forum.gif
Vecās tēmas...
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Vecās tēmas...
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 01.10.12 11:25 labots
 citēt
Eww... piegriezīs kāds skābekli tam f-foto lai nepiesātņo forumu?!
Nepietiek ar internetā sagrābstītām tēmēm/netēmām, kad jau plosās izrokot no arhīviem sen aizmirsto un neaktuālo spamu...
Publicēts: 01.10.12 11:31
 citēt
Tu velies ierosinat to pasu ko viens deputats ierosianaja Saeimas komisijas sede? :face-wink:
Publicēts: 01.10.12 11:33
 citēt
f-foto Tev tūlīt sāks stāstīt, ka uzsaukumus vajag rakstīt korektā latviešu valodā bez kļūdām :) Googlē nevarot atrast korektu atbildi, ja ir daļa vārdu ir ar gramatiskajām kļūdām :)
Publicēts: 01.10.12 11:42
 citēt
Eltons:Eww... piegriezīs kāds skābekli tam f-foto lai piesātņo forumu?!
Nepietiek ar internetā sagrābstītām tēmēm/netēmām, kad jau plosās izrokot no arhīviem sen aizmirsto un neaktuālo spamu...

Publicēts: 01.10.12 11:45
 citēt
f-foto:
Eltons:Eww... piegriezīs kāds skābekli tam f-foto lai piesātņo forumu?!

Vai noteikumos kas ir teikts par šo tēmu? Aizliegts, atļauts utt.? Ja nav, tad nomierinies, uztaisi savu www lapu un tur moderē vai raksti, par ko vēlies.

Man bija ļoti interesanti izrakt ārā vecu tēmu par Apple un salīdzināt tā laika viedokli ar stāvokli šodien. Pēc laika izraksim ārā šīs dienas tēmas un konstatēsim, ka nekas nemainās vai, ka spējam stipri maldīties.

Jā, interesanti... bet pazūd jaunās un aktuālās, iespējams, tēmas visā tai jau izkāstajā šļurā... un, tāpat kā Tev tas liekas interesanti šeit pielāčot (arī vari savā www vārīties par tikai Tev interesējošo materiālu cik lien) man, un iespējams arī vēl kādam tas nav interesanti... tāpēc arī uzdevu publisku jautājumu.
Publicēts: 01.10.12 11:51
 citēt
es nevar saprast ko tas Eltons savaas bildees cilaa vecas teemas :bad_smile:
Publicēts: 01.10.12 12:20 labots
 citēt
"Kā Preobraženskis, nevēlos."

Nē, līdz Preobraženska prototipam Tu diemžēl vēl nevelc (bet tuvu tam jau kaut kas ir)...
Drīzāk uz šī kunga:
"Viņš nospļāvās virtuvē uz grīdas.
– Kungs, nespļaujiet te! – Šveiks aizrādīja, ar interesi vērodams svešo.
– Es nospļaušos vēlreiz, skatieties, tā, – svešais stūrgalvīgi noteica, otrreiz nospļaudamies uz grīdas.
– Ja esat kulturāls cilvēks, – Šveiks sacīja, – tad atmetiet paradumu spļaudīties svešos dzīvokļos. Jeb vai jūs domājat, ka pasaules kara laikā viss atļauts? Jums jāuzvedas kārtīgi, nevis kā mežonim. Jums jāizturas smalki, jārunā pieklājīgi, nevis jāizgāžas kā vecai sētai, jūs stulbais civilist!
Bargais kungs pietrūkās kājās, sāka aiz uztraukuma drebēt un kliedza:
– Ko jūs atļaujaties? Ja es neesmu pieklājīgs cilvēks, kas tad es esmu, sakiet...
– Jūs esat cūka, – Šveiks pārtrauca, skatīdamies viņam tieši acīs. – Jūs spļaujat uz grīdas, it kā atrastos tramvajā, vilcienā vai kādā citā publiskā vietā. Esmu vienmēr brīnījies, kāpēc tur izkārtas zīmītes, ka aizliegts spļaut uz grīdas, bet nu redzu, ka tas jūsu dēļ. Jūs laikam visur ļoti labi pazīst."
Neko neatgādina?
Publicēts: 01.10.12 12:40 labots
 citēt
He, he... labs!
Uzraksti Elikam (vai piezvani, iedošu numuru), lai Eltons beidz uzjautrināties un piedraudi, ka pretējā gadījumā Tu vairs nepārpludināsi forumu Fotoblogā bet pārcelsies uz Šateri.
Publicēts: 01.10.12 12:52
 citēt
Eltons:He, he... labs!
Uzraksti Elikam (vai piezvani, iedošu numuru), lai Eltons beidz uzjautrināties un piedraudi, ka pretējā gadījumā Tu vairs nepārpludināsi forumu Fotoblogā bet pārcelsies uz Šateri.

fū cik nepatīkams un reti iedomīgs un augstprātīgs tips! :anger:
Publicēts: 01.10.12 14:19
 citēt
es kaut kā neatceros 5 gadu laikā, ka Eltons būtu citējis kādu citu grāmatu. no tā var izdarīt secinājumu a) grāmata visiem dzīves gadījumiem, b) ka tā ir vienīgā grāmata, kuru Eltons lasījis.

Lai cik labs vai nelabs ir Šveiks, tomēr neatrodu tur neko tik universālu...
Publicēts: 01.10.12 15:30
 citēt
f-foto:
Eltons:He, he... labs!

Vet kacpec tu foamaa ka es zvaneishuu? Ed mineeeju kaaa piemeeerju kasnitiek kat dziveoklii ielauzhajas schwoendersi!

Oho! Jauna saziņas forma... apsveicu (Priekā!)
Švonderieši mēs abi esam Elika dzīvoklī, Tu varētu būt Šarikovs, tas Tev tuvāk, domogoģija jau nostādīta attiecīgā līmenī:
www.youtube.com...
Publicēts: 02.10.12 18:17
 citēt
f-foto:Nu ko, Elton, nav Tev un Šveikam piekritēju... Taisot bildes par karu, tāpēc vien par kareivi nekļūsi.

Kā Tu zini, ka nav? Bildis teica ko vērā ņemamu?
Ir jau man pietiekoši pasūtījumu par dažādām tēmām, bet šīs kara rekonstrukciju tēmas man liekas interesanātākas, tāpēc arī atrādu tās vairāk kā citas (zirdziņi un briedīši jau sāk apnikt).
Vēl jau grasos Leģionāru kalendāru līdz gada beigām izveidot, tad būs 12 bilžu sērija, varēsiet izpausties asprātībās un vēstures noliegšanā...
Publicēts: 02.10.12 18:30
 citēt
Eltons:
f-foto:

Ir jau man pietiekoši pasūtījumu par dažādām tēmām...

Un par kādām???? :amazing::amazing::amazing::amazing::amazing:
Publicēts: 02.10.12 20:07
 citēt
Hei, kungi, nu ko var ņemties, Jūs visi esat forši! Vienkārši ir pienācis pilnmēness laiks :face-wink:

Ja jau šodien citātu vakars....

"Es jūs noskupstīšu uz pieres, un viss būs tā, kā vajag.
Viņa noliecas un skūpsta Ivanu uz pieres, Ivans tiecas viņai pretī un skatās acīs, bet viņa atkāpjas, atkāpjas un kopā ar savu ceļabiedru iet pretī mēnesim.
Tad mēness sāk trakot, tas gāž gaismas straumes Ivanam tais­ni virsū, šļaksta gaismu uz visām pusēm, istabā sākas mēnesnīcas plūdi, gaisma šūpojas, ceļas augšup un plūst pāri gultai. Tad ari Ivana Nikolajeviča seja miegā kļūst laimes pilna.
No rīta viņš pamostas kluss, bet pilnīgi mierīgs un vesels. Viņa sadurstītā atmiņa pierimst, un līdz nākošajam pilnajam mēnesim profesoru neviens netraucēs. Ne Hestasa bende ar iekritušo degunu, ne cietsirdīgais Jūdu zemes piektais prokurators jātnieks Poncijs Pilāts."
Publicēts: 03.10.12 12:38
 citēt
Pff... [skatās pirmo postu] toč par skābekli bijusi runa... nu lābi, lābi... ņemu savus joka pēc izteiktos vārdus atpakaļ!
Kā arī publiski atvainojos, ja kāds jūtas apvainojies!
Apsolos turpmāk ne par skābekli, ne slāpekli un nekādu citu OH grupu nerunāt!
Vo!
Publicēts: 03.10.12 13:03 labots
 citēt
Ou, šittt!
[iet no kombaina vilkt ārā augšminētos diskus] (bēdīgais smaiļiks)
Pff... iepriekš likās, ka bija "pie" pie "der"... da nu noiets etaps, ņemam nost tēmu.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):