forum.gif
androidam kameras regulejamais
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / burziņš :) / androidam kameras regulejamais
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 28.09.12 23:49
 citēt
a nezin kāds app ar kuru varētu slēdzi kamerai paregulēt vai vēl ko?

Atradu šito, bet nav īsti tas :/

play.google.com....
Publicēts: 29.09.12 00:00
 citēt
Camera FV-5 labs, seivo PNG.
Ir lidz 2sek sledzis, bet maksimums 1024 px
Publicēts: 29.09.12 00:00
 citēt
vai tiešām nepieciešams arī tāds?
Publicēts: 29.09.12 00:04
 citēt
nez, šis arī ir ar kameras regulējamo?
goo.gl...
Publicēts: 29.09.12 00:25
 citēt
serjoga:Camera FV-5 labs, seivo PNG.
Ir lidz 2sek sledzis, bet maksimums 1024 px

man piedāvā arī 5sek, bet nokarās nafig - pirmā manta kas nokar to verķi :) Ja neprasa garas ekspozīcijas tad pārējais griežas
Publicēts: 30.09.12 01:19
 citēt
Ar androidiem vispār brīnumi pēdējā laikā, var būt tapēc ka viņi savairojušies nej';egā, bet uz servisu nes katru dienu pa vairākiem un itin bieži ka sainstalē visu iespējamo un bedzot sistēma ir nokārta , atmiņa lidz lūpai pilna un čau. Abolus ļoti reti, bet es domāju ka ne tik pie visa klāt ir abola kvalitāte , cik viņa cena un cilvēki tomēr neperk abolus LV tā kā tos perk rietumos vai krievijā. Lielais samsungu gadžetu klāsts LV atstājis abolu nopietnā ēnā.
Publicēts: 30.09.12 01:33 labots
 citēt
Pēdējais šodien meklēju sīkajam gadzetu ko geims dzenāt atradau šitādu dx.com... , Android 4.0 pašam 1,5 procis cena ~60Ls :) Domāju sīkajam geimien un man gulēt pēc remonta pietiks youtu.be...
Publicēts: 30.09.12 02:37
 citēt
Lunis:Pēdējais šodien meklēju sīkajam gadzetu ko geims dzenāt atradau šitādu dx.com... , Android 4.0 pašam 1,5 procis cena ~60Ls :) Domāju sīkajam geimien un man gulēt pietiks [url=http://youtu.be/Ghq9AEh6pF8

Nu]http://youtu.be/Ghq9AEh6pF8

Nu[/url] nezinu, man šie neiedveš uzticību, ir redzēts līdzīgs Pier Carden, par līdzīgu cenu, nu bija kas briesmīgs, procis 1,5 bet tik lēni vis kustējas, izšķirtspēja ari drausmīga.

Es ieteiktu tomēr ņemt Dell, tagad trodeksā pa 119ls, esmu to pamocijis, man patikās, kaut androids man personīgi ne visai bet omēr Dell bija gan labāk nostrādāts gan ari visa darbība bija gandrīz kā samsungam.

www.mobile-review.com...
Publicēts: 30.09.12 03:24 labots
 citēt
Zinu to DELL TAČU viņš maksā 120 a tas tik 60 :face-wink::)
Publicēts: 30.09.12 10:48
 citēt
f-foto:Bija man viens planšetnieks no LMT klāsta (neatceros vairs nosaukumu) - procesors normāls tādai ierīcei, virs 1 gigaherca, bet tomēr vajadzēja regulāri tīrīt atmiņu ar lietojumprogrammu, un Dusmīgie putni arī nedaudz raustījās no cūkām. Tā ka drīzāk piekrītu Chukmassof. 60 Ls ir jauki, bet, ja spēles īsti neies, sīkais pukstēs. Jaunākie modeļi gan jau, ka visiem būs puslīdz ok, jo citādi tiem ar Samsung nav pat vērts sākt cīnīties par tirgu.

Jūs abi jaucat pielietojumu un vajadzības , DARBAM man ir vairaki portatīvie DELL un iPad , šādu verķi pa 50-60Ls ir tas kas aizvieto SPĒĻU KONSOLI sīkajam un lētu variantu I-netam un mūzikai kādu tekstu palasīšanai , nu negribas man pirkt 5 gadīgam čalītim kādu samsung galaxy utt ar viņam VĒL NEVAJADZĪGĀM funkcijām un iespējām :)
Publicēts: 30.09.12 11:38
 citēt
Lieta tāda, ka tās kreiso ražotāju tabletes tepat ari LV ir pieejamas par tādu pašu cenu, bet ka jav teicu, tas ir kaķis maisā, neziini kā paveiksies, tos ko es esmu redzējis viena daļa pat tos 50-60ls nav vērti. Un rtīri izmesta nauda, jo aķis tur ļoti īsi, pati atrdarbība, it īpaši spēlēm ir bāja, ka ari atmiņa regulāri jatīra. Bez tam aparātiskās problēmas itin bieži gadās, ta labi ja pirkts LV kaut vai lētais gals tad ir garantija, bet ja no ES vai US sutīts , tad nekā.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):