forum.gif
kaķumīļiem..
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / burziņš :) / kaķumīļiem..
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 22.09.12 12:53
 citēt
Varbūt kāds zin kur virtuālā vidē var ko iegādāties no Virbac vai Royal canin veterinary. Mani meklējumi neveiksmīgi.. latviešiem pašiem par sevi nav, pārējie - sūta itvisur, tikai Latviju neatzīst par eksistējošu valsti.
Publicēts: 22.09.12 13:03
 citēt
UK arī nesūta!?
Publicēts: 22.09.12 13:05
 citēt
dansiga:UK arī nesūta!?

UK ir pirmie par kuriem atklāju ka tie Latviju ignorē
Publicēts: 22.09.12 13:05
 citēt
pelle:

savādi - vismaz valstu sarakstā vinjiem ir Latvija
Publicēts: 22.09.12 13:08
 citēt
dansiga:
pelle:

savādi - vismaz valstu sarakstā vinjiem ir Latvija

Valstu sarakstā..varbūt, nezinu, bet minēto barību iegādei UK zoointernetveikali sūta itvisur pa Eiropas valstīm, tik ne Latviju
Publicēts: 22.09.12 13:45
 citēt
Profesionālo barību sūtām Hills (suņiem, kaķiem).
Jāzin nianses: kastrēts/nekastrēts, garspalvains/īsspalvains, utt.
Sīkāk PM
Publicēts: 22.09.12 14:48
 citēt
Eltons:Profesionālo barību sūtām Hills (suņiem, kaķiem).
Sīkāk PM

Elton, ne par dzīvnieku niansēm runa. Meklēju kur iespējams pasūtīt konkrēto manis minēto barību.
Publicēts: 22.09.12 15:03 labots
 citēt
pelle:
Eltons:Profesionālo barību sūtām Hills (suņiem, kaķiem).
Sīkāk PM

Elton, ne par dzīvnieku niansēm runa. Meklēju kur iespējams pasūtīt konkrēto manis minēto barību.

Bet kurš Tev teica, ka Tev vajadzīga tieši šo firmu barība (tieši tāpēc arī sāku uzskaitījumu, kas jāņem vērā izvēloties barību)?
Zinu gadījumus, kad cilvēki saskatījušies reklāmās visādas eukanubas un kitketus ir vai nu nobendējuši savus mīluļus vai tie nemaz neēd tos reklāmu brīnumus.
Un profesionālo barību nepasūta internetā, zināms taču kā tiek viss viltots, tepat blakus Krievzemē 99% ir viltojumi...
Publicēts: 22.09.12 15:38
 citēt
manējie ēd tikai Advance Chicken and Rice. 15kg maisus un pārējo sortimentu var dabūt pie VEF tilta rūpnīcas teritorijā.

varbūt viņiem arī ir Royal, nezinu. manējie kaut kādu mazo Royal paku arī ēda kad aizmirsu lielo Advance nopirkt :)
Publicēts: 22.09.12 15:40
 citēt
jebkurā gadījumā veic testu- saliec vairākos trauciņos dažādu barību un kaķi visu parādīs. manējiem to masu produkciju -wiskas pedigree pal un visu pārējo pat ar štampi iekšā nedabūsi.
Publicēts: 22.09.12 15:44
 citēt
Elton, reklāmas mani nesaista. Dzīvniekam ir gastroenteroloģiskas problēmas, tā mēdzot būt škirnes dzīvniekiem, jo tiem vājāka uztvere pret visu ko, nekā sētas minčiem. Profesionālās barības izmēģinātas visādas, tās nelīdz, tāpēc meklēju ārstnieciskās, atbilstošas dzīvnieka problēmas risināšanai. Barību atrada, bet iespēju to iegādāties ne gluži. Protams var pirkt zooveikalā, kur preces uzcenojums salīdzīnājumā ar virtuālo vidi ir augstāks par 3LVL/kg, un ja vēl ir divi tādi ēdāji, tad es gribētu atrast veidu iegādāties par zemāku cenu.
Par Krieviju nezinu, man vairāk ko atrast izdodas UK un Francijā (franči ir ražotāji šīm barībām).
Publicēts: 22.09.12 15:47
 citēt
Lachux:jebkurā gadījumā veic testu- saliec vairākos trauciņos dažādu barību un kaķi visu parādīs. manējiem to masu produkciju -wiskas pedigree pal un visu pārējo pat ar štampi iekšā nedabūsi.

