Pirmkārt tur nebija dzeltenā prese, otrkārt prezidentam ir jāmāk runāt mazliet pieklājīgāk un vienmēr visu var sarunāt, rīt no rīta pie viņa būšu, redzēs vai atvainosies
Parasts tēva stress palaižot pirmklasnieku skolā. Viss tik dārgs. Puķes kosmosa cenās, uzvalciņs, grāmatas, burtnīcas - viss tik dārgs. Parasts stress. Piedosim viņam.
Ŗedz cik cieta tā prezidenta maizītes garoza!Katrs ir savu reizi norāvies no ķēdes.Nu bija sastresojies(tādos gados dēls prmklasnieks),nu bija sūdīgs garīgais.Kas zin kāda ķibele gadījās.Uzreiz baigais šums pa visu Latviju!Cik dziedātāju vai sportistu nav lamājušies un situši žurnālistus!Un nekas-mazs skandāliņš nāk tikai par labu publicitātei.Bet šim uzreiz tādas ziepes ka bail!Būs mācība uz priekšdienām.Pats taču saka,ka mācīties vajag visos vecumos.
Atceros, bija gadījums, kad atomstacijas galvenais speciālists, kas atbild par radiaktīvo drošību, reiz skaļi pateica, "nu bļa, viss..., pizģec...." Izrādās viņam kabatā bija vienkārši pildspalva iztecējusi, bet 15 cilvēki vienalga nosirmoja...
Pirmkārt tur nebija dzeltenā prese, otrkārt prezidentam ir jāmāk runāt mazliet pieklājīgāk un vienmēr visu var sarunāt, rīt no rīta pie viņa būšu, redzēs vai atvainosies
Visa prese ir dzeltena, ja lien privātajā sektorā, tā kā nedirs
Nevis solīt, bet arī iekrāmēt vajadzēja. Es mājās, kad man uzmācās SŪDUMUŠAS izlieku mušpapīru un situ tās nost. Ja vēl Latvijā būtu mēdiji- tikai dzeltenās lapeles... Bet izgriest no notikuma prezidenta teikto ir vieglāk par vieglu- lai rāda pilnu video, tad spriedīsim, vai vajadzēja pa purnu, vai tikai ar lomiku sist
Mēs visi zinām, cik izturēts ir prezidents... un ja viņš sapsihojās, tad jānomaina apsardze, kura nenotīrīja ceļu, bet ļāva rasties incidentam. Ja vienreiz pasaka, nolaist kameras, tas tas bija jāpanāk pat ar stiklu izsišanu!!! p.s. varu iedomāties kādai jābūt uzmācībai, lai viņš eksplodētu. Bet tas tā... Jautājums tev Edips... kura naf dzeltenā prese, kura nedzīvo no sensācijām un reklāmas???
Ok, Tevi Haiduk es pazīstu un Tavs viedoklis man ir saprotams, bet kas ir pārējie no tiem visiem jums, kuri zina?
Varbūt viņi var pateikt, uz kāda pamata algots darbinieks var darba laikā ļaunprātīgi izmantojot tam piešķirtās pilnvaras un instrumentāriju, pret vienu no saviem darba devējiem veikt darbības, kas balansē uz Krimināllikuma 132 panta pārkāpuma robežas? Par tādu sīkumu kā pārkings uz trotuāra pat nerunāsim, nav jau Skandināvija :P
Bet izgriest no notikuma prezidenta teikto ir vieglāk par vieglu- lai rāda pilnu video, tad spriedīsim, vai vajadzēja pa purnu, vai tikai ar lomiku sist
Ot, tieši tas, ko es rakstu- izgriezums no fakta. f-foto... es tev jaf veltījumu nesen ierakstīju spilgtāko izteicienu krātuvītē. Un arī te tu pārstāvi dzelteno domāšanu!!! Veido sensāciju dodot norādi, bet neizsakot savu viedokli.
GunarsII:Atkārtoti izsaku visiem līdzjūtību par to, ka Bērziņš ir mūsu prezidents.
pievienojos
Es arī, kādi nu paši esam, tādu valdību un prezidentu esam pelnījuši Te visi maļ tikai- prezidents, prezidents, bet vai par to 7-gadīgo bērnu kāds padomāja... viņam varbūt ilga trauma ir radīta
f-foto:Haiduk, pietaupi liriku klusām novakarēm pie kamīna, es gaidu atklāsmi par video redzamo operatora noziegumu pret amatpersonas "privāto dzīvi", kurā tā ir devusies valsts apmaksātā automašīnā un darba laikā.
Ja neesi spējīgs turpināt savu domu gājienu pēc video uzrādīšanas, tad pie tā arī paliksim, neizvēršot diskusiju mūsu starpā. Lieki.
Ot tīršķirnes latvietis- tikai svešus makus pavaktēt... vēl tikai piebilsti, ka pats pret valsti es pilnīgi svēts . Prezidentam ir vesela komanda, kura izvērtē, drīkst, vai nedrīkst braukt... un incedents tomēr ir radies šīs komandas nekvalitatīvi veiktā darba dēl. Nedomā tik daudz par vecu veci, domā par to 7-gadīgo.
Haiduks:
Es arī, kādi nu paši esam, tādu valdību un prezidentu esam pelnījuši Te visi maļ tikai- prezidents, prezidents, bet vai par to 7-gadīgo bērnu kāds padomāja... viņam varbūt ilga trauma ir radīta
Pilnīgi piekrītu. Jau mazam bērnam esot, puikam jāredz tēva metodes, kā "kārtot lietas". Tas, ja par bērniem.
Kā Tu domā, cik bieži šis "incognito" puika tēva frāzi tagad dzirdēs skolā?
Ja godīgi- es negribētu būt šī bērna ādā... ne velti pasaulē ir prakse, ka šādi bērni mācās vienuviet un tiek pasargāti no uzbāzīgām mušām !!!
Vakar tika uzfilmēti, nofotografēti un intervēti tūkstošiem bērnu. Un tikai vienam neaudzinātais papucis nodemonstrēja, kā nevajag uzvesties.
Haiduks:...šādi bērni mācās vienuviet un tiek pasargāti no uzbāzīgām mušām !!!
Pamosties, cik prezidentiem pie mums var būt bērni pirmklasnieki, ja šim amatam ir noteikts minimālais vecums? Bet, ja par VIPiem pieteiksies visi, kuri Юrmalā zīmējas pirmajās rindās, tad prezidenta bērnam būs jāsēž vienā solā ar mafiozņiku atvasēm. Tā, ka neies cauri tava ideja par izolēto leprozoriju, šādas skolas ar pusotru skolēnu klasē pat laukos klapē ciet.
Par Vairu - visi nez kādēļ atceras viņas žestu ar pirkstu pie pieres, bet ignorē sacīto tekstu, kurš skanēja tikai: "Vajag domāt ar galvu". Par veco muļķi viņa nevienu nenolamāja un pa galvu nepiesolīja, kas būtu sagaidāms no tagadējā, kurš laikam iedvesmojas no Putina.
Haiduks:
Ot tīršķirnes latvietis- tikai svešus makus pavaktēt... vēl tikai piebilsti, ka pats pret valsti es pilnīgi svēts . Prezidentam ir vesela komanda, kura izvērtē, drīkst, vai nedrīkst braukt... un incedents tomēr ir radies šīs komandas nekvalitatīvi veiktā darba dēl. Nedomā tik daudz par vecu veci, domā par to 7-gadīgo.
Biju turējis Tevi par spējīgu diskutēt. Kam negadās kļūdīties.
Diskutēt var ar oponentu, bet ne ar tukšumu ... vai tā ir diskusija- bet viņš, bet viņš, brauc ar dienesta auto... cik fotogrāfi ar dienesta fotoaparātu bildē sev- visi, kam tāds ir... vai neesi to starpā? Aizdomājies arī līdz tam, ka Bērziņš pirmkārt ir cilvēks!!! Bērziņa bērns ir persona, kuru aizstāv bērnu tiesību likumi!!!
f-foto:
Biju turējis Tevi par spējīgu diskutēt. Kam negadās kļūdīties.
Diskutēt var ar oponentu, bet ne ar tukšumu ... vai tā ir diskusija- bet viņš, bet viņš, brauc ar dienesta auto... cik fotogrāfi ar dienesta fotoaparātu bildē sev- visi, kam tāds ir... vai neesi to starpā? Aizdomājies arī līdz tam, ka Bērziņš pirmkārt ir cilvēks!!! Bērziņa bērns ir persona, kuru aizstāv bērnu tiesību likumi!!!
Haiduks:Schneider??? nu tu dod... ja tev naf dienesta fotoaparāts, tad kāds sakars manam rakstītajam ar tevi ??? var būt paskaidro... neierubījos.
??? un kāpēc izdzēsi ???
Tāpēc, ka'izlasīju un sapratu savu kļūdu, bet netaisos krist varoņa nāvē par nepareizo domu, kuru uzrakstīju vēl lāgā nepamodies. Ja kādu interesē, kas tur bija, tad sajaucu situācija, kad ir dienesta tehnika ar to, ka bildē ar savu, kas ir manā gadījumā.
Vispār jau tu varētu pamanīt un atbildēt arī uz to, ko es neizdzēsu, par izolētajiem leprozorijiem, piemēram.