forum.gif
SD Kartes gļuks
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / SD Kartes gļuks
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 17.09.12 23:49
 citēt
yo, reāli man ir radusies problēma ar kuru saskaros pirmo reiz , tātad

Es nevaru izvilkt savas bildes no sd kartes , jo , kad ielieku karti kaut vai vnk pc karšu lasītājā

man kartē vnk neuzrādās bilžu mape , mēģināju caur karšu lasītāju , arī nekā , domāju , iespējams , mape

kkādā veidā ir neredzama , uzlieku , lai rāda neredzamās mapes , arī nekā , pat tad man vnk neparādās mana bilžu mape ,

reāli man ir wtf , ieliekot karti fo4ikā viss ok bildes stāv kur stāvējušas , kā vajag kko dabūt ārā nekā , vienīgais ko vel neesmu meģinājis ir exportēt uz pc caur usb un softu , bet to nevaru izdarit jo pa rokai man usb .

Varbūt kādam ir bijusi šāda satura problēma . Cerams ka kāds mani apgaismos :D

Cheers :)
Publicēts: 17.09.12 23:54
 citēt
Cik saprotu pašu foto aparātu Tu neesi slēdzis pie kompja, bet bildes redzi tikai foto aparātā?
Publicēts: 17.09.12 23:57
 citēt
chukmasoff_f:Cik saprotu pašu foto aparātu Tu neesi slēdzis pie kompja, bet bildes redzi tikai foto aparātā?
pareiz saprati , vnk nebij vajadzibas pēc vada , visu stūmu pa taisno no kartes un pc , un pēkšņi , opā , iespējams ka caur vadu būs kkas , bet tas jāmēģina , esmu vada meklējumos :D
Publicēts: 17.09.12 23:59
 citēt
Stiklinieks:
chukmasoff_f:Cik saprotu pašu foto aparātu Tu neesi slēdzis pie kompja, bet bildes redzi tikai foto aparātā?
pareiz saprati , vnk nebij vajadzibas pēc vada , visu stūmu pa taisno no kartes un pc , un pēkšņi , opā , iespējams ka caur vadu būs kkas , bet tas jāmēģina , esmu vada meklējumos :D

Vis ticamāk kaut kas ar karšu lasītāju, protams var būt ari kartes bojājums, bet to varētu konstatēt tikai piesledzot pie USB fočiku vai citu karšu lasītāju.
Publicēts: 18.09.12 00:04 labots
 citēt
Pirms izmet karšu lasītāju, vispirms pamēģini karšu lasītāju kopā ar karti iespraust kompī un tad to pārstartēt.
Ā, un iespraud citā USB portā vai/un pamēģini izraut citus patērētajus no pārējiem portiem.
Publicēts: 18.09.12 00:08
 citēt
reāli citas kartes viņš lasa ir problēma tikai ar vienu konkrētu karti , ir mēģināti vairāki karšu lasītāji , kā arī vairāki datori , nav rezūltātu , reāli vienīgais variants paliek usb un kompis
Publicēts: 18.09.12 00:35
 citēt
minējums (nezinot modeli fotoaparātam) iespējams esi pamanijies bildes saglabāt nevis kartē, bet aparātā :big_smile:
Publicēts: 18.09.12 10:51 labots
 citēt
pieshtepselee pie dajebkura linuxa ar lasiitaaju, ja bildes tur ir, tad nolasiis...linuxu ieguut vnk...aizej kur laptopus tirgo un pachinksti, ar ko es domaaju ka nevajag mociities pasham deelj tadas fignjas jaunas partiicijas taisiit un stumt kadu distributiivu virsu
Publicēts: 18.09.12 12:37
 citēt
martc:minējums (nezinot modeli fotoaparātam) iespējams esi pamanijies bildes saglabāt nevis kartē, bet aparātā :big_smile:
D5100 , nav īsti šīs variants
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):