forum.gif
Tiem, kas fotografē ar aizkostu ābolu
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / Tiem, kas fotografē ar aizkostu ābolu
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 28.09.12 18:48
 citēt
f-foto:Esot kur tur atvērts šodien jaunais Apple veikals. Plauktos daudz i5, bet apmeklētāji pirkuši tikai ekrāna plēvītes. :) Iespējams, lielākais veikals Baltijā.

Tu arī pirki? :amazing:
Publicēts: 28.09.12 23:52 labots
 citēt
f-foto:Esot kur tur atvērts šodien jaunais Apple veikals. Plauktos daudz i5, bet apmeklētāji pirkuši tikai ekrāna plēvītes. :) Iespējams, lielākais veikals Baltijā.

Par plēvītēm - kur tādas tiek liktas? nezinu :(
Bet jaunais retina diplejs - gan ir fantastisks pavērsiens (pikseļu blīvums uz colu - ap 200dpi ierasto 72dpi vietā).
Lūk - šī gan ir lieta, cilvēkiem kuri darbojas gar atēliem un grafiku :)
www.apple.com...
Publicēts: 29.09.12 10:44
 citēt
Par Iphone 5

"sajā gadijumā abols ar pašreklāmu nedaudz ir pārspļāvis par strīpu, un tieši šo modeli es sev negribētu ņemt, jo ir ļoti daudz nedastrādātu lietu. Tieši tapat kā bija ar Iphone 4, ko izlaboja tikai tad kad uztaisija Iphone 4s. Tā pat ļoti daudz pielikumu kuri domāti uz 3,5" ekrāna nedarbojas korekti uz jaunā 4" ekrāna. Par korpusu kura anodētais aluminijs dilst jav pirmajā lietošanas nedeļā ari klīst leģendas. Protams būs interesanti papētīt kad būs pieejams LV, bet lai stāvētu trakajās rindās, to gan nekad, neko neizšķir 1-2 mēneši, kad to varēs nopirkt bez kāda baloagāna. Bet tomēr kā jav aboļnieki ir pierādijuši , ka šamiem katrs otrs iphons modelis ir atslīpēts, ts s;akot no pirmā iPhone, tad 3GS, nakošais 4s, nu un tagad sev ņemšu vis ticamāk 6 kad iznāks pēc gada.
Publicēts: 29.09.12 19:55
 citēt
He he he SĀKĀS :):) izklaide.delfi.lv...
Publicēts: 30.09.12 11:01
 citēt
f-foto: Nav jau runa tik daudz par ierīci, cik par sadzīves mitoloģiju.

Par mitoloģiju neņemos spriest TAČU tehniski āboļis ir JŪTAMI pārāks par vairumu konkurentu , cita lieta NEADEKVĀTĀ cēna kura šos plusus bieži vien padara NEADEKVĀTI dārgus:):)
Publicēts: 30.09.12 13:00
 citēt
f-foto:www.boot.lv...

It's way better
If you drop it, it looks like it's not gonna break

:)

Nav jau runa tik daudz par ierīci, cik par sadzīves mitoloģiju.

