forum.gif
Palīdzība monitora izvēlē un lightroom jautājumā
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Palīdzība monitora izvēlē un lightroom jautājumā
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 11.09.12 22:30
 citēt
Man ir diezgan liela problēma ar lightroom ekxportētajām bildēm kas nāk ārā no mana laptopa.
Eksportējot bildes nāk ārā ar mazāku kontrastu, saturāciju un asumu..
eksportēju uz srgb kā arī provēju mainīt krāsu profilus ,bet rezultāts nemainās...
biju jau veidojis diskusiju par šo jautājumu kā arī googlējot ir cilvēki kuriem arī bijusi līdzīga problēma, bet īsti skaidras atbildes nav.. monitors nav kalibrēts, bet ar CS5 seivojot uz jpeg ar krāsām viss ir kārtībā..

jebkurā gadījumā esmu nolēmis ka ir nepieciešams lielāks monitors apstrādei..
kam būtu jāpievērš uzmanība... ja pareizi sapratu tad nepieciešami IPS monitori ?
Kādu monitoru lietojat apstrādei un ko varat ieteikt ( protams ne no dārgākā gala)
Publicēts: 11.09.12 23:33
 citēt
ta vajag eksporteet taa lai naak pa citurieni aaraa :grimace:
Ja nevari ar eksporteeshanu tik galaa ta vienalga kaadu monitoru ka tik lielaaks un pa kabatai ::grimace:
Publicēts: 12.09.12 00:22
 citēt
tipisks latvieša "vērtīgs" padoms
Publicēts: 12.09.12 00:30
 citēt
Tipiski vērtīgs padoms :) izmanto foruma mekleetaaju un sanjem kaadas 10 temas kaadu ta to monitoru izveeleeties :D
Publicēts: 12.09.12 08:35 labots
 citēt
1. paskaties šo: www.lightroomforums.net...)
2. par monitoru, pērc to, kas pa kabatai, domājam, kaut ko no DELL IPS sērijas, piemēram, Dell U2412M vai citu analogu. Pats strādāju uz SyncMaster 206BW, bet palēnām skatos 1440p virzienā.
Publicēts: 12.09.12 10:25
 citēt
didams:Tipiski vērtīgs padoms :) izmanto foruma mekleetaaju un sanjem kaadas 10 temas kaadu ta to monitoru izveeleeties :D

tur jau tā lieta ,ka tajās tēmās vairākais ir tukša diršana tāpat kā tavējā
Publicēts: 12.09.12 10:29
 citēt
uljens:1. paskaties šo: www.lightroomforums.net...)
2. par monitoru, pērc to, kas pa kabatai, domājam, kaut ko no DELL IPS sērijas, piemēram, Dell U2412M vai citu analogu. Pats strādāju uz SyncMaster 206BW, bet palēnām skatos 1440p virzienā.

1. paldies. ir mēģināts. ir mēģināts arī mainīt šos profilus , bet rezultāts nemainās...
2. jā, es metu acis uz to dell. bet pagaidām ir šie trīs kandidāti :
dell u2412
NEC EA 232WMi
Asus PA238Q

itkā cenās daudzmaz vienādi. kādi ieteikumi ? vislabākās atsauksmes laikam no tā della nāk
Publicēts: 12.09.12 10:34
 citēt
Uuuu:Samsung F2380. Lēti, efektīvi.

šis te viens ss-ā stāv. tavējais ?

ko tauta saka par šo ? es padomātu arī par lietotu
Publicēts: 12.09.12 13:01
 citēt
Ja vajag kaut ko "ne no dārgākā gala", tad iesaku LG IPS235.
Pilniibaa apmierina un cena ljoti salda.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):