Da nu nafig to krutku (paši teica, ka, nedod Die's, pats McCartney dzirdēs...)... tāpat kā to Skonto, ko organizē kaut kādi ... ar nosaukumu Pink Floyd... skatos, jā, tirliņi trinkšķina līdzīgi (nez kāpēc anotācijā teikts, ka šiem vienīgajiem dota licence) toties Austrālijas kaveriem ticu vairāk (nu, tiem, kam skaņotājs no īstā Wall projekta un tehnika daudz maz atbildtoša)
Uz Pink Floyd tribjūt grupu biju ap 2005.gadu, kad vēl Ogrē bija strādājoša estrāde, biļete maksāja tikai piečuku, par to varēja paklausīties, nekāda vaina.
Schneider:Uz Pink Floyd tribjūt grupu biju ap 2005.gadu, kad vēl Ogrē bija strādājoša estrāde, biļete maksāja tikai piečuku, par to varēja paklausīties, nekāda vaina.
Bītli tāpat kā Elvisi uz galvošanu ir tūkstošos.Visi iespējams nav guglē.Pats esmu divus redzējis,bet cik tādu klimst pa Ķīnu un Ameriku dies vien zin.
Pašmāju kundziņi! Kad spēsiet nodungot to, ko šis sastāvs nospēlē, tad arī parunāsim. Nedaudz nežēlīgi, bet tāda ir mana reakcija uz tekstu - grāmatu nelasīju, bet spriedums ir nelabvēlīgs.. Laikam tā īsti to var saprast tikai mani viengadnieki. Pirmie dzirdējumi - FM. Spīdola, brāķēts eksporta variants (pieejama veikalu direktoriem, u.t.t.) , vai Sony plaukstinieks, ko redzēju tālbraucējiem jūrniekiem. Kuģis Zviedrijai blakusesošos neitrālajos ūdeņos, pelnošs ar tur nelegālu reklāmu. Tomēr reiz vētra to iedzina zviedru robežsargu "apkampienos". Starp citu ,raidstacija strādā arī šodien. Par koncertu kās tādu - kad vēlējos šorīt iegādāties i- netā biļetes, izrādījās: mana - pensionāru klase sen izpirkta. Visticamākais - būšu, dzirdēšu, pēc UK recenzijām -visautentiskāko. Par šo tematu - ir interesanta bilde no Vanesa Maje pēdējā koncerta Rīgā - Zāle- pārpildīta. Fotogrāfs iemūžinājis Godmaņa kungu ar kundzi. Stāv abi, skaisti, kopā ar visiem pārējiem. Pievedu šo piemēru, jo redzēju dzīvajā savulaik Ivaru, ( ar frizūru "uz nulli", kā man šodien, studentu orķestrī bungojot. Skaista bilde...
Junioriem - nedaudz no Latvijas, Krievijas vēstures, sakarā ar bītlu fenomenu. devīze - sex, drugs & rock'n'roll. Latvija - www.katdrāle. wordpres.com Detalizēti, pēc man pieejamās infas. Muziķis Ingvars Leitis.Žurnālists, grupas "Katedrāle"idejiskais līderis.Īslaicīgi - bas ģitārists. Gunārs Šimkus, ģitāra, balss, kompozīcijas. Šodien slavenā pianista Vestarda Šimkus tēvs.Savās jaunības dienu izteiksmēs. Vilnis Šmidbergs, taustiņi. Kopš 1972 vēro mūs no mākoņa maliņas. Ir vēl daži aktīvi darboņi - nav precīzu ziņu, daži emigrējuši uz US. Mans peronīgais viedoklis - Bītli vienmēr dzīvi. Apriori.
"Pašmāju kundziņi! Kad spēsiet nodungot to, ko šis sastāvs nospēlē, tad arī parunāsim."
Tas uz mani? Laikam jau neparunāsim, jo bītlu pāris gabalus repertuārā, netaceros vairs, Yesterday, Let it Be, Birthday, Girl, Yellow Submarine, ko tur vēl... spēlējām tikai manā apzinātā jaunībā, pat naudu pelnījām uz to, laikam jau spējām "nodungot" (iespējams pirksti akordus vai basa partijas atcerētos (руки таскуют по штурвалу (с))... ja jau Tev viss reducējas uz savas jaunības pastāstiem... un spīdolās FM es pats esmu licis... pat ar visām sekām...
Neatāsti pautus, uz visu, kas notika XX gadsimtā, monopolu ir pieteicis Valdis, pat Godmani čomiski sauc par Ivaru, tā, ka stāvi pie ratiem, kamēr zirgs avīzi lasa! Un nomenklaturščiku/veikalu direktoru Spīdolu pat pa gabalu redzējis neesi.
