Vish: Tatad lai saktu focet ari C 350D ir loooti un mana redzejuma labak panemt "sliktaku" body un labaku stiklu, nevis labaku body un kapat ar tumsu KIT
Par vecāku, bet labāku esmu jau palasījusi šajā pašā forumu lapā. Bet 350 vairs nav pārdošanā (jauns) Es nemaz nedomāju Kit, biju noskatījusi Canon EF 50mm f/1.8 II un Tamron SP AF 17-50mm f/2.8 XR Di II VC LD Aspherical (IF)
Vish:smiekligi sanak, bet ka reiz diskusijas nosaukums - veco labo FF vai jaunu ziepi
nujā
serjoga:Nu sorry, pazina ir diivainis. 1100D ir gana izdevigs iegadajums, bet ja gribi VEL labak, tad nikon d5100 par apmeram lidzigu cenu, mazaku neka 550D.
Saku ka 1100D lietotajs ielās, reportāzas, tusinos, VISUR, ka tas nu nekadigi MANI neierobezo, parejo pateiks bildes galerija.
Nafig parmaksat?!
patiesībā meiteni diezkā neinteresē garāmgājēju domas, viņa zin ka vajag 60 d viss ko gaidīja no mums bija apstiprinājums
Aiko:Vish: Tatad lai saktu focet ari C 350D ir loooti un mana redzejuma labak panemt "sliktaku" body un labaku stiklu, nevis labaku body un kapat ar tumsu KIT
Par vecāku, bet labāku esmu jau palasījusi šajā pašā forumu lapā. Bet 350 vairs nav pārdošanā (jauns) Es nemaz nedomāju Kit, biju noskatījusi Canon EF 50mm f/1.8 II un Tamron SP AF 17-50mm f/2.8 XR Di II VC LD Aspherical (IF)
Nu redzi ja tev nepieciesma sajuta, ka esi vinam "pirma", tad bez jauna neka, bet ja ir tada lieta ka budzets, tad ir loti verts izcelt no budzeta maksimumu, ja nauda nespiez, protams jaunu un miers!
Vot piemers: atlaizu laiks japerk velo, esi atvelejusi tam 500 LVL, jauni smuki veikala riteni, bet ja paskaties uz aprikojumu, tad secini, ka uuuu, bet cena nav liela ko var gribet. Tai pat laika sezonas izskana var panemt no kada sportista lietotu pa 500 LVL un raugi tev ir velo ar augsta limena aprikojumu un visadi citadi labaks - a jauns veikala uz 1200 LVL velk. Morale - kas kam svarigs: jauns lai izskatas labi vai normals gazamais, kuru nesalauzisi...
ak34:Velo pa 1200?! Traki cilvēki. Ikdienai neko vairāk kā velo pa 150-200 nevajag.
vecit... ta nav! Izbrauc un sapratisi. Tu sacu saproti 1d MK4 nozimi Taja laucina ir lidzigi
Muļķības Ja es neesmu braucis ar velo par 120ls, es nespēšu saprast fanošanu par velo, kurš maksā 1200ls. Labāks vai sliktāks rodas no salīdzināšanas. Ja pietrūkst viena salīdzināmā lieluma, tad kāda tur salīdzināšana?
Ja es nevaru uz fotoaparāta atrast šedevra slēdzi, bet citus slēdžus nezinu, kāds man prieks būs tādu lietot?
man šobrīd ķešā canon sx 150 is. nepatīk. apstiprinājumu izvēlei negaidīju, prasīju lietotāju pieredzi, kam reāli šie aparāti bijuši, turēti rokā. bet paldies tiem normālajiem cilvēkiem, kas delikāti un ar cieņu pret parasto cilvēku norādija linkus, kur šodien aplūkoju katru no noskatītajām kamerām detalizēti (funkcijas, bilžu, video samples), visi plusi, mīnusi no reāla lietotāja nevis rokasgrāmatas. neko citu man ar nevajadzēja.
NilsS, vai dzīvē tu arī esi tik riebīgs, vai vnk forumā izgāz savu besi, varbūt tev vnk nav sen bijis sievietes. Pēc pāris taviem izsmejošajiem postiem bija doma iet paraudāt. Bet tad ienāca doma, ka drīzāk vakarā iedzeršu kādu graķīti par Tavu problēmu
Aiko:man šobrīd ķešā canon sx 150 is. nepatīk. apstiprinājumu izvēlei negaidīju, prasīju lietotāju pieredzi, kam reāli šie aparāti bijuši, turēti rokā. bet paldies tiem normālajiem cilvēkiem, kas delikāti un ar cieņu pret parasto cilvēku norādija linkus, kur šodien aplūkoju katru no noskatītajām kamerām detalizēti (funkcijas, bilžu, video samples), visi plusi, mīnusi no reāla lietotāja nevis rokasgrāmatas. neko citu man ar nevajadzēja.
NilsS, vai dzīvē tu arī esi tik riebīgs, vai vnk forumā izgāz savu besi, varbūt tev vnk nav sen bijis sievietes. Pēc pāris taviem izsmejošajiem postiem bija doma iet paraudāt. Bet tad ienāca doma, ka drīzāk vakarā iedzeršu kādu graķīti par Tavu problēmu
piedod, bet tev taču nav nekādas sajēgas par tām kamerām, vienīgais ko varēji adekvāti salīdzināt - pikseļi un cena..... Tev vismaz 3 ļaudis vienā balsī teica, ka ir po kādu simto kameru ņemt, viens pīpis principā. Tur nav ko salīdzināt
Ja cilvēks nejēdz, bet grib jēgt, tad viņš mācās, un spogulis dod pietiekamu brīvību. NilsS: mpix? traks vai? sensora izmērs svarīgāks. un kāda jēga ziepenei ar mazu sensoru, ja sakapāts mega skaitlis pix, kā manai canon powershot sx 150 - 14 mpx, kāda jēga, ja attēls sanāk trokšņaināks nekā mammas vecajam canon (neatceros modeli), bet sensora izmērs tāds pats, vien tai ir 5 vai 6 mpix. Lielāks piksels= vairāk gaismas. Viņējās 10x15 bildītes rauj manējās pušu, ka maz neliekas. bet tur atkal vecam modelim citas vainas. labi, viss, man vairs jautājumu nav. mans jautājums nebija par principu, bet konkrēto modeli (atkārtojos) un pieredzi ar to. atļauties varu arī pro kameru, bet priekš man , tādai tējkannai? tieši tāpēc nolocīju budžetu uz lēto galu. pienāks poņa, nomainīšu uz dārgo galu ar labu optiku, utt, jo tad zināšu ko man īsti vajag. bet sākt gribas ar kaut ko pieklājīgu un mūsdienīgu, ja reiz tehnika iet uz priekšu. kam man lieki mocīties un pieciest pāris latu dēļ komforta trūkumu? peace
Aiko: ... Lai saprastu, cik sūdīga sapratne un māka līdz šim man bijusi par foto (nenoliedzu, kaunos! tāpēc arī vēlos mācīties) re ku: (taisīts ar ziepeni) www.maminuklubs.lv... www.maminuklubs.lv... www.maminuklubs.lv... zinu, smiesi par kompozīciju, par fonu nav vispār domāts, tikai novākti liekie trauki , apgaismojums nekāds, bliezta iebūvētā nabagzibspuldze pa taisno, ēdiena rakurss
Ar interesi paskatiijos bildes (un receptes) un taa ari nesapratu, kaadeelj taada matu skaldiishana par DSLR bodijiem. Pareizi jau raksti, ka svariga ir kompoziicija, fons, apgaismojums un eediena rakurss. Piedomaajot pie augstaakmineetaa, ljoti labas eedienu bildes sanaaks ar to pashu iPhone .
Bzh:Ja Tu plāno iet tajos kursos, kur šķiro pēc fotokameras, tad iesaku netērēt naudu - vienīgais, ko iegūsi, būs ķeksītis "esmu apmeklējis kursus"
Atkal diršana! Moš tu ar Rīga-13 mopēdu taisies pamācīties kā močīt sānslīdēs pa Biķernieku trasi? Pidrila!
Ja gribi apgūt visu pa maksimumam, ziepis tevi ierobežos tīri tehniski!
Bet laps ziepis un laba kamera viena otru papildinās... to, ko var ar ziepi, nevar ar spoguleni, un otrādi, ja mācēs izmantot viena lielo asuma dziļumu un otra lielo neasuma zonu
waldis:ljoti labas eedienu bildes sanaaks ar to pashu iPhone .
Tīrākā diršana! Tu neko nejēdz no ēdienu fočēšanas, acīmredzot! Ēdienu bildēm kā reizi ir svarīga iespēja operēt ar mazu asuma dziļumu! Aifons ir bezspēcīgs tīri tehniski šajā jomā.
Ir atshkjiriiba, vai tiek bildeets eediena pagatavoshanas process (receptes), vai galarezultaats glauna restoraana eedienkartei. Otrajaa gadiijumaa var buut, ka arii skaisti izskataas deserts, kur viena oga buus fokusaa, bet paareejais kjiiselii, bet recepteem tas galiigi nav vajadziigs. Par to iPhone, protams, ka paarspiileeju (pats eedienu bildeeju ar HTC, jo nav man taadas virtuves un objektiivu, kur izplesties ar DSLR) .