forum.gif
Klienti un kaitīgie ieradumi.
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Klienti un kaitīgie ieradumi.
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 14.09.12 19:45 labots
 citēt
varētu uzrakstīt vienu lietu no psihosomātikas(iespējams) kāpēc cilvēki vispār smēķē(kas izklausīsies neticami/muļķīgi), kas arī izskaidrotu daļēji, kāpēc tas varētu traucēt darbinieka produktivitātei(kaut gan varbūt ne šajā gadījumā).
bet laikam nevajadzētu, daži apvainosies, vai arī mani vienkārši bez sāls noēdīs. asv arī negrib diez ko darbā ņemt smēķētājus, visur kur
Publicēts: 14.09.12 21:26
 citēt
Janisz:varētu uzrakstīt vienu lietu no psihosomātikas(iespējams) kāpēc cilvēki vispār smēķē(kas izklausīsies neticami/muļķīgi), kas arī izskaidrotu daļēji, kāpēc tas varētu traucēt darbinieka produktivitātei(kaut gan varbūt ne šajā gadījumā).
bet laikam nevajadzētu, daži apvainosies, vai arī mani vienkārši bez sāls noēdīs. asv arī negrib diez ko darbā ņemt smēķētājus, visur kur

Da tur pavisam kas cits tajā visā ir ierakts, un tā ir vienkarši sava veida poza, un pirmsākumi nopietnākām lietām. Vēl gadus 10 atpakaļ, ar alus pudeli parciņā varēja droši sēdēt un atpūsties, tagad paprovē tikai, tas pats ar pīpēšanu, labi apdzērušies purni nočurājušies un vēl vis kaut kas parkos nav smuki, bet parasti jav pie tieši tādiem , visāda veida bomžiem ar spirtikiem neviens ments neķerās klāt, a divi jaunieši ar vieglā alus pudelēm ir tomēr uzmanības vērti. Starp citu, tas nav joks bet ASV tādā kantorī kā FIB ne tikai diskriminē pīpēšanu bet ari kofeina kafijas dzeršanu, un tici man nepaies ne 10 gadi kad daudzās darba vietās kofeina kafija būs aizliegta kā pīpēšana, dažas ES valstīs tas jav sāk notikties.
Publicēts: 14.09.12 21:56
 citēt
labi jau, ka reliģija un seksuālā orientācija nav mums vēl noteicošā, tad būtu vspār zapte. Vācijā var netikt pieņemts darbā, ja nebūsi ticīgs un tikai viena iemesla dēļ, firmas šefs tā grib vai ziedo firma baznīcai. Vēl jau var izdomāt, ka mūsu firmas darbinieki spēlē futbolu un mēs par klientiem izvēlamies arī tādus pašus...
Publicēts: 14.09.12 22:13
 citēt
talavietis:labi jau, ka reliģija un seksuālā orientācija nav mums vēl noteicošā, tad būtu vspār zapte. Vācijā var netikt pieņemts darbā, ja nebūsi ticīgs un tikai viena iemesla dēļ, firmas šefs tā grib vai ziedo firma baznīcai. Vēl jau var izdomāt, ka mūsu firmas darbinieki spēlē futbolu un mēs par klientiem izvēlamies arī tādus pašus...

Pilnīgi normāla praxe, starp citu par reliģiju ja runā tad ari pie mums ir bijuši gadijumi ka paraxta līgumu ar dievticīgiem labāk ne kā ar pagāniem :D
Un ja es vispār nesaprotu kapēc kaut kādam dievam jatic, nu esmu es marxists-materialists ibio, un ko tad, man melot ka ticu tam kungam kurš ira vai nava a figu viņu sazini...
Publicēts: 15.09.12 00:28
 citēt
imho ir loģiski, ka cilvēki izvēlās par darījumu partneriem tos, kas dzīvo pēc principa "Tev nebūs zagt" nevis tos, kas tik alkst "взять всё и поделить" :face-wink:
Publicēts: 15.09.12 00:45
 citēt
Sapper:imho ir loģiski, ka cilvēki izvēlās par darījumu partneriem tos, kas dzīvo pēc principa "Tev nebūs zagt" nevis tos, kas tik alkst "взять всё и поделить" :face-wink:

Jā jā, tie kuri iet uz baznīcu vēl vairāk zog ne kā tie neticīgie, vien jav visas melnsvarču divkosīgās runas ir viena krāpšana un vesalā saprāta apzagšana, nerunājot jav par visāda veida metodēm kā ziedojumus izkrāpt no nabaga draudzes locekļa... Būtu mana vara visas reliģiskās organizācijas ar nodokļiem apliktu kā uzņēmumus, un par katru pakalpojumu, tobiš kristīšana vai nelaiķa pavadīšana nāktos čeku klientam dot pretī, a ja ko kabatā iebaztu kā dāvanu, uz reiz uz šīšku par nodokļu nemaxašanu!!!
Publicēts: 15.09.12 01:07 labots
 citēt
Tieši tā, statistika arī saka, ka reliģiozi cilvēki dzīvo pārticīgāk par ateistiem. Tagad man skaidrs, ka tas tāpēc, ka viņi vairāk zog :D

P.S. Par nelaiķa izvadīšanu klientam dot čeku, tas Tev īpaši labi izdevās. :face-devil-grin:
Publicēts: 15.09.12 02:00
 citēt
Sapper:Tieši tā, statistika arī saka, ka reliģiozi cilvēki dzīvo pārticīgāk par ateistiem. Tagad man skaidrs, ka tas tāpēc, ka viņi vairāk zog :D

P.S. Par nelaiķa izvadīšanu klientam dot čeku, tas Tev īpaši labi izdevās. :face-devil-grin:

a ko, ja laicīgā izvadīšana tad apbedīšanas kantorim čekā tā ari raxtīts, "Izvadītāja vai runātāja pakalpojumi", a ja kāds mācītājs tad figu, šams tak ari vervelē izvadīšanas runu...
Publicēts: 15.09.12 08:57
 citēt
Arī marxisms ir tikai reliģija. Ar visiem tās atribūtiem - paradīzi komunismā, ar svēto trīsvienību , apustuļiem un svētajiem (Staļins, Hitlers, Brežņevs, Fidels, Pols Pots, Kimu dinastija, Putins), baznīcām partijas komitejās. konciliem un sinodēm, kas saucas par kongresiem...
Tā, ka droši vari teikt, ka esi ticīgs, stipri samelojies nebūsi, tik par to kungu neprecizējot.
Publicēts: 15.09.12 11:28
 citēt
Ticībai jau kā tādai nav ne vainas, vaina bieži ir baznīcā kā organizācijā. te viens klipiņs par pareziticīgo baznīcu, bet pārējās kā organizācijas bieži neko neatšķiras:

www.youtube.com...
Publicēts: 15.09.12 12:38
 citēt
UldisS:Ja braucu pa ceļu un redzu stopētāju un sāktu bremzēties lai šo paņemtu, bet tajā brīdī redzu, ks šis beidz pīpēt, automātiski pārlieku kāju no bremzes uz gāzi...

Latvija var lepoties ar tevi!
Publicēts: 15.09.12 12:41
 citēt
RobertsJ:Ticībai jau kā tādai nav ne vainas, vaina bieži ir baznīcā kā organizācijā. te viens klipiņs par pareziticīgo baznīcu, bet pārējās kā organizācijas bieži neko neatšķiras:

http://www.youtube.com/watch?v=ZTogsgfCNCs&list=FL-2ntWEg_CDknihHpqmAzjQ&index=13&feature=plpp_video

Labs!!

www.youtube.com...
Publicēts: 15.09.12 13:50
 citēt
Es ļoti bieži satiekoties uzprasu, vai cilvēks ar kuru satiekos, smēķē. Parasti atbilde ir izvairīga, un ar taisnošanās pieskaņu... es uzreiz saku- tas ir labi, ka smēķē, ejam kopā uzsmēķēt un visu sarunāt :D. Nekas tik labi nenoņem biklumu, stresu, kas var rasties biznesa sarunās, kā smēķis :):):)...
... bet tiem, kas uzsver smēķa kaitīgumu (piekrītu, smaka var nepatikt)... čigāns agrāk pīpi no mazotnes pīpēja, un neviens čigāns(ja vien kāds viņam šļipsi nesavilka) nenomira jauns. Cigarete varētu būt ap 5% kaitīguma salidzinot ielu ar intensīvu kustību bezvējā :D un E-vielām paikā :D
Publicēts: 15.09.12 16:02
 citēt
Haiduks:Es ļoti bieži satiekoties uzprasu, vai cilvēks ar kuru satiekos, smēķē. Parasti atbilde ir izvairīga, un ar taisnošanās pieskaņu... es uzreiz saku- tas ir labi, ka smēķē, ejam kopā uzsmēķēt un visu sarunāt :D. Nekas tik labi nenoņem biklumu, stresu, kas var rasties biznesa sarunās, kā smēķis :):):)...
... bet tiem, kas uzsver smēķa kaitīgumu (piekrītu, smaka var nepatikt)... čigāns agrāk pīpi no mazotnes pīpēja, un neviens čigāns(ja vien kāds viņam šļipsi nesavilka) nenomira jauns. Cigarete varētu būt ap 5% kaitīguma salidzinot ielu ar intensīvu kustību bezvējā :D un E-vielām paikā :D

Tieši tā, jo tas ko mēs elpojam pilsētā uz ielas ir 100% kaitīgāks ne kā tabakas dūmi, protams vēl ir viena lieta , ko pīpē, ja cigaretes un it īpaši vieglās tad tas ir papīrs piesātināts ar tā saucamo nikotīna liķieri, un ņelielu tabakas piedevu, tas ari vis ļoti ož. Ja smēķē labu tabaku, pīpē, vai tinot, vis pirms pīpējams ir daudz mazāk, un otrām kārtām, pat nepīpētāji nesaož ja tādu pīpmani. Pie manis ka atnāk kāds kurš pīpē parastas cigaretes, es pat pats pīpējot to saožu, jo cigaretes nepīpēju.
Publicēts: 15.09.12 21:31
 citēt
Haiduks:Es ļoti bieži satiekoties uzprasu, vai cilvēks ar kuru satiekos, smēķē. Parasti atbilde ir izvairīga, un ar taisnošanās pieskaņu... es uzreiz saku- tas ir labi, ka smēķē, ejam kopā uzsmēķēt un visu sarunāt :D. Nekas tik labi nenoņem biklumu, stresu, kas var rasties biznesa sarunās, kā smēķis :):):)...

Bija man vecos laikos viens priekšnieks...šis pieņem darbā jaunu rabotjagu un uzreiz prasa-un kā tad ar šņabīti?Cilvēks kā jau pirmo dienu,neko nezina,nevienu nepazīst un sāk tā stostīties-nu drusciņ,pa retam...bet tikai ne darbā...uz ko boss asi atbild-nu tad mums būs grūti saprasties!Visi rēc un pirmais ledus komunikācijā ir salauzts.Joks,protams,bet ja tā padomā hitrijs gājiens,ne?
Publicēts: 16.09.12 12:13
 citēt
Oi, šitā pēdējā laika labākā diskusija! Malači tie pasūtītāji :D Ņēma un pasūtīja.
Publicēts: 16.09.12 16:25
 citēt
pediki kaut kādi laikam.

ūū, šitā apsaucot cilvēkus, neko labu uz savu nepievilksi.

Pricipā saprotu klientu izvēli, jo pati labprātāk arī kontaktējos ar smaržojošu ne smirdošu cilvēku :)
Publicēts: 17.09.12 16:51
 citēt
Sendra:
pediki kaut kādi laikam.

Pricipā saprotu klientu izvēli, jo pati labprātāk arī kontaktējos ar smaržojošu ne smirdošu cilvēku :)

Nu bet ja viņi tādi ir, ko tad viņus nedrīkst saukt īstajos vardos?
Publicēts: 17.09.12 17:31
 citēt
Nedrīkst. Vajag politkorekti - par romiešiem un afroafrikāņiem.
Publicēts: 17.09.12 19:45
 citēt
chukmasoff_f:
Sendra:

Nu bet ja viņi tādi ir, ko tad viņus nedrīkst saukt īstajos vardos?

Tu pārbaudīji, ka zini ka viņi ir, kā raksti, pediki? Un ja arī ir, vai Tev tiešām šķiet, ka Tev ir tiesības viņus tā apsaukt?
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):