Vai kādam nebija darīšanas ar šādiem verķiem ? Gorillapod īsti neder (kaut nu dažreiz tas man izpalīdzēja). Varbūt tas Sliks ari nez kāds ķīnietis un nav savas cenas vērts?
Skatoties KO grib bildet un ko likt VIRSU Es piemeram vairuma izbraukumos "Fanam" bildeju ar stativu pa 5Ls pirktu Liepajas foto veikala izpardosjanaa ;D Pat Ds MARK II un III esmu licis virsu par SOKU apkartejiem Galvenais pluss loti kompakti izmeri minimals svars , iet ieksja pat vestes kabataa PROTAMS okdiena bildeju ar pamatigiem PRO staiviem par simtiem Ls un lieliem smagiem bet PA KRUMIEM pukjiem pludmalem staivs mans ir 30cm 400g un 5Ls
Liels un stabils man ir. Ko var bildēt ar šādu 5-latigo drebekli - nezinu Jautājums bija - vai tas Slik ir 2x labāks par to OEM, ja kāds izmantoja, protams, jo ir interese par "kabatas" tripodu ?
dansiga:nu un ko tev shitaads statiivs dod!?!?!?!? (jaut. Lunim)
Šaubies ? Nešaubies , www.ogresbalss.lv... , Es tomēr 25+ gadus bliežu un knipsēju profesionāli zinu KAS PRAKTISKI kā strādā , ko ietekmē VAIRUMĀ gadījumu kur cilvēki velk AHŪNOS statīvus vispār statīvs nav nepieciešams , pietiek ar MONOPODU pa 9Ls www.amazon.co.uk...
dansiga:nu un ko tev shitaads statiivs dod!?!?!?!? (jaut. Lunim)
Šaubies ? Nešaubies , www.ogresbalss.lv... , Es tomēr 25+ gadus bliežu un knipsēju profesionāli zinu KAS PRAKTISKI kā strādā , ko ietekmē VAIRUMĀ gadījumu kur cilvēki velk AHŪNOS statīvus vispār statīvs nav nepieciešams , pietiek ar MONOPODU pa 9Ls [url=http://www.amazon.co.uk/Konig-KN-TRIPOD45-Aluminium-Monopod/dp/B001CZOQ0W
par]http://www.amazon.co.uk/Konig-KN-TRIPOD45-Aluminium-Monopod/dp/B001CZOQ0W par[/url] monopodu piekriitu .. bet 5latiigais statiivs ...... neparliecinaasi ne muuzham , ka taad ssuuc ir vajadziigs
nu, pat mazais statīvs pats no sevis netrīc.. ja neliek to vējā, tad vienīgais kas varētu to iekustināt būs fočuka slēdža kustība.. to drošvien arī krietni var slāpēt kaut piekarinot kādu papildus svaru.. knipsē ar paceltu spoguli un nedomāju, ka būs daudz sliktāk kā ar siksnām kautkur piesietas rokas..
Pinus:nu, pat mazais statīvs pats no sevis netrīc.. ja neliek to vējā, tad vienīgais kas varētu to iekustināt būs fočuka slēdža kustība.. to drošvien arī krietni var slāpēt kaut piekarinot kādu papildus svaru.. knipsē ar paceltu spoguli un nedomāju, ka būs daudz sliktāk kā ar siksnām kautkur piesietas rokas..
mazais iisais - jaaa ..... bet ne vaargais garais ... kursh vibracijas tikai pastiprina ....
Es ķīnā nopirku vienu mazo www.velbon.co.uk...# . Lielākā bēda tāda, ka tie mazie, kas ir labi, arī labi maksā. Tieši šodien biju MDfoto, kamēr gaidīju papīru kārtošanu, paskatījos Benro (ķīnietis, kas veiksmīgi sper dizainus no visiem pārējiem, kā piemēram, no Gitzo, taisa ļoti kvalitatīvi!!!, atļaušos to teikt par ķīnieti , bet maksā stipri mazāk) mazo statīviņu. Un tavu brīnumu - 70Ls bija cena. Es savu ķīņā pirku par 100$ (bez galvas), pēc kontrukcijas tieši tāds pats, kā tas Benro (droši vien arī to nospēruši).
