauru aistāvēja vēl 2004.g., bet dēls ir programmētājs IT firmā, nodarbojas tieši ar mājas lapām, pateicoties tādiem kā viņš, tu te vari blamēties, tēlojot dižo prezidentu drošības jautājumu ekspertu.

Bet šito, piedod, vispār nesapratu, laikam priekš tam būtu jāierauj riktīga doza:
Voldemorts: Apriori - gandrīz simtprocentīgi esmu pārliecināts, ka mūsu sapratne par tolaik notiekošo stipri atšķirsies. Tāpēc -
testam - arī visiem ieinteresētajiem, kuriem tolaik bija saskarsme ar obligāto dienestu, spēka struktūrām.
Tā godīgi pastāstiet, kā norisinājās / kā tikiet galā ar "ģedovščinas" pamatprincipu - jaunkareivju "prisjagu / zvē:face-wink:restu"...
Publicēts: 06.09.12 10:36
 citēt
Haiduks:

Ot šItie ir pirmie bloga pastāvēšanas laikā Bildes (un visu viņa bijušo klonu) ZELTA VĀRDI!!!
no Tevis vispār zelta vārdus hui sagaidīsi... vectēvs ar lauzni...
Publicēts: 06.09.12 10:37
 citēt
f-foto:Turpinot Tavā demagoģijas stilā, vai Tev ir kāds liecinieks, kas var apstiprināt Tavas aizdomas, ka aizkadrā notika kaut kādas provocējošas darbības? Ja nav, tātad tas ir Tavs izdomājums. Es domāju, ka tur notika normāls operatora darbs.
a varbūt turpat blakus haiduks stāvēja ar fotoaparātu un rādīja nepieklājīgus žestus?
Publicēts: 06.09.12 11:48
 citēt
Bildes:
f-foto:Turpinot Tavā demagoģijas stilā, vai Tev ir kāds liecinieks, kas var apstiprināt Tavas aizdomas, ka aizkadrā notika kaut kādas provocējošas darbības? Ja nav, tātad tas ir Tavs izdomājums. Es domāju, ka tur notika normāls operatora darbs.
a varbūt turpat blakus haiduks stāvēja ar fotoaparātu un rādīja nepieklājīgus žestus?

... a varbūt Bildes ar krāniņiem mērījās :P
Publicēts: 06.09.12 12:00 labots
 citēt

Kur tu manā tekstā redzi demagoģijas stilu?
Vispilgtāk tieši demagoģijas stilu mēs redzam valts TV sarīkotajos partiju 1 min pirmsvēlēšanu debatēs, kad vēlamajiem jautājumus dod pasakot atbildi priekšā, bet nevēlamajiem vai nu nedod vārdu ar saviem repliku iespraudumiem, vai arī uzspiežot vēlamo atbildi. Arī tie ir mēdiju darbinieki!!! un tos mēs visi redzējām tiešajos kadros. Nebija jāmin, ko nu katrs tur darīja. Pieminēt gadījumus (100%), kur esmu bijis klāt , redzējis visu ierakstu, darbību, bet kad to laida ēterā, tad pats sev jautāju... kad tad šito scenārija variantu bildēja... perfekti samontēti kadri izgriežot pasūtītājam nevēlamo, iespraužot vēlamo. Tāpēc es absoluti neticu!!! ka prezidents izkāpa, paskatījās uz operatoru, kas filmē, un pārejajiem, kuri smaida, un pateica to, kas mums tiek rādīts. Nu neticu!!! Kad iedosi norādi uz video, kur redz viņu darbību... tad arī tev tieši pateikšu, kuram pienākās pa purnu !!!
Publicēts: 06.09.12 12:06 labots
 citēt
Haiduks:
Bildes: varbūt turpat blakus haiduks stāvēja ar fotoaparātu un rādīja nepieklājīgus žestus?

... a varbūt Bildes ar krāniņiem mērījās :P

nekaadi nevareeju tur buut, man maneejiem skola citaa vietaa. Bet Tu gan tur vareetu buut bijis, zinot Tavas tieksmes :D
Publicēts: 06.09.12 12:42
 citēt
Haiduks: Vispilgtāk tieši demagoģijas stilu mēs redzam valts TV sarīkotajos partiju 1 min pirmsvēlēšanu debatēs,

Kad būs runa par priekšvēlēšanu debatēm, tad arī varēsi likt savus redzētos piemērus. Bet tagad tiek apspriests pilsoņa Bērziņa izlēciens, par kuru viņš PATS ATVAINOJĀS nevis prasīja atvainošanos no operatoriem.

