Par valsts darbiem nemāku objektīvi spriest, bet par fotoaizrautību- respekts!!! Bija patīkami, ka valstsvīrs FB varēja būt "savs čoms". Lai vieglas smiltis!
Šādu ziņu piepeši izlasot, paliek baisi dzīvot... Vēl tikko, pirms pāris nedēļām prasīju viņam padomu, sekoju līdz, kas būs ar Liepājas saietu 2013, vai frikadeļu zupa vai soļanka... Un kur tad vēl Jumts 1, Jumts 2, Jumts 3, Jumts 4.... Turieties, liepājnieki, visi tuvinieki un visi draugi.
Jā šoks pamatīgs!Personīgi nepazinu,bet virtuāli jau visi te viņu zināja.Un ja vēl padomā,ka viņš bija veselus 10 gadus par mani jaunāks...mjā...Šodien vispār tāda diena-redz ku to robežsargu savējie nošāvuši.Kaut kādas sūda cigaretes stiepuši pāri robežai.Bet cilvēks pagalam...
Cik nu pazinu Mārtiņu, bet jāatzīstas, ka nemaz nezināju ka viņš bija viens no saeimas deputātiem... Mārtiņš bija cilvēks "no tautas" , kurš vienmēr ar smaidu sejā pieņēma katru izaicinājumu un rūpējās par to, lai pirmkārt jau citiem būtu labi... Liepājas foto tusi vairs nebūs tādi, kā agrāk, jo nebūs Mārtiņa, kurš visu izdomās un noorganizēs teicamā līmenī...
Vēlreiz visdziļākā līdzjūtība Mārtiņa ģimenei un piederīgajiem...
Vakar kāzās Latgalē saņēmu ziņu... neticēju... esmu šokā... Schnircktu pazinu jau 14 gadus... cilvēks ar kuru bija viegli komunicet arī pēc 10 gadu neredzēšanās, cilvēks uz kuru varēja paļauties... man viņa pietrūks....