Patiesībā nereāli noderīga lieta. Vietas aizņem somā, kā viens objektīvs, bet toties vienmēr ir līdzi. Ja nav plānots bildēt ar statīvu, bet nu pēkšņi baigi vajag, tad ir pa rokai.
Tur pat nopirku Benro oglekļa šķiedras Gitzo pakaļdarinājumu par 200$ (tieši tāds pats Gitzo maksā 700 - 900 mārciņas), ceļojumiem, kur jālido ar ļoteni, lai taupītu svaru. Stāv, vēl pat neesmu iemēģinājis. Bet mazais jau tiek dragāts cik var. Pagaidām, gan vairāk zibenēm.
Starp citu par kratīšanos utt. Bijām uz Lielā Ķīnas mūra pa nakti. Un es (nezināmu iemeslu dēļ) nebiju padomājis par statīvu. Džeks izvilka no somas man to Velbon brīnumu un teica, nu cita man nav, bet mēģini. Minimālā ekspozīcija tonakt mums bija 8 minūtes! Vējš bija tāds, ka dzekam apgāza lielo 4kg statīvu ar 5d3 un 17-40 virsū.
Es visu sabildēju uz tā mazā brīnuma un par bilžu asumu vispār nesūdzos. Man viņas visas paņēma istockā, bez īpašas aizķeršanas. Es pat vairāk satraucos par troksni, kas tur bija pēc 8 minūtēm, nevis par to, ka kaut kas būtu izkustējies. Lūk viena (diemžēl lielāka nebūs):
Tie, kas ir mēģinājuši lādēt kaut ko istockā zin, ka tur ar švakas kvalitātes vai bildes, kur statīvs ir purināts, pretī neņem.
dansiga: mazais iisais - jaaa ..... bet ne vaargais garais ... kursh vibracijas tikai pastiprina ....
NU BET viņam tak neviens kājas nevelk runa bija par MAZIEM staīviem ne par "Lieliem" es viņu maksimāli velku lai sēžot uz ZEMES vai SIENAS vai vienalga kur sanāk DEGUNA priekšā tas labākā gadījumā 2 posmi un ĻIRCĪGS viņš tad ir MAZĀK ka tie lētie lielie "Sliki" , paceļu spoguli un PALAIŽU tikai ar trossi pulti autoknipsi Tev švaki ar fantāziju Oma
Visās tās Ventspilis ir NO PŪĻA visapkārt pūlis , pie SIENAS , izvelku no KABATAS statīvu ~30cm konstrukcja ĻOTI stabīla ar kāju atsaitēm plankam !! Nevelku kājas laukā tik izlieku pieregulēju pēc "Vietas" leņķi, uzlieku kameru uz statīva , blakus KOMPIS no kompja VADS uz kameru visa vadība no KOMPJA !! Es tik spiežu pogas exsis kādas 2-4 sekundes un redzu visus kadrus GATAVOS uz 17 ekrana priekšā un kamera kurai es ne pirksta nepieduru tik "Sūta" man jaunus kadrus uz cieto es tika SKATOS un koriģēju uzraiz EOS Utility korekcijas pēc ekša un F Būtībā kamera man parasti ir tika "Sensors uz kājiņām"
Dabūju to lētāko. Izskatās, ka Sliks būtu bik labāks, bet tikai (varbūt) tīri fiziski. Kājas fiksējas tikai platākā varianta un līdz tam brīdim statīvs strādā ka monopods Nu ari pamatīgs drebeklis gan Labi ka nepasūtīju to otro
Baigi lielais tomēr Man ir šim līdzīgs - www.ebay.co.uk... , lai nav uz zemes jāliek. Ļoooti lielā vējā un peļķē es tomēr neriskēju likt, bet citādi strādā ok