Tas saprotams :) Dzīvnieks nav dumjš :) Un no labas pārtikas uz wiskasiem labprātīgi negribēs pāriet :)
Publicēts: 22.09.12 15:51
 citēt
Nu skaties, ja Hillā kas atrastos noderīgs, tad varētu pa vairumtirdzniecības cenu sarunāt.
Publicēts: 22.09.12 15:53
 citēt
Oh sarežgīti tai Ventspilē , Kaķi Pelles , Runčuki :D ;D Ja sūta uz Vāciju var izmantot "Pastkastes" firmu. Pietam no Fr tas būs lēti. Reku pārbaudīta "Pastkaste" www.lbss.lv , tik diemžēl būs jāaizņem Rīgā.
Publicēts: 22.09.12 15:59
 citēt
Lunis:Oh sarežgīti tai Ventspilē , Kaķi Pelles , Runčuki :D ;D Ja sūta uz Vāciju var izmantot "Pastkastes" firmu. Pietam no Fr tas būs lēti. Reku pārbaudīta "Pastkaste" www.lbss.lv , tik diemžēl būs jāaizņem Rīgā.

Ar Ventspili tur nekāda sakara. Problēma ka uz LATVIJU nesūta. Ventspilī cenu ziņā cilvēcīgāk nekā Rīgā. Rīgā veikala uzcenojums mēdz būt par 2LVL/kg augstāks nekā Ventspilī.
Publicēts: 22.09.12 16:19
 citēt
ja tik briesmigi vajag, un nav hipersteidzigi, varam sarunat no F. (te tas prieks jebkura vet klinika)Ta ka kads transports ies uz LV.
Publicēts: 22.09.12 16:28 labots
 citēt
lafoto:ja tik briesmigi vajag, un nav hipersteidzigi, varam sarunat no F. (te tas prieks jebkura vet klinika)Ta ka kads transports ies uz LV.

D reku, preces kuras LBSS Vācijas noliktavā [Vupertālē] būs pienākušas līdz 27.09.2012 Rīgā paredzamais laiks: 02.10.2012 . Davai jaukā sexretārīt nebremzē izmanto piedāvājumu:face-wink::face-kiss:
Publicēts: 22.09.12 16:52
 citēt
man kā ilgus gadus staipījušam savam mīlulim paiku no Rietumiem ir zināms tikai tas, ka divi vienāda nosaukuma produkti atšķiras ne tikai pēc procentuālā satura, bet arī pēc formas, krāsas un lieluma ( sausā paika suņiem) Nepirktu neko vispār LV vai Baltijā, sākot ar cilvēkiem domātu pārtiku, jo ne vien nemāk normālu uztaisīt, bet tad vēl piegāž nejēgā visādus aizvietotājus...

Bet ja par dzīvnieku pārtiku, tad kaut kā šķiet, ka tur varētu būt sanitāro dienestu problēma, kapēc nesūta..

Es ieteiktu sarunāt, lai kāds atved no Vācijas. Šķiet, nekur lētāk nebūs. Abi minētie gan nebūs kurā katrā pārtikas veikalā, bet jāskatās speciālos dzīvnieku barības veikalos. Viens no tādiem kādreiz bija "Elbe Park" uz A2, Irxleben nobraucienā. Bet gan jau, ka ir arī tuvāk robežai..
Publicēts: 22.09.12 17:06
 citēt
Izlaiduši esat tos savus kaķus-suņus!Profesionālo barību viņiem izsūtīt no ārzemēm!Ka tavu māti!Ej profesionāli medīt peles uz pagrabu.:face-grin:Manējā jau ar tāpat.Pirka tur visādus canin obesity,diet un ko tur vēl,bet mopsis tā saresnojās,ka maz neliekas.:face-wink:Saku-nedod šim rīt tik daudz un necienā ar našķiem.Vot i visa diētprogramma.Bet nevar jau izturēt-šis tik kļančī paiku un arvien bezkaunīgāks paliek.Guļ un ēd-neko citu vairs nezin.Pietiek jau ka es tā daru,vēl suns arī...Būtu man teikšana,es šo armijā iesauktu-pie disciplīnas un kārtības.Kirzas zābakus viņam vajag nevis profesionālo diētprogrammu!:face-grin:
Publicēts: 22.09.12 17:18
 citēt
viecha:Izlaiduši esat tos savus kaķus-suņus!Profesionālo barību viņiem izsūtīt no ārzemēm!Ka tavu māti!Ej profesionāli medīt peles uz pagrabu.:face-grin:Manējā jau ar tāpat.Pirka tur visādus canin obesity,diet un ko tur vēl,bet mopsis tā saresnojās,ka maz neliekas.:face-wink:Saku-nedod šim rīt tik daudz un necienā ar našķiem.Vot i visa diētprogramma.Bet nevar jau izturēt-šis tik kļančī paiku un arvien bezkaunīgāks paliek.Guļ un ēd-neko citu vairs nezin.Pietiek jau ka es tā daru,vēl suns arī...Būtu man teikšana,es šo armijā iesauktu-pie disciplīnas un kārtības.Kirzas zābakus viņam vajag nevis profesionālo diētprogrammu!:face-grin:

-------------------------
pilnīgi riebjas, tie kaķi spiež mūs stūrī...:))
Publicēts: 22.09.12 18:15 labots
 citēt
Uuuu:Profesionāls kaķis. :D

Pajoļi tie cilvēki, audzē visādas šķirnes, kurām jēlas zarnas. Pelēkais minka man pagalmā ēd visu, arī peles un ŽZZvirbuļus.

Protams, un jebkurš dvortejērs ir gudrāks par smalkas sugas suni... bet... Tev, kā biznesmenim laikam jau būs milzīga skaudība par to, ka to tirgus vērtība atšķirās simtiem reižu... nu, runājot fotolietās, tas tāpat, kā ja Tev būtu kurpju kastes pinhole, bet kaimiņam advancēta spoguleņu kolekcija.
Publicēts: 22.09.12 20:32
 citēt
viecha:Izlaiduši esat tos savus kaķus-suņus!Profesionālo barību viņiem izsūtīt no ārzemēm!Ka tavu māti!Ej profesionāli medīt peles uz pagrabu.:face-grin:Manējā jau ar tāpat.Pirka tur visādus canin obesity,diet un ko tur vēl,bet mopsis tā saresnojās,ka maz neliekas.:face-wink:Saku-nedod šim rīt tik daudz un necienā ar našķiem.Vot i visa diētprogramma.Bet nevar jau izturēt-šis tik kļančī paiku un arvien bezkaunīgāks paliek.Guļ un ēd-neko citu vairs nezin.Pietiek jau ka es tā daru,vēl suns arī...Būtu man teikšana,es šo armijā iesauktu-pie disciplīnas un kārtības.Kirzas zābakus viņam vajag nevis profesionālo diētprogrammu!:face-grin:

Vajag sākt ar vetārstu, lai noskaidrotu kāpēc zvēriņš apaļš paliek. Barība vien slaidu nepadara, pareizie daudzumi jādod. Tas vispār no daudziem apstākļiem atkarīgs. Kastrēties-sterilizētie arī pārlieku apaļi paliek.
Diez vai dzīvnieku būtu jēgas vainot tanī ka viņam kādas veselības problēmas.
Ne arī es aiz gara laika kādu īapš obaŗibu dzīvniekam meklēju. Ja reiz viņš man ir uztveru kā pienākumu rūpēties par to lai viņš būtu vesels un labi justos. :face-wink:
Publicēts: 22.09.12 20:33
 citēt

Pajoļi tie cilvēki, audzē visādas šķirnes, kurām jēlas zarnas. Pelēkais minka man pagalmā ēd visu, arī peles un ŽZZvirbuļus.

Labi ka tu viens tāds gudrs uz mūsu pajoļu fona. Nebūtu mūs, nebūtu tev kur izcelties.
Publicēts: 22.09.12 20:36
 citēt
Bet grūtos laikos šito advancēto spoguleņu kolekciju nevienam pārdot nevar un pamest mežā tak arī nevar!Skuķis ar vieglu roku nopirka to advancēto brīnumu un pats aizlaidās uz Kanādu.Un labiņais tētuks tagad pērk šim paiku un visādi iztop lai tik lielkungs neapvainojas.:face-grin:Ja gribam ar sievu kur izbraukt kaut vai uz 2 dienām ,jau ir problēma kur to kustoni grūst.Vienreiz paņēmām mašīnā līdz un brauciens pārvērtās par mocībām.:face-sad:Tā ikdienā jau viņš interesants un smieklīgs,bet problēmas arī sagādā.Un ne jau naudā tie sūdi-tik dārgs jau nesanāk.
Publicēts: 22.09.12 20:41
 citēt
viecha, ar ko tu tur mokies? kaķi vai suni? Kaķi nu gan uz divām dienām bez problēmām var atstāt, par suņiem nezinu teikt.. tiem iespējams tā ir problēma.
Publicēts: 22.09.12 20:51
 citēt
Ar mopsi.Tie cik saprotu pie suņiem pieder.Nu nemokos jau pārāk,es tik tā -pamuldēt man patīk.:face-wink:
Publicēts: 22.09.12 21:12
 citēt
da sūds, ieslēdz būri un izdzīvos 2 dienas. cik dzirdēti gadījumi ka lopi turēti badā nedēļas :D atstāj ūdeni un zini ka būs dzīvs. galvenais lai pēctam nekož un neapmīž visas kurpes :face-glasses: bet tas jau laikam vairāk uz kaķiem
Publicēts: 22.09.12 21:25 labots
 citēt
pm

es te tā skatos, Virbac vairāk lai spalva spīd..:)
Publicēts: 22.09.12 21:42
 citēt
www.velgens.lv...

prasi šitiem. uz juridisko personu man dod 10% atlaidi.
Publicēts: 22.09.12 23:24
 citēt
pelle:

Tādos gadījumos jāsarakstās ar pārdevēju un 95% visu var sarunāt, vairāk vai mazāk viņiem ir biznesa domāšana un $$$ grib nopelnīt ............... ne reizi vien tā ir darītas, vēl 3 nedēļas atpakaļ atnāca liela paka gan izmērā , gan cenā un arī bija startā rakstīts ka tikai UK tirgo :)
Publicēts: 23.09.12 13:31
 citēt
talavietis:pm

es te tā skatos, Virbac vairāk lai spalva spīd..:)

Ne tikai, tā ir ārstnieciskā barība, kas līdz ja dzīvniekam kādas problēmas
Publicēts: 23.09.12 23:39
 citēt
Eltons:

Protams, un jebkurš dvortejērs ir gudrāks par smalkas sugas suni... bet... Tev, kā biznesmenim laikam jau būs milzīga skaudība par to, ka to tirgus vērtība atšķirās simtiem reižu... nu, runājot fotolietās, tas tāpat, kā ja Tev būtu kurpju kastes pinhole, bet kaimiņam advancēta spoguleņu kolekcija.

par fotolietām skaidrs, bet kā sētas runča performance atšķiras no samaksāta kača? Pa to i runa.
Publicēts: 24.09.12 06:51
 citēt
betas-apsargs:
Eltons:

par fotolietām skaidrs, bet kā sētas runča performance atšķiras no samaksāta kača? Pa to i runa.

Acīmredzot minčus krustojot la iiegūtu kādas konkrētas šķirnes dzīvniekam paliek daudz vājāka imunitāte, nekā no dieva ribas radītam sētas mincim. Vetārsts saka ka visi garkājainie slaidās sugas kaķi mēdz būt trausli pret barībām un katram jāatrod sava viena individuālā ko dzīvnieks spēj sagremot un kas neraisa blakusefektus.
Publicēts: 24.09.12 10:41
 citēt
jā, tā tas diemžēl ir. Man gan bijis tikai viens tīršķirnes mājdzīvnieks, jo trakoti patīk vācu aitu suņi, bet nu problēmu ar viņa imunitāti bija daudz vairāk, nekā ar 10 sētas krančiem kopā..

www.photosight.ru...
Publicēts: 24.09.12 11:06
 citēt

Neesi iedomājies tā vairāk riņķī pastaigāt ar savu dzīvnieciņu? Nāks par labu gan viņam , gan Tev:-):face-wink:
Publicēts: 24.09.12 11:06
 citēt
pelle

man liekas, ka visplašāko ārstnieciskās barības klāstu piedāvā tieši Hills, ko Eltons piedāvāja.
Publicēts: 24.09.12 17:24
 citēt
emzi:pelle

man liekas, ka visplašāko ārstnieciskās barības klāstu piedāvā tieši Hills, ko Eltons piedāvāja.

Papētīju Hills sortimentu un tiešām arī pie viņiem atrodams kas šam zvēriņam varētu derēt ;)

Kā arī beidzot atradu internetveikalu kam ir Virbac un kas uz Latviju sūta :)
Publicēts: 25.09.12 09:44
 citēt
Ko, bļa, ilgi neesat sisti, visiem skaidrs, kur dzīvojat?

englishrussia.com...

Publicēts: 25.09.12 10:10
 citēt
domnieks , priekšplānā, guļ kā sists, darba laikā ...... :bad_smile:
Publicēts: 25.09.12 10:14
 citēt
pelle:Ne tikai, tā ir ārstnieciskā barība, kas līdz ja dzīvniekam kādas problēmas

Pelluk! Joprojam mocies ar Dzessi? Jutu lidz jums abam. :face-sad:
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas