forum.gif
Tas brīdis ir pienācis, es būšu Sonyists!
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Tas brīdis ir pienācis, es būšu Sonyists!
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. >
IerakstsAutors
Publicēts: 12.09.12 09:11 labots
 citēt
canon un nikon, kaktā! Sony nāk. tai video patīk doma ar ugunīgajiem spermotozoīdiem.
Publicēts: 12.09.12 09:23
 citēt
kuri ir tie mēs?
Publicēts: 12.09.12 09:24
 citēt
f-foto:Video, kas nav filmas un mūzika, neskatos. Izstāsti saviem vārdiem problēmu.
Problēma ir Tev, vecīt. Noskaties reklāmass rullīti un taps skaidrs. Lai Tev jauka diena un atrastos prāts laicīgi atrast pircējus Tavai novecojošai tehnikai.
Publicēts: 12.09.12 09:29
 citēt
f-foto:
blaac:roblēma ir Tev, vecīt. Noskaties reklāmass rullīti un taps skaidrs. Lai Tev jauka diena un atrastos prāts laicīgi atrast pircējus Tavai novecojošai tehnikai.

Man nav tādu problēmu. Šobrīd mēģinu pāriet uz pinholi. Esmu atradis trūkstošo aparātu, bet jāpakaulējas.

Kā tu domā, vai pihnoles aparāti mēdz novecot? Un kādu objektīvu man labāk iegādāties pinholei?
Reportāžas untusiņbilde nesaražosi ar pikšķspoli. ja kurpju kastē izdursi divus caurumus un veiksmīgi ieliksi divus negatīvus var sanākt stereo. Tiecies uz nezināmo, bet turies uz kājām. Citādi visi Tevi sauks par muļķi.
Publicēts: 12.09.12 09:32
 citēt
f-foto:
blaac:roblēma ir Tev, vecīt. Noskaties reklāmass rullīti un taps skaidrs. Lai Tev jauka diena un atrastos prāts laicīgi atrast pircējus Tavai novecojošai tehnikai.

Man nav tādu problēmu. Šobrīd mēģinu pāriet uz pinholi. Esmu atradis trūkstošo aparātu, bet jāpakaulējas.

Kā tu domā, vai pihnoles aparāti mēdz novecot? Un kādu objektīvu man labāk iegādāties pinholei?

Pinholei objektīvu? Kaut kur ja uz vietas būtu nopērkami es kaut ko platam lenķim būtu pircis. Ar precīzu lāzercepiena caurumu. Pašam smuki biezā folijā izšņakarēt teiksim 0.28 mm ir ko pamuļļāties
Publicēts: 12.09.12 09:36
 citēt
Vot nepiekrītu šādam apgalvojumam. Pierādi savu teoriju, ka cilvēkam patīk rezultāts un neviss process.
Publicēts: 12.09.12 09:42
 citēt
blaac: tai video patīk doma ar ugunīgajiem spermotozoīdiem.

Soņkas efektologs ir studējis Zigmindu :D
Publicēts: 12.09.12 09:46
 citēt
Sapper:
blaac: tai video patīk doma ar ugunīgajiem spermotozoīdiem.

Jaunie izvēlas sony. Viss. Visa doma skaidra.
Publicēts: 12.09.12 09:48
 citēt
f-foto:
blaac:Vot nepiekrītu šādam apgalvojumam. Pierādi savu teoriju, ka cilvēkam patīk rezultāts un neviss process.

Apskaties EXIF datos, kaut vai Inbox, ja tur var, kādā režīmā cilvēki pārsvarā fotografē. Ja tas ir auto režīms, tad var piekrist, ka cilvēkiem patīk process, ko nodrošina fotoaparāta smadzenes. Ja tie ciparu bildi izdrukā un liek albumā vai pie sienas, tiem ir svarīgāks rezultāts.

Parādi man galerijā, pēdējo 100 bilžu apjomā, kur ir izmantoti filtri, paņēmieni (piem., panēšana, EV kompensācija), pēcapstrāde. Kādi 10 no 100 būs, pārējie ir auto režīmā. Kā to var nosaukt par patiku par procesu?

