1. Klau zinātāji! Kāds var pateikt kā īstajos vārdos sauc f-foto (www.fotoblog.lv...), Uuuu (www.fotoblog.lv...), un kkas vēl bija, vairs neatceros.. no f-bloga?Tad saprotu, ka neviens nevar pateikt, kā šos čaļus sauc?!!!!!!
2. Dīvaini, ka blogā, ja nebūtu šie iepriekš minētie feiki, forums būtu ierūsējis, neskatoties uz to, ka daudzi tur lietotāji!
1. Ik pa laikam paskatos to vietni, redzu, ka klusums, tā Uuuu vai f-foto paceļ augšā vecos foruma ierakstus vai izveido jaunus topikus!
2. man ir neviltotas aizdomas, ka tie ir Eļika veidotie monsteri, kas notur forumu, lai nemirstu vietne! Puiedodiet admini, ja minu (it kā reklamēju citu vietni)
1. Tad saprotu, kapēc neviens nevar pateikt, kā šos čaļus sauc?!
Haiduks:1. Tad saprotu, kapēc neviens nevar pateikt, kā šos čaļus sauc?!
Nu īsti korekti nebūtu citiem tagad saukt viņu vārdus, jo šeit ir paredzēta iespēja lietot niku, tātad palikt zināmā mērā anonīmam citiem lietotājiem, un viņiem pašiem jālemj, vai viņi vēla atklāties
Nu lai haidukam vieglāk, iniciāļus jau var nosaukt - viens ir J.P., un otrs N.G., ja nemaldos. Tālāk pats domā.
visus var nosaukt un forums ir dzīvs. Un labi vien ir. Pat ja tur eliks savus feikus dzīvībai turētu man pa lielam po. Lasu saturu nevis nikus ,tāpat ar bildēm,ja nepatīk bilde,ta nepatīk,arī ja autors ir Lunis no magnum
Haiduks:1. Tad saprotu, kapēc neviens nevar pateikt, kā šos čaļus sauc?!
Nu īsti korekti nebūtu citiem tagad saukt viņu vārdus, jo šeit ir paredzēta iespēja lietot niku, tātad palikt zināmā mērā anonīmam citiem lietotājiem, un viņiem pašiem jālemj, vai viņi vēla atklāties
Nu lai haidukam vieglāk, iniciāļus jau var nosaukt - viens ir J.P., un otrs N.G., ja nemaldos. Tālāk pats domā.
Man pie vienas vietas, vai viens ir J.P., un otrs N.G, vai ir tikai f-foto un Uuuu... iepatikās interese par vidi... un kaut kur liela patiesība ir tajā, ka ja ir pat tikai divi dullie, tie spēj daudz
NilsS:uuuu vārds, mauprāt, sākas ar burtu J un beidzās ar s
Neticu, ka tik ilgi cilvēks noturētos neizsaucies- pupi. bet f-foto gan stilu pa šiem daudzajiem gadiem naf mainījis- pat nikbildi internetā nozadzis :P, tāpat, kā visas paustās idejas
nē, tukša šī vieta te nekad nav bijusi. Nebūs viens tēmas ierosinātājs, būs cits... mainīsies tēmas, bet blogs rullēs. Patīk, ka var par lietu, gan zosi padzīt, tāpēc arī dzīvo...
talavietis:nē, tukša šī vieta te nekad nav bijusi. Nebūs viens tēmas ierosinātājs, būs cits... mainīsies tēmas, bet blogs rullēs. Patīk, ka var par lietu, gan zosi padzīt, tāpēc arī dzīvo...
Haiduks:
Tas tev jāiet uz citu saitu prasīt teksta autoram
paga paga... Tu i šī topika autors, Tu šos personāžus akcentē, Tev laikam kāda sāpe drusku...
Jā, jo pazīstu Eliku, un zinu, ka tas naf viņa pirksts... tāpēc ieliku, lai izkliedētu šaubas :P ... tieši tāpat, kā man neinteresē tavi niki, nu saucies, kā gribi... tāpat zinu, kas tu esi , bez "Tālab, ka kopā sacilājuši glāzītes esat"
Bildes:aga paga... Tu i šī topika autors, Tu šos personāžus akcentē, Tev laikam kāda sāpe drusku...
Jā, jo pazīstu Eliku, un zinu, ka tas naf viņa pirksts... tāpēc ieliku, lai izkliedētu šaubas :P ... tieši tāpat, kā man neinteresē tavi niki, nu saucies, kā gribi... tāpat zinu, kas tu esi , bez "Tālab, ka kopā sacilājuši glāzītes esat"
bet tieshi taapat Tu LABI ZINI kas ir f-fto un uuu. nah izlikties un speeleet teijaateri?
a par mani, protams, ka Tu zini, jo nekad nesleepjos ar neko neizsakoshaam bildee. a taapeec ir "bildes" jo tas viss ko Tu par mani zini
Haiduks:
bet tieshi taapat Tu LABI ZINI kas ir f-fto un uuu. nah izlikties un speeleet teijaateri?
a par mani, protams, ka Tu zini, jo nekad nesleepjos ar neko neizsakoshaam bildee. a taapeec ir "bildes" jo tas viss ko Tu par mani zini
... vai tu atkal tēlo?, izlasi vēlreiz... saprotu, vecs paliec, bet ne tik daudz... ... pazīstu Eliku, un zinu, ka tas naf viņa pirksts. Bet te ir pasažieri, kuri vizinās arī citos vagoniņos, un domā, ka Eliks mākslīgi uztur savu saitu
Nu normāli. Dienās kad J un N atpūšas, par visu, acīmredzot, parūpējas H.Djūks. So what?