Vakar bija tas gods, iphone 5 paturēt rokā un papētīt. , ka ari salīdzinājām ar 4s, jā ātrāks ir tieši ieslēdzoties, pārejās funkcijas verās vienādi uz 4s stāvēja ios5.1 bet uz piecīša ios6. Pagaidām 4s nav nekādas jēgas atjaunot uz ios6, jo sestajam diezgan daudz bagi, bags ar kartēm un ar modemu. Ertuma ziņā man 4 modelis labāk patīk, jo man nav klavierspēlētāja pirxti un ar vienas rokas īkšķi pārvaldīt tomēr 4 collu ekrānu ir pagrūti. Tieši tā paša iemesla dēļ neizvēlos Galaxy3. jo šokolādes tāfeli pie aus turēt un uz viņa darboties ir neerti.
4s un 5 principā darbības ātruma ziņā ne ar ko neatšķiras izņemot uzlādes ātrumu pie ieslēgšanas, protams ja būtu spēlītes provētas var gadīties ka ari tad sajustu kas un kā, bet standarta pielikumi, pasts un nets , iet ļoti līdzīgi. Man personīgi spēlītes nav vajadzīgas tapēc man tas ātrums nebūtu tik būtisks.
a spēles tomēr dzenāt uz PC vai konsoles gan ērtāk gan interesantāk.
Publicēts: 30.09.12 17:15
 citēt
f-foto:Gan SIII un iPhone 4s, gan Win8 vai Ubuntu 12.10 visur, kur runa ir par kaut kādu ātrdarbību, salīdzinot nevis ar pirmo, bet ar iepriekšējo modeli, tā tiek skaistos vārdos aprakstīta un faktiski simulēta uz tā paša ātrās palaišanas rēķina, kas rada iespaidu, ka procesors strādā ātrāk. Priekš kam gan lietotājam mērīt, par cik sekundēm ātrāk tas notiek, ja tas notiek gana ātri? Lietotāju nometnes tiek iesaistītas bezjēdzīgā vārdulizācijā, turklāt par kādām funkcijām - par zvanu ērtumu, īsziņu sūtīšanu, e-pasta atvēršanu, 10-30 MB lielām spēlītēm, mūzikas atskaņotājiem, sociālo tīklu programmām. Vājprāts! :) Nu, labi, ir forši, ka, kratot ierīci tā vai pārvelkot tai ar pirkstu šitā, kaut kas notiek ātrāk, bet kas no tā? Saruna pa Nokia 6233 ar mammu būs tieši tāda pati, kā saruna ar mammu pa iPhone 5. :)

Nu gluži tā nav, tiem visiem gadžetiem ir tāda lieta ka telefona funkcija ir viena no vairākām, un ari kratīt neko nevajag, protams var uzlikt tadu opciju bet vai vajag. Ērtums ir tieši tajā, ka ir vis pa rokai, gan playeris, gan i-nets, gan e-pasts, gan MMS un SMS sūtīšana,starp citu pēdējā funkcija ir pat ļoti ērta uz abola, uz androidiskā man ne visai patika, un uz ābola es tiešām sāktu izmantot sms pakalpojumu, nav būtiski uz kura 4 vai 5, jo parasti no telefona sms es nesūtu, deļ bakstīšanās pa klaviaturu. Un ja par sarunu ar mammu, starp citu esmu saklīdzinājis skaņas kvalitāti no dažādiem telefoniem, un varu pateikt tikai to ka pat nokim no lētā gala gan mikrofona gan skaļruņa skaņa ir sūdīgāka ne kā 5800.
Publicēts: 30.09.12 20:12
 citēt
f-foto:Kas no visa minētā nav atrodams Nokia E sērijas telefonos? Pat 6233 MMS ir, SMS un zvani ir, atskaņotājs ir, e-pasts ir. Tikai ekrāns maziņš. Dokumentus E klases telefoni arī ver vaļā. Viss ir. Lietojot visas šīs ierīces, par to nekoordinētu fanu es neesmu kļuvis.

Protams ka ir, bet tas vis nav lietojams normāli, to var tikai paskatīties avārijas gadijumā ja kas steidzams vajadzīgs , vienu laiku esmu spēlējies 5800, players ok, pat navigātors ok, bet skype ieslēdzot atrubijas vis pārejais un telefons nepieņem parastos ienākošos zvanus, tā pat skype nestrādā fona režīmā, uz galakšiem un aboliem tas vis strādā. ekrāns liels bet pastu rakstīt ar stilusu ir neērti, a jutigums tāds ka ar pirxtu raxtot zaļš paliksi, var jav ieslegt vel to raxtibas režīmu ka nav jabaxtas, bet tomēr nav ērti. Navigācija ļoti nosacīta. Principā tas bija pēdējais nokis kuru esmu taustijis. Nesaku ka nokis ir slikts, ir pat ļoti labs, bet smart noki ir nevisai izdevušies, esmu skatijies apskatus par Luminu un veltur tiem citiem, man pat paziņam vienam ir kaut kads no tiem jaunajiem, it kā ātrs un vis ok, bet pa soli ir atpalicis no samsunga un abola.
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):