Tad kad man vajadzēja uguņošanas bildi dabūt uz krekla virsū, neviens Latvijā to kvalitatīvi nevarēja garantēt un šo darbu man izdarija ASV. Cena 2006. gadā bija 5$ par vienību, ja pasūta vairāk kā 3 gab.
bija arī Latvijā, kas drukāja .. un nevis gumijotās pļekas bet normālu druku (ar sietu gan, kas nav tas lētākais), kas turējās uz krekliņā līdz krekliņš izšķīda. Esplanāde.... kopš kļuvusi par prestižu reklāmas aģentūru, laikam jau paši ar to nenodarbojas, bet piemēram firmas dizaina izstrādes procesā. šādus krekliņus pasūta, kur kvalitāte ir laba .... 5$ gan nemaksā, jo paši krekliņi tika iepirkti KVALITATĪVI
Man normali uztaisija sheit www.uzvelckreklu.lv... vismaz te vinji drukaa, nevis liimee uzliimi. Man gan bija ne foto, bet datorgrafikaa veidots zimeejums, bet pietiekami smalkam nokraasaam. Uzdrukaaja uz melna, bij super - Batls bija balts, peleeks kaa peleeks...
Krekli LABI ir neneormāli dārgi , esmu testējis daudz un dikti , TĀDA līmeņa un kvalitātēs kābija SIETSPIEDE patreiz lētāk par ~15Ls gabalā ja zem 10gab dabūt nevarēs.
ja cena ir pohuj, es varu kvalitativi parziimeet... bez šaubām, būtu labi ja būtu kvalitatīva izdruka pirms tam, nu kur sarkans ir sarkans un zils ir zils
imgfoto:ja cena ir pohuj, es varu kvalitativi parziimeet... bez šaubām, būtu labi ja būtu kvalitatīva izdruka pirms tam, nu kur sarkans ir sarkans un zils ir zils
ja nemaldos, šeit bija ļoti smalki aprakstīts. tas savā laikā arī tika izmēģināts, mazgājot gludinot attēls nepazūd, bet process, stipri tāls no printēšanas vājprāta ......
ir daudz un dažādi varianti - ikdienā ar šo nodarbojamies. Vai atbildīsim tavām vēlmēm - nezinu, bet vari uzrakstīt ko vēlies : ojars@lottand.lv, vai piezvanīt 26141414, kaut ko jau varēšu ieteikt.