forum.gif
steidzami meklēju vietu Rīgā, kur varētu noritēt foto sesija,šodien!! lietus traucē ārā.
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / steidzami meklēju vietu Rīgā, kur varētu noritēt foto sesija,šodien!! lietus traucē ārā.
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 15.09.12 15:04
 citēt
Lūdzu iesakiet versijas, kur varētu noritēt foto sesija...bija paredzēts mangaļsalas molā, bet kā redziet, tad ārā ir lietus.
Publicēts: 15.09.12 15:06
 citēt
Var jau improvizēt ar lietu :what:
Publicēts: 15.09.12 15:08
 citēt
bet kādas būs attiecības kamerai ar lietus, man dikti žēl lietus laikā..
Publicēts: 15.09.12 15:09
 citēt
ietin kameru kulītē! :bad_smile:
Publicēts: 15.09.12 15:13
 citēt
Ne lieki ir teiciens, nav slikti laika apstākļi, bet ir nepiemērots apģērbs...jautājums kā meitenes uz to skatīsies -lietus..pārsals :D lkm jau jāņem lietussargs un mētelis..
Publicēts: 15.09.12 15:16 labots
 citēt
Pats ar kameru zem lietussarga, a modele lai izpaužas. Ir jocīgi pēc 15:00 dienā meklēt rezerves variantu... Tipa ar domu, ka bildēm ir jābūt gatavām jau vakar :bad_smile:
Publicēts: 15.09.12 15:17
 citēt
pilnībā piekrītu..biju naivs un cerēju, ka nelīs...jācer, ka tuvāko stundu laikā beigs līt...
Publicēts: 15.09.12 15:22
 citēt
Cik es saprotu, tad bija plānots pa dienu, atklātā vietā zem saulītes (cerība par to, ka nelīs), pie jūras kaut ko skaistu sabildēt? Hmm... nu varbūt tomēr pagaidi nedaudz patīkamāku gaismu, kas būs nedaudz vēlāk, kā reiz varbūt pārstās līt.
Publicēts: 15.09.12 15:27
 citēt
jā, tā ir plānots. es jau gaidīšu..uz doto mirkli nelīst..cerams, ka vairs nebūs lietus. :) stress nedaudz, jo ši būs pirmā tāda veida foto sesija :)
Publicēts: 15.09.12 16:47
 citēt
lkm šoreiz neiet runa par cerību :D
Publicēts: 15.09.12 16:52
 citēt
agrisnr12:lkm šoreiz neiet runa par cerību :D

pareizi - runai nav kāju.

+ katrs bomzis zina kur bildēt lietus laikā - zem tilta. (tas bez jokiem - Rīgā ir dafiga tiltu un viaduktu ar foršu apakšu - gan zaļas, gan industriālas, gan lielas ar perspektīvi, zemas un traki augstas utt.)
Publicēts: 15.09.12 23:06
 citēt
agrisnr12:jā, tā ir plānots. es jau gaidīšu..uz doto mirkli nelīst..cerams, ka vairs nebūs lietus. :) stress nedaudz, jo ši būs pirmā tāda veida foto sesija :)

kamēr gaidi, kad beigs līt, meitenes jau būs nosalušas un aizbraukušas.
Publicēts: 16.09.12 10:25
 citēt
Palūrējis meteoradarus, ne zīlējis, kad tas mākonis aizvāksies... Bez tiltiem vēl ir visādas nojumes, lielas un mazas.:face-smile:
Publicēts: 17.09.12 14:26
 citēt
paldies par ieteikumiem. Viss izdevās lieliski, nelija .
Publicēts: 17.09.12 15:14
 citēt
agrisnr12:paldies par ieteikumiem. Viss izdevās lieliski, nelija .
Reportāža/fotosesija te blogā būs?
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):