forum.gif
Izrādas ka vien ar bildēšanu nepietiek...
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Izrādas ka vien ar bildēšanu nepietiek...
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 22.09.12 20:55
 citēt
Zavadskis ir labs piemers, ka caur sociālajiem tīkliem radīt labu iespaidu
Publicēts: 22.09.12 21:03
 citēt
Cik daudz blēņu sarakstīts... es zinu cilvēkus, kas pelna ar foto. bez dalības soc. tīklos.
Publicēts: 22.09.12 21:57 labots
 citēt
Bildes:Cik daudz blēņu sarakstīts... es zinu cilvēkus, kas pelna ar foto. bez dalības soc. tīklos.

Kāpēc bļēņas? Nav jau nekas jāpieņem kā aksioma. Kādam biznesam nets vsp nav vajadzīgs,citam pilnībā uz to balstās. Runa varētu būt par atpazīstamību un prasmēm lietot dažādus instrumentus. Es vispār nepelnu ar foto kā tādu,bet projektos kur darbojos ir nepieciešams,lai materiāls maksimāli aiziet,kur vajag. Tajā ziņā piekrītu R.Lielbriedim,ka mūsdienās arvien sarežģītāk nogādāt infu līdz vēlamam adresātam. Es nevaru apturēt kopējo plūsmu,bet varu optimizēt sava materiāla nokļūšanu.
Publicēts: 22.09.12 22:48
 citēt
"izskatās, ka nav nemaz tik slikti un ir domēns ir brīvs, pagaidām, kamēr Eltons nav aizņēmis!"

Neesi tālu no īstenības... man ar viena klienta domēnu tieši tā arī sanāca: piereģistrēju ".lv", saku: klau, nu vajag tev taču arī to pašu ".com"... kamēr skaņojāmies, tikmēr mūsu domēnu ar ".com" jau kāds piereģistrējis... morāle: Куй железо, не отходя от кассы!
www.youtube.com...
Publicēts: 22.09.12 23:15
 citēt
chukmasoff_f:
Uuuu:Runa nav par to, ka daudz vai maz, bet par to, ka man ir.
A tu čīksti, pīksti un raudi kā tāda vecene.
Ja būtu normāls vecis, mestu mieru atkarīgajai čatošanai portālā, un ietu lasīt gūgli par seo, wordpress, hostingu.

Nemāku angļicki lasīt, a čatoju es te tapēc ka tagad uz zilolapu esmu , vīrusu noķēru....

Labāk būtu SIEVUSU noķēris un iespiedis dīvāna stūrī :D :D :D
Publicēts: 22.09.12 23:18
 citēt
dansiga:j a pasham nav smadzenju - tad jaanoliigst bus viens piiaarschiks .....

Āāāāāāāāāāāā, tagad saprotu kāpēc gandrīz visi lielie politiķi tos piarščikus līgst :D :D :D
Publicēts: 22.09.12 23:37
 citēt
Tante:
dansiga:j a pasham nav smadzenju - tad jaanoliigst bus viens piiaarschiks .....

Āāāāāāāāāāāā, tagad saprotu kāpēc gandrīz visi lielie politiķi tos piarščikus līgst :D :D :D

Nu tak kā vienmēr -darmojedi,spinogrizi un nahļebņiki biezā slānī. Un visi it kā kaut ko dara
Publicēts: 23.09.12 09:11 labots
 citēt
...
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt