forum.gif
Vēlos iegādāties videokameru.
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / Pērku, Pārdodu, Mainu / Vēlos iegādāties videokameru.
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 21.09.12 18:01 labots
 citēt
Nav nekādas sajēgas ar ko atšķiras kameriņas no 150Ls -350 Ls, Samsung - Sony...
Kas ir svarīgs, kas nav? Varbūt kāds apgreidojas un savu normālu iesācēja videokameru pārdod?
Man pašam video nevajag, palieku pie foto.
Publicēts: 05.10.12 12:39
 citēt
Tad pašu lētāko Samsung par 159Ls nevienam labāk neieteikt?
Publicēts: 05.10.12 13:24 labots
 citēt
Paņasoņika 3ccd ir reāla štelle. Arī Sony nemaz nav tik dārgi..
Samsungiem laikam nav tās labākās optiskās ierīces.
Publicēts: 05.10.12 14:54
 citēt
Sony mini DV kamerā der?
Publicēts: 05.10.12 22:44
 citēt
Uuuu:
emzi:Sony mini DV kamerā der?

Kādam muzejam kā eksponāts, vai bērniem izjaukšanai der!

OOO, kads Tu kruts:-)
Publicēts: 06.10.12 00:52
 citēt
ieej lombardos. madona piem var iegadaties ap 80ls mini dv kameru. kka ta.
Publicēts: 06.10.12 09:51
 citēt
Uuuu:Kasešu kamera ar dv izšķirtspēju vai hdv?

TWIN vajag iesācēja kameru.
Ja tev vajag ar dv vai hdv, liec savu sludinājumu un meklē, ko te jaucies pa vidu kā peļu sūds pa putraimiem?
Publicēts: 06.10.12 10:23
 citēt
TWIN: ...normālu iesācēja videokameru...

Cilvēks ir uzrakstījis ko grib, no tevis padomu neprasīdams, tā ka filmē vien pats ar savu Panasonic telefonu.
Publicēts: 06.10.12 12:13
 citēt
Pat iesācējam vajadzētu vismaz HD izšķertspējas kameru un no lentām noteikti jāatsakās jo tālākai apstrādei pārāk ķēpīgi saturu pārnest uz kompi. Panasonikam FHD kamerām cena/kvalitāte labs variants
Publicēts: 07.10.12 14:42
 citēt
ja, kur ir Lunis?! es tieshi patreiz Ogree veel esmu..stundas laikaa braucu prom...
ar to videokameru steiga nav, jo kartigi gribu izstukot, ko sieviesha cilvekam labaak- stabilaaku, vieglaaku...
Publicēts: 07.10.12 16:47 labots
 citēt
Sievieša cilvēkam labāk, lai ir dizains un korpusa krāsa, kura izstās stilīga, lai var ielikt rokassomiņā un pēc iespējas labāks full auto režīms. :face-grin: Ja ir paredzams pašam būt par upuri, jo būs jāskatās safilmētais rezultāts, var paskatīties, lai būtu optiskā stabilizācija un atslēdzams digitālais zūms. Vēl var pievērst uzmanību displeja spilgtumam un akumulatora ietilpībai/strāvas patēriņam. Sievieša cilvēkam, ja vien tā nav Sofija Kopola, imho nekā diži vairāk nevaiga :big_smile:
Publicēts: 07.10.12 16:53 labots
 citēt
Uuuu:

Cilvēks nezin, ko grib, tāpēc arī prasa padomu.

Cilvēkam vajadzētu "opreģeļitsa" ko darīs ar instrumentu. Filmēs HD sižetus BBC vai filmu "Mans bērns ēd putru", ko pēc tam 320x240 pikseļu rezolūcijā izsūtīs visām draudzenēm sociālajos tīklos. Bez atbildes uz šo jautājumu ir bezjēdzīgi sākt da jebkādu kameru iespēju un tehnisko parametru salīdzināšanu. :P
Publicēts: 07.10.12 17:04 labots
 citēt
Uuuu:Iesācējam labāk būtu ņemt Panasonic ziepi!

Iesācējam labāk filmēšanai ir ņemt camcorderu ne fočiku viena triviāla iemesla dēļ. Uz fočika katra 5 sekunžu epizode būs atsevišķā failā pamīšus ar fočenēm. Un tad topošais Kubriks meklēs rados un draugos upuri, kas to visu herņas čupu saliks kopā, jo pašam ir pofigs apgūt vismaz windowz movie maker vai iMovie. :anger:

Uuuu:
emzi:Sony mini DV kamerā der?

Kādam muzejam kā eksponāts, vai bērniem izjaukšanai der!

Joprojām lietoju mini DV Panasonic AG-DVX100. Gribi par to parunāties? :grimace:
Publicēts: 07.10.12 17:47
 citēt
Sapper: Joprojām lietoju mini DV Panasonic AG-DVX100. Gribi par to parunāties? :grimace:

Es arī Soņu DCR-HC27, šogad Zvaigznes dienā baznīcas dramatiskais pulciņš kultūras namā uzveda lugu par Betlēmes zvaigzni, baznīcas komitejas (vai kā tur pareizi tā institūcija saucas) tantiņas palūdza nofilmēt un ierakstīt arī VHS kasetē.
Tas bija vienīgais mans videodarbs pa visu gadu, nafik man vēl kādas Full HD...
Publicēts: 07.10.12 19:00 labots
 citēt
Uuuu:
Sapper:

Joprojām lietoju mini DV Panasonic AG-DVX100. Gribi par to parunāties? :grimace:

Nebrīnīšos, ja brauc ar Saab un fočē uz filmas. Un tev ir Converse kedas...

Mazais dumiķi, es uz tās kameras kasetes ļoti reti kad rakstu. Pārsvarā lietoju, kad ar vairākām kamerām jāfilmē un dzīvajā jāsapogā pasākums, bet HD klientam nevajag, vai arī internete tiešraidēm izšķirtspējā līdz 480p. Bez tam var arī "mazajā -720P" HD ierakstā vai HD interneta tiešraidēs likt kā stacionāru kopskata kameru, jo labs skata leņķis platajā galā viņai.

P.S. Paldies par komentu, ļoti labs klišejiskas domāšanas piemērs. :face-wink:
Publicēts: 07.10.12 19:35
 citēt
Uuuu: jo mūsdienu standarts ir FHD, ja runājam par (jebkādiem) klientiem.

Starpcitu, daudziem nemaz kompis nevelk to FHD nevelkt, brīnums, ja 720p iet bez raustīšanās, kā arī ne visiem televizori ir ar tādām izšķirtspējām un kāda jēga tādam cilvēkam no tiem visiem standartiem, ja viņš to savu video nemaz neredzēs?
Un kāda jēga iespringt uz FHD, ja drīz jau būs 4K video?
Publicēts: 07.10.12 19:49
 citēt
Uuuu:
Sapper:Panasonic AG-DVX100. Gribi par to parunāties? :grimace:

Esi viens no tiem, kas mēģina to kameru pārdot caur ss.lv, bet neviens pat neinteresējas par to?

Nē neesmu gan. Nafig? Maksā lietota pie buržujiem tikai kādi 300 - 400 Ls Kāpēc pārdot? Kīiiiiino vai reklāmas nefilmēju. Toties bieži vajag intervijām, ko ievietot PP prezentācijās. Tātad baiso izšķirtspēju un bitreitu nevajag pēc noklusējuma. Nafig man SD izšķirtspējas video filmēt ar kaut kādu "full hd" plastasas sūdu kas šādā cenā nopērkams un rakstīt uz apšaubāma datu nesēja kaut kādā tizlā AVCHD? Bildes kvalitāte man vajadzīgajā izšķirtspējā vienalga manai kamerai būs labāka, Man ir svarīgāk, lai kamerai būtu gaiša optika, prec;izas krāsas, simetriskās audio ieejas, pie tam ar "phantom" barošanu, līmeņa kontroli, mic/line izvēli. Tāpat kā pilna manuālā kontrple - fokuss, fragma, zebra, uc fīčas, kas parādās jaunām HD kamerām cenā virs 3000Ls. Skaties vienkāršāk uz lietām, bez pontiem. :face-wink:
Publicēts: 07.10.12 20:05
 citēt
Uuuu:
Es tev iedošu kādu linku uz 480 p video, lai tu saprastu, cik tā izšķirtspēja ir nožēlojama, ok!

To linku vari nedot, besīgi skatīties kaut ko zem 720p

Uuuu:
nez, cik fotobloga pēdējās 10 lapās ir bildes, kas uz filmas fočētas? Nevienas?

Vairākas pa visam noteikti.
Publicēts: 07.10.12 20:05
 citēt
Sapper:Sievieša cilvēkam labāk, lai ir dizains un korpusa krāsa, kura izstās stilīga, lai var ielikt rokassomiņā un pēc iespējas labāks full auto režīms. :face-grin: Ja ir paredzams pašam būt par upuri, jo būs jāskatās safilmētais rezultāts, var paskatīties, lai būtu optiskā stabilizācija un atslēdzams digitālais zūms. Vēl var pievērst uzmanību displeja spilgtumam un akumulatora ietilpībai/strāvas patēriņam. Sievieša cilvēkam, ja vien tā nav Sofija Kopola, imho nekā diži vairāk nevaiga :big_smile:

Jā, uzminēji, apmēram šādi :face-devil-grin:
Ja es pērku, kādas minimālās prasības (kādas tur video vispār ir uzrādītas?),
lai uz TV ekrāna bērni, ceļojumi utt. izskatītos kaut cik skatāmi?
Publicēts: 07.10.12 20:29
 citēt
Uuuu:Vēl jo vairāk, ka tam retro Panasonicam nav normālas izejas, kuru varētu izmantot, lai rakstītu uz ārējā digitālā datu nesēja.

par multiformātu video mikšeriem esi dzirdējis?
Publicēts: 07.10.12 20:34
 citēt
TWIN:

Jā, uzminēji, apmēram šādi :face-devil-grin:
Ja es pērku, kādas minimālās prasības (kādas tur video vispār ir uzrādītas?),
lai uz TV ekrāna bērni, ceļojumi utt. izskatītos kaut cik skatāmi?

Da jebkurš būs kaut cik skatāms. Pievērs uzmanību ieraksta formātam, Vai esošais/ ieplānotais TV lasīs pa taisno no USB vai HDD? Vai arī esošais/ plānotais Bluray vai hdd playeris spēlēs bez lieka čakara.
Publicēts: 07.10.12 21:32
 citēt
Jā, nu no jautātāja gan pagrūti saprast kādiem mērķiem vajag video kameru.Cik cilvēku, tik viedokļu.Nu nezinu, neko gan ieteikt tik nekonkrētam video piekritējam grūti vai neiespējami ieteikt...:face-sad:
Publicēts: 07.10.12 21:39
 citēt
nikonauts:Jā, nu no jautātāja gan pagrūti saprast kādiem mērķiem vajag video kameru.Cik cilvēku, tik viedokļu.Nu nezinu, neko gan ieteikt tik nekonkrētam video piekritējam grūti vai neiespējami ieteikt...:face-sad:

kāpēc tik gr';uti ko saprast? nupat vēl rakstīju:"uz TV ekrāna bērni, ceļojumi utt. izskatītos kaut cik skatāmi"
kādiem vēl mērķiem? profesionāli taču nē, vienkārši ģimenes iekšejām vajadzībām
vai tagad būs ieteikumi? varbūt nikonauts tūlīt pateiks, ka ir tikai profesionālu kameru pārzinātājs un specs?
SAMSUNG HMX-Q10 Full HD Videokamera?
Publicēts: 07.10.12 21:48
 citēt
Uuuu:Bet nu, nepierakstīs! Pāris reižu pafilmēs un noliks atvilknē, nomirt!

nu i nemaz nav izslēgts :face-devil-grin:
Publicēts: 07.10.12 22:09
 citēt
Uuuu:
Sapper:Toties bieži vajag intervijām, ko ievietot PP prezentācijās....prec;izas krāsas,

Tās prezentācijas rāda projektors, kurš atšķir tikai 256 krāsas, par kādām precīzajām krāsām iet runa?

Vispār jau 3 krāsas, tie ar kuriem mēs šancējam ir ar 3LCD matricām :D :D :D
Publicēts: 07.10.12 22:46
 citēt
TWIN:
SAMSUNG HMX-Q10 Full HD Videokamera?

Tīri subjektīvs viedoklis.
Es šajā cenu/vajadzību kategorijā izvēlētos laikam Panasonic HC-V700
Publicēts: 22.10.12 23:40
 citēt
...vēl joprojām ir virkne videokameru, kas veiksmīgi darbojas ar minidv kasetēm, t.sk. profesionālās videokameras...un tām nav tikai mīnusi...un kvalitāte var būt arī pietiekoši laba...

darbojoties ar videokamerām ar augstās izšķirtspējas AVCHD,un SD / SDHC / SDXC atmiņas kartēm jārēķinās, ka būs nepieciešama jaudīga datorsistēma un tik pat jaudīga videokarte, kā arī spēcīga videoapstrādes programma, kas rezultātā maksās tik pat, cik profesionāla videokamera
Publicēts: 22.10.12 23:50
 citēt
Nu jāpiekrīt uuuuuu.. Nezinu, kādi datori nevelk HD video, bet starpība ir pārāk acīmredzama, lai dēļ nez kādiem aizspriedumiem iegādātos aizvēsturiskas videokameras.. pat fotokameras video HD kvalitātē "noliek" šo "vēsturi"
Publicēts: 22.10.12 23:53
 citēt
chess:...vēl joprojām ir virkne videokameru, kas veiksmīgi darbojas ar minidv kasetēm, t.sk. profesionālās videokameras...un tām nav tikai mīnusi...un kvalitāte var būt arī pietiekoši laba...

darbojoties ar videokamerām ar augstās izšķirtspējas AVCHD,un SD / SDHC / SDXC atmiņas kartēm jārēķinās, ka būs nepieciešama jaudīga datorsistēma un tik pat jaudīga videokarte, kā arī spēcīga videoapstrādes programma, kas rezultātā maksās tik pat, cik profesionāla videokamera

Tik traki jau ar nav, vajag tikai pareizi atkompresēt materiālu. Ar savu 2.4 Dual core un integrēto video karti montēju RED materiālu! Oke, piekrītu, ja vēlētos montēt 4k izšķirtspējā un augstākajā ProRes kvalitātē, tad vajadzētu jau Tevis minēto jaudīgo datorsistēmu. Bet, piemēram, filmējot ar tādu, diezgan profesionālu, kameru kā Canon XA10, nekādu superdatoru nevajag :)
Publicēts: 23.10.12 00:07
 citēt
Nu ir gan.. ir filmēts ar šādām kamerām- pēcapstrāde "noēd" jebkuru patiku sadarboties ar tām. Pie tam rezultāts ir sliktāks par jebkuras šodienas DSLR kameras video..
Publicēts: 23.10.12 00:13
 citēt
letins:Nu ir gan.. ir filmēts ar šādām kamerām- pēcapstrāde "noēd" jebkuru patiku sadarboties ar tām. Pie tam rezultāts ir sliktāks par jebkuras šodienas DSLR kameras video..

Es jau nerunāju par miniDV un šī tipa kamerām! Tās ta toč man besī, cik minūšu kasete, tik minūtes jāvada iekšā kompī, no sērijas. Es par Digitālajām kamerām un to, ka nav jābūt zvēram datoram, lai šo materiālu apstrādātu ;)
Publicēts: 23.10.12 00:16
 citēt
MarisPilats:
letins:Nu ir gan.. ir filmēts ar šādām kamerām- pēcapstrāde "noēd" jebkuru patiku sadarboties ar tām. Pie tam rezultāts ir sliktāks par jebkuras šodienas DSLR kameras video..

Es jau nerunāju par miniDV un šī tipa kamerām! Tās ta toč man besī, cik minūšu kasete, tik minūtes jāvada iekšā kompī, no sērijas. Es par Digitālajām kamerām un to, ka nav jābūt zvēram datoram, lai šo materiālu apstrādātu ;)

Un kuras tad būtu šīs "izņēmuma" kameras ? :)
Publicēts: 23.10.12 00:29
 citēt
letins:
MarisPilats:

Un kuras tad būtu šīs "izņēmuma" kameras ? :)

Es jau iepriekš minēju: šodien, rīt, parīt un vēl pāris dienas man jāpiedalās video montāžā, kur video materiāls filmēts ar RED kameru, un mans dators nav nekāds "zvērs". ProRes dara brīnumus! Ir arī Avid kodeks DNxHD izmantots utt.
Publicēts: 23.10.12 00:34
 citēt
MarisPilats:
letins: Un kuras tad būtu šīs "izņēmuma" kameras ? :)

Es jau iepriekš minēju: šodien, rīt, parīt un vēl pāris dienas man jāpiedalās video montāžā, kur video materiāls filmēts ar RED kameru, un mans dators nav nekāds "zvērs". ProRes dara brīnumus! Ir arī Avid kodeks DNxHD izmantots utt.

Vēlu veiksmi :)
Publicēts: 23.10.12 13:02
 citēt
Uuuu:
MarisPilats:

Čalis laikam nezin, ka lai montētu ar Avid reālajā laikā, vajag Nvidia Quadro videokarti, kas maksā kā četri viņa pieminētie datori...pretējā gadījumā var samontēt tikai nekustīgus vai raustīgus kadrus.

Te nu Tu aplauzies, Tu pat nezini kas ir AVID DNxHD Codec, un jau brēc, ka es izmantojot AVID montāžas programmu. AVID DNxHD Codec ir savā ziņā kaut kas līdzīgs ProRes un izmantojams arī uz citām montāžu programmām.
Publicēts: 08.12.16 10:09
 citēt
Paziņa nopirka 4K teļuku, ar izmēru 142 cm
tikai pie viņiem viens kantoris piedāvā 4K raidījumus
Publicēts: 08.12.16 10:25
 citēt
lodzija:Paziņa nopirka 4K teļuku, ar izmēru 142 cm
tikai pie viņiem viens kantoris piedāvā 4K raidījumus

Nafig šito mironi izraki?
:amazing:
Publicēts: 08.12.16 10:32 labots
 citēt
4K video kameras interesē
un ieteikumi - kādas programmas lieto, prasības datoram minimums apstrādei utt:face-devil-grin:
PS laikam Tev redzeju = Valmieras video 4K , patika, time lapse
Publicēts: 08.12.16 10:46
 citēt
lodzija:4K video kameras interesē
un ieteikumi - kādas programmas lieto, prasības datoram minimums apstrādei utt:face-devil-grin:
PS laikam Tev redzeju = Valmieras video 4K , patika, time lapse

thnx! :face-grin:

Kāds budžets un kāds mērķis?
Publicēts: 08.12.16 11:10
 citēt
ap štuku euro
nu tādā mājas video variantā priekš sevis, lai ir uz ko tā TV skatīties
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2