forum.gif
ieteikumi no zinatajiem
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / burziņš :) / ieteikumi no zinatajiem
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 23.09.12 09:00
 citēt
Sveiki!
Es velos izmeginat skilus nenopietna filmesana (ja beigas taptu kaut kas nopietnaks,ari forsi). Kadu tehniku jus man iegeiktu izmantot sakuma?
Bet nu ne parastako digitalu,bet ko tadu no ka varetu ari kaut ko iemacities uz next level.
Publicēts: 24.09.12 21:34
 citēt
Nu nezinu, man tads apzimejums skiet pienemams. Ja nevelos filmet nekadu sedevru, bet vienkarsi izpetit filmesanas iespejas, iemacities, ko jaunu un bisku pamontet brivaja laika par sapratigam naudam, neredzu tur neko beeniskigu ai sliktu. butu labak kaut ko ieteicis nevis uzreiz kaut kadas mulkibas, pats jau berna prata.
Publicēts: 24.09.12 21:40
 citēt
skilu.. next level.. vispirms tiec skaidrībā īsti ar to ko vēlies, un tad jautā citiem. sanāk,ka Tev kautko gribas, un tagad pārējiem jāzīle ko kas ka?
es Tavā vietā padomātu ko runā, video jomā Juris šeit šķiet vienīgais kurš var ko sakarīgu pateikt, bet Tu Tu viņu apvaino glupību gvelzšanā :bad_smile:
Publicēts: 24.09.12 21:45
 citēt
Cilveeks atnaaca,normaali uzdeva jautaajumu,varbuut nepreciizu pietiekami....protams,Uuuuuumniki sarodaas,lai padižotos ar savu"profesionalitaati"nokauninaatu cilveeci par iespeejamo vecumu,un pie reizes neko pa teemu nepateiktu.
Publicēts: 24.09.12 21:53
 citēt
atnāca cilvēks,uzdeva jautājumu,tas pats cilvēks atbildēja pirmajam cilvēkam un visi pavilkās.....
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):