forum.gif
portpoļio
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / portpoļio
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 23.09.12 01:38
 citēt
Uuuu man te pateica ka vajag portpoļio taisīt, bet man priekš tam ta pat bilžuku neesot, pats Uuuu saka ka nefotografē un nava ko parādīt, tikai kā tad šamz zina kadam tam portpoļio jabut, un vispār kādam jabūt portpoļio, jo pa lielam visi saka ka viņiem ira, bet es tā ari nesaprotu kas tur ir labs un kas slikts, un kā jaatlasa to portpoļi būtu. Jo es ka nobildeju kaut ko ta netā metu nedomādams, bet tas neesot tads kā vajaga...
Publicēts: 23.09.12 02:44
 citēt
chukmasoff_f:Uuuu man te pateica ka vajag portpoļio taisīt, bet man priekš tam ta pat bilžuku neesot, pats Uuuu saka ka nefotografē un nava ko parādīt, tikai kā tad šamz zina kadam tam portpoļio jabut, un vispār kādam jabūt portpoļio, jo pa lielam visi saka ka viņiem ira, bet es tā ari nesaprotu kas tur ir labs un kas slikts, un kā jaatlasa to portpoļi būtu. Jo es ka nobildeju kaut ko ta netā metu nedomādams, bet tas neesot tads kā vajaga...

Kad tiešām vajadzēs,tad zināsi arī kā.
Publicēts: 23.09.12 02:46
 citēt
Rolands66:
chukmasoff_f:Uuuu man te pateica ka vajag portpoļio taisīt, bet man priekš tam ta pat bilžuku neesot, pats Uuuu saka ka nefotografē un nava ko parādīt, tikai kā tad šamz zina kadam tam portpoļio jabut, un vispār kādam jabūt portpoļio, jo pa lielam visi saka ka viņiem ira, bet es tā ari nesaprotu kas tur ir labs un kas slikts, un kā jaatlasa to portpoļi būtu. Jo es ka nobildeju kaut ko ta netā metu nedomādams, bet tas neesot tads kā vajaga...

Kad tiešām vajadzēs,tad zināsi arī kā.

nu pec gadiem 20 var būt :D
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):