Tā ir patika, ko rada atrašanās ar fotoaparātu meitenes sabiedrībā, jaunā ceļojuma vietā, būšana ārpus mājām, pie dabas utt. Tā ir šāda veida patika.
Pavisam jēli. Apgalvojumam vajag cietākus argumentus.
Publicēts: 12.09.12 09:53
 citēt
Neaioztiec Serjogu. Viņam ir iedzimts fotogēns. Re kur interesanti parādīts. Canon un nikon aparātu turētājiem iesaku neskatīties. Var radīt neatgriezeniskas sekas un vēlme ātri atbrīvoties no savām kamerām. www.youtube.com...
Publicēts: 12.09.12 09:59
 citēt
Te viedais vectēs rakstīja, ka par fotogrāfu var kļut visi, bet par mākslinieku ne katrs. Tad jau Tu esi mākslinieks?
Publicēts: 12.09.12 10:03
 citēt
Maksās vis maz 2K, no kur tādas naudas ņemt...
Publicēts: 12.09.12 10:04
 citēt
chukmasoff_f:Maksās vis maz 2K, no kur tādas naudas ņemt...
Smagi jau tajā dzīvē iet. Nevienam nav viegli, bet kaut, kā jau jākuļas uz priekšu.
Publicēts: 12.09.12 10:07
 citēt
blaac:
chukmasoff_f:Maksās vis maz 2K, no kur tādas naudas ņemt...
Smagi jau tajā dzīvē iet. Nevienam nav viegli, bet kaut, kā jau jākuļas uz priekšu.

Es savu pēdējo kameru kad pirms 5 gadiem nopārdevu tā ari pie personīgās neesmu vairs ticis, jo ceņniki ir nenormāli.
Publicēts: 12.09.12 10:08 labots
 citēt
blaac:
Sapper:

Jaunie izvēlas sony. Viss. Visa doma skaidra.

Raktī lūdzu pilniem teikumiem. "Jaunie, nedomājošie izvēlas sony." :grimace:
Publicēts: 12.09.12 10:09 labots
 citēt
Jā viš ir. Gan jau tuneļa galā arī gaisma parādīsies. Pat vistumšākajā naktī spīd zvaigznes un kad melnums ir saniedzis savu lielāko melnumu tad tikai gaisma priekšā.
Publicēts: 12.09.12 10:10 labots
 citēt
Sapper:
blaac:aunie izvēlas sony. Viss. Visa doma skaidra.

Raktī lūdzu pilniem teikumiem. "Jaunie, nedomājošie izvēlas sony." :grimace:
nav laika domāt bizi, bizi. Lai domā aparāts.
Publicēts: 12.09.12 10:16
 citēt
Tomēr nobriedi uz soņku. Kad ta būs?
Publicēts: 12.09.12 10:26
 citēt
žēl ka pa rokai nav alus un čīpši :face-grin:
Publicēts: 12.09.12 10:40
 citēt
Es to Sonku rokās paturētu!
Bet, būdams jauns un domājoss, izvēlos... Fuji X100 :D
Publicēts: 12.09.12 10:42
 citēt
Tā jau rādās, ka neesi salonbildieris, bet tāds raksturbildieris, kuram nav laika krāmēties ar lieliem krāmiem.
Publicēts: 12.09.12 10:56 labots
 citēt
serjoga:Es to Sonku rokās paturētu!
Bet, būdams jauns un domājoss, izvēlos... Fuji X100 :D

vai pat labāk Fujifilm X-E1 :face-smile:
Publicēts: 12.09.12 11:02
 citēt
A ko dod tāda vai šāda kamera, ja tik un tā sēžam pie kompja un tukši muldam? Pa šo laika sprīdi kāds jau atspēries bildē ar savu veco kameru un attīsta skilus.
Publicēts: 12.09.12 13:04
 citēt
Santis:A ko dod tāda vai šāda kamera, ja tik un tā sēžam pie kompja un tukši muldam? Pa šo laika sprīdi kāds jau atspēries bildē ar savu veco kameru un attīsta skilus.
Katrs instruments savam gadījumam
Publicēts: 12.09.12 14:03
 citēt
Visi zvēri vienuviet :D
www.dpreview.com...
Publicēts: 12.09.12 14:10
 citēt
Haiduks:Visi zvēri vienuviet :D
http://www.dpreview.com/products/compare/side-by-side?products=nikon_d800&products=sony_slta99&products=canon_eos5dmkiii&sortDir=ascending

un kurš ir labāks?

tas kurš katram pašam ir un ar kuru bildē ;)
Publicēts: 12.09.12 14:10
 citēt
http://www.dpreview.com/products/compare/side-by-side?products=nikon_d800&products=sony_slta99&products=canon_eos5dmkiii&sortDir=ascending

