forum.gif
Canon 600D apstajas video ieraksts
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / Canon 600D apstajas video ieraksts
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 29.09.12 23:01
 citēt
Sveiki

Canon 600D filmejot uz 1280/50fps pec dazam sekundem (3-5) automatiski tiek partraukts video ieraksts.
Filmejot uz 1920/25fps vai 24fps tas indilkators reizem iemirgojas, bet filmesana neapstajas.
Izmantojama karte SDHC Patriot Lx PRO 32Gb C10 ar ieraksta artumu lidz 20Mb/s (testos nekur gan tadu atrumu neparada, bet tuvu tam ir - 18Mb/s)
Pec manualja saprotu, ka automatiska filmesanas partauksana notiek, jo karte nespej tik atri ierakstit. VAi tiesam ta var but, ka class10 karete netiek gala ar ierakstu 1280/50fps. Varbut karte brakis? Ka var notestet konkretas kartes video ierakstisanas atrumu?
Publicēts: 30.09.12 10:09
 citēt
Nav neviena zinosa saja joma?:-)
Publicēts: 30.09.12 10:32
 citēt
Tāks, es vispirms arī domāju, ka karte, bet karte izskatās ok. Ieteiktu no kāda drauga aizņemties citu karti, vēlams vismaz C8 un tad paskatīties kas un kā.

Otrs variants - ja Tu filmē skaļās vietās un troksnis ir pie pašas kameras, tad tas arī var izraisīt ieraksta apstāšanos. (priekš viena video ar 600D filmēju mašīnas lēnu pabraukšanu garām, tā, ka objektīvs gandrīz pieskārās mašīnai un skaņa bija skaļa un ieraksts automātiski apstājās. Izslēdzu skaņu, lai neieraksta vispār un viss nofilmējās).
Iesaku tad arī patestēt ar skaņas izslēgšanu.
Publicēts: 30.09.12 17:21
 citēt
Ups, runa iet par to Canon, ko grasos no Tevis pirkt? :face-sad:
Publicēts: 30.09.12 17:24
 citēt
man arī Kingston 8GB SDHC SD10V
Publicēts: 30.09.12 18:11
 citēt
Karte nevelk 100%, ka tur problēma.
Publicēts: 30.09.12 18:27
 citēt
Aiko - nebiju lietas kursa, ka pirksi no manis:-) Domaju, ka esi jau kaut ko citu nopirkusi. Satraukumam jau nav pamata, jo aparatam ir vel 1.5 gadi garantija. Turklat maza iespeja, ka ta varetu but aparata vaina. Parbaudisu ar otru karti, kas man ziepiti stav - tad redzes, ka bus.

Billy - varbut zini ka parbaudit konkretas kartes ieraksta atrumu? Varbut jamaina man ta karte, ja neatbilst C10. Sada karte pec testiem, ko atradu neta, ieraksta 18Mb/s. Vai tiesam tas nebutu pietiekami, lai rakstitu 1280/50fps? Kada tad karte japerk, lai veiktu sadu ierakstu?! Nekur nevaru atrast, kadam jabut minimalajam kartes ieraksta atrumam, lai ierakstitu sadu video.
Publicēts: 30.09.12 20:00
 citēt
Man ierakstīšanas ātrums ir 16mb/s, un esmu filmējis reklāmas un darbus skolai uz velna paraušanu. Vienkārši kaut kas ar karti, brāķis utt. Kamerai visam jābūt kārtībā.
Publicēts: 30.09.12 20:11
 citēt
Nu man jau ar liekas ka kartei kaut kas nav kartiba, bet ka to parbaudit? Ka parbaudit konkretas kartes ierakstisanas atrumu?
Publicēts: 30.09.12 21:11
 citēt
Liecies mierā ar to ierakstīšanas ātrumu, vienkārši notestē citu karti.
Publicēts: 30.09.12 22:03
 citēt
a nav ko filmeet ar fotoaparaatiem :face-kiss:
Publicēts: 30.09.12 22:16
 citēt
nopumpierē tādu lietu kā HDTune (ir bezmaksas versija... iesit tik gūglē)... redzēsi vai visa karte uztur vienādu labu ātrumu vai kautkur ir kritumi...
es ar par to ka tas ir kartes gļuks... jo man ir 550D un 1280/50fps esmu filmējis iilgi un dikti ar 3 dažādām kartēm... visas gan kingston toties 8gb sd6, 16gb sd10 un 32gb sd10...:what:
Publicēts: 30.09.12 22:28
 citēt
IvoS:Liecies mierā ar to ierakstīšanas ātrumu, vienkārši notestē citu karti.

Bet tas tak ir svarigi, jo, ja karte neatbilst savai C10 klasei (tas ir ieraksta lenak ka 10Mb/s), tad es to varu atdot atpakal, par cik tai ir garantija. Galu gala ne par velti to dabuju, bet diezgan labi samaksaju:-)
Publicēts: 30.09.12 22:59
 citēt
emzi:
IvoS:Liecies mierā ar to ierakstīšanas ātrumu, vienkārši notestē citu karti.

Bet tas tak ir svarigi, jo, ja karte neatbilst savai C10 klasei (tas ir ieraksta lenak ka 10Mb/s), tad es to varu atdot atpakal, par cik tai ir garantija. Galu gala ne par velti to dabuju, bet diezgan labi samaksaju:-)

Man pat ar 18mb/s karti dažreiz nočakarējas un izmet to draņķi. Bet maksāja 5ls :)
Publicēts: 30.09.12 22:59
 citēt
Vavers:a nav ko filmeet ar fotoaparaatiem :face-kiss:

Labs attēls par zemu cenu - kādēļ ne ?
Publicēts: 30.09.12 23:13
 citēt
Vavers:a nav ko filmeet ar fotoaparaatiem :face-kiss:

Ja jaizvelas filmet ar fotoaparatu, vai fotografet ar videokameru, tad noteikti izvelos pirmo, jo mana skatijuma vienadas cenu kategorijas fotoaparats filme ne sliktak (varbut pat labak) ka tadas pat cenu kategorijas videokamera. Savukart fotografijas ar tadu videokameru ir pilnigi nekadas.:face-wink:
Publicēts: 30.09.12 23:46
 citēt
armiz:nopumpierē tādu lietu kā HDTune (ir bezmaksas versija... iesit tik gūglē)... redzēsi vai visa karte uztur vienādu labu ātrumu vai kautkur ir kritumi...
es ar par to ka tas ir kartes gļuks... jo man ir 550D un 1280/50fps esmu filmējis iilgi un dikti ar 3 dažādām kartēm... visas gan kingston toties 8gb sd6, 16gb sd10 un 32gb sd10...:what:

Liels paldies
Kartei toc gluks kaut kads jo nevar nolasit ierakstisanas atrumu - izmet kaut kadu read error.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):