forum.gif
Izrādas ka vien ar bildēšanu nepietiek...
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Izrādas ka vien ar bildēšanu nepietiek...
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 22.09.12 01:35
 citēt
Tā nu sanāca man šodien viena diskusija ar vienu cilvēku, kurš ari bildē, vardu protams neminēšu, vienkarši viņš man lūdza neminēt.
Un izrādas ka vien ar bildēšanu un likšanu kaut kādos fotosaitos tomēr nepietiek, lai gūtu panākumus dfoto jomā, vis maz tas esot mūsdienās.
Pirmais veiksmes formulas pamats esot blogs, kurā tiek raxtīts kaut kas katru dienu un ari pievienojami bilžuki, un pat nav svarīgi cik tur kvalitatīvi vai vērtīgi bet lai būtu ari pamatots apraxts, kapēc tas tika bildēts un ko ar to grib parādīt.
Bez tam blogā ieteicams apraxtīt savus atklājumus fotojomā un ari savas sadzīves un dzīves ikdienas sīkumus.
Vis jav skaitsi, bet ko var tik daudz publicēt un postēt un raxtīt? Protams ik pa reizei es fotobloga forumā kaut ko ieskricelēju, bet tā laikam ari ir vienīgā publiskā vietne kur kaut ko ieraxtu. Kā to visu var uzspēt???
Publicēts: 22.09.12 01:56
 citēt
ta nu vinjsh ir .... gadi divi atpaklaj biju uz Rolanda Lakja vairaakdienu seminaaru "Integreshanaas internetvide"..... ja gribi buut atpaziistams un pieprasiits - ir jaabuut VISOS aktuaalajos sociaalajos tiiklos ... kaa arii japiekopj savs blogs ... uttt... Taa ir vesela "zinaatne" .... tb .... Ir jaaiet liidzi vienaa solii ar shodienu un nevar gulet uz vecajiem lauriem ;-p
Publicēts: 22.09.12 02:15
 citēt
saki ka tev nepietiek laika lai blogotu jo ir jāstrāda? bet ja tu spēj blogot un ir popularitāte internetā. tātad tev rodas pieprasījums un vari nopelnīt daudz vairāk, jo tavs laiks ir dārgs jo tev tak arī jāpaspēj blogot un nevar paņemt visus fotogrāfēt :D
Publicēts: 22.09.12 02:15
 citēt
dansiga:ta nu vinjsh ir .... gadi divi atpaklaj biju uz Rolanda Lakja vairaakdienu seminaaru "Integreshanaas internetvide"..... ja gribi buut atpaziistams un pieprasiits - ir jaabuut VISOS aktuaalajos sociaalajos tiiklos ... kaa arii japiekopj savs blogs ... uttt... Taa ir vesela "zinaatne" .... tb .... Ir jaaiet liidzi vienaa solii ar shodienu un nevar gulet uz vecajiem lauriem ;-p

Es jav neko nesaku, soc tīklos ok, esmu reģistrējies vesalā kaudzē , protams nepietiek laika tos visus vienlaicīgoi apmeklēt, un vēl bez tam kaut ko tur postēt. Ka ari par to blogu, es šovakar provēju palasīt dažādu cilvēku bloguis kuri postē kaut ko katru dienu, pa lielam ari fotogrāfu, nja tad jav par raxtnieku jakļūst lai kaut ko postetu bloga, bet ta ka man no skolas laikiem domraxti nava padevušies tad pagrūti ko gudru uzraxtīt, kaut lielako ties blogos apraxtīta katram sava ikdiena un pārdomas par dzīvi un apkārtējo, a ko darīt ja es par dzīvi un apkārtējo nedomāju, jo galva aizņemta ar domām par darbiem kas jaizdara... Sapratu tikai no tā visa vienu, ka lai to visu darītu jabūt nesliktiem ienākumiem no malas kuros nav jaiegulda darba laiks lai būtu daudz brīvā, vai jastrādā pie onkas un jazog no viņa darba laiku....un lai onka to apmaxā...
Publicēts: 22.09.12 02:21
 citēt
zuhast:saki ka tev nepietiek laika lai blogotu jo ir jāstrāda? bet ja tu spēj blogot un ir popularitāte internetā. tātad tev rodas pieprasījums un vari nopelnīt daudz vairāk, jo tavs laiks ir dārgs jo tev tak arī jāpaspēj blogot un nevar paņemt visus fotogrāfēt :D

Ar bildēšanu vispār neko nopietnu nopelnīt nevar tas ir pārbaudīts, bildēšana ir kā viena no sastāvdaļām kopējā darbā tobiš projektos kur taisāms ir makets vienai vai citai lietai, vai tā būtu reklāma vai kāds semināra materiāls. Un ja vēl jablogo , jatwirtwro, ko es vispār neesmu sapratis, kam tas vajadzīgs, ka katrs ieraxta savas darbības, tobiš "piecelos no rīta, dzēru kafiju, gāju uz podu, un pēc tam noravu kulaka...", un vēl facebookā kaut kas japoste, draugos DG jaraxta un vēl kautkur citur , darbam vairs laika nav.Jo visa šī rosīšanās parveršās par darbu.
Publicēts: 22.09.12 02:42
 citēt
tev nav ne mazaakaas sajegas, kaa PAREIZI jaalieto sociaalie tiikli .. ja tu macies tikai no ta ko redzi, ko citi dari ... znach durix ...
Publicēts: 22.09.12 03:19
 citēt
dansiga:tev nav ne mazaakaas sajegas, kaa PAREIZI jaalieto sociaalie tiikli .. ja tu macies tikai no ta ko redzi, ko citi dari ... znach durix ...

Kā nava sajēgas man vis saslēgts kopā ka vienā ko postē tad ari citos vis parādās, tehnisko lietu es zinu labi, bet tieši ko raxtīt taja visā tur tiešām nava ne mazākās sajēgas.
Publicēts: 22.09.12 03:24
 citēt
nu tad vajag seksretāri gudru, lai sadzejo visur sviestu :face-wink:
Publicēts: 22.09.12 03:27
 citēt
chukmasoff_f:
dansiga:tev nav ne mazaakaas sajegas, kaa PAREIZI jaalieto sociaalie tiikli .. ja tu macies tikai no ta ko redzi, ko citi dari ... znach durix ...

Kā nava sajēgas man vis saslēgts kopā ka vienā ko postē tad ari citos vis parādās, tehnisko lietu es zinu labi, bet tieši ko raxtīt taja visā tur tiešām nava ne mazākās sajēgas.

par to jau runa .. ka nav twiterri jaastaastam cikos tu eed brokastis un cikos chura .... shie tiili IR JAAMAAK lietot ... lai buutu tolks .....
Publicēts: 22.09.12 03:32
 citēt
dansiga:
chukmasoff_f:

par to jau runa .. ka nav twiterri jaastaastam cikos tu eed brokastis un cikos chura .... shie tiili IR JAAMAAK lietot ... lai buutu tolks .....

Nu vot pastāsti kā, karoče mana sapratne itr tāda ka tur raxta visādu herņu un citi to lasa, ja kādam sākas hemaroidu lēkme vai koška okatilas tad tur jautā ko darīt, protams ir visadu kantoru twiti par preci vai vēl par kaut ko vai valdības iestāžu un to darbinieku twiti, esmu papētijis, bet neesmu sapratis ko tur raxtīt un priekš kam tas vis ira darams, tie;si runa par personīgo twitošanu. Ja godīgi tad manā dzīvē nekas tads nenotiek ka ari darbā par ko man gribētos ko gudru uzraxtīt...
Publicēts: 22.09.12 08:19
 citēt
Es arī nesaprotu, ko tur var darīt, traukos un feisbukā iereģistrējos esmu, bet apmeklēšana - februāra vidū visiem pasaku paldies par apsveikumiem Ziemsvētkos.
Publicēts: 22.09.12 08:43
 citēt
Piekrītu chukmasoff_f, dēļ bloga foruma ir vērts šeit iegriesties, that's it! ;)
Publicēts: 22.09.12 09:09 labots
 citēt
Mjā... Tā kā regulāri saskaros ar Milna daiļradi, sīcei dikti mīļa, tad secinājums uzprasās viennozīmīgs .Iā sindroms smagā formā. ;)
Publicēts: 22.09.12 10:21
 citēt
f-foto:Latvijas Twitter zona ir politikāņu piedirsta. Vairs nav iespējams to lietot. Pilnīgi vienalga, kas tur notiek.

Bet Silvija no Twitter konta izsūta arī spamu. Es to nesauktu par prasmīgu lietošanu. :)

Vispār emuārus ir jāuztver kā iespēju veidot fotostāstu, pielikt bildei klāt aizkadra ainu, lai rastos mūsdienīgais 3D. Ja gribi, vari uzskatīt emuāru par e-fotogrāmatu.

Lai veidotu e-fotostāstu, jabūt ari sakarīgam sižetam, tobiš jabildē sava dzīve katru dienu interesanti, ne vis te es ēdu, te es eju uz skolu, te es eēžu uz poda un tā tālāk, bet pa lielam to vien ari publicē, un kur nu cilvēkam var būt advancēta ikdiena kad ir darāms viens un tas pats, protams to visu var ari interesanti un nskaisti ilustrēt ar asprētīgiem textiem ko pievieno klāt ikkdienas bilžukiem, bet ne jav katram ir dotas asprātīga raxtnieka dotības...
Publicēts: 22.09.12 10:32
 citēt
Pa nakti istabā satiekās žurka ar kāmi. Žurka tāda izbadējusies, kārna, tramīga, nelaimīga. Kāmis tāds labi paēdis, resns, spīdīgu spalvi, gremo vislaik kaut ko. Žurka šamam prasa, klau, kāpēc dzīve tik netaisnīga, mēs abi divi tik līdzīgi, bet Tev cilvēki mīl, baro, kopj, pat mēslus tavus tīra, bet man slazdus liek, indē, ar suņiem, kaķiem trenkā, baidās no manis, nemīl mani... :( Kāmis tā gremo, gremo, uz brīdi apstājās un saka, zini, kas Tev par problēmu? Tev PR sūdīgs.... :face-wink:
Publicēts: 22.09.12 10:43
 citēt
Ta var dariit, bet ko noziimee gut panakumus?
Man kaut ka liekas, ka 16-25g.v. meitenju "patiik" krashana, blogoshana, instagrami utt.utjp. ir titanisks, bet apsoluti bezjedzigs darbs...
Publicēts: 22.09.12 11:14
 citēt
es tagad lai te izklastiitu to ko Lakjis veselu nedeelju pa vakariem stastiija!?!?! a tos "es eedu, es gulju, es kakaaju" - jadzesh araa no sekojamo saraksta - un miers maajas
Publicēts: 22.09.12 12:05
 citēt
Sapper:Pa nakti istabā satiekās žurka ar kāmi. Žurka tāda izbadējusies, kārna, tramīga, nelaimīga. Kāmis tāds labi paēdis, resns, spīdīgu spalvi, gremo vislaik kaut ko. Žurka šamam prasa, klau, kāpēc dzīve tik netaisnīga, mēs abi divi tik līdzīgi, bet Tev cilvēki mīl, baro, kopj, pat mēslus tavus tīra, bet man slazdus liek, indē, ar suņiem, kaķiem trenkā, baidās no manis, nemīl mani... :( Kāmis tā gremo, gremo, uz brīdi apstājās un saka, zini, kas Tev par problēmu? Tev PR sūdīgs.... :face-wink:

Kas ira PR?
Publicēts: 22.09.12 12:08
 citēt
dansiga:es tagad lai te izklastiitu to ko Lakjis veselu nedeelju pa vakariem stastiija!?!?! a tos "es eedu, es gulju, es kakaaju" - jadzesh araa no sekojamo saraksta - un miers maajas

Nu redz man ari ir visi šamie izdzēsti,štrunts par to visu, te jav runa iet ko pašam jaraxta , es piemēram neesmu ta ari izdomājis ko es varetu ieraxtīt... Tas ir tā pat kā ar chatu , ar kompjiem jemos no videnes laikiem bet ta ari neesmu ne vienā čatā čatojies, jo nesaskatu jēgu čatošanai.
Publicēts: 22.09.12 12:12
 citēt
chukmasoff_f:
Sapper:Pa nakti istabā satiekās žurka ar kāmi. Žurka tāda izbadējusies, kārna, tramīga, nelaimīga. Kāmis tāds labi paēdis, resns, spīdīgu spalvi, gremo vislaik kaut ko. Žurka šamam prasa, klau, kāpēc dzīve tik netaisnīga, mēs abi divi tik līdzīgi, bet Tev cilvēki mīl, baro, kopj, pat mēslus tavus tīra, bet man slazdus liek, indē, ar suņiem, kaķiem trenkā, baidās no manis, nemīl mani... :( Kāmis tā gremo, gremo, uz brīdi apstājās un saka, zini, kas Tev par problēmu? Tev PR sūdīgs.... :face-wink:

Kas ira PR?

Redz, ja Tavas bildes /darbs ira uz izķeršanu, tad PR tev pofig; BET ja tu +/- bildē kā griša janka u.c., TAD Tev ar putām uz lūpām jāstāsta par savu ģeniālo ārtu, vai jāalgo kāds profesionāls smadzeņu čakarētājs, kas TO dara... Un tad Tu saproti, kas ir PR.
Savulaik paņirdzu, pēc visām uzdiršanām tautai/reņģēdājiem žurnaļugas izperēja ģeniālu domu: tos fotoradarus rozā jākrāso, lai visi šos mīlētu... Tas ar bij PR mēģinājums...:face-grin:
Publicēts: 22.09.12 12:19
 citēt
chukmasoff_f:
dansiga:es tagad lai te izklastiitu to ko Lakjis veselu nedeelju pa vakariem stastiija!?!?! a tos "es eedu, es gulju, es kakaaju" - jadzesh araa no sekojamo saraksta - un miers maajas

Nu redz man ari ir visi šamie izdzēsti,štrunts par to visu, te jav runa iet ko pašam jaraxta , es piemēram neesmu ta ari izdomājis ko es varetu ieraxtīt... Tas ir tā pat kā ar chatu , ar kompjiem jemos no videnes laikiem bet ta ari neesmu ne vienā čatā čatojies, jo nesaskatu jēgu čatošanai.

ar visu savu zinjkariibu, savaa laikaa es twitter pat nebiju atveerusi!!!! jo uzskatiju par karteejo izdomaajumu laika nosishanai ..... liidz Lakja lekcijaam .... Bet ko un kaa dariit (ir svariigi ne tikai KO, bet ari KAA rakstiit)- to tiesham nevar izstaastiit paris vardos te forumaa!
Publicēts: 22.09.12 12:20
 citēt
Elmarss:
chukmasoff_f:
Kas ira PR?

Redz, ja Tavas bildes /darbs ira uz izķeršanu, tad PR tev pofig; BET ja tu +/- bildē kā griša janka u.c., TAD Tev ar putām uz lūpām jāstāsta par savu ģeniālo ārtu, vai jāalgo kāds profesionāls smadzeņu čakarētājs, kas TO dara... Un tad Tu saproti, kas ir PR.
Savulaik paņirdzu, pēc visām uzdiršanām tautai/reņģēdājiem žurnaļugas izperēja ģeniālu domu: tos fotoradarus rozā jākrāso, lai visi šos mīlētu... Tas ar bij PR mēģinājums...:face-grin:

Heh - diez kā darbi var būt uz izķeršanu, ja to nevienam nerāda un neko nestāsta .. tb rada un tur mājās!?!?!?
Publicēts: 22.09.12 12:21
 citēt
vēl aizvakar par fotobloga lietotāju swenorue zināja tikai daži, bet jau šodien daudzi skatās profilā - kas tas tāds swenorue ir? :) tas tāpēc, ka bāžos iekša ar saviem komentāriem tur, kur vajag un tur, kur neviens mani redzēt negrib..
Publicēts: 22.09.12 12:22
 citēt
chukmasoff_f:

Kas ira PR?

en.wikipedia.org...
Publicēts: 22.09.12 12:26
 citēt
Elmarss:
chukmasoff_f:
Kas ira PR?

Kaut kā tas PR parak sarežģīti izskatas a uz izķeršanu tas nav aktuāli, it īpaši LV.
Publicēts: 22.09.12 12:35 labots
 citēt
dansiga:
chukmasoff_f:

ar visu savu zinjkariibu, savaa laikaa es twitter pat nebiju atveerusi!!!! jo uzskatiju par karteejo izdomaajumu laika nosishanai ..... liidz Lakja lekcijaam .... Bet ko un kaa dariit (ir svariigi ne tikai KO, bet ari KAA rakstiit)- to tiesham nevar izstaastiit paris vardos te forumaa!

Ta nu nav, labi ne Laķa lekcijas, bet esmu gana daudz par twitera un parejo soc tīklu sevis popularizēšanas vai produkta bīdīšanas lietām palasijies, un nekur nebija raxtīts ko tieši jaraxta, ja par sevi, par savu hobiju vai darbības veidu, par atpūtu un panākumiem to visu ilustrējot ar bilžām , citādiem un tā tālāk, bet lai to visu twitotu un Tevi kāds lasītu tas jadara ir interesanti, un lai tas būtu interesanti tomēr literāta un publicista dotības jabūt, ja tādas nav un ja spēj savārsmot textus tikai par konkretu tēmu tad tas neiet krastā, jo tur vajag ari līriku piesaistīt, kā jeb pašā zvērīgākajā bojevikā ir mīlas ainas priekš stulbiem babuļiem, lai ari tos piesaistītu.
Ta kā man vis skaidrs par twiteru un blogiem, tas nav priekš manis, jo uz Puļicera prēmiju nepretendēju.
Publicēts: 22.09.12 15:02 labots
 citēt
lai to mašinu grieztu pa nopientnam nejēga daudz laika vajag,bet tā tīri intereses pēc šo to paķimirēju,vot kā tagad piemēram

www.latvianstories.com...

Viens kliks un var aiziet ellē ratā uz kurieni,bet man vajadzīgā virzienā
Publicēts: 22.09.12 15:12
 citēt
Rolands66:lai to mašinu grieztu pa nopientnam nejēga daudz laika vajag,bet tā tīri intereses pēc šo to paķimirēju,vot kā tagad piemēram

www.latvianstories.com...

Viens kliks un var aiziet ellē ratā uz kurieni,bet man vajadzīgā virzienā

Tavējo esmu papētijis, tas gan , laiku laikam daudz patērē. Jo paša saita izstrāde ir viens bet visa tā moderēšana tomer ir baigā ķēpa, vienkarši nesanāk tam visam laika...
Publicēts: 22.09.12 18:12
 citēt
Uuuu:Ak dies, kāds tupums!
Tev par ogļu krāvēju jāiet strādāt, nevis jāpelna nauda ar (nereģistrētu) uzņēmējdarbību!!!!!!!!!!

Uzsņēmejdarbība ir reģistrēta kā pašnodarbināts un nodokļi tiek maksāti.Ceru pensiju saņemt vot ta.
Publicēts: 22.09.12 19:09
 citēt
Uuuu:Tādā gadījumā area.lv vari noīrēt hostingu, nic.lv piesaki domēnu, nedēļu pamācies word press lapu taisīšanu, nedēļu seo optimizāciju, gūgle webmaster tūls, kas tas ir un kā rakstīt lapu, un pird vaļā, būsi kings!

Sociālie tīkli ir sūds, lai no turienes dabūtu klientus, tev ir jābūt super portfolio (nevis tādam kā tev) un vismaz 10 tk draugu one.lv, feisbūkā un draugos. Mājaslapai jābūt pats par sevi saprotams, lai ir uz kurieni tos 30 tk draugus linkot...

Vēl jau ir adwords, bet arī tos jāmāk lietot, citādi tik izmetīsi naudu vējā...ā, jā, atcerējos- tev jau nemaz nav naudas...!

Tad jāiet biški ogles jāpašķipelē, kad sapelnīsi bišk naudiņu, tad varēsi darīt visu augstākminēto!

Karoč, turpini vien likt reklāmas ss.lv un konkurēt ar sev līdzīgajiem "fotosesijas par 15 Ls"!

Parādi savu super portfolio, jo pēc Tevis teiktā Tev tāds cik saprotu ir, lai zinātu kā to taisīt?
Publicēts: 22.09.12 19:19 labots
 citēt
"Parādi savu super portfolio"

Cik nu super, bet ir, ir viņam gana izsmeļošs.
Zavadskim vienalga superīgāks, manuprāt.
Publicēts: 22.09.12 19:32 labots
 citēt
Uuuu:Labi, ja jau reiz čatojam šovakar! :)

Nu i kas tas ira? 6 lv domeni bez vardiem, tas ir daudz vai maz?

sex.lv
drazties.lv
masturbācija.lv
zeltalietus.lv
kloaka.lv
eskatrācauruma.lv
Publicēts: 22.09.12 19:38
 citēt
Uuuu:Runa nav par to, ka daudz vai maz, bet par to, ka man ir.
A tu čīksti, pīksti un raudi kā tāda vecene.
Ja būtu normāls vecis, mestu mieru atkarīgajai čatošanai portālā, un ietu lasīt gūgli par seo, wordpress, hostingu.

Nemāku angļicki lasīt, a čatoju es te tapēc ka tagad uz zilolapu esmu , vīrusu noķēru....
Publicēts: 22.09.12 19:42
 citēt
es neko no tā nesaprotu, neesmu matemātiķis, ja tie ir lati tad super ja tas ir kas cits ta štrunts vien ir.:face-devil-grin:
Publicēts: 22.09.12 19:47
 citēt
Uuuu:
chukmasoff_f:štrunts vien

Vot, tā arī tu ar tādu attieksmi arī paliksi štrunts foto biznesā!

Vai tad fotogrāfam jabūt kaut kadam neta analītiķim?

Labi , vis šovakaram pietiks, ogļu vagons atbrauca un eju kraut.
Publicēts: 22.09.12 19:54
 citēt
Kas ira smadzenes?

meeting5.oho.lv...
Publicēts: 22.09.12 20:32
 citēt
j a pasham nav smadzenju - tad jaanoliigst bus viens piiaarschiks .....
Publicēts: 22.09.12 20:34
 citēt
dansiga:j a pasham nav smadzenju - tad jaanoliigst bus viens piiaarschiks .....

Lai nolīgtu piarščiku vajag smadzenes lai būtu par ko nolīgt :D:face-sad:
Publicēts: 22.09.12 20:40
 citēt
nu ta tik turpini kraut ogles;-PPP
Publicēts: 22.09.12 20:45 labots
 citēt
tā kā te tika pieminēts A.Zavadskis...hm visu dzīvi? Bet ja darbs ir arī vaļasprieks. Nez ,es cienu kā Andrejs dragā un tam darbam ir rezultāts. Ar to konkurenci,kāda ir tai jomā liekas tikai tā var-AR ABSOLŪTI PILNU ATDEVI
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):