Radās nepieciešamība uzlikt datumu uz bildes no exif datiem. Lightroomā 3 eksportējot neko neatradu. Ar roku rakstīt katrai bildei kauč kā negribās fočukā arī neatradu iespējas uzlikt datumu lai ir redzams uz gatavās bildes (canon 40D). Vēl kādas idejas?
Hmm, par trešo īsti nezinu, bet pameklē vai atverot Print sadaļu, labajā pusē zem Page nav atrodams Identity Plate - tur tad to datumu vai parakstu var ielikt un saglabāt, lai pie eksportēšanas varētu pievienot vajadzīgajām bildēm
Filmu ziepīšiem un arī spoguļiem bija tāda opcija.Nu un visi knipsētāji uzskatīja par labo toni bildes redzamajā pusē ierubīt datumu un gadu.Jo tad var redzēt cik moderna tehnika tā ir.Ārprāts cik daudz sūdīgu bilžu šādā veidā tika padarītas par vēl sūdīgākām!Pat ER foto vēl parādījās daži pēdējie mohikāņi ar datumiem uz bildes.Skaidrs kādus komentārus viņi saņēma no izsmalcināto estētu publikas.Tiešām nezinu kā darīt,ja nopietniem večiem rodas tāda vajadzība.
ERA:Hmm, par trešo īsti nezinu, bet pameklē vai atverot Print sadaļu, labajā pusē zem Page nav atrodams Identity Plate - tur tad to datumu vai parakstu var ielikt un saglabāt, lai pie eksportēšanas varētu pievienot vajadzīgajām bildēm
ir tur tāda lieta, bet tik un tā ar roku jāieraksta
paldies, tas ir tas pats ko ERA teica, a man vajag lai izskatītos kā oriģināls ... tipa reklāmas kantoris prasa bildi ar datumu kā pierādījumu darbu izpildei ... neprasiet, kapēc viņi nevar apskatīties exif
Ira tāda maza pretīga proga http://www.kozasoft.com/ps/ kas domāta šitiem mērķiem Rezultāts istās 1:1 ka ar muļķi vai mobilu būtu datums ieslēgts Man ar REIZ ja kas LIEPĀJAS blondīnes akurāts saviem REKLĀMU STABIEM paģērēja tādu stulbību , tas exsklūzivi LIEPĀJAS zakidonss citiem neko tādu nav vajadzējis pa 25 gadiem
Lunis:Ira tāda maza pretīga proga http://www.kozasoft.com/ps/ kas domāta šitiem mērķiem Rezultāts istās 1:1 ka ar muļķi vai mobilu būtu datums ieslēgts Man ar REIZ ja kas LIEPĀJAS blondīnes akurāts saviem REKLĀMU STABIEM paģērēja tādu stulbību , tas exsklūzivi LIEPĀJAS zakidonss citiem neko tādu nav vajadzējis pa 25 gadiem
tas nav Liepājas pasūtītājiem šoreiz Maskavas rokas pie vainas
Girtsons:Radās nepieciešamība uzlikt datumu uz bildes no exif datiem. Lightroomā 3 eksportējot neko neatradu. Ar roku rakstīt katrai bildei kauč kā negribās fočukā arī neatradu iespējas uzlikt datumu lai ir redzams uz gatavās bildes (canon 40D). Vēl kādas idejas?
švakls tev tas aparāts man gan tas ir vienkārši 2 pogas nospiež un datums ir uz bildes
_AlterNative:Es sapratu, ka vajadzēs regulāri. pats rakstu ar roku, izmantojot photo Scape man svarīgi, lai būtu bezmaksas legāls.
Kautkur bija SKRIPTS iekš CS kurš izvelk no EXIF bet tur bija vaisai ipatnējas prasības jo vilka kautkā caur buferi un nedrīkstēj neko citu uz kompja tai laika darit. Divainakasi ka ar CS4 vēl starādāj LABI bet ar CS5 jau negāja iasti.