f-foto:...Forumā atrodama diskusija, kurā tikai jāuzmin, ar ko tieši Dansiga precas...
Lunis:Es tas neesmu
smartins:Dansig, Tu zini, pa kuru vietu ar jauno kāju jāsper
dansiga: smartins:Dansig, Tu zini, pa kuru vietu ar jauno kāju jāsper viena siika nianse - kaaja ta man vecaa;-((((
Sapper:http://www.youtube.com/watch?v=9c6lQ0-CeQY
dansiga: Lunis:Es tas neesmuskopulis;-pppppp merkantilalis ;-pppppp
Tante: dansiga: skopulis;-pppppp merkantilalis ;-ppppppĀrprāts , Dansiga, Tu esi stāvoklī, Tu zini kas ir bērna tēvs ???? Tu dzīvoji grēkā ???
dansiga: skopulis;-pppppp merkantilalis ;-pppppp
eltoro:Sen neesmu bijis pie Tevis tātad es atkrītu gan no precinieku gan tēvu kārtras
smartins:es Dansigu neesmu saticis, laikam, jau ilgāk par 9 mēnešiem
talavietis: smartins:es Dansigu neesmu saticis, laikam, jau ilgāk par 9 mēnešiem ------------runā, ka 9 mēneši ir tas sroks, kad Tev var piekārt jebkura... / tā kā apsveicu/
smartins: talavietis: ------------runā, ka 9 mēneši ir tas sroks, kad Tev var piekārt jebkura... / tā kā apsveicu/Ja ILGĀK par 9 mēnešiem, tad man vairs neko nevar piekārt
talavietis: ------------runā, ka 9 mēneši ir tas sroks, kad Tev var piekārt jebkura... / tā kā apsveicu/
talavietis: smartins:a ILGĀK par 9 mēnešiem, tad man vairs neko nevar piekārt -----------kad iesi Dansigas jaunās kājas raudzībās, neizmirsti paskatīties uz bērna vaibstiem!
smartins:a ILGĀK par 9 mēnešiem, tad man vairs neko nevar piekārt
smartins: talavietis: -----------kad iesi Dansigas jaunās kājas raudzībās, neizmirsti paskatīties uz bērna vaibstiem! Jaunās kājas vaibsti
talavietis: -----------kad iesi Dansigas jaunās kājas raudzībās, neizmirsti paskatīties uz bērna vaibstiem!
talavietis: smartins:aunās kājas vaibsti -------------ar kāju būtībā tiek tautai mālētas acis, īstais iemesls ir cits..
smartins:aunās kājas vaibsti
Haiduks: smartins:es Dansigu neesmu saticis, laikam, jau ilgāk par 9 mēnešiem Pirmajiem mēneši naf nosakāmi, ir 1,... ir 2,.... ir 7,.... ir 9,.... ir 15,.... ir 24,.... ir 32,...(ir pat ar minuss zīmi) pēc tam gan konstanti 9!
Vārds:
Parole:
Cepumiņu?