forum.gif
Ko es par jums domāju:
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Ko es par jums domāju:
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 18.09.12 17:32
 citēt
ticu tikai punktam nr. 2
Publicēts: 18.09.12 17:35
 citēt
sviests
Publicēts: 18.09.12 18:09
 citēt
Pirmajam skuķim es ticu.. :)
Otrajam skuķim es ticu mazāk, bet ticu.. :)

Trešajam lai tic Uuuu :)
Publicēts: 18.09.12 18:18
 citēt
Bzh:Pirmajam skuķim es ticu.. :)

a tu parēķināji!?!!? 6 fotosesijas dienā 7 dienas (1.5st x 6 = 9st + pārtraukumi = 12 st) no vietas ...... jautājums, cik tā fotosesija liela - ja bildes 10 - var jau būt, var jau būt .....
Publicēts: 18.09.12 18:27
 citēt
dansiga:
Bzh:Pirmajam skuķim es ticu.. :)

a tu parēķināji!?!!? 6 fotosesijas dienā 7 dienas (1.5st x 6 = 9st + pārtraukumi = 12 st) no vietas ...... jautājums, cik tā fotosesija liela - ja bildes 10 - var jau būt, var jau būt .....

Skaidrs, ka parēķināju.. 12st dienā strādāt, sevišķi Vācijā, ir normāli.. :)
Vnk lielāku satraukumu izraisīja fakts, ka katram bordelim katrus divus mēnešus vajag jaunas bildes.. :) Acīmredzot tās meitenes tur dikti ātri nolietojas :)
Publicēts: 18.09.12 19:20 labots
 citēt
Katrs specializējas tāda biznesa kas viņam LABĀK SANĀK , galvenais atrasts NIŠU kur šis bizness ir. Vairāk kā 10 gadus vazājos šurpu turpu MŪSDIENAS tas ir pavisam lēti , tik man sen vairs nav vajadzības braukāt , sen strādā citi es tik koordinēju, Taka par meiteņu velmi strādāt tik apsveicami GRIBI strādā negribi VAIDI ka "Nav darba nav naudas" pamata jau vajadzēt vaidēt ka NAV SMADZENES :):) Es teiktu ka "Tipiska" šitās šlakas pārstāvji varētu būt reiz bloga Mandarīna @ Stulbis , ar iztēli paknapi TAČU lielas darbaspējas , teicama kombinācija ja kaut kas lēti un maksimāli līdzīgi "Jāatdarina" to ko pieņemsim pērk DAUDZ bet par sīkām naudiņām ne jāgudro "Māksla" nekā , tik štancē cītīgi atdarinājumus lēti un lielos vairumos un LAIMĪGS
Publicēts: 18.09.12 20:24
 citēt
f-foto:Šis ir turpinājums diskusijai - www.fotoblog.lv... -, un Uuu beidzot ir saņēmis pirmās trīs atbildes. Runāts gan bija, ka sludinājuma teksts būs cits. :(

30 gadus vecām meitenēm grūti ticēt. Par visu. :face-devil-grin:

:) Ja gribas ticēt- jāiet uz baznīcu :) Diez vai meitenes būs tas "ticamākais".. :)
Publicēts: 18.09.12 20:33
 citēt
Tak cepiens no manas puses ir par ko citu- ka te viens uzdodas par baigo profu, bet fotoblogā visu laiku raud par kaut kādām kapeikām, kuras viņam pietrūkst dzīvei...

Tak astlābsi, "Gudri".. Atradis, kur santīmu ķerstīt- lai taču "profi" raud par kapeikām..
Publicēts: 18.09.12 20:43 labots
 citēt
Uuuu:JŪS variet ticēt vai neticēt kam gribas, tas nemainīs manas domas par jums kā super- profesionāļiem.

Man prātā nāk uzreiz vismaz vēl 3 fotogrāfi, kuri nefočē kāzas lētāk kā par 500.

Tak cepiens no manas puses ir par ko citu- ka te viens uzdodas par baigo profu, bet fotoblogā visu laiku raud par kaut kādām kapeikām, kuras viņam pietrūkst dzīvei...

Vidusmēra iesācējs, pirmgadnieks, kurš fočē normāli, par 1,5 stundu bērnu fotosesiju studijā reāli nopelna sev 35 Ls. Tas nav profesionālis, un tādu ir diezgan daudz, pārsvarā gan meitenes- fotogrāfes. Čaļiem tik vien interesē kā uz krūtiņām apskatīties un pašiem vēl par to piemaksāt.../Gudra sindroms/

Te jav par mani laikam :D Nu nav tā vienkarši.
Vajag studiju kas nav lēts pasāciens, vajag tehniku kas ir vēl dargāks pasāciens, un vajag ari klientūru tam visam ko jamāk atrast.
Es praktiski bildēju priekš kantora, kuri prot atrast klientus, vis pārejais ir tikai sīkas haltūras ar kantora tehniku.
Publicēts: 18.09.12 21:01
 citēt
Sanaaca paaris reizes bildeet "masazhnjikam" - nemaz taa vinji ar naudaam apkaart nemeetaajas, tipa kriize, klienrt maz, bet bildes vajag. Gribeeja pierunaat, lai piekriitu samaksai "graudaa" :).
Publicēts: 18.09.12 21:02
 citēt
chukmasoff_f: Haltūras ir tikai caur pazīšanos dabujamas.
Kā pamattdarbu nekad neņemtos bildēšanu, jo LV tam nav nouieta.

Šim pilnībā piekrītu, vismaz tur kur dzīvoju tā ir pavisam noteikti.
Nekad nekur neesmu licis nevienu reklāmu, bet jau 2 gadus fočēju haltūras un visas caur pazīšanos. Maksā jau lielākā daļa daudz maz adekvāti (kāzas bildēju, ja nu galīgi nevar atteikt, vai arī tikai ceremonija + viesu bildes), ir protams arī lētie varianti pa čomam. Katrā ziņā tas nevar būt kā pamatdarbs, jo ja no peļņas ir jāizdzīvo + jāuztur un jāaujaunina tehnika, tad tas īsti nav iespējams. Par laimi tās ir tikai haltūras, tādā veidā sanāk kaut kas tehnikai, bet arī ne pietiekoši daudz, lai varētu sapirkt visus nepieciešamo.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):