Haha! Tam sū.. sony pat skatu meklētāju normālu nevarēja ielikt. Kas nu ir pretīgs, tas nu ir pretīgs - elektronic viewfinder :anger:

Man personīgi, paņemot sony rokās, rodas sajūta, ka tūlīt uzmetīsies pumpas :D
Publicēts: 12.09.12 14:13
 citēt
Santis:A ko dod tāda vai šāda kamera, ja tik un tā sēžam pie kompja un tukši muldam? Pa šo laika sprīdi kāds jau atspēries bildē ar savu veco kameru un attīsta skilus.
Santis:

Haha! Tam sū.. sony pat skatu meklētāju normālu nevarēja ielikt. Kas nu ir pretīgs, tas nu ir pretīgs - elektronic viewfinder :anger:

Pretrunas. Tev tās ir pumpas.
Publicēts: 12.09.12 14:56
 citēt
Uuuu:Jaunā fokusa distances ierobežojošā fīča
http://www.youtube.com/watch?v=apLBaac9KS4

laba fīča putnu bildētājiem, tik nevaru saprastu kuru sony 500mm fiksu klāt piepirkt....
Publicēts: 12.09.12 15:08
 citēt
Uuuu:
Sapper:
laba fīča putnu bildētājiem, tik nevaru saprastu kuru sony 500mm fiksu klāt piepirkt....

Tādiem laikam jāņem Nikon J vai V!

es jau gaidīju, ka iebļausies, ka jaunais sony 500mm F4 jau izziņots, bet nekā... tāds švaki informēts sava brenda apoloģēts esi :D
Publicēts: 12.09.12 15:13 labots
 citēt
Casio, tomēr, pats labākais fotoaparāts!!!
Publicēts: 12.09.12 15:16 labots
 citēt
Uuuu:

Ar 500 no rokas neko nevarēs nofilmēt, nav aktuāli!

nu re, te mēs nonācām līdz stabilizācijas kamerā vājākajai vietai. Ar nopietniem telestikliem kadrēt no rokas neiespējami.
Publicēts: 12.09.12 15:20
 citēt
Interesanti, kāpēc to puskropli, nevis šito?
youtu.be...

:)
Publicēts: 12.09.12 15:21
 citēt
smartins:Casio, tomēr, pats labākais fotoaparāts!!!
KASES APARĀTS :D
Publicēts: 12.09.12 16:16
 citēt

Pieradu, pat nejūtu ka tas ir evf, toties caur ovf skatoties, liekas, ka kaut kas nav kārtībā.
tikai līdz šim nesapratu kāpēc pumpas metās, paldies, ka apgaismoji
:)
Publicēts: 12.09.12 16:36
 citēt
Palasu viedokļus no canon un nikon lietotājiem un rodas secinājums - šo zīmolu lietotāji sirgts ar garīgu kaiti iegūtu dzīves otrajā pusē. Pieturēsies pie saviem lūžniem un npar katru varu pierādīs ka nav mūļķi (kas tomēr ir pirmā pazīme ka esi muļķis). Idioti - nekad neskatieties video, audi un drukāto reklāmu par sony. Stāvoklis pasliktināsies. Sūkājiet ledenes, lai no skaudības neparsprāgst bungādiņas .
Publicēts: 12.09.12 16:52
 citēt
Uuuu:Es kaut kā aizvien biežāk jūtu, ka mani uzrunā lielie sensori, mazais asuma dziļums. Citādi Panasonic GH ir joprojām ideāls.

aizej uz savu dof kaukulatoru paskaties, tur Jo lielaks sensors, Jo lielaks asuma dziljums:D
Publicēts: 12.09.12 16:58 labots
 citēt
blaac, spriežot pēc agresīvā toņa, Tev sony videoreklāmas ar nav palīdzējušas gūt tīksmi un satisfakciju. Varbūt kaut ko dari nepareizi? Mēģini vairāk lietot lubrikantu. :grimace:
Publicēts: 12.09.12 17:12
 citēt
Mana līdzjūtība visiem mārketinga upuriem :face-crying:
Kameras netaisa bildes, tos taisa fotogrāfs.
Publicēts: 12.09.12 17:33
 citēt
aleksandr:Mana līdzjūtība visiem mārketinga upuriem :face-crying:
Kameras netaisa bildes, tos taisa fotogrāfs.

Pilnīgas muļķības!

Fotogrāfs bez aparāta bildi nevar dabūt gatavu.
Bet aparāts bez fotogrāfa gan var (kaut vai uzliekot taimeri un uzšaujot aparātu gaisā).
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas