forum.gif
Liela izmeera izdruka
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Liela izmeera izdruka
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 27.05.07 18:25
 citēt
iechekoju visu forumu, nekur neatradu to, kas mani interesee - info par vietu, kur loti kvalitatiivi izprinteetu liela izmeera apmeeram 1m x 1m bildi. esmu izmeeginaajusi printeet Naaraa, ir ok, bet vareetu buut labaak un JVK, kur man vairaakas reizes izprinteeja meeslus A4 formaataa un negribas kaut kaa, lai sabojaa arii lielu bildi un veel par to maksaat. varbuut ir veel kaada vieta?
Publicēts: 27.05.07 21:45
 citēt
:?: ar ko tad fotogrāfēts, ja var drukāt tāda formata bildi ???
vajadzētu būt failam ar vismaz 8000x8000pix = 64Mpix
Publicēts: 28.05.07 08:56
 citēt
Vo pareizi ezis pateica! :)
Publicēts: 28.05.07 10:26
 citēt
var jau arii no 2 Mpix uztaisiit taadu bildi un aplikt rinkjii seetu lai neiet tuveek par 20m :lol:
bez videejaa formaata shitaadu izmeeru tiikamaa kvalitaatee nedabuut
Publicēts: 28.05.07 12:17
 citēt
JVK 1x1 Bildi tasa CITA VIETA un CITI CILVEKI uz pavisam citas tehnikas:) Iesaku pestaigat uz JVK un parunaties ar "Kasparu" sezj tur tads musju kopejais blox pazinja cjomaks "Devil" vins var tev apskaidrot KADA SKIRBA starp JVK lidz 30x40 un JVK no 60X90 :):) Bet ja par stabilitati tad NARA ir stabilaks spasakums TIKAI tur strada baigie garstavokla dzeki. Vel SADA IESPEJA ir DDC kurs pie sporta pils ari LABA KVALITATE un FOTOCENTRA kurs AVOTU 36 vienigi tur IZTEIKTI selektiva pieja klientiem pie tam NEPROGNOZEJAMA ta gan ir kopeja ta kantora iezime "Neprognozejamiba" bet kvalitate PIETIEKAMI LABA ja paveicas protams:)
Publicēts: 28.05.07 15:25
 citēt
JVK mani nekad nav piečakarējis. Labi, es tur tikai A3 formātu esmu taisījis. Varbūt dažas reizes arī mazāku, bet nekāda sūdainā kvalitāte nebija.
Kādu 1/2 gadu nekur citur neesu drukāji. Vienīgi tas, ka reti arī izdrukāju.
Publicēts: 28.05.07 22:21
 citēt
tāda izmēra bildi skatās no ~3-5m, nevis iebāž degunu un pixeļus skaita :D

Sadalu viedokli! Saprotama lieta, dažs pielien jau un paskaita, bet ne jau par to dziesma un raidījums.
Publicēts: 28.05.07 23:17
 citēt
naaraa uztaisiija to 1x1 m normaali, var skatiities no metra attaaluma, izskataas okei!
Publicēts: 28.05.07 23:19
 citēt
JVK 1x1 Bildi tasa CITA VIETA un CITI CILVEKI uz pavisam citas tehnikas:) Iesaku pestaigat uz JVK un parunaties ar "Kasparu" sezj tur tads musju kopejais blox pazinja cjomaks "Devil" vins var tev apskaidrot KADA SKIRBA starp JVK lidz 30x40 un JVK no 60X90 :):) Bet ja par stabilitati tad NARA ir stabilaks spasakums TIKAI tur strada baigie garstavokla dzeki. Vel SADA IESPEJA ir DDC kurs pie sporta pils ari LABA KVALITATE un FOTOCENTRA kurs AVOTU 36 vienigi tur IZTEIKTI selektiva pieja klientiem pie tam NEPROGNOZEJAMA ta gan ir kopeja ta kantora iezime "Neprognozejamiba" bet kvalitate PIETIEKAMI LABA ja paveicas protams:)

aigaaju beigaas uz fotocentru :) paskatiisies kas buus... vinjiem ari labi tas ka uzliimee uz putukartona un ielaminee, ta ka rezultaats buus redzam ceturdien... interesanti ar ko tas beigsies :)
Publicēts: 29.05.07 00:07
 citēt
Normals lemums , gan bus labi darba viniem pamaz taka ja negadas kas "Exstra" gan busji pilniba apmierinata. Ari JVK lime uz pamatiem!
Publicēts: 29.05.07 10:21
 citēt
Cik tad fotocentrs prasa par 1 kv. m uzlīmētā un laminētā veidā?
Publicēts: 29.05.07 12:44
 citēt

es beigaas noleemu netaisiit tik lielu kaa 1x1 jo ieprieksheejo reizi bij baisi sarezgiiti to aizstiept visu... pasuutiiju 60x 60 cm, 2 bildes maksaa 46ls
Publicēts: 29.05.07 12:54
 citēt
LiviŅš beidz TAVI ARTI super issktas JO LIELĀKI JO LABAK!
Publicēts: 29.05.07 13:35
 citēt
LiviŅš beidz TAVI ARTI super issktas JO LIELĀKI JO LABAK!

es samulsu un bik sakautreejos, paldies :))
Publicēts: 29.05.07 18:47
 citēt
60x 60 cm, 2 bildes maksaa 46ls
Oi!
Publicēts: 29.05.07 19:52
 citēt
Tiešām Oi :D :shock: :shock:
Kur tik dārgi :roll: Varbūt ka fotopapīrs labs :D
Y, vai gaismasjūtīgais vai ar printeri viss notiek, tak jau gaismasjūtīgais?
Publicēts: 29.05.07 20:53
 citēt
tas nu galiigi nav daargi, par 1x1 m naraa samaksaaju 23 (dzeki teica ka driiz buushot 25) + veel gaaju uz ieraameeshanas salonu vienu, kopaa 70 paari, par 2 60x60 un veel ielamineetaam ir loti okei!
Publicēts: 30.05.07 19:24
 citēt

es beigaas noleemu netaisiit tik lielu kaa 1x1 jo ieprieksheejo reizi bij baisi sarezgiiti to aizstiept visu... pasuutiiju 60x 60 cm, 2 bildes maksaa 46ls

:shock: :shock: :shock:
Publicēts: 30.05.07 19:59
 citēt
lai gan pats neesmu pārbaudījis, bet šobrīd sliecos domāt, ka 2reiz lētāk sanāktu aizstaigāt uz kādu kantori, kas nodarbojas ar reklāmām, tipa izkārtnēm, banneriem, pļonkām...
nez, mož kļūdos, bet vispirms noteikti ietu tur, ja vajadzētu kaučko tik lielu. varbūt kāds var apstrīdēt :?: :?:
Publicēts: 30.05.07 20:04
 citēt
:) paskaitiiju 63.89 Ls par kv metru ,
neesmu liimeejis uz pamata, bet snaak ka par uzliimeeshanu/lamineeshanu prasa 40 Ls/kv m - nu taa neko ciparinjsh.....................
vai tad citur arii tik par daarga uzlikshana uz pamata?
Publicēts: 30.05.07 20:28
 citēt
normāls ceņiks- nemot vērā, ka tie kvadrātmetri var buut ļoti daudz un jo vairāk m jo lielākas iespējas kautko nocakarēt. domā profa darbs leets + veel uznēmuma izmaksas. tu aizejot uz šādu iestādi un maksājot gaidi lai viss būtu ok. ceņiks 5 ls , bet tev zem deguna pabāztu papīru parakstīt, ka neveiksmes gadījumā salons neuzņemas atbildību un tavu printu pa 2-3 ls/h liimeetu kaads praksē atnācis frīks, kuram pie kājas kvalitāte. un uzlīmē tā bez burbuļiem, lai nesavelk visu kūkumā un lai nav šķībi. - nepatīk var sameklēt kādu mākslas, vai amatniecības studentu un piedāvāt haltūru :)
Publicēts: 30.05.07 22:23
 citēt
Cena ir adekvata tam filigranajam darbam. Esmu tur nosancejis 11 gadus Bizju nofeormesjana taga ir mana vecaja kabineta. Tas darsbs ir UZ IZJUTAM un speci ir vienkarsji ekskluzivi ar 30 gadus pieredzi lielo formatu noformesjana ar MODERNAM tehnalogijam. Varu pateikt 100% ka pat 30x40 Netrenetam ekesmplaram KVALITAIVI uzlimet ir NEREALI kur nu vel kautko lielaku!
Publicēts: 31.05.07 18:24
 citēt
lai gan pats neesmu pārbaudījis, bet šobrīd sliecos domāt, ka 2reiz lētāk sanāktu aizstaigāt uz kādu kantori, kas nodarbojas ar reklāmām, tipa izkārtnēm, banneriem, pļonkām...
nez, mož kļūdos, bet vispirms noteikti ietu tur, ja vajadzētu kaučko tik lielu. varbūt kāds var apstrīdēt :?: :?:

šķiet, ka tad tur jābūt pro, lai saregulētu bildi, vai jādod to izdarīt kādam pro datorgrafiķim, lai beigās sanāktu kaut kāds rezultāts...
Publicēts: 31.05.07 19:07
 citēt

šķiet, ka tad tur jābūt pro, lai saregulētu bildi, vai jādod to izdarīt kādam pro datorgrafiķim, lai beigās sanāktu kaut kāds rezultāts...
banerus tev taisīs teiksim vismaz pa 100 gab ... ;) ja tev vaig tapešu vietā bildi, tad ok, bet pa vienai čist netaisīs :)
Publicēts: 31.05.07 19:33
 citēt
da nē, tas bij domāts tikai kā virziens, tā teikt, domas ievirzīšanai, bet, manuprāt, kvalitātes un cenas ziņā noteikti pārsvars būs ne-fotosalonā kopētai. kas bija arī sākotnēji domāts uzjautāt. phe
Publicēts: 01.06.07 01:55
 citēt
dabuujuu, bildes - ir okei!, tagad tikai jaaiziet iechekot ka buus jvk tad vareeshu uzrakstiit normaalu sacereejumu ar saliidinaashanu - taa varu teikt, ka naaraa bija labaaks papiirs un krasa fotocentraa nedaudz par koshu, nav tik daudz tonju nianses, bet za to uzliimeets perfekti! :))
Publicēts: 01.06.07 06:41
 citēt
pag pag es te iisti nesapratu...
"...krasa fotocentraa nedaudz par koshu..."
vai tad Tu patu nebiji apstrādājusi to bildi uz datora, kā uztaisīji ta tak arī izdrukaja.......
..vai varbūt devi drukāt no filmas.............?
Publicēts: 01.06.07 12:49
 citēt
pag pag es te iisti nesapratu...
"...krasa fotocentraa nedaudz par koshu..."
vai tad Tu patu nebiji apstrādājusi to bildi uz datora, kā uztaisīji ta tak arī izdrukaja.......
..vai varbūt devi drukāt no filmas.............?

jaa, bet viena lieta ir datoraa (kad operatore attaisiija bildi datoraa, kraasas bija taadas pashas kaa man) un otra printeejot, gribi teikt,, ka Tev vienmeer datoraa redzamais atbilst izdrukaatajam? vienmeer?
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):