forum.gif
spogulis 5D
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / spogulis 5D
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 19.09.12 10:14
 citēt
Cik varētu maksāt spoguļa atpakaļ pielīmēšana Canon 5D ?
Un kas to ir darījis ?
Publicēts: 19.09.12 11:00
 citēt
Nelaiķ Roze ir darijis , viņam gandrīz jaunam aizgāja pa gaisu , man ir gadijies bet uzraiz visu kameru nomainija taka nezinu. Spogulis nav tik vienkarši tur ir vēl viss kas iekšā.
Publicēts: 19.09.12 11:09
 citēt
Viss atrisināts ! Canons veic bezmaksas pielīmēšanu !!!!

Neticami ! Brīnumi !
Publicēts: 19.09.12 12:10
 citēt
Ģadās arī brīnumi.Es nesen šo pašu operāciju veicu par 5 latiem Briāna ielā.:face-wink:Kad nokrita tas spieģelis un sāka tur kulstīties pa kameru,likās ka nupat ir ...zģec un krievu lamu vārdi bira kā pupas.Bet patiesībā tas ir gauži vienkārši,ātri un lēti.Ja tik nesāc pats tur kaut ko lipināt ar epoksīda sveķiem,piemēram.:face-grin:
Publicēts: 19.09.12 16:51
 citēt
ImkaSm:Viss atrisināts ! Canons veic bezmaksas pielīmēšanu !!!!

Neticami ! Brīnumi !

Tas REĀLI konstruktīvs defekts domāju ka veselai sērijai. Teicu jau Rozem aizgaja pa gaisu kamerai zem 1000 kadriem
Publicēts: 23.09.12 14:51
 citēt
Uuuu:Paņem pelēko hermētiķi smalkā kārtiņā, pielīmē tajā rāmī, un atstāj uz nakti! Nekad neizkritīs, jo viņš jau stāv tajā rāmī no iekšpuses!

Vislabāk tam nolūkam apžļambāta košļene noder... Nu kur tu kāzās pa dzērumam hermētiķi, tak vēl "pelēko" ne zilo, dabūsi.????:face-smile:
Publicēts: 23.09.12 20:16
 citēt
Uuuu:Pelēkais nav uz etiķa bāzes, atšķirībā no citiem, un ir ļoti lipīgs un elastīgs. Pie reizes mazinās spoguļa vibrāciju pie ātriem slēdža ātrumiem.

Piedod, man ir nedaudz cita (skarbāka) pieredze.
1)Savienojamās virsmas notīra mehāniski (smilšu / stikla lodīšu strūkla, sādža der arī rūpīgs darbs ar smilšpapīru).
2) Attaukošana (spirts, u.t.t.)
3) Savieno ar LOCTITE 648. Ekvivalentu nezinu, ir līmēts konisksais zobrats uz betona maisītāja darba vārpstas.
Max spēle ~ 0,1mm (sk. instrukcijā).
P.S.
Atlīmējās... Pēc Kizilkuma tuksneša reida (1986) Zenitam spogulis no eņģēm izkrita (solončaks, apmēram 300km). :face-smile:
Publicēts: 23.09.12 20:22 labots
 citēt
Uuuu:Pelēkais nav uz etiķa bāzes, atšķirībā no citiem, un ir ļoti lipīgs un elastīgs. Pie reizes mazinās spoguļa vibrāciju pie ātriem slēdža ātrumiem.

Piedod, man ir nedaudz cita (skarbāka) pieredze.
1)Savienojamās virsmas notīra mehāniski (smilšu / stikla lodīšu strūkla, sādža der arī rūpīgs darbs ar smilšpapīru).
2) Attaukošana (spirts, u.t.t.)
3) Savieno ar LOCTITE 648. Ekvivalentu nezinu, ir līmēts k
Publicēts: 23.09.12 20:23
 citēt
Puzdauskas, kameras iekšienē detaļas tīrīt ar smilšu strūklu un līmēt tur klāt betona maisītāja zobratus.
Laikam Valdis jau attaukojies (spirts u.t.t.)
Publicēts: 23.09.12 20:31 labots
 citēt
Schneider:Puzdauskas, kameras iekšienē detaļas tīrīt ar smilšu strūklu un līmēt tur klāt betona maisītāja zobratus.
Laikam Valdis jau attaukojies (spirts u.t.t.)

Pieļauju, ka kameru uzskati par neizjaucamu mezglu, kā sievieti: ginekologam, apgūstot autokursos motora demontāzu / montāžu, pasniedzējs ieliek vērtējumu - divus desmītniekus.
Uz samulsušā daktera kautro jautājumu - kāpēc tāds vērtējums, pasniedzējs saka - viens desmītnieks par perfekti veikto darbu. Otrs - par to, ka to paveici, izmantojot izplūdes traktu....:face-wink:
P.S. Ir gadījies redzēt/ piedalīties Nikon 300 detalizētā demontāžā. Man visvairāk iespiedās atmiņā meistara teiktais - tikai katru mezglu - savā kastītē, un noteikti nomarķējiet. Savādāk es arī nevarēšu ātrāk par nedēļu savākt...
Ta kā visur tehnikā - jaunībā bija lipīga anekdote - zellis saliek DT-54 motoru, meistars jautā - cik skrūves palika pāri....:face-wink:
Publicēts: 23.09.12 20:39
 citēt
Pieļauju, ka kameras jaukšanu jāuztic speciālistam, kurš tad arī zinās, ar ko līmēt, arī bez sļesarj-giņekologa pieredzes betona maisītāju remontā.
Publicēts: 23.09.12 20:49
 citēt
Schneider:Pieļauju, ka kameras jaukšanu jāuztic speciālistam

Jaukšanu var uzticēt jebkuram :big_smile: bet salikšanu gan vajaga uzticēt speciem :grimace:
Publicēts: 23.09.12 21:03
 citēt
Oliss:
Schneider:Pieļauju, ka kameras jaukšanu jāuztic speciālistam

Jaukšanu var uzticēt jebkuram :big_smile: bet salikšanu gan vajaga uzticēt speciem :grimace:

Neviens ginekologs nesaliks, ja izjauks "pri pomošči lomika i kakoito maķeri":face-grin:
Un meistaram, kas šitā saka, es pat lāpstu nedošu jaukt:
"meistara teiktais - tikai katru mezglu - savā kastītē, un noteikti nomarķējiet. Savādāk es arī nevarēšu ātrāk par nedēļu savākt... "
Publicēts: 24.09.12 11:11
 citēt
Nu gan Voldemorts aizrunājies.:face-grin:Ar smilšu strūklu un pēc tam smišpapīru!Tas varētu būt laps!Mani jau veči norāja,ka es tur biju grābstījies un atstājis pirkstus bikiņ.:face-wink:
Publicēts: 24.09.12 11:56
 citēt
Da ko tu sajēdz, tur vēl vecās līmes paliekas jānoņem ar otbojnij molotok, kuram gaisu pumpē ЗИФ-55 un nekādu tehniku, kurai kaut attāla saistība ar zviedru bankām, lietot nedrīkst, jo tas būs genocīds pret tautu, kā kādreiz vēl vecāmāte ir teikusi.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):