forum.gif
Mekleju paligu majas darbos
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Mekleju paligu majas darbos
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 24.09.12 10:01
 citēt
Dzivoju Francijas ZA.
Reizem japieskata berni, jaaizved uz darzinu, jaaiziet pakal. Japiekopj maja. Varbut japaliek ar berniem uz paris dienam par galveno. Sakuma uz kadu menesi, ja visi apmierinati, tad ilgak. Var braukt kopa ar savu bernu, viru (sievu) Majdzivnieki laipni lugti, bet celu neapmaksaju jo Ryanairs nav ar mieru nemt uz borta.
L
Publicēts: 24.09.12 10:11
 citēt
lafoto:Dzivoju Francijas ZA.
Reizem japieskata berni, jaaizved uz darzinu, jaaiziet pakal. Japiekopj maja. Varbut japaliek ar berniem uz paris dienam par galveno. Sakuma uz kadu menesi, ja visi apmierinati, tad ilgak. Var braukt kopa ar savu bernu, viru (sievu) Majdzivnieki laipni lugti, bet celu neapmaksaju jo Ryanairs nav ar mieru nemt uz borta.
L
a Tu seksiiga?
Publicēts: 24.09.12 10:16
 citēt
f-foto:Labs sludinājums, tikai piemirsts pierakstīt, ka "pirotehniķiem nepieteikties".

Tas ir kaut kur Bretaņas pusē?

Alace, laviski laikam Elzasa
Publicēts: 24.09.12 10:18
 citēt
A kā tur ar prasībām pret valodas zināšanām? Tatros manu poļu-slovāku-vācu mišungu saprot visos krogos, bet Francijā saprastu?
Publicēts: 24.09.12 10:20
 citēt
Bildes:
lafoto:Dzivoju Francijas ZA.
L
a Tu seksiiga?

sludinajums nav par sho teemu. Bet vispar iipashajiem varu piemetinat: ar intimservisu sludinajumam nav nekada sakara.
Publicēts: 24.09.12 10:23
 citēt
Schneider:A kā tur ar prasībām pret valodas zināšanām? Tatros manu poļu-slovāku-vācu mišungu saprot visos krogos, bet Francijā saprastu?

Vaciski te gandriz visi saprot. Ar citam sveshvalodam gan ir stipri bedigak
Publicēts: 24.09.12 10:35
 citēt
Elzasa jau ir Gūtenberga taku vieta - Strasbūra - līdz Freiburgai tuvu... brrr... tur ir auksts, kastaņi cepti un tā...
Publicēts: 24.09.12 10:50
 citēt
Maris:Elzasa jau ir Gūtenberga taku vieta - Strasbūra - līdz Freiburgai tuvu... brrr... tur ir auksts, kastaņi cepti un tā...

karsts nav, bet salidzinot ar Latviju tomer ir stipri jaukaka ta parziemoshana ;)
Publicēts: 24.09.12 11:01
 citēt
Ja maksā 2000 eiru mēnesī varetu padomāt
Publicēts: 24.09.12 11:09
 citēt
chukmasoff_f:Ja maksā 2000 eiru mēnesī varetu padomāt

nu padoma :face-wink: Es ari darbinu prieks 2000 piemekleshu.
Publicēts: 24.09.12 11:15
 citēt
a kaads sakars seksiigumam ar intiimservisu????????????
Publicēts: 24.09.12 11:22
 citēt
Bildes:a kaads sakars seksiigumam ar intiimservisu????????????

nekada!!
Publicēts: 24.09.12 13:52
 citēt
kaads sakars intiimservisam ar seksiigumu!??? :D

par 3000eur meenesi varetu uz ziemu parvakties ar suni, lauleni un siici, tas ja Tev ir bezmaksas WiFi majas, lai varu chatot un ari nepamest firmas darbus:D
Publicēts: 24.09.12 15:26
 citēt
imgfoto:kaads sakars intiimservisam ar seksiigumu!??? :D

par 3000eur meenesi varetu uz ziemu parvakties ar suni, lauleni un siici, tas ja Tev ir bezmaksas WiFi majas, lai varu chatot un ari nepamest firmas darbus:D

par tadu algu tev nebus laika chatot, bet ja maki nosiltinat maju, tad varam runat.
Publicēts: 24.09.12 16:02
 citēt
cik liela maaja?
Publicēts: 24.09.12 16:48
 citēt
Izklausas pec sludinajuma par vedera tiesu.
Publicēts: 24.09.12 17:03
 citēt
Schneider:A kā tur ar prasībām pret valodas zināšanām? Tatros manu poļu-slovāku-vācu mišungu saprot visos krogos, bet Francijā saprastu?

Elzasa ilgu laiku bija Vācijas teritorijā, tur ir vācu stila arhitektūra un arīdzan virtuve...
Publicēts: 24.09.12 17:31
 citēt
Sabulis:Izklausas pec sludinajuma par vedera tiesu.

nu ta gluzi nav, bet 3 stukas par catoshanu piemaksat gan netaisos....
Publicēts: 24.09.12 19:28
 citēt
hmm, es atrodos 140Km no Elzas... nebūtu slikti, ja sievai šis darbs derētu..
Publicēts: 24.09.12 21:40
 citēt
Gabiz:hmm, es atrodos 140Km no Elzas... nebūtu slikti, ja sievai šis darbs derētu..
kur tad Tu esi??? vairs neesi LV? :what:
Publicēts: 25.09.12 14:46
 citēt
tusne:
Gabiz:hmm, es atrodos 140Km no Elzas... nebūtu slikti, ja sievai šis darbs derētu..
kur tad Tu esi??? vairs neesi LV? :what:
Suisse...
Publicēts: 25.09.12 20:49
 citēt
Gabiz:...Suisse...
tālu gan esi aizdevies...
Publicēts: 25.09.12 23:43
 citēt
Ar prieku palasīju, arī dažu pasažieru diezgan debīlos komentus. Labprāt piedalītos konkursā, jo aemu ķļuvis par brīvo strēlnieku. Mīnuss - vispirms jāpārdod divistabu dzīvoklis Ogrē. 92-trā gada 12-mīt dzīvokļu māja, lauku projekts. Mežsaimnieku ministrijas celts, saviem darbiniekiem. otrais stāvs, divas istabas (50kv/m). Stiklota lodžija, tūlīt būs sava autonoma apkure. Pagājušā gada izmaksas - 42,xx lati mēnesī. par visu, izņemot elektrību, i-netu un LMT.
Ja ir kaut mazākā interese - lūdzu, uz PM. Nu, esmu pašvaks tirgotājs....:face-sad:
Publicēts: 26.09.12 08:40
 citēt
Es arī labprāt izvirzu savu kandidatūru vakancei! Es pat protu franču valodu "divpadsmit krēslu" līmenī:exciting:
Publicēts: 26.09.12 08:51
 citēt
Nekas tev nespīd. Vai tad neredzi, ka ļauži jau tirgo nost dzīvokļus Latvijā, tātad noskaņojums ir krietni nopietnāks. Arī juridiskā izglītība LU līmenī, ar atbilstošām svešvalodu zināšanām.
Publicēts: 26.09.12 09:07
 citēt
Schneider:Nekas tev nespīd. Vai tad neredzi, ka ļauži jau tirgo nost dzīvokļus Latvijā, tātad noskaņojums ir krietni nopietnāks. Arī juridiskā izglītība LU līmenī, ar atbilstošām svešvalodu zināšanām.

Man ir priekšrocības:) Valodas zināšanas:face-grin: un nekas nav jātirgo, jo neesmu sabraucis kredītos:money:
Publicēts: 26.09.12 09:12
 citēt
A cik daudz tu varēsi pastāstīt bērniem pasakas par saviem armijas varoņdarbiem KGB specvienībās?
Publicēts: 26.09.12 09:40
 citēt
Schneider:A cik daudz tu varēsi pastāstīt bērniem pasakas par saviem armijas varoņdarbiem KGB specvienībās?

Pasakas stāstīt to jau mēs visi protam:face-grin: Nedod ēst, iedod pabraukāt pa ausīm:big_smile:
Publicēts: 26.09.12 09:44
 citēt
Viņš jau tagad profilbildē izskatās pēc pasaku tēla :D
Publicēts: 26.09.12 10:17
 citēt
dolldia:Viņš jau tagad profilbildē izskatās pēc pasaku tēla :D

Mjāāā,Lafoto sīči pie šitāda pasaku tēla varētu ķerties ar īpāsu interesi-bārdiņa jau ir aiz kā paraustīt,vēl kādu asti piemontet.....:big_smile:
Publicēts: 26.09.12 10:20
 citēt
meduslacis:
dolldia:Viņš jau tagad profilbildē izskatās pēc pasaku tēla :D

Mjāāā,Lafoto sīči pie šitāda pasaku tēla varētu ķerties ar īpāsu interesi-bārdiņa jau ir aiz kā paraustīt,vēl kādu asti piemontet.....:big_smile:

Jā bārdiņa jauka, tiešām aicinoša! :D
Publicēts: 26.09.12 10:38
 citēt
Es arī piesaku savu kandidatūru :big_smile: māku visādas blēņas bērniem samācīt un māju arī parasti iztīru sterili tīru :haha:
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):