Ja kādam ir nevajadzīgs saliekamais Industar 10 (varbūt kopa ar FED2) vai 22/50 priekš Zorki, un nav vēlmes to pārdod labiem ārzemniekiem ebaya, tad es varētu palīdzēt šķirties no tā par draudzīgo cenu.
Šitas gan nav retums , pa kādiem 5Ls šad tad var atrsat SS.lv kopā ar Feģikiem NEKAS pārāk lietojams. Man tas Industar 10 kautkur IR vismaz nesen maniju , tik reāli slinkums meklēt zinot ispējamo "Cenu". Es vienkarši reiz nopirku sadauzītu FED kuram tas bija virsū jo viņam LĪDZI nāca platleņķis ar baigo unicersālo skatu meklētāju. Vispār zinu vienu džeku kam ir 50mm 2.8 un 135mm 3.5! Fedam uz 39 vītni , iespējams ka viņš tev samaina pret to Industra 61L abus.
ss.lv bija FED2 ar I-10 pa 10Ls, bet nokavēju. Esot Liepājā pie draugiem iegāju antikvariāta veikala un dabūju 62g. Jupiter-12 ar kastīti par 6Ls. Rīgā kaut ko grūti atrast, jo viss uzreiz tiek nopirkts un notirgots ebaya.
Jā jā , tā te Rīgā ir , ir viena kompānija kas veirumā iepērk visus vecis grabuļus un tirgo e-bay . Istenībā jau 99% ti verķu ir PILNĪGI mēsli un FOTO kā tādam nav principā izmantojami, Jā man ari ir Jupiter-12 pilnīgi jauns ar visu skatu meklētāju , uz FED 3 , reizēm gadās ka paniekojos pabildēju . Bet nuuu tā IZKLAIDEI nekas BAUDĀMS tas nav .
Starpība ir tāda, ka Industar-10 var uzlikt FED2, bet 22. un 50. der tikai Zorki. Paldies par atsaucību, būtu labi ja kāds atrastu par kādiem 5-10Ls. Varu arī pret kaut ko mainīties. Ir kaut kādi gaismas filtri.