Pagaidām - pierādījumus par televlizijas draudiem viņam bērnam studijā!
Publicēts: 06.09.12 13:02
 citēt
Īsti nesapratu, tas nav uzpurnis, tādus veterināri liek dzīvniekiem lai tie nelaizītu un nerautu nost apsējus pēc operācijas.
Publicēts: 06.09.12 13:14
 citēt
Jā, nu... izdomas netrūkst tautai, bet pagaidām tas bokseris pagaidām labākais šaržs...
Publicēts: 06.09.12 13:14
 citēt
Tas ir difuzors skaņas pastiprināšanai, lai labi tālu varētu pakliegt, ka visi pa purnu dabūs un ilgi viņus sitīs.
Publicēts: 06.09.12 19:16
 citēt
Schneider:
Haiduks: Vispilgtāk tieši demagoģijas stilu mēs redzam valts TV sarīkotajos partiju 1 min pirmsvēlēšanu debatēs,

Kad būs runa par priekšvēlēšanu debatēm, tad arī varēsi likt savus redzētos piemērus. Bet tagad tiek apspriests pilsoņa Bērziņa izlēciens, par kuru viņš PATS ATVAINOJĀS nevis prasīja atvainošanos no operatoriem.

Pagaidām - pierādījumus par televlizijas draudiem viņam bērnam studijā!

Atvainojas garīgi stiprākie, vājākie turpiņa bļaustīties...

f-foto:

... bet par to manu piemēru- tie tomēr ir labākie no labākajiem, bet tāpat nemāk uzvesties... ko tad teikt par sliktākiem :D
Publicēts: 06.09.12 19:26 labots
 citēt
Man ir CITA doma par notikumu , neilgi pēc konkrētā notkuma TV3 rādija sižetu par Berziņa meites "EU PIĶA" biznesu , nu tāds visai zināmis gešefts kādi Laukos veica DAUDZI "LAD" pietuvināti fesi būvējot "Turisma objektus" istenībā privātmājas pa EU atbalata piķi , Cesu pusē zināmākais ir Berziņu familjs , Ogres pusē bijušais domes deputāts LAD ierēdnis Dimants Ventspils pusē Blogeru iecienītā Pirts tāda bija kur kā 5 gadi pagāja tā "Bizness beidzās" :) Ot kautkā man liekas ka Berziņš būs pazinis TOS kuri ložnāja ap viņa īapšumu Amatas pagastā :) TV3 parasti iepriekš sūta sižetus komentāram "Pretējai pusei" , šoreiz KOMENTĀRI izpalika BET REAKCIJA sekoja :):)
Publicēts: 06.09.12 20:03
 citēt
hm...
Haiduks:

Atvainojas garīgi stiprākie, vājākie turpiņa bļaustīties...

vājš Tu vecais, vājš... šitā bļaustīties jau 7 gadus blogā...
Publicēts: 06.09.12 20:34 labots
 citēt
Lunis:Man ir CITA doma par notikumu , neilgi pēc konkrētā notkuma TV3 rādija sižetu par Berziņa meites "EU PIĶA" biznesu , nu tāds visai zināmis gešefts kādi Laukos veica DAUDZI "LAD" pietuvināti fesi būvējot "Turisma objektus" istenībā privātmājas pa EU atbalata piķi , Cesu pusē zināmākais ir Berziņu familjs , Ogres pusē bijušais domes deputāts LAD ierēdnis Dimants Ventspils pusē Blogeru iecienītā Pirts tāda bija kur kā 5 gadi pagāja tā "Bizness beidzās" :) Ot kautkā man liekas ka Berziņš būs pazinis TOS kuri ložnāja ap viņa īapšumu Amatas pagastā :) TV3 parasti iepriekš sūta sižetus komentāram "Pretējai pusei" , šoreiz KOMENTĀRI izpalika BET REAKCIJA sekoja :):)

Kā konstatēju, apjautājot jauno spēka struktūru paaudzi, Tava versija - absolūti precīza. :face-wink:
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt