forum.gif
Jauno fotogrāfu nedēļa ar Alni Stakli Ogrē
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / Jauno fotogrāfu nedēļa ar Alni Stakli Ogrē
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 11.09.12 00:33
 citēt
24.-26. oktobrī Foto klubs "Ogre" sadarbībā ar Ogres novada domi rīko Jauno fotogrāfu nedēļu. Teorētiskas un praktiskas nodarbības (darbu apspriešana, diskusijas) vadīs Alnis Stakle. Tēma "Nevietas topogrāfija". Grupā plānots 15 cilvēku (ja pieteiksies vairāk, tiks rīkots konkurss).
Lai pieteiktos, jāiesūta līdz 1.oktobrim fdo@fotoklubsogre.lv
1) kontaktinformācija,
2) 10 savu foto paraugi (vēlams par tēmu pilsētvide),
3) īss līdzšinējās pieredzes apraksts,
4) atbilde uz jautājumu, kāpēc vēlas piedalīties.

Dalībnieku vecums no 15-30 gadiem.
Dalības maksa par 3 dienām - 10Ls.

Nodarbības plānotas vakarpusē Ogres centrā (uz Ogri ir laba stiksme no Rīgas ar vilcienu un autobusu :) )
Vairāk informācijas [url=www.fotoklubsogre.lv]www.fotoklubsogre.lv[/url] (sīkāka šī pasākuma programma no 17. septembra)
Publicēts: 11.09.12 00:52 labots
 citēt
Sāc ar http:// vienkārši , ta šis pats ieliksies bez kādiem kodiem
Publicēts: 11.09.12 15:41
 citēt
Paldies! :)
Vairāk informācijas www.fotoklubsogre.lv
Publicēts: 11.09.12 21:23
 citēt
Uuuu:Izskatās garlaicīgi.
Pēc tam uzraksti, cik cilvēki reāli ieradās!

Canon atpalicis, šitas garlaicīgi, un tas tikai pirmos divis foruma ierakstus atverot, droši varu paredzēt kas sekos nākamajos. :-)
Publicēts: 11.09.12 21:37
 citēt
kasparsf:

Canon atpalicis, šitas garlaicīgi, un tas tikai pirmos divis foruma ierakstus atverot, droši varu paredzēt kas sekos nākamajos. :-)

ak rudentiņis sēņu laiks :)
Publicēts: 11.09.12 21:49
 citēt
neatradu Stakles programmu :-( laikam akla esmu ......
Publicēts: 11.09.12 23:57
 citēt
dansiga:neatradu Stakles programmu :-( laikam akla esmu ......

Programma būs atrodama no 17. septembra, šobrīd mājas lapā vaitāk ir vispārēja informācija :)

Par gaumēm nestrīdas :) Būtu traki, ja viss patiktu visiem :)
Publicēts: 12.09.12 16:38
 citēt
f-foto:Uuuu doma visnotaļ saprotama. Kaut kādas "nevietas" fotografēšana (to es saprotu), prasības, konkurss, motivācija, darbadienu vakari piepilsētā un tas viss vēl par maksu. Sharp! Nu, labi, Sony.

Maksa par 3 dienām - skaties kā gribi- ļoti demokrātiska :) Konkurss tāpēc, ka vietu skaits ierobežots- 15 cilvēki. Lai diskusija būtu vērtīga, ir kāds optimāls cilvēku skaits. Citādāk tā ir lekcija. :)
Darbadienas - citiem darba dienas, citiem skolas brīvlaiks :) Tiem, kam darbadienas,- toties nodarbības vakarā.
Motivācija- jāuztver vienkāršāk- pāris teikumos īsi jāpasaka, kāda pieredze un kāpēc vēlas pieteikties :) Lai rodas priekštats par cilvēku.
Publicēts: 20.09.12 00:10
 citēt
PS. Ja nu vēl kāds (kāda) patiešām domā piedalīties vai nepiedalīties šajā pasākumā, tad varu pačukstēt - vietu vairs nav daudz, domājiet un galvenais dariet to zināmu žigli - vietu skaits nav bezgalīgs. Lai veicas!
Publicēts: 21.09.12 22:55
 citēt
Uuuu:Cik jau ir pieteikušies? Cik no FB?

