forum.gif
Uvis Alberts - izstāde
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / linki / Uvis Alberts - izstāde
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 05.09.12 16:09
 citēt
Nu ja , bet tur liekas pamatā visi darbi jau redzēti
Publicēts: 06.09.12 03:15 labots
 citēt
Schnircks:
Lunis:Nu ja , bet tur liekas pamatā visi darbi jau redzēti

Arī tie, kuri līdz šim nav kopēti?:) Luni, Tu dod:)

Saki ? Esmu pieradis ka visur tek rādīti vieni un tie paši . Būtu forši ja būtu kādi neredzēti citādi tos kas grāmatās esmu redzējis.
Publicēts: 06.09.12 07:06
 citēt
Lunim tiek atrādīti negatīvi vēl pirms to attīstīšanas!
Publicēts: 06.09.12 07:46
 citēt
gan jau ir cerība, piemēram, es uz viņa izstādi biju diezgan pasen
Publicēts: 06.09.12 22:44
 citēt
ir viena sīka problēma - galerija nestrādā(ja) brīvdienās. aiz ko es izstādes tur nevaru apmeklēt.
Publicēts: 06.09.12 23:55 labots
 citēt
Bildes:Lunim tiek atrādīti negatīvi vēl pirms to attīstīšanas!

TĀ kadreiz bija , viss gāja caur mūsu kantora rokām PIRMS pat pats autors to ieraudzījis:face-wink::face-grin: Kā reiz teoca Balodis kad gāju prom "Taga tevi būtu jānošauj , tu vienīgais zini ko mēs patiesībā esam verti" TAPĒC es labi zināju kā šancē daudzi kruti autori un KO patiesībā spēj nespēj un kā satrādā :D :D Ja pilnīgi atklāti tad 90% "Slavenību" tolaik darbi ir pilnīgas un gaļīgas kakas , taču viņi TEICAMI prot no kaku čupas izlasīt to 0,001% zelta GRAUDU:):) Ir arī REĀLI ģeniji kuri KĀ ŠAUJ tā ir un lieku kadru viņiem nav VISPĀR , es tādus JŪTU JOPROJĀM kurš tā var kurš nē :):) Musdienās cita tendence cilvēki REĀLI neprot FOČET vienakrši NEJEDZ ne kompeni ne tehiskas lietas , taču labi prot "Pārzimēt" bildi uz kompja :):) LATVIJĀ tas iet cauri jo šeit "Datorstundas" neviens neuzskaita CITUR švaki švaki , tur DATORISTS maksā ne mazāk kā Fotogrāfs , LABS bieži viena VAIRĀK :face-wink: tāpēc LV izcelsmes "Bildēt nepratējiem" bet piezimēt mācētājiem TUR parasti nekas ar nespīd:)
Publicēts: 07.09.12 12:28
 citēt
alberts, tak vairākas reizes bija latvijā. pirmo reizi, vēl , vai tik nebij krievu laikā ....
Publicēts: 08.09.12 13:07 labots
 citēt
negatIvs:alberts, tak vairākas reizes bija latvijā. pirmo reizi, vēl , vai tik nebij krievu laikā ....

Bija, bija. Viena no pēdējām, ko redzēju, notika Berga bazārā, kafejnīcā. Labs pasākums, ar segumu.
Publicēts: 08.09.12 15:48
 citēt
Sen nav būts Birkenfeldā... Būs jāaizstaigā, kad tikšu vaļā no baciļiem... :)
Publicēts: 08.09.12 20:19 labots
 citēt
f-foto:Stāsts jauks, bet Alberts un Balodis nedzīvoja vienā valstī.

Redz vecīt mēs bijām vienīgie PRO , taka ir bijusi iespēja pazavērties arī to ko citi nav redzējuši:face-wink::face-kiss:Bija vēl tāds Valdis Kupris , arī viņa ir redzēts gana.
Publicēts: 09.09.12 15:21
 citēt
f-foto:
Lunis:
Redz vecīt mēs bijām vienīgie PRO , taka ir bijusi iespēja pazavērties arī to ko citi nav redzējuši:face-wink::face-kiss:Bija vēl tāds Valdis Kupris , arī viņa ir redzēts gana.

"Izstādē mākslinieks piekrita parādīt arī tos darbus, kas līdz šim nekad nav bijuši kopēti vai izstādīti."

