lodzija:ap štuku euro nu tādā mājas video variantā priekš sevis, lai ir uz ko tā TV skatīties
Konkrētos modeļos neorientējos, bet iesaku izvairīties no bezspoguļu un dslr veida kamerām. Ņem kamkordera formāta kameru. Nebūs jāpišās ar fokusu, iestatījumiem utt.
Ja par dzelžiem uz kā editēt - ir kur izvērsties. Ja gribi 4K pa taisno apstrādāt - pērc dārgāko spēļu kompi, ko vari atļauties, bet rēķinies ka tie 1000$ izies kompī. Tajā pašā laikā - ja esi gatavs nedaudz pačakarēties, iesaku izmantot 'proxy' failus, kas ļaus tev 4k video apstrādāt us da jebkāda kompja: youtu.be...
Ja pareizi acceros, es tev noandelēju kameru kopā ar statīvu, par Slik U6600 bija polšš Nemiroffa, bet par pašu kameru ar 5 kasetēm 4-paka Tērvetes Senča.
Tiesa gan, nav 4K, bet toties 3MOS, iebūvētais skatu meklētājs utt utml.+ 3 aķi+ 0,5x platleņķa konvertors. Nopirku pērn gluži svaigu Ebajā, mazdēlus filmēt, bet šie jēma un emigrēja pie vāciem... Man pašam pietiek ar Sony Nekša videorežīmu).
Pirmo reizi dzirdu žurnālu Katolis, bija Katoļu Dzeive un Gaismas Ceļš, bet abi nobankrotēja, jo istika tik no ziedojumiem, Dormeo, Maximas un augļotāju kantoru reklāmu tajos nebija.
Tā nebija andele, ja viņš tās drātes no manis savāks bez maksas, es uzrakstīšu depešu uz Vatikānu, lai viņu vēl dzīvu ieceļ svēto kārtā. Jo pašam nevajag, bet nav kur likt.
Ja Tev tās drātis daudz varu piebraukt un uzmetināt kādu šaušalīgu sumpurni (ķip kā tie koka monstri pie Aglonas) kas mīļi sagaida viesus pie namdurvīm. Moška tādu pergolveidīgu, lai vari tajā ielaist kādu tīteni, apini vai citu stīgojošu dārza sērgu - tā nešķīsteni var dabūt vizuāli 10x lielāku.
Man ir metināmais aparāts, rokas arī aug no pareizās vietas, bet vīteņiem kaukā labāk labāk piestāv rest/redeļ/zedeņveidīgas koka konstrukcijas. Arī, vējā kustoties, pret koku augam mazāk noberžas miza. Lai priore metina, varbūt viņam sanāks kāds mīlīgāks sakrālās mākslas paraugs par tiem Aglonas brīnumiem, kur visiem svētajiem ģīmji kā nodzērušies bomžiem.