Haiduks: un domā, ka Eliks mākslīgi uztur savu saitu
Tavos gados sen bija laiks pārstāt uztraukties par to, ko domā kādi citi par kaut ko ar tevi pašu nesaistītu. Domāju, ka Maksimam tas arī īpaši nerūp, ko domā kaut kādi citu portālu pasažieri par viņa un Kaspara saita uzturēšanas paņēmiemiem.
ps. Un protams, daudz kas ir falšs, es, piemēram, un Vārds ir viena un tā pati persona - tā vismaz apgalvoja vectēvs pēc tam kad bija salietojies kaut ko nīgru...
versatile:Nu normāli. Dienās kad J un N atpūšas, par visu, acīmredzot, parūpējas H.Djūks. So what?
Tavos gados sen bija laiks pārstāt uztraukties par to, ko domā kādi citi par kaut ko ar tevi pašu nesaistītu. Domāju, ka Maksimam tas arī īpaši nerūp, ko domā kaut kādi citu portālu pasažieri par viņa un Kaspara saita uzturēšanas paņēmiemiem.
Tavos gados mācies par tēmu runāt, nevis citus mācīt. Bet pimpukiņ!!!, es tevi nesaukāju līdz šim!!!
Bildes:Haiduk - noformulē precīzi savas domas, saliec normāli pa punktiem KAS IR TAVS UN KAS CITUR IZLASĪTS/NOKLASĪTS, nevis mētājies pa punktiem 1,2,1,2,1
viss pirmais ieraksts ir citaats? tad precizē to. daļa? kura - nevar saprast.
Man tur naf nemaz... ceru, ka izlasīji virsrakstu, kur viss ir precīzi... bet vai nu tevi pie prāta man vest Vēl, lai otreiz saprastu 1, 2, ir viens, divi, bet 1., 2. ir pirmais, otrais :P
viecha:Līdz pusei izlasīju,ne mārrutka nesapratu.Par ko te ir?
Īstenībā nekas svarīgs! man interesē kā vārdā Uuuu, F-foto, Bildes Šie puiši ir visaktīvākie šeit forumā.. Domāju noskaidrot, lai var pameklēt viņu privātlapas, viņu šedevrus utt
viecha:Līdz pusei izlasīju,ne mārrutka nesapratu.Par ko te ir?
Īstenībā nekas svarīgs! man interesē kā vārdā Uuuu, F-foto, Bildes Šie puiši ir visaktīvākie šeit forumā.. Domāju noskaidrot, lai var pameklēt viņu privātlapas, viņu šedevrus utt
Tu ar puisiit gribi ieliist katrai pudelei par korkjiiti un kljuut par foruma aktiivistu? klauns esi? galerijā 0 pasham...
versatile:Nu normāli. Dienās kad J un N atpūšas, par visu, acīmredzot, parūpējas H.Djūks. So what?
Tavos gados mācies par tēmu runāt, nevis citus mācīt. Bet pimpukiņ!!!, es tevi nesaukāju līdz šim!!!
Es uz Jums, vāverēn, līdz šim, šī topika ietvaros, tiešas atsauces nebiju veicis, vai varat parādīt kur ir savādāk? Un ak jel, nemaz nezināju, ka netikt apsaukātam ir kāds gods.
Uuuu > Pēc ER pabiju (diezgan detalizēti) sienā. Bija semināri, kopāsanākšana, darbošanās. Kad uzradās pasažieri ar Taviem izteiksmes līdzekļiem, erudīciju, Jura pliekano pupu mīlību (piederīgu pusaugu onānistam), visus jaunos apdir*šot - ta nav viņiem manas. MVD/ garīdznieku aprindās redzētās demagoģisko , slīpēto paņēmienu nepieņemšanas, atšifrēšanas pieredzes, rūdījuma, tad palika tikai tādi kā Jūs. Tad arī nebija ko apriet, viss nogrima. Faraona - Wanaga attiecības neizskatīsimies, klāt nebijām. Ne Tu, ne es. Tiešs zemnieka jautājums - kur ir šis situācijas cēlonis (nesāksim, kā valdošie, apskatīt sekas)? Varbūt mūsu vienkārši ir par maz - ta jebkurš demagogs, mani ieskaitot, var visu salaist dēlī... Paskatos pat ar mākslu, šeit bieži piesaukto, nesaistītus tehniskos saitus, kaut vai club.foto.ru, un paskaitu online esošos...
Nu nez... vai nu Juris spēja nogremdēt šateri tik vienkārši... Ramzesa (Freibergjāņa) personība gan lielu lomu spēlēja... bet es jau arī ne tuvu tam nebiju. Par onānismu laba frāze izdevās... lai augšminētais N. liek savos spilgtākajos izteicienos...
Valdi, fotosienaa parastie pasažieri nezuvedās sliktāk kā šeit .... Fotosienas slimība bija tieši vadības "napoleonismā"...... Wanags nebrīdinot mani izmeta tikai tāpēc, ka es atļāvos aizrādīt, ka viņa komentārs "Sūds" neatbilst fotosienas koncepcijai un ka tā nu noteikti nav konstruktīva kritika ... Mazais napoleoniņš dusmās izmeta mani, tad pēkšņi nes parādījos kā nupat reģistrējies dalībnieks un tā es tur "karājos" 3 dienas .... laikam bija doma "re, es viņu izmetu, bet viņa histēriski lien atpakaļ".... Es par viņa izgājieniem tikai pasmēju un neskrēju nevienam raudāt uz pleca .... kā tika gaidīts ... Un nedomāju, ka tāda es biju vienīgā .....
Nēe... forums nekad neiznīks, pat ja nebūs Uuuuuu un f-foto, pat tad, kad uz zemes vairs nebūs nevienas dzīvas dvēseles, šeitan mūžīgi kašķēsies Haiduks un Bildes