Gan jau ka cilvēki niepiesakas ar FB niku!
Publicēts: 21.09.12 23:36
 citēt
žēl man tos jauniešus ar nenobriedušu viedokli ......
Publicēts: 22.09.12 12:29
 citēt
Labdien, cienījamie kursu organizatori! Labprāt gribētu piedalīties Jūsu organizētajās foto apmācībās, zinu, ka Jūs iemācīsiet man TĀDAS LIETAS, kuras zin tikai pāris izredzētie šai pasaulē. Bet man man ir 1 problēma - esmu 32 gadus vecs un neiekļaujos Jūsu noteiktajā vecuma cenzā. Varbūt es drīkstu samaksāt dubultā, lai mani pieņemtu Jūsu unikālajās nodarbībās?
Publicēts: 22.09.12 12:36
 citēt
swenorue:Labdien, cienījamie kursu organizatori! Labprāt gribētu piedalīties Jūsu organizētajās foto apmācībās, zinu, ka Jūs iemācīsiet man TĀDAS LIETAS, kuras zin tikai pāris izredzētie šai pasaulē. Bet man man ir 1 problēma - esmu 32 gadus vecs un neiekļaujos Jūsu noteiktajā vecuma cenzā. Varbūt es drīkstu samaksāt dubultā, lai mani pieņemtu Jūsu unikālajās nodarbībās?

))))))))
Publicēts: 23.09.12 00:59
 citēt
swenorue:Labdien, cienījamie kursu organizatori! Labprāt gribētu piedalīties Jūsu organizētajās foto apmācībās, zinu, ka Jūs iemācīsiet man TĀDAS LIETAS, kuras zin tikai pāris izredzētie šai pasaulē. Bet man man ir 1 problēma - esmu 32 gadus vecs un neiekļaujos Jūsu noteiktajā vecuma cenzā. Varbūt es drīkstu samaksāt dubultā, lai mani pieņemtu Jūsu unikālajās nodarbībās?

Mums ne viens vien uzdod jautājumu par vecuma ierobežojumu. Pagaidām atbilde ir tāda- piesakieties. Pēc pieteikšanās termiņa beigām redzēsim, varbūt būs brīvas vietas, tad piedāvāsim piedalīties. (nebūs jāmaksā dubultā :face-smile: )
Publicēts: 23.09.12 10:31
 citēt
dansiga:neatradu Stakles programmu :-( laikam akla esmu ......

Drīzāk laimīga!!!!:face-wink:
Publicēts: 28.09.12 19:11
 citēt
Vēl viens no biežāk uzdotajiem jautājumiem ir, vai praktisko darbošanos, kas notiks pa dienu patstāvīgi, var apvienot ar darbu (strādājošie). Praktisko darbu rezultātā labākie darbi tiks apkopoti un rādīti slaidrādē 28.oktobrī fotomaratona daļā "Radošā fotogrāfija". Taču praktisko darbu būs iespējams piemērot savām iespējām, tas atkarīgs no katra fotogrāfa pieejas un izdomas.
Publicēts: 28.09.12 21:30 labots
 citēt
Uuuu:
Kapri:Vēl viens no biežāk uzdotajiem jautājumiem ir, vai praktisko darbošanos, kas notiks pa dienu patstāvīgi, var apvienot ar darbu (strādājošie). Praktisko darbu rezultātā labākie darbi tiks apkopoti un rādīti slaidrādē 28.oktobrī fotomaratona daļā "Radošā fotogrāfija". Taču praktisko darbu būs iespējams piemērot savām iespējām, tas atkarīgs no katra fotogrāfa pieejas un izdomas.

Čatiņš, protams, varens, zvērīgs, bet jūs pēc tam mums kaut kādas bildes arī parādīsiet, ja kaut kas sanāks?

Nu kur cilvēks var būt tik apnicīgi ietiepīgs..:face-wink:
Publicēts: 01.10.12 22:34
 citēt
Uuuu:
Bildes būs?

Un kāpēc gan nē? Parādīsim bildes, paldies par interesi! :face-smile:
Publicēts: 01.10.12 22:38
 citēt
nu nu būs interesanti paskatīties kā tur ar pilsētvides fotogrāfiju
Publicēts: 03.10.12 23:11
 citēt
serjoga:nu nu būs interesanti paskatīties kā tur ar pilsētvides fotogrāfiju

Pilsētvide fotogrāfijās būs vairāk redzama 27. oktobrī, kad Ogrē būs foto pasākums "E.Spura ceļš" ar lekcijām un slaidrādēm par šo tēmu. Būs gan Latvijas fotogrāfi, gan no citām zemēm. Un galvenais- bez maksas un bez vecuma ierobežojumiem :)
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):