Man ir diezgan liela problēma ar lightroom ekxportētajām bildēm kas nāk ārā no mana laptopa. Eksportējot bildes nāk ārā ar mazāku kontrastu, saturāciju un asumu.. eksportēju uz srgb kā arī provēju mainīt krāsu profilus ,bet rezultāts nemainās... biju jau veidojis diskusiju par šo jautājumu kā arī googlējot ir cilvēki kuriem arī bijusi līdzīga problēma, bet īsti skaidras atbildes nav.. monitors nav kalibrēts, bet ar CS5 seivojot uz jpeg ar krāsām viss ir kārtībā..
jebkurā gadījumā esmu nolēmis ka ir nepieciešams lielāks monitors apstrādei.. kam būtu jāpievērš uzmanība... ja pareizi sapratu tad nepieciešami IPS monitori ? Kādu monitoru lietojat apstrādei un ko varat ieteikt ( protams ne no dārgākā gala)
1. paskaties šo: www.lightroomforums.net...) 2. par monitoru, pērc to, kas pa kabatai, domājam, kaut ko no DELL IPS sērijas, piemēram, Dell U2412M vai citu analogu. Pats strādāju uz SyncMaster 206BW, bet palēnām skatos 1440p virzienā.
uljens:1. paskaties šo: www.lightroomforums.net...) 2. par monitoru, pērc to, kas pa kabatai, domājam, kaut ko no DELL IPS sērijas, piemēram, Dell U2412M vai citu analogu. Pats strādāju uz SyncMaster 206BW, bet palēnām skatos 1440p virzienā.
1. paldies. ir mēģināts. ir mēģināts arī mainīt šos profilus , bet rezultāts nemainās... 2. jā, es metu acis uz to dell. bet pagaidām ir šie trīs kandidāti : dell u2412 NEC EA 232WMi Asus PA238Q
itkā cenās daudzmaz vienādi. kādi ieteikumi ? vislabākās atsauksmes laikam no tā della nāk