Labrīt, vēlējos pajautāt, man šīs objektīvs kaut kā īsti nestrādā, jo esmu nofukusējis uz vienu vietu, tad gribu iekadrēt pareizi un fokuss nesaglabājas tajā vietā, kur bija uzstādīts. Varbūt kādam ir šādi gadījies ar šo objektīvu vai varbūt vaina ir kur citur?
Kāds AF režīms ieslēgts? Droši zini, ka AF-S. Un vēl - kāds režiīms uz lielā pārslēdzēja, ja zaļais kvadrāts, tad AF varētu būt uz AF-I, kur kamera pati atpazīst kustošu objektu, arī šajā gadījumā tā var padomāt, ka tu gribi pārfokusēties. Un vēl - tev viena centrālā AF zona vai platā?
Tas tik ar vienu šito vai ar visiem? Vispār jau tur diezin vai paša objektīva vaina, to, ka ir nofokusēts, atpazīst kameras AF sistēma, kurai to būtu janobloķē. Kā variants - iekš C-Fn pogām funkcijas nav samainītas?
Schneider:Tas tik ar vienu šito vai ar visiem? Vispār jau tur diezin vai paša objektīva vaina, to, ka ir nofokusēts, atpazīst kameras AF sistēma, kurai to būtu janobloķē. Kā variants - iekš C-Fn pogām funkcijas nav samainītas?
Es tagad esmu darbā un uz šo nespēju atbildēt, bet būšu mājas pārbaudīšu, iespējams tiešām, ne tā tur saslēgts.