FORŠI , bet mēs jau tasijām pilnu ciklu no filmām līdz bildēm, Viņam bija tik filmas PIE MUMS.
Publicēts: 10.09.12 14:46 labots
 citēt
f-foto:Uzrakstīšu Alberta kungam un kuratoram, ar saitēm uz šo diskusiju, ka teksts avīzē maldina un visi tur izstādītie darbi jau ir kopēti.

Par kopēšanu nemāku teikt , bet filmas točno "JAU redzētas" :D :D Ja attiecas uz LV
Publicēts: 10.09.12 16:56
 citēt
ERA:Sen nav būts Birkenfeldā... Būs jāaizstaigā, kad tikšu vaļā no baciļiem... :)
Daffaj, ejam :)
Publicēts: 12.09.12 14:29
 citēt
smartins:Daffaj, ejam :)

Vēl cīnos ar baciļiem, bet varam aizstaigāt kolektīvi, kad būšu vesela :)
Publicēts: 12.09.12 20:20 labots
 citēt
ERA:
smartins:Daffaj, ejam :)

Vēl cīnos ar baciļiem, bet varam aizstaigāt kolektīvi, kad būšu vesela :)
Tad tā arī daram!!! Tik galvenais - nenokavēt :bad_smile:
P.S. Tie Tev Stokholmas baciļi, vai vietējie?
Publicēts: 12.09.12 20:42
 citēt
smartins:Tad tā arī daram!!! Tik galvenais - nenokavēt :bad_smile:

Es ceru līdz nedēļas beigām izveseļoties :)

Hmm, nezinu gan - cerams, nav kaut kāds krustojums :face-grin:
Publicēts: 12.09.12 20:55
 citēt
baciļi - mutanti :bad_smile:
Publicēts: 12.09.12 21:06
 citēt
ERA:
smartins:Tad tā arī daram!!! Tik galvenais - nenokavēt :bad_smile:

Es ceru līdz nedēļas beigām izveseļoties :)

Hmm, nezinu gan - cerams, nav kaut kāds krustojums :face-grin:

Veseļojies gan!
Ja sanāk, Valdi arī variet uzaicināt kompānijā. Vēl neesmu bijis, darbi sanākuši.:face-smile:
Publicēts: 13.09.12 14:28
 citēt
Voldemorts:Veseļojies gan!
Ja sanāk, Valdi arī variet uzaicināt kompānijā. Vēl neesmu bijis, darbi sanākuši.:face-smile:

Paldies :) Tad tik jāsarunā, kad visi tiek :)
Publicēts: 13.09.12 15:28
 citēt
Kādi piedāvājumi par laikiem? :)
Publicēts: 13.09.12 15:55
 citēt
Galerija strādā darba dienās no 11.00-19.00, sestdienās no 11.00-17.00. Svētdien gan slēgts.
Piedāvāju nākamnedēļ ap plkst. 18:15 trešdien, ceturtdien vai piektdien, vai arī sestdien pa dienu, piemēram ap 14 vai 15 :)
Publicēts: 13.09.12 16:20
 citēt
ERA:Galerija strādā darba dienās no 11.00-19.00, sestdienās no 11.00-17.00. Svētdien gan slēgts.
Piedāvāju nākamnedēļ ap plkst. 18:15 trešdien, ceturtdien vai piektdien, vai arī sestdien pa dienu, piemēram ap 14 vai 15 :)
Ko citi saka? Es varu jebkuraa no mineetajiem laikiem :what:
Publicēts: 13.09.12 22:15 labots
 citēt
drīkst jūsu gandrīz divvientulību iztraucēt un ar pievienoties uz publisko izgājienu? :bad_smile:
Publicēts: 13.09.12 22:20
 citēt
tusne:drīkst jūsu gandrīz divvientulību iztraucēt un ar pievienoties uz publisko izgājienu? :bad_smile:
Nezinu gan, vai ERA piekritīs :bad_smile:
Publicēts: 13.09.12 22:24
 citēt
tusne:drīkst jūsu gandrīz divvientulību iztraucēt un ar pievienoties uz publisko izgājienu? :bad_smile:

Drīkst, lai gan kas par divvientulību, ja Voldemorts arī ir pieteicies ;) Par kuru dienu Tu balso? :)
Publicēts: 13.09.12 22:24
 citēt
smartins:Nezinu gan, vai ERA piekritīs :bad_smile:

Cerēji, ka nepiekritīšu? :bad_smile:
Publicēts: 13.09.12 22:25
 citēt
Kak raz Tusnei ar Voldemortu sava divvientulība sanāks :)
Publicēts: 13.09.12 23:19
 citēt
ERA:...Par kuru dienu Tu balso? :)
man der jebkura, ja laicīgi pabrīdina, tikai ne sestdiena un rītdiena... :)

smartins:Kak raz Tusnei ar Voldemortu sava divvientulība sanāks :)
:bad_smile:
Publicēts: 13.09.12 23:23
 citēt
tusne:man der jebkura, ja laicīgi pabrīdina, tikai ne sestdiena un rītdiena... :)

Mēs runājām par nākamno nedēļu. Nākamnedēļ Tev sestdiena arī neder? :)
Publicēts: 13.09.12 23:24
 citēt
Daffai tad sarunaajam konkreetu laiku, pabriidinam viens otru un ejam!!! :)
Publicēts: 13.09.12 23:26
 citēt
ERA:Mēs runājām par nākamno nedēļu. Nākamnedēļ Tev sestdiena arī neder? :)
man labāk tie laiki, kas tika minēti darba dienās 18:15...
:)
Publicēts: 13.09.12 23:29
 citēt
smartins:Daffai tad sarunaajam konkreetu laiku, pabriidinam viens otru un ejam!!! :)

tusne:man labāk tie laiki, kas tika minēti darba dienās 18:15... :)

Ok, tad nākamo ceturtdien plkst. 18:15 :)

Ja vēl kāds vēlas, droši var pievienoties :)
Publicēts: 13.09.12 23:30
 citēt
Tusne, mees ar ERU Tevi laiciigi briidinam - naakam ceturtdien 18:15
P.S. A kur satiekamies? Izstaazhu zaalee?
Publicēts: 13.09.12 23:34
 citēt
smartins:Tusne, mees ar ERU Tevi laiciigi briidinam - naakam ceturtdien 18:15

Domā - neatradīsi to galeriju? :bad_smile: Nē, nu var jau sarunāt 18:05 - 18:10 tikties uz Elizabetes un Pulkveža Brieža ielas stūra, bet ja nu lietus līst, tad foršāk tomēr uzreiz galerijā tikties ;)
Publicēts: 13.09.12 23:34
 citēt
ERA:Ok, tad nākamo ceturtdien plkst. 18:15 :)
labi ņemšu vērā!

paldies, smartin, ka laicīgi pabrīdināji! :D
Publicēts: 13.09.12 23:35
 citēt
ERA:

Domā - neatradīsi to galeriju? :bad_smile: Nē, nu var jau sarunāt 18:05 - 18:10 tikties uz Elizabetes un Pulkveža Brieža ielas stūra, bet ja nu lietus līst, tad foršāk tomēr uzreiz galerijā tikties ;)
Gan jau atradiis :bad_smile:
Publicēts: 19.09.12 23:14
 citēt
Sakarā ar citas izstādes atklāšanu jau iepriekš minētajā laikā, mēs ar ERU U.Alberta izstādes apmeklējumu pārceļam uz nākamo nedēļu. Ja gadienā kāds vēlas mūs satikt, tad atvainojiet piedodiet, būsim Dzelzsceļa muzejā :bad_smile:
Publicēts: 19.09.12 23:15
 citēt
smartins:Sakarā ar citas izstādes atklāšanu jau iepriekš minētajā laikā, mēs ar ERU U.Alberta izstādes apmeklējumu pārceļam uz nākamo nedēļu. Ja gadienā kāds vēlas mūs satikt, tad atvainojiet piedodiet, būsim Dzelzsceļa muzejā :bad_smile:

Mēs? :D
Publicēts: 19.09.12 23:20
 citēt
ERA:
smartins:Sakarā ar citas izstādes atklāšanu jau iepriekš minētajā laikā, mēs ar ERU U.Alberta izstādes apmeklējumu pārceļam uz nākamo nedēļu. Ja gadienā kāds vēlas mūs satikt, tad atvainojiet piedodiet, būsim Dzelzsceļa muzejā :bad_smile:

Mēs? :D
Jā! :D
Publicēts: 20.09.12 00:35 labots
 citēt

Jūs būsiet tas smukais pāris kas tur plāna vidū valcieri griezīs , vai ar bļāvieniem ""Ziedus dāmai" tipa Klaķieri traucēs pasākumu ?:)
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):