forum.gif
Tamron SP 17-50mm F/2.8 XR Di-II VC
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / Tamron SP 17-50mm F/2.8 XR Di-II VC
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 20.09.12 08:19
 citēt
Labrīt, vēlējos pajautāt, man šīs objektīvs kaut kā īsti nestrādā, jo esmu nofukusējis uz vienu vietu, tad gribu iekadrēt pareizi un fokuss nesaglabājas tajā vietā, kur bija uzstādīts. Varbūt kādam ir šādi gadījies ar šo objektīvu vai varbūt vaina ir kur citur?
Publicēts: 20.09.12 08:40
 citēt
Bet uz pirmo vietu pareizi nofokusējas? Apskaties AF režīmu knibuli, varbūt uz AF-C pārslēdzies.
Publicēts: 20.09.12 08:50
 citēt
Kaut kameras brendu pateicis...:anger:
Publicēts: 20.09.12 08:53
 citēt
Un vēl - kameras pogai pusspiediens labi fiksējas?
Publicēts: 20.09.12 09:13 labots
 citēt
Canon 600 d.
Jā uz pirmo vietu fokusējās. Jā fiksējās ļoti labi, bet nesaprotu, kāpēc kad izkustinu no vietas, fokusa vieta mainās.
Publicēts: 20.09.12 09:23 labots
 citēt
Kāds AF režīms ieslēgts? Droši zini, ka AF-S. Un vēl - kāds režiīms uz lielā pārslēdzēja, ja zaļais kvadrāts, tad AF varētu būt uz AF-I, kur kamera pati atpazīst kustošu objektu, arī šajā gadījumā tā var padomāt, ka tu gribi pārfokusēties.
Un vēl - tev viena centrālā AF zona vai platā?
Publicēts: 20.09.12 09:36
 citēt
Michs:Canon 600 d.
Jā uz pirmo vietu fokusējās. Jā fiksējās ļoti labi, bet nesaprotu, kāpēc kad izkustinu no vietas, fokusa vieta mainās.

Tev AI-servo ieslēgts... Vajag AI fokus vai ONE SHOT... TAS CANONAM. Instrukciju takš var izlasīt???
Publicēts: 20.09.12 10:05
 citēt
Elmarss:
Michs:Canon 600 d.

Tev AI-servo ieslēgts... Vajag AI fokus vai ONE SHOT... TAS CANONAM. Instrukciju takš var izlasīt???

To es zinu man stāv uz ONE SHOT un AI fokus arī esmu mēģinājis, tāpat nestrādā fokuss kā vajag.
Publicēts: 20.09.12 10:28
 citēt
Tas tik ar vienu šito vai ar visiem? Vispār jau tur diezin vai paša objektīva vaina, to, ka ir nofokusēts, atpazīst kameras AF sistēma, kurai to būtu janobloķē.
Kā variants - iekš C-Fn pogām funkcijas nav samainītas?
Publicēts: 20.09.12 10:42
 citēt
Schneider:Tas tik ar vienu šito vai ar visiem? Vispār jau tur diezin vai paša objektīva vaina, to, ka ir nofokusēts, atpazīst kameras AF sistēma, kurai to būtu janobloķē.
Kā variants - iekš C-Fn pogām funkcijas nav samainītas?

Es tagad esmu darbā un uz šo nespēju atbildēt, bet būšu mājas pārbaudīšu, iespējams tiešām, ne tā tur saslēgts.
Publicēts: 22.09.12 22:49
 citēt
neaizmirsti, ka ja nofokusē, bet pārkadrē un kusties, vari arī aiziet no fokusa projām.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):