Ā, pareizi, atslēgas vārds bija "direktoru"... es kā nabaga studentiņš līdz direktoriem nevilku, pats pārliku FM no iznestajām iekšām... citi pat tos "direktoru" variantus pat pilnībā ar visiem korpusiem vāca kopā ar visām latīņu alfabēta un FM skalām, olimpiādes simbolikām vēlāk nez kādām un tirgoja Voldemortiem.
Neliela replika - nodungot varu. Varu arī nospēlēt partijas. Uz ģitāras pašvakāk, jāpamācās... uz basa normāli, uz bundziņām pavisam normāli. Vienalga, augšminēto pasākumu neiesaku. Bītli ir fenomens un vēsture, tāda lai tā arī paliek, atļaujoties nelielu vulgaritāti - ja neesi savā laikā ar Madonnu pārgulējis, tad maz ko dos, ja tagad "pārgulēsi" ar gumijas lelli, kas pēc Madonnas ģīmja un līdzības... gumija ir un paliek tikai gumija
viencmuzikanc:Neliela replika - nodungot varu. Varu arī nospēlēt partijas. Uz ģitāras pašvakāk, jāpamācās... uz basa normāli, uz bundziņām pavisam normāli. Vienalga, augšminēto pasākumu neiesaku. Bītli ir fenomens un vēsture, tāda lai tā arī paliek, atļaujoties nelielu vulgaritāti - ja neesi savā laikā ar Madonnu pārgulējis, tad maz ko dos, ja tagad "pārgulēsi" ar gumijas lelli, kas pēc Madonnas ģīmja un līdzības... gumija ir un paliek tikai gumija
Ar lielu nožēlu esmu spiests Tev piekrist. Tomēr - neskatoties uz visu, pacentīšos aizbraukt, pavērot dzīvajā. Rietumu apskatnieki izsakās diezgan pozitīvi. Izvēles ta nav....
Nu kā nav izvēles!Tak sapērc diskus un griez bez apstājas.Piemēram antoloģiju uz DVD.To koncertu atmosfēru nevajag pat mēģināt atkārtot.Kaut vai tā iemesla dēļ,ka mums vairs nav 14.Vispār jau viņi bija baigi gudrie,ka neļāvās nekādiem kārdinājumiem atkalapvienoties piemēram ar Lenona dēlu un spēlēt kādus tur nez koncertus par baisajiem miljoniem.Nē un viss.Tā ir vēsture un leģenda.Surogāts mums nav vajadzīgs.
Eu, a kurš atceras "Голос Америки. В эфире концерт популярной музыки-1, у микрофона Юрий Осмоловский." Vēlāk, 70-to otrā pusē gan uzlaida zāģi, un kā tas projekts beidzās, nezinu.
Schneider:Neatāsti pautus, uz visu, kas notika XX gadsimtā, monopolu ir pieteicis Valdis, pat Godmani čomiski sauc par Ivaru, tā, ka stāvi pie ratiem, kamēr zirgs avīzi lasa! Un nomenklaturščiku/veikalu direktoru Spīdolu pat pa gabalu redzējis neesi.
Centies paņirgāties? Jā, ar I.G. tikos radinieka 50-tajā gadskārtā (Hotel Latvija direktors, pirms zviedri pārpirka).Laikam atkārtošos - visi aizgāja dejot, I.G.(tobrīd - premjera amatā -pirmoreiz. Jautā - vai esot kāds savs bizness. Atbildu - jā, ir sava, mehāniķim atbilstoša paja tolaik vienīgajā "Valmet" mežizstrādes tehnikas apkalpes servisā Latvijā. Atbilde - Es palīdzēt nevaru, varu tikai netraucēt. Pēc nelielas pauzes sāku skaļi smieties, uz ko Ivars jautāja - ko zviedz? Teicu - Ivar, Tev visi, ko Tu satiec, no Tevis kaut ko prasa? Tad bija viņa firmas žests- labās rokas rādītājpirksts tika pacelts ar seju, un mani tobrīd šokējoša atbilde - Jā, zini! Visi no manis kautko grib.... Atbildēju - nē Ivar, man no Tevis neko nevajag... Par ko iepilinājam nedaudz uz galda esošo hennesy Vēl - nākošajā sērijā vau pavēstīt par sarunām ar Eināru Repšae k-gu. Laikā. kad viņš bija premjers. Saruna notika baikeru sezonas atklāšanā, kad Einārs bija uz motocikla. Mūs sapazīstināja "Latio " īpašnieks Šīna k-gs, arī sēžot uz motocikla.
Schneider:Eu, a kurš atceras "Голос Америки. В эфире концерт популярной музыки-1, у микрофона Юрий Осмоловский." Vēlāk, 70-to otrā pusē gan uzlaida zāģi, un kā tas projekts beidzās, nezinu.
bija jau vēl arī Monte Carlo radio - muzika, dļa zapisi ... ir jau kadreiz pamēģināts rakstīt no rādžiņa, bet ar dažiem mēģinājumiem arī pietika......
Eltons:"Pašmāju kundziņi! Kad spēsiet nodungot to, ko šis sastāvs nospēlē, tad arī parunāsim."
Tas uz mani? Laikam jau neparunāsim, jo bītlu pāris gabalus repertuārā, netaceros vairs, Yesterday, Let it Be, Birthday, Girl, Yellow Submarine, ko tur vēl... spēlējām tikai manā apzinātā jaunībā, pat naudu pelnījām uz to, laikam jau spējām "nodungot" (iespējams pirksti akordus vai basa partijas atcerētos (руки таскуют по штурвалу (с))... ja jau Tev viss reducējas uz savas jaunības pastāstiem... un spīdolās FM es pats esmu licis... pat ar visām sekām...
Nē, Eton! Visu cieņu! Jūs esiet tādi paši piesaistītie pie "bītlu epohas".Viss savulaik redzēs, izdzīvots. tomēr aiziesu, ceru - nenožēlošu.
Kādreiz, jau pasen, iznāca parunāties ar mūzikas ierakstu veikala pārdevēju Daugavpilī (parastu pārdevēju, ar Godmani, Repši, Jāni Pāvilu II un Brunejas sultānu personīgi pazīstams, diemžēl, neesmu), viņš pastāstīja, kā zaļā jaunībā mēģinājis piedalīties Sevas Novgorodceva BBC konkursā. Bijis jautājums, uz kuru viņš atbildi zinājis, fiksi uzrakstījis, otrā dienā iemetis vēstuli kastītē un laimīgs gaidījis vinnēto albumu. Sagaidījis izsaukumu uz skolas direktora kabinetu, kur sēdējuši klases audzinātāja, skolas komsorgs un vēl pāris men in black, kuri tad arī apskaidrojuši viņa nesmuko rīcību, pēc kā šis galīgi pazaudējis ticību visam gaišajam Padomju Savienībā.
Schneider:Kādreiz, jau pasen, iznāca parunāties ar mūzikas ierakstu veikala pārdevēju Daugavpilī (parastu pārdevēju, ar Godmani, Repši, Jāni Pāvilu II un Brunejas sultānu personīgi pazīstams, diemžēl, neesmu), viņš pastāstīja, kā zaļā jaunībā mēģinājis piedalīties Sevas Novgorodceva BBC konkursā. Bijis jautājums, uz kuru viņš atbildi zinājis, fiksi uzrakstījis, otrā dienā iemetis vēstuli kastītē un laimīgs gaidījis vinnēto albumu. Sagaidījis izsaukumu uz skolas direktora kabinetu, kur sēdējuši klases audzinātāja, skolas komsorgs un vēl pāris men in black, kuri tad arī apskaidrojuši viņa nesmuko rīcību, pēc kā šis galīgi pazaudējis ticību visam gaišajam Padomju Savienībā.
Katram - savs. Uzmeklēju biļešu servisu, ar domu laicīgi iegādāties biļeti.Tukšs. Zvanu - sen jau izpārdotas, ir vēl dažas - no dārgā gala... Man jau nevajag daudz. Pareizā brīdī uzlikts "Yeterdey", nedigitalizēts, monoversijā, no vinila, lai būtu pozitīvs noskaņojums visai dienai. Ar to uzaugām. Nupat padzenāju jutubi - dokumentālie kadri no grupas pirmā brauciena uz Ameriku - skaistās jenkiju fanes izlaužās caur policijas kordonu.... P.S. Maz kuri mūziķi var lepoties ar tādu izdoto / iegādāto disku klāstu, pat roka karalis Elvijs. Laimīgajiem biļešu īpašniekiem - saturīgu vakaru!
neķer kreņķi Voldemort. kas tad tagad, brīvi iegādājies kādas grupas disku, un formātu gribi, klausies un vēro.... the Beatles, pirmo reizi vēroju, pagrīdē uz , velns viņu zina kā, ievestas 16mm kino filmas..... ar visu skaņu ..... , bija nedaudz pabružāta, līmēta, bet neko, bija liels notikums ......
Vo, vo, Kārlis paaugsies, gan jau arī stāstīs sīkajiem par šodienas aktualitātēm un iespējām... Es, savukārt, bītlus filmā, nelielā epizodē gan, pirmo reizi redzēju krievu dok.filmā "Sports, sports, sports", 70-tais g.