f-foto:Video, kas nav filmas un mūzika, neskatos. Izstāsti saviem vārdiem problēmu.
Problēma ir Tev, vecīt. Noskaties reklāmass rullīti un taps skaidrs. Lai Tev jauka diena un atrastos prāts laicīgi atrast pircējus Tavai novecojošai tehnikai.
blaac:roblēma ir Tev, vecīt. Noskaties reklāmass rullīti un taps skaidrs. Lai Tev jauka diena un atrastos prāts laicīgi atrast pircējus Tavai novecojošai tehnikai.
Man nav tādu problēmu. Šobrīd mēģinu pāriet uz pinholi. Esmu atradis trūkstošo aparātu, bet jāpakaulējas.
Kā tu domā, vai pihnoles aparāti mēdz novecot? Un kādu objektīvu man labāk iegādāties pinholei?
Reportāžas untusiņbilde nesaražosi ar pikšķspoli. ja kurpju kastē izdursi divus caurumus un veiksmīgi ieliksi divus negatīvus var sanākt stereo. Tiecies uz nezināmo, bet turies uz kājām. Citādi visi Tevi sauks par muļķi.
blaac:roblēma ir Tev, vecīt. Noskaties reklāmass rullīti un taps skaidrs. Lai Tev jauka diena un atrastos prāts laicīgi atrast pircējus Tavai novecojošai tehnikai.
Man nav tādu problēmu. Šobrīd mēģinu pāriet uz pinholi. Esmu atradis trūkstošo aparātu, bet jāpakaulējas.
Kā tu domā, vai pihnoles aparāti mēdz novecot? Un kādu objektīvu man labāk iegādāties pinholei?
Pinholei objektīvu? Kaut kur ja uz vietas būtu nopērkami es kaut ko platam lenķim būtu pircis. Ar precīzu lāzercepiena caurumu. Pašam smuki biezā folijā izšņakarēt teiksim 0.28 mm ir ko pamuļļāties
blaac:Vot nepiekrītu šādam apgalvojumam. Pierādi savu teoriju, ka cilvēkam patīk rezultāts un neviss process.
Apskaties EXIF datos, kaut vai Inbox, ja tur var, kādā režīmā cilvēki pārsvarā fotografē. Ja tas ir auto režīms, tad var piekrist, ka cilvēkiem patīk process, ko nodrošina fotoaparāta smadzenes. Ja tie ciparu bildi izdrukā un liek albumā vai pie sienas, tiem ir svarīgāks rezultāts.
Parādi man galerijā, pēdējo 100 bilžu apjomā, kur ir izmantoti filtri, paņēmieni (piem., panēšana, EV kompensācija), pēcapstrāde. Kādi 10 no 100 būs, pārējie ir auto režīmā. Kā to var nosaukt par patiku par procesu?
Tā ir patika, ko rada atrašanās ar fotoaparātu meitenes sabiedrībā, jaunā ceļojuma vietā, būšana ārpus mājām, pie dabas utt. Tā ir šāda veida patika.
Pavisam jēli. Apgalvojumam vajag cietākus argumentus.
Neaioztiec Serjogu. Viņam ir iedzimts fotogēns. Re kur interesanti parādīts. Canon un nikon aparātu turētājiem iesaku neskatīties. Var radīt neatgriezeniskas sekas un vēlme ātri atbrīvoties no savām kamerām. www.youtube.com...
Jā viš ir. Gan jau tuneļa galā arī gaisma parādīsies. Pat vistumšākajā naktī spīd zvaigznes un kad melnums ir saniedzis savu lielāko melnumu tad tikai gaisma priekšā.
A ko dod tāda vai šāda kamera, ja tik un tā sēžam pie kompja un tukši muldam? Pa šo laika sprīdi kāds jau atspēries bildē ar savu veco kameru un attīsta skilus.
Santis:A ko dod tāda vai šāda kamera, ja tik un tā sēžam pie kompja un tukši muldam? Pa šo laika sprīdi kāds jau atspēries bildē ar savu veco kameru un attīsta skilus.
Santis:A ko dod tāda vai šāda kamera, ja tik un tā sēžam pie kompja un tukši muldam? Pa šo laika sprīdi kāds jau atspēries bildē ar savu veco kameru un attīsta skilus.
Man personīgi, paņemot sony rokās, rodas sajūta, ka tūlīt uzmetīsies pumpas
Pieradu, pat nejūtu ka tas ir evf, toties caur ovf skatoties, liekas, ka kaut kas nav kārtībā. tikai līdz šim nesapratu kāpēc pumpas metās, paldies, ka apgaismoji
Palasu viedokļus no canon un nikon lietotājiem un rodas secinājums - šo zīmolu lietotāji sirgts ar garīgu kaiti iegūtu dzīves otrajā pusē. Pieturēsies pie saviem lūžniem un npar katru varu pierādīs ka nav mūļķi (kas tomēr ir pirmā pazīme ka esi muļķis). Idioti - nekad neskatieties video, audi un drukāto reklāmu par sony. Stāvoklis pasliktināsies. Sūkājiet ledenes, lai no skaudības neparsprāgst bungādiņas .
blaac, spriežot pēc agresīvā toņa, Tev sony videoreklāmas ar nav palīdzējušas gūt tīksmi un satisfakciju. Varbūt kaut ko dari nepareizi? Mēģini vairāk lietot lubrikantu.