forum.gif
Tas brīdis ir pienācis, es būšu Sonyists!
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Tas brīdis ir pienācis, es būšu Sonyists!
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. >
IerakstsAutors
Publicēts: 12.09.12 17:55
 citēt
Uuuu:
aleksandr:Mana līdzjūtība visiem mārketinga upuriem :face-crying:

Man ir Canon, Oly, Pana, Pentax, Nikon, Sony, Fuji, GoPro fočuki. Kurš no viņiem mani ir iemārketējis?

visi tev ir sagrozījuši galvu :grimace:
Publicēts: 12.09.12 17:56
 citēt
aleksandr:Mana līdzjūtība visiem mārketinga upuriem :face-crying:
Kameras netaisa bildes, tos taisa fotogrāfs.

Fotogrāfs arī netaisa bildes, bildes taisa elektoniskas ierīces :grimace:
Publicēts: 12.09.12 18:04
 citēt
Uuuu:
Oliss:

Piemēram Pentax K-01 ar 35 2,4 ir ideāls verķis produktu fočēšanai. Iedod jebkurai beibei, iemāci nospiest pogu, un viss sanāk

figu viss sanāks :D vecu desu leduskapī viņas nobildēs, bet lidojošu cepeti tikai Lunis māk nobildēt:grimace:
Publicēts: 12.09.12 18:30
 citēt
Uuuu mēgina attaisnot savu glupumu pārejot uz sony :D Cīnīsies kā traks!
Publicēts: 12.09.12 18:33
 citēt
Santis:Uuuu mēgina attaisnot savu glupumu pārejot uz sony :D Cīnīsies kā traks!
Santi tu laikam neiebrauci, uuuuuuu ne uz ko nepāriet, viņš vnk papildina savu kolekciju ;)
Publicēts: 12.09.12 18:55
 citēt
ArmandsK_:
Santis:Uuuu mēgina attaisnot savu glupumu pārejot uz sony :D Cīnīsies kā traks!
Santi tu laikam neiebrauci, uuuuuuu ne uz ko nepāriet, viņš vnk papildina savu kolekciju ;)
Pāriet uz palildinātu kolekciju :D
Publicēts: 12.09.12 20:26
 citēt
Juris ir riktigs gadžetists, neizprovēsi, neuzzināsi.. Nejauktu viņš to video visur klāt, varētu vairāk ticēt kā visiem apskatniekiem kopā. :D
Publicēts: 12.09.12 23:30
 citēt
f-foto:
Uuuu:
Pilnīgas muļķības! Tad jau arī rokaspulksteņus neviens nepirktu, ja cilvēkiem interesētu laiks, nevis aparāts!

Nosauc, lūdzu, fotografēšanas procesa produktu (rezultātu). Tad - pulksteņa lietošanas "produktu" (mērķi, kāpēc Tu skaties pulkstenī).

Ot tiešām, pilnīgas muļķības-
1.fotografēšanas procesa produktu (rezultātu)= pulka sūduku :D
2.pulksteņa lietošanas "produktu"= nenokavē randiņu un dabon zeksi :D... vai ierodies laikā pie pasūtītāja, un rodas iespēja nopelnīt ar fotografēšanas procesa produktu
:D
Publicēts: 12.09.12 23:35
 citēt
Oliss:
Uuuu: Piemēram Pentax K-01 ar 35 2,4 ir ideāls verķis produktu fočēšanai. Iedod jebkurai beibei, iemāci nospiest pogu, un viss sanāk

figu viss sanāks :D vecu desu leduskapī viņas nobildēs, bet lidojošu cepeti tikai Lunis māk nobildēt:grimace:

Tas tiesa
Publicēts: 13.09.12 08:34
 citēt
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. >

Mana info:

Forum saīsnes: