Haiduks:
Tie kuri grib ko iegūt, nekad nemācīsies no tā, ko lasa forumā, ne arī no komentiem zem bildēm!!! Iemācīties būt par profesionālu fotogrāfu, var katrs... par foto māķslinieku (jebkurā foto novirzienā) retais ... un otriem nu galīgi pie vienas vietas pikseļi, dofi, ir tikai izjūtas, kuras tie sniedz citiem, bet visus foto niķus izmanto, lai savas izjūtas pasniegtu baudāmi citiem
pirmo reizi kaut kas sakariigs no vecteeva...
... bet es nebiju pabeidzis... Lai lasītu senēģiptiešu tekstus, ir jāiemācās tā valoda... lai saprastu otru cilvēku, ir jāiemācās cilvēkus saprast, bet lai baudītu citu darbus, pašam jābūt ar garšas izjūtu... ... vidējais, mazdēliņ uz tevi attiecās. , ... bet es tevi Bildes saprotu... nu nevari senos laikus Haidukam (un vēl dažiem) piedot, kad...
man Tavi senie laiki ir pie pakaljas - esmu veel jauns un skatos naakotnee. nesaprotu par ko Tu runaa. Bet Tu, gudriniek, timeer lasi seneegjiptieshu darbus, vot i gudraaks paliksi! Piedošana nāks ar aiziešanu so take a close look in da mirror!
Eiroklunšķi viegli varam iegūt izdalot Ēvaldus ar iztērēto latu un santīmu skaitu!Jau paviršs aprēķins rāda,ka mūsu tautas daiļamata meistaru ražuojumiem,kas top nelielās pa visu valsti izkaisītās ražotnēs ir daudz augstāka efektivitāte un tā sacīt eiroietilpība nekā izslavētajiem franču vīndariem.Tātad esam dinamiskāki savā attīstībā un gatavāki nākamajiem ekonomiskajiem satricinājumiem!
viecha: Eiroklikšķis ir nopietna lieta. Bet kā salīdzināt alkohola daudzumu,kas jādabū iekšā lai sasniegtu noteiktu kondīciju?Dzērieniem ir dažādi stiprumi un pudelēm dažāds izmērs...Te nu mums talkā nāk tāda brīnišķīga mērvienība kā Ēvalds(EV,lūdzu nejaukt ar ekspovienību eV).Grādi reiz litri!Lūk visa atslēga!Tā piemēram ņemam tradicionālo krievu laika polšu un iegūstam 40x0,5,jeb 20EV.Citu dienu mūsu rīcībā ir tikai bumbas izmēra stiprinātais vīns,saukts par žogakrāsu.Ne mirkli neapjūkam un reizinām 18 vai pat 19 grādus ar 0,75!Rezultāts mūs pārāk neiepriecina-tikai 13,5 EV.Tomēr tas ir vairāk kā nekas!Un ar šādām zināšanām bruņoti mēs droši varam spert savu kāju mūsdienu šnabja veikalos,kur piedāvājums ir baisi liels un viegli tajā orientēties.Varbūt dažreiz kalkulators noder.Citādi mēs nokļūsim mārketinga tīklos,kur operē ar pavisam nezinātniskiem terminiem-garša,pēcgarša,aromāts un kas tur nez vēl...
Mēs gan studiju gados lietojām skurbuli. Skurbulis= grāds x litrs / rublis ( tagad rubļa vietā būtu lats). Mazliet jāparēķina un viegli izlemt, kas jāpērk, lai par visizdevīgāko cenu tiktu "Nirvānā"
Bildes:man Tavi senie laiki ir pie pakaljas - esmu veel jauns un skatos naakotnee. nesaprotu par ko Tu runaa. Bet Tu, gudriniek, timeer lasi seneegjiptieshu darbus, vot i gudraaks paliksi! Piedošana nāks ar aiziešanu so take a close look in da mirror!
Jā, kad Anirs aizgāja, palika ieraksts anonimus, un tam viss tika piedots , bet kā tu tik jauns būdams esi tikpat un vēl stulbāks par mani, vecu veci ... vienkārši slinkums tev ierādīt tavu īsto vietu tavā blogvēsturē... tad tie būtu pie tavas pakaļas tavi senie laiki, kad regulāri dzēsies, tikko tevi atšifrēja uz iedeva iekšās :P... tikai nesaki, ka tik senu vēsturi neatceries... palasi topikus, kad Anirs pazuda, un vēl pāris pirms ... un no tiem laikiem nevari rimties, neatkarīgi no nika, ko piekarini sev priekšā... kā azis pēc mīzaliem, tā tu pēc paspīdēšanas blogtautas priekšā (citos saitos neesi manīts)... acīs jaf baidās tev pateikt, bet visi par tevi ņirdz tāpat kā par mani, jo strīdos ar muļķi!!!
GunarsII:Mēs gan studiju gados lietojām skurbuli. Skurbulis= grāds x litrs / rublis ( tagad rubļa vietā būtu lats). Mazliet jāparēķina un viegli izlemt, kas jāpērk, lai par visizdevīgāko cenu tiktu "Nirvānā"
Manā zaļā jaunībā šajā formulā vēl tika likts cukura procents katrā konkrētajā šamurlā, jo mazāk jo labāk. Ja pareizi atceros, tad labākais sanāca Baltais stiprais par 1,27 rbļ, 0,8 bumba, 19 grādi, 7% cukura.