forum.gif
Gaidīt vai negaidīt
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / Gaidīt vai negaidīt
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 28.05.07 18:32
 citēt
Ja būs tāds 450D, tad ko tad viņam vel īpašu varēs uzlabot - vairāk pikseļu būs?
Iespējams modenāks - stilīgāks dizains utt.
Publicēts: 28.05.07 19:29
 citēt
350D - 17.Feb. 2005
400D - 26.Aug. 2006

Tev vēl ilgi būs jāgaida ...
Publicēts: 28.05.07 20:00
 citēt
Ņem tik ciet.
Ja nu vienīgi negribi d40x no nikon par tādām pašām naudām. Šodien lasīju Digital SLR Photography žurnālu, kur taisni salīdzina abus augstāk minētos aparātus, un kvalitāte krāsu ziņā nikonam tomēr ir labāka.
Publicēts: 28.05.07 20:37
 citēt
Pirkšu spoguleni, pašlaik esmu noskatījis EOS 400D ,BET kaut kad iznāks 450D(nākošais EOS) , nu un gribēju uzzināt vai tas ir tā vērts VĒL gaidīt :roll:
Esmu jau gaidījis 5 mēnešus un varbūt pagaidīt vēl, tiešām nezinu :?

Dodiet kādu gudru austrumu padomu :D

(piedod, atvaino), bet bljin, tev vajag bildeet vai ziimeeties ar kkaadaam nevajadziigaam fiichaam un PIKSELJIEM???
Publicēts: 28.05.07 21:33
 citēt
jāā bļēēē, briedis pats ar 400D bildē :D :D :D

Bet vispār, man ir 400D un esmu apmierināts. Funkciju klāsts apmierina iesācēju pilnībā, un līdz galam ;) :) Ir daudz visādas fiškas kur iebraukt, ko saprast, izprast utt. Tādēļ no 450D, tev nebūtu diži lielākas jēgas. Ņem vien ciet to pašu 400D ;)
Publicēts: 28.05.07 21:36
 citēt

Bet vispār, man ir 400D un esmu apmierināts. Funkciju klāsts apmierina iesācēju pilnībā, un līdz galam ;) :) Ir daudz visādas fiškas kur iebraukt, ko saprast, izprast utt. Tādēļ no 450D, tev nebūtu diži lielākas jēgas. Ņem vien ciet to pašu 400D ;)

Man ir 350D nekadus trukumus neizjuutu! :D tik iereecu pa to jusu displeju no kura uzstadijumu atelojuma tumsha telpa acis saap un parejie saka lai tu to lukturiti izsleedz! :D

PIlniba pietiekami, viss vajadziigais foto ir jau arii Zenitam, taka kadas tur liekas ekstras. Galvenais tik nevajag laut domaat tiem japanjiem, bet jadoma pasham ar M vai kadu no pusautomatiskajiem AV vai TV rezhiimiem! :D
Publicēts: 28.05.07 21:42
 citēt

Man ir 350D nekadus trukumus neizjuutu! :D tik iereecu pa to jusu displeju no kura uzstadijumu atelojuma tumsha telpa acis saap un parejie saka lai tu to lukturiti izsleedz! :D

PIlniba pietiekami, viss vajadziigais foto ir jau arii Zenitam, taka kadas tur liekas ekstras. Galvenais tik nevajag laut domaat tiem japanjiem, bet jadoma pasham ar M vai kadu no pusautomatiskajiem AV vai TV rezhiimiem! :D

Un mēs varam ierēkt par to salīdzinoši mazo ekrāniņu, kur no bildes maz ko var saprast. + mazāku bateriju mūžu, ko apēd mazais dzeltenais ekrāniņš :D
Bet pašos pamatos lielas atšķirības jau nav.
+ arī par to M, nevis tikai turēt uz zaļo kvadrātiņu. Savādāk jau nav īsti jēgas no spoguļa, ja vislaik bildē uz auto.
Publicēts: 28.05.07 22:02
 citēt
nu neteikshu gan! tas mazais statusa ekraans andriiz neko nerij! :) MAn ir battery grips virsuu, taka ari ja riitu tad butuu pofig! :D un bildes ir jaskataas nevis kameraa, bet uz PC! ;)
Publicēts: 29.05.07 10:40
 citēt
Eu, kaut kad būs 750D ...
Publicēts: 29.05.07 11:34
 citēt
Eu, kaut kad būs 750D ...

nebus tads. bus 645i tikai 8)
Publicēts: 29.05.07 17:51
 citēt
nu neteikshu gan! tas mazais statusa ekraans andriiz neko nerij! :) MAn ir battery grips virsuu, taka ari ja riitu tad butuu pofig! :D un bildes ir jaskataas nevis kameraa, bet uz PC! ;)

Manuprāt gan ka bildes ir jāskatās uz papīra, nevis uz PC :)
Publicēts: 29.05.07 18:44
 citēt
Savādāk jau nav īsti jēgas no spoguļa, ja vislaik bildē uz auto.
Tak jau ko vairāk no bildes redz.
Publicēts: 29.05.07 19:12
 citēt
Man jau patīk, ja cilvēks, kas pats neko nav nobildējis runā par to, ka spoguļkameras jēga slēpjas M režīmā :)

Kas attiecas uz ekrāniem - ja tos māk izmantot, tad kvalitatīvs un pietiekami liels ekrāns palīdz ne tikai samazināt brāķu procentu, bet vispār strādāt produktīvi.

Tak jau ko vairāk no bildes redz.
Publicēts: 29.05.07 19:30
 citēt
Man jau patīk, ja cilvēks, kas pats neko nav nobildējis runā par to, ka spoguļkameras jēga slēpjas M režīmā :)
Nu, 1. manuāli režīmi tak arī +/- zolīdai ziepenei. 2. Un ja Tev vajag tādu un tādu expozīciju, tak var to arī laika vai fragmas prioritātes režīmā dabūt. Pats ar EF ilgi bildēju, kad FE-2 slikti cilvēki aiznesa, a FF tikai 1/90 X, B un laika automāts.
Publicēts: 29.05.07 20:15
 citēt

Sandij, nerunaa to, ko tu nezini. Izlasi vinja profila tekstu. Cilveeks bildee. Daudz apnjeemiigaak kaa te dazhs labs.
Publicēts: 30.05.07 09:42
 citēt
Pirkšu spoguleni, pašlaik esmu noskatījis EOS 400D ,BET kaut kad iznāks 450D(nākošais EOS) , nu un gribēju uzzināt vai tas ir tā vērts VĒL gaidīt :roll:
Esmu jau gaidījis 5 mēnešus un varbūt pagaidīt vēl, tiešām nezinu :?

Dodiet kādu gudru austrumu padomu :D

Domaaju, ka 40D ir tuvaak par 450D. Taa kaa, ja negaidi 30D peecteci, tad domaaju, ka 450 nebus atraak kaa pec ~gada.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):