Lunis:Man ir CITA doma par notikumu , neilgi pēc konkrētā notkuma TV3 rādija sižetu par Berziņa meites "EU PIĶA" biznesu , nu tāds visai zināmis gešefts kādi Laukos veica DAUDZI "LAD" pietuvināti fesi būvējot "Turisma objektus" istenībā privātmājas pa EU atbalata piķi , Cesu pusē zināmākais ir Berziņu familjs , Ogres pusē bijušais domes deputāts LAD ierēdnis Dimants Ventspils pusē Blogeru iecienītā Pirts tāda bija kur kā 5 gadi pagāja tā "Bizness beidzās" Ot kautkā man liekas ka Berziņš būs pazinis TOS kuri ložnāja ap viņa īapšumu Amatas pagastā TV3 parasti iepriekš sūta sižetus komentāram "Pretējai pusei" , šoreiz KOMENTĀRI izpalika BET REAKCIJA sekoja
Kā konstatēju, apjautājot jauno sēpēka struktūru paaudzi, Tava versija - absolūti precīza.
Paldies par līdzdalību, studenti izprovocēja uz sociālo testu. Nekļūdījos. Jebkurš mēģinājums paust atšķirīgu domu tiek marķēts - alkokoliķis. soldafons u.t.t. Par savu "vienīgo patiesību" izmantojot lielinieku laika iecienīto demagoģiju - 1/3 meli, 2/3 patiesības. P.S Schneider. atvainojos. Laikam, zinot tavu dabu (arī savu), nedaudz pārforsēju ar faktu tusēšanu. Ir konstanti fakti. Nesapratu terminu 'karantīna". Ieveda mūs Viļņas mācību punktā, Severnij gorodok.Par iespējām- no turienes puča laikā no tankiem slepkavoja protestētājus. Jautājums - kāpēc MVD Iekšlietu karaspēkam, pēc definīcijas dibinātam tautas drošības garantam (to laiku publicētie likumi), vajadzīgas tankistu vienības. Ar jau pirmo publikāciju vēlējos vērst Jūsu uzmanību uz faktu - nav Latvijā divdesmit gadus bijis, nepastāv šodien,nebūs arī rīt DEMOKRĀTIJAS.
vājš Tu vecais, vājš... šitā bļaustīties jau 7 gadus blogā...
Ak tāpēc tu tik bieži maini niku, lai neievēro tevi ... šitā d...t septiņus gadus blogā... vienreiz jaf jautāju, kad man tavs niku skaits nojuka, cik tev to ir bijis... 13? Bet es parasti nebļaustos, bet kulturāli rupi atbildu uzbraucieniem, veprim ierādot vietu aizgaldā :P... esi aizmirsis???
Bēdīgs ir viss šis stāsts. Nejūsmoju par Lato Lapsas daiļradi, bet šoreiz viņam jāpiekrīt. Vēl ne reizi valstij svarīgos brīžos un svarīgos jautājumos Bērziņš nav pateicis neko atbildīgu un konstruktīvu. Es Lapsas teikto vēl pastiprinātu - viņš pat NEKO SAPROTAMU nav pateicis. Kas viņam piešķir tos augstos reitingus, kas šur tur figurē? www.delfi.lv...
Bildes:hm...
vājš Tu vecais, vājš... šitā bļaustīties jau 7 gadus blogā...
Ak tāpēc tu tik bieži maini niku, lai neievēro tevi ... šitā d...t septiņus gadus blogā... vienreiz jaf jautāju, kad man tavs niku skaits nojuka, cik tev to ir bijis... 13? Bet es parasti nebļaustos, bet kulturāli rupi atbildu uzbraucieniem, veprim ierādot vietu aizgaldā :P... esi aizmirsis???
es atshkjiriibaa no Tevis, vecais perdeli, peec izmeshanas nevelkos atpakalj un nekriitu uz celjiem adminu priekshaa lai atjauno profilu un niku. Dodies ka kratiit uz savu smilshkasti traukos pie tiinjiem
Schneider:Jā... Sakiet ko gribat, bet viņam ar šito tomēr sanāca samsing spešal. Ja šis nedabūs Gada teicienu, vai kā tā nominācija saucās, tad nezinu...
Nu izgāzās puisis, bet "sišanu" sagaidīsiet visi.. ilgi nebūs jāgaida. Latviskā politiķu stilā.
Bet viņš turpina izgāzties, kā Šlesers maļ vienu iezubrītu frāzi par bērna aizsardzību, nemaz necenšoties paskaidrot, no kādiem apdraudējumiem var nosargāt bērnu, solot pa galvu televīzijai.
Schneider:Bet viņš turpina izgāzties, kā Šlesers maļ vienu iezubrītu frāzi par bērna aizsardzību, nemaz necenšoties paskaidrot, no kādiem apdraudējumiem var nosargāt bērnu, solot pa galvu televīzijai.
Tas jau neko vairs nemaina procesā.. Viņš jau to var atļauties un diezgan drīz atļausies šīs struktūras vēl vairāk.
nelasīšu visu vēlreiz, iesaku latvijas radio archīvā sameklēt šodienas krustpunktus un paklausīties interviju ar viņu. es teikšu godīgi, es no viņa murmulēšanas sapratu vienu piektdaļu un joprojām brīnos kā viņš varēja vadīt banku.
zbmono:nelasīšu visu vēlreiz, iesaku latvijas radio archīvā sameklēt šodienas krustpunktus un paklausīties interviju ar viņu. es teikšu godīgi, es no viņa murmulēšanas sapratu vienu piektdaļu un joprojām brīnos kā viņš varēja vadīt banku.
Tādēļ jau ar bankām LV jau ir tā ,kā ir.. Katru gadu kāda "uz ausīm".. pēc plāna Un neviens nav vainīgs bizness..kāds/kādi pelna.. Cik forši! Prieks.. dermokrātija LV izpratnē..
letins:Kas tev par traku naidu uz haidukonkuli?.. Personīgs?
Vienkārši mūsu Bildis ir histēriski bābisks paranoiķis, kuram savas slimīgās izdomas apsēstības dēļ iestājas zemapziņā, kā tādai stūrī iespiestai žurkai, uzbrūkošs instinkts... tā viņš Haiduku asociē ar drausmīgu pedofīlu, mani aizmuguriski apmelo nez kādos savos izdomu grēkos, Shnirkam mēģina iekost, bet godīgi parunāt sīkā gļēvulība neļauj, Alloxas vairs nav, tur arī bija cirks, tad Dansiga viņam kaut ko izēdusi... tīri vai žēl paliek cilvēka, ka tik savā žultī pats neaizrijas kādreiz...
Es viekarši hujeju, no cilvēkiem, ka pāris dienu laikā vis vairāk ir apmeklēts kaut kāds stulbs topiks, ar vēl stulbāku tēmu , kuras varonis ari ir tik pats stulbs , un pateica kārtējo stulbību.. Un tas ir gandrīz vai svarīgākāis pēdējo dienu notikums gan šajā forumā gtan ari citos saitos...
chukmasoff_f:Es viekarši hujeju, no cilvēkiem, ka pāris dienu laikā vis vairāk ir apmeklēts kaut kāds stulbs topiks, ar vēl stulbāku tēmu , kuras varonis ari ir tik pats stulbs , un pateica kārtējo stulbību.. Un tas ir gandrīz vai svarīgākāis pēdējo dienu notikums gan šajā forumā gtan ari citos saitos...
Nesaki vis... reizē ar smieklīgo šaržu sēriju šo izgājienu varēs pacelt gada citāta kārtā. Jau izteicu nožēlu, ka man nav varoņa bilžu, citādi, iespējams, atrastu laiku kaut ko uzmeistarot... un tēma šai fotoforumā ir tieši laikā, katram no mums, čaļiem, var nākties pa galvu dabūt, ja sen neesam sisti... ne?
chukmasoff_f:Es viekarši hujeju, no cilvēkiem, ka pāris dienu laikā vis vairāk ir apmeklēts kaut kāds stulbs topiks, ar vēl stulbāku tēmu , kuras varonis ari ir tik pats stulbs , un pateica kārtējo stulbību.. Un tas ir gandrīz vai svarīgākāis pēdējo dienu notikums gan šajā forumā gtan ari citos saitos...
Nesaki vis... reizē ar smieklīgo šaržu sēriju šo izgājienu varēs pacelt gada citāta kārtā. Jau izteicu nožēlu, ka man nav varoņa bilžu, citādi, iespējams, atrastu laiku kaut ko uzmeistarot... un tēma šai fotoforumā ir tieši laikā, katram no mums, čaļiem, var nākties pa galvu dabūt, ja sen neesam sisti... ne?
Nu nezinu , vai tādām muķībām tik liela nozīme japiešķir, tā pat ir skaidrs ka tur augšā sēž tukšpauri, un to visu ko šamie pasaka vai izdara apsūkāt manuprāt ir tukš laika patēriņš, jo ir interesantākas lietas ar ko nodarboties.
letins:Kas tev par traku naidu uz haidukonkuli?.. Personīgs?
Vienkārši mūsu Bildis ir histēriski bābisks paranoiķis, kuram savas slimīgās izdomas apsēstības dēļ iestājas zemapziņā, kā tādai stūrī iespiestai žurkai, uzbrūkošs instinkts... tā viņš Haiduku asociē ar drausmīgu pedofīlu, mani aizmuguriski apmelo nez kādos savos izdomu grēkos, Shnirkam mēģina iekost, bet godīgi parunāt sīkā gļēvulība neļauj, Alloxas vairs nav, tur arī bija cirks, tad Dansiga viņam kaut ko izēdusi... tīri vai žēl paliek cilvēka, ka tik savā žultī pats neaizrijas kādreiz...
Nu tad tak jāsaka, lai "bildis" iedzer kumelīšu, jeb baldariāna tēju un nomierinās.. Citādi pie reizes var dabūt reāli pa "šlipsi", netīšām.. Nu nav Haiduks drausmonis, ir kašķīgs pedants, bet komunicējams
priecājos par pirmo veselīgo domu šajā topikā Tak te nav ,kā jau parasti blogā, pat ne doma par topika jēgu, kā tikai par attiecībām starp personāžiem un ambīcijām Virtuālajām, protams Ja nosēdinātu pie alus galda, nu diez vai kādam vairs būtu prātā miers un bērziņš, vai savstarpējā netīksme Vot, atnāks tagad f-fotiks un akadēmiski tagad visus noliks pie sētas
priecājos par pirmo veselīgo domu šajā topikā Tak te nav ,kā jau parasti blogā, pat ne doma par topika jēgu, kā tikai par attiecībām starp personāžiem un ambīcijām Virtuālajām, protams Ja nosēdinātu pie alus galda, nu diez vai kādam vairs būtu prātā miers un bērziņš, vai savstarpējā netīksme Vot, atnāks tagad f-fotiks un akadēmiski tagad visus noliks pie sētas
Kā paskatos netā laikam sēž gana bagāti cilvēki , jlabi, es ari esmu visu diennakti vairākos saitos ielogojies, bet tas nenozīmē ka es tur visu laiku kaut ko raxtu vai lasu, bet piemēram ir daži useri kuri vienlaicīgi uzspēj draugos raxtīt vis kaut ko, tad vēl kādā TVNETa, fotoblogā un vēl facebookā un twiteri ko ieraxtīt un iečekot un tas ir visas dienas un vakara garumā, vot rodas jautājums laikam tie tiešām ir miljonāri, jo jastrādā šamiem nav
Kā paskatos netā laikam sēž gana bagāti cilvēki , jlabi, es ari esmu visu diennakti vairākos saitos ielogojies, bet tas nenozīmē ka es tur visu laiku kaut ko raxtu vai lasu, bet piemēram ir daži useri kuri vienlaicīgi uzspēj draugos raxtīt vis kaut ko, tad vēl kādā TVNETa, fotoblogā un vēl facebookā un twiteri ko ieraxtīt un iečekot un tas ir visas dienas un vakara garumā, vot rodas jautājums laikam tie tiešām ir miljonāri, jo jastrādā šamiem nav
Vai tas par mani domāts? Reti kaut ko rakstu un reti kur. Un nekad ne vienlaicīgi. Bet doma aktuāla tiešām. Nac un ej, bet vieni un tie paši pasauli regulē..
Vai tas par mani domāts? Reti kaut ko rakstu un reti kur. Un nekad ne vienlaicīgi. Bet doma aktuāla tiešām. Nac un ej, bet vieni un tie paši pasauli regulē..
Nee, ne par Tevi bet par tādiem kā f-foto ,Uuuu un tam līdzīgiem, visur viņi ir un visur kaut ko postē un raxta Man laikam smadzenes tik ātri nestrādā lai spētu visam izsekot un vēl ko ieraxtīt, a šamie uzspēj gam postēt, gan raxtīt gan vēl ari attiecības ik pa reizei paskaidroties....
Iedomājies, kas notiktu ar latviešiem, parastajiem, ja Domdrovskis sadomātu Lasvegasā atpūsties kā viens troņmantnieks nesen...
Hmm, bet laiks konstatēt, ka vairāki cilvēki ir visur un visur rakstot, Tev tomēr ir. Tad jau nav tik traki. Kāpēc cilvēks var bieži atrasties tīmeklī un prast ātri rakstīt un domāt, tas varētu būt skaidri nojaušams. Kā redzi, ja mazliet padomā, pirms ko izspļauj, viss nostājas savās vietās.
Vakar un aizvakar nostrādājos līdz sarkanām acīm. Daudz strādāt nav gudri vai labi. Vajag strādāt maz un ar lielu pievienoto vērtību, par pieklājīgu atlīdzību.
Konstatēju tapēc ka pēdējo nedēļu slimoju un biežak pa netu maisos, ka ari palasoties textus un vēl šo to nočekojot skaidrs ka tie ir vieni un tie paši cilvēki pa lielam. A vot iemācīties strādāt maz un saņemt daudz man nesanāk... Galva par grūšu
Šonakt nakts vidū ieradās mūsu jaunizceptais priekšņieks,ta kā visi bija savās vietas un darīja darbu-sarīkoja zināsanu parbaudi. Būdams pālī pie tam,lab ja es izdauzītu purnu tam dzimumorgānam -izlidotu no darba,tādi mums te tikumi
Rolands66:Šonakt nakts vidū ieradās mūsu jaunizceptais priekšņieks,ta kā visi bija savās vietas un darīja darbu-sarīkoja zināsanu parbaudi. Būdams pālī pie tam,lab ja es izdauzītu purnu tam dzimumorgānam -izlidotu no darba,tādi mums te tikumi
+++ 100%! Mana "sliktā" pagātnes skola liek domāt - Tevis pieminētie cilvēciņi to dara darba laikā, izmantojot darba devēja datoru, un vēl pretendējot uz algu noteiktā mēneša datumā.. Prasti sakot - sīki sava saimnieka apzadzēji.
Voldemorts:Paldies par līdzdalību, studenti izprovocēja uz sociālo testu. Nekļūdījos.
Valdi, vēl pāris tieši jautājumi, uz kuriem naivi ceru saņemt tikpat tiešas atbildes: 1. Vari nosaukt augstskolu, kuras studenti uztic veikt sociālus testus piedzērušam pensionētam šloserim? 2. Ja biji skaidrā un neesi saldafons, kādēļ tematā par Bērziņu piecos postos no sešiem pilnīgā bezsakarā iepini armiju un spēka struktūras?
Tikai bez izplūšanas vispārējās frāzēs, atbildēšanas ar pretjautājumiem vai Zviedrijas banku, armijas un demokrātijas apspriešanas, sarunājuši?
Jā, neesat pamanījuši, ka ir vēl arī maiņu darbs un dežūras? Es pamatā tādos esmu strādājis, no 79.gada, ja tajos laikos būtu internets, man pilnīgi pietiktu laika klabināt pa forumiem. Jo padumjlaikos priekšniekam bija vienalga, ko dežūrā dari, kad nekas nav apstājies, netek vai nedeg, ka tik skaidrā.
+++ 100%! Mana "sliktā" pagātnes skola liek domāt - Tevis pieminētie cilvēciņi to dara darba laikā, izmantojot darba devēja datoru, un vēl pretendējot uz algu noteiktā mēneša datumā.. Prasti sakot - sīki sava saimnieka apzadzēji.
Tapēc dažos uzņēmumos kuriem kompjus apkalpoju, darbinieki uz mani skatās kā uz inkvizītoru, jo pēc saimnieka lūguma esmu atslēdzis visus "nedarbu" saitus nost
Vai TV3 operatoram ir pamats Bērziņa vārdus traktēt kā aicinājumu uz godīgu divkauju ar dūrēm, lidz pirmajam "ķīselim"??? Vai ir ētiski piekaut vīru, kurš cieš no vecuma marasma? Vai prezidentam ir tiesības deleģēt miesassargu pārstāvēt savas intereses? Vai TV3 var operatora vietā pieteikt citu bokseri? :P
sapper, nu vai tad nedzirdeji cik neveikli skaneeja teikums...tur bija nepateiktais liidz galam. vei ta nu andris nekad nevienak pa riikli solojis nebija...te iztruka vardi par apsardzes uzriidishanu, nu papa beidzot sajuties ka iists prezis...
Prezidents savai tautai iedeva skaidras norādes. Kas tur nav saprotams. Ja savulaik nebūtu paklaušījuši cara tētiņu (nahuj šire) tad tagad brauktu pa šaurāku dzelzceļu. Klausiet viņa norādēm.Ilgi neesat sisti?