forum.gif
Nekustamā īpašuma foto
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Nekustamā īpašuma foto
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 28.09.12 01:44 labots
 citēt
Nu redzi, tās nav manas domas ka jaizskatās bildēs, bet ko prasa paši pasūtītāji. Bieži vien ir bildējamas nelielas telpas kur bez platlenķa neizgrozīsies un patt ar visu 14mm canona fixo, un šiftu uz 24mm neko taisnu nevar nobildēt.
A tas ka mebeles un aiskari tas ir obligāti, starp citu vietējiem var būt tādu ari nepiedāvā neviens, bet eiropā un krievijā , ja nav mebeles un gleznas pie sienām tad klients neskatās nemaz virsū, bez tam pa lielam tās aģentūras tepat LV noperk tos dzīvokļus un mājas, apliek ar mēbelēm un īrē gan krieviem kuri brauc uz LV gan arzemniekiem no rietumiem, tur jav ne tikai pārdošanai tas vis iet.

Un pa lielam vienai daļai neinterese kur un kā ir logi un duravas, man pašam personīgi pofig kāda ainava man aiz loga, galvenais ka ne uz ielu kur tramvaji vai mašīnes braukā, un galvenais lai telpa ir ar augstiem griestiem, un protams apkārt manam miteklim infrostruktūra normāla, lai kājām lidz rimucim var aiziet , a vis parejais ir nosacīti , ta pat tas dzīvoklis ļoti ātri parveršas par darbnīcu ar dīvānu kur kaulus nomest.
Publicēts: 28.09.12 11:16 labots
 citēt
Ja Tu tirgo mēbelētus apartamentus, tad protams interjers un eksterjers svarīgs, bet tā kā pamatā nekustamo īpašumu tirgoņi tirgo tikai 4 sienas, tad man galīgi kā pircējam neinteresē, ne kāds dvielis vannas istabā karājas, ne palma pie loga vai aizkari.

Par Europu nerunāsim. Šķiet, arī Europā ir sludinājumi, cik nu te esmu ievērojis dzīvodams, un ne vienmēr tie mēbelēti piedāvājumi, nemaz nerunājot, ka nereti pat izlietnes nav virtuvē, jo katrs liek savu.

Tā kā fotogrāfs bildē 2 veida variantus- mēbelētu un nemēbelētu. To ko klients zin, tas arī reizēm ir pupu mizas, fotogrāfam sava lieta jāzin un par to jābūt pārliecinātam klientam. Var protams uzklausīt klientu, bet savai galvai arī jābūt.
Publicēts: 28.09.12 12:07
 citēt
talavietis:Ja Tu tirgo mēbelētus apartamentus, tad protams interjers un eksterjers svarīgs, bet tā kā pamatā nekustamo īpašumu tirgoņi tirgo tikai 4 sienas, tad man galīgi kā pircējam neinteresē, ne kāds dvielis vannas istabā karājas, ne palma pie loga vai aizkari.

Par Europu nerunāsim. Šķiet, arī Europā ir sludinājumi, cik nu te esmu ievērojis dzīvodams, un ne vienmēr tie mēbelēti piedāvājumi, nemaz nerunājot, ka nereti pat izlietnes nav virtuvē, jo katrs liek savu.

Tā kā fotogrāfs bildē 2 veida variantus- mēbelētu un nemēbelētu. To ko klients zin, tas arī reizēm ir pupu mizas, fotogrāfam sava lieta jāzin un par to jābūt pārliecinātam klientam. Var protams uzklausīt klientu, bet savai galvai arī jābūt.

Nu nezinu, nekad neesmu piedāvājis savas idejas vai variantus klientiem ne vienā projektā vai tas ir dzīvokļa , mājas bildēšana pārdošanai, vei tās ir reklāmbildes pārtikas produktiem, parasti klients zin ko viņš grib, ir kautkur redzējis, parāda paraugus un tieši ka paraugā ari ir sabildējams, tajā kantorī kur strādāju vidsāda veida pašiniciatīva no fotogrāfa puses nav uzskatāma par labu esam, jo fotogrāfs ir vienkarši darba izpildītājs un nekas vairāk, kurš nemeklē klientus un ari nevienojas ne par ko.
Lai fotogrāfs strādātu pats uz savu galvu, tad viņam gan klienti jameklē gan tehnikai jabut savai.
Publicēts: 28.09.12 13:18
 citēt
ko tur daudz dzesēt muti kādām jābūt utt, tak var aiziet uz NI mājas lapām un paskatīties.
Pieņemu ka firmām atšķirsies ko viņi grib redzēt.Un gan jau ar Krievijas saitos ir pieprasītas savādāka stila bildes kā Latvijas vai Brazīlijas kantoros.
Publicēts: 28.09.12 14:32
 citēt
Publicēts: 28.09.12 14:54 labots
 citēt
swenorue:... ēnas no lampām šāda līmeņa interjeriem vēl ir pieļaujamas, bet lepnākās telpās nu galīgi nevēlamas ...
A ko, ja kāda tamlīdzīga lustra karājas?

Publicēts: 28.09.12 16:13 labots
 citēt
Pēdējais laiks iemācīties līmēt panorāmas!

Paskatītos kā Tu nobildētu panorāmu ar tilt-shift 24mm telpā kurai izmērs ir 3x3m. Nesaku ka nav iespējams, bet pat ļoti labi maksājoš klients nemaksās tādu summu kāds laiks tam visam būs patērēts sabildējot un salīmējot. 360' panorāmas bildēsana un salikšana izmaksā sākot no 50ls un uz augšu, vis atkarīgs no telpas lieluma un kāda izšķirtspēja vajadzīga.
Personīgi ar panorāmām neņemos, esmu tikai paspēlējies, jo ne visai man tas interese un ari tehniskās iespējas ne vienmēr atļauj. Tapēc ja kāds grib ko panarāmēt tad iedodu savam čomam kurš ar panorāmām ņemas gadus 20, to klientu.
Publicēts: 29.09.12 17:18
 citēt
Just skaļas pārdomas - vislabāk strādāt uz laika izcenojuma bāzes (kas gan mūszemē nav īpaši izplatīts veids, bet varbūt kļūdos) + tehniskie izdevumi. Esmu pamanījis, ka bieži statiskas bildes internetā var neinteresēt vispār, prasa 360 grādu sfērisko panorāmu attiecīgi sagatavotu prezentācijai.

Tāpat esmu manījis, ka tirgojot ļoti dārgu produktu, bildēs nerāda tukšas sienas, bet esošo interjeru, tālāk jau pircējs lemj, mest visu (kādus miljonus $) ārā un taisīt savu, vai atstāt kā ir, atsevišķās vietās "